mpravo m nikises...hsoun kltros k auto fanike nmzw....alla nomizw oti otan paizeis gia plaka den vazeis sistima 5-0-5....giati me auto to sistima paizei kapoios pou den 3erei fifa kai einai akoma sta arxika stadia gia n ma8ei....den nomizw n eisai se tetoio stadio....epeisis den pisteuw oti se endiaferei kai polu an 8a se kanw add h oxi....polu apla giati sigoura 8a exeis "filous" ap ton upoloipo kosmo....telos den ka8omai na kaigomai oli mera sto fifa giati exw pio simantika pragmata....se anti8esi me esena....
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υπενθυμιζω πως 26/03 τελειωνει η πρωτη αγωνιστικη περιοδος.Σε περιπτωση που δεν εχετε ολοκληρωσει τα παιχνιδια θα παρετε απο 1 βαθμο ανα παιχνιδι που χρωστατε.Οποιος εχει προβλημα με καποιον το λεει στο thread ωστε να ειναι εν γνωση μας.
Μαρκο, θα μπορεσεις να κανουμε το ματσακι?
opote mporis file pes mou ora , avrio apogevma ama thes?
Καλησπερα παιδια ..
εχω να παιξω 2 ματσακια ακομα νομιζω..δεν ξερω ομως αν προλαβω και ζητω συγνωμη εαν δεν προλαβω..
φιλε κατσουρα ποτε θα αρχισει το καινουργιο πρωταθλημα??
Υ.Γ αν θελει καποιος μπορει να μπει στο blog μου γαι κουβεντουλα και προγνωστικα στο στοιχημα!!!!προποντζης ειμαι ντε!!!(σορρυ για την διαφημιση!!!χαχα) http://tomagikopodi.blogspot.com/
Υπενθυμιζω πως οτι γινει μεχρι τις 24:00.Οτι ποσταρετε μετα δεν μετραει και οτι δεν εχετε παιξει θα το λαβουμε ως 0-0.Ο χρονος ηταν αρκετος..
*Υπομονη για το νεο πρωταθλημα γιατι θα εχουμε καποιες αλλαγες,ισως αλλαξει και η δομη του..
Μαρκο να μπω? Εισαι μεσα?? Ημουν εξω κι εψαχνα για ipad 2!!!!
Οι νικητές να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη (katsouras) για να τους δωθεί ο κωδικός έκπτωσης
από το κατάστημα blu-rayshop.gr.
Το πρωταθλημα ελαβε τελος(μενουν οι αγωνες playoff αν διατηρηθει η δομη του ιδια)
Σε αυτο το σημειο ηρθε η ωρα να αρχισουν οι αλλαγες οπως ειχα προαναγγειλει και η πρωτη ειναι η αλλαγη διοργανωτη μιας και
αποχωρω απο το πρωταθλημα.
Οταν κανω κατι θελω να το κανω καλα και λογω ελειψης χρονου πλεον δεν θα μπορω να παιζω καλα καλα τα παιχνιδια μου,ποσο μαλλον να ασχοληθω με μια ''αρρωστη'' διοργανωση που παλι θα εχουμε ιστοριες αργα η γρηγορα και θα σπαταλαμε αδικα τον χρονο μας και θα χαλαμε και τις καρδιες μας..Ξενερωσα παντελως με την νοοτροπια αρκετων που ειδαν ενα εικονικο πρωταθλημα σαν πραγματικο και μονο χουλιγκανισμους δεν ειχαμε..Καλη συνεχεια σε ολους και στο μελλον ισως τα ξαναπουμε(στο πρωταθλημα).
Ο Πανος ισως συνεχισει οποτε οσοι ειναι προθυμοι να τον βοηθησουν ας μιλησουν μαζι του.
Last edited by katsouras; 27-03-2011 at 14:44.
Τίτλοι τέλους σε αυτές τις διοργανώσεις, δεν θα συνεχιστούν σε νέα season και κατά συνέπεια δεν θα γίνουν
αγώνες μπαράζ. Έχει ανοιχτεί νέο thread για να επιλέξουμε όλοι μαζί κάθε παράμετρο των νέων διοργανώσεων.
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=9720
Bookmarks