View Poll Results: Τι χειρισμό χρησιμοποιειτε?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Manual

2 7.41%
  • Semi

10 37.04%
  • Assisted

4 14.81%
  • Μίξη semi - assisted

11 40.74%
Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 141 to 160 of 254

Thread: Blu-ray shop League A - Season 1

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Επειδη οι καποιοι ειμαστε εμεις,δες τα στο τσαμπιονς τωρα γιατι απο το επομενο δεν θα τα χεις..Επισης ειρωνευεσαι και δεν δεχεσαι ακομα μια φορα αυτα που σου λενε..Η υπομονη εχει και ορια ξερεις..

Advanced Member zoupan's Avatar
    PSN ID
    zoupan
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    ποιο υφος ρε πανο; αφου μεχρι σημερα το βραδυ ηταν η διορια. και τα παιξαμε μολις το ειπες. δεν το ειχαμε ξεχασει.
    οποτε μην λες πραγματα του τυπου, οτι σας γραψαμε, και κανουμε οτι θεμε, και μας την λενε κτλ.
    barcelona - arsenal για το τσαμπιονς λιγκ, α ημιχρονο
    συστημα barca 2-6-2 και συστημα arsenal 6-3-1

και μετα καποιοι λενε για κουφα συστηματα......
    To "αμα δεν ξέρεις να μη μιλάς" δεν είναι ύφος; Με ξέρει κι από χτες, δεν κατάλαβα; Και ναι παίξατε σήμερα, αφού πρώτα
    έγινε ολόκληρη ιστορία πάλι! Αφού δεν το είχατε ξεχάσει γιατί δεν ποστάρατε να πείτε "ναι οκ ρε Πάνο", μόνος μου μιλάω;
    ΜΑΛΛΟΝ! Τα άλλα αδέρφια μια χαρά παίξανε τις προηγούμενες μέρες, με εσάς πρέπει να κάνουμε και αίτηση. Και η διορία
    δεν ήταν 10 μέρες, είπα 10 μέρες για να καταλάβετε πόσο σύντομα έπρεπε να παίξετε, ας λέγατε "οκ θα το κανονίσουμε"
    κι ας παίζατε και αύριο-μεθαύριο (11η,12η μέρα) δεν θα σας έπαιρνε κανείς το κεφάλι.

Όσο για τα συστήματα στο Champions League, συγκρίνεις την πραγματικότητα όπου παίζονται εκατομμύρια με το FIFA που
    το μόνο που θέλουμε είναι να διασκεδάζουμε; Τότε υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης, ή δεν καταλαβαίνεις, ή κάνεις ότι δεν
    καταλαβαίνεις!

Λοιπόν έληξε η κουβέντα και πολύ ασχολήθηκα. Τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

dinospao - Dimkar 6-1
    Dimkar - dinospao 1-2

χωρις κοκκινες

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

O tsakiris7 ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ απο ολα τα πρωταθληματα και αφου ειναι τοσο καλος οσο ελεγε ας παιζει FIWC.Επειδη θα ρωτησετε και τον λογο,εστειλε μηνυμα στο ps3 και εβριζε..Ο καιρος εχει γυρισματα ομως..Και ο κοσμος ειναι πολυ μικρος οποτε μπορει να του δωθει η ευκαιρια να μου τα πει απο κοντα οταν με δει αφου ειναι τοσο μαγκας και αντρακλας...

Εδω το μηνυμα για να μην μου λεει και ο Ντινος διαφορα..

Spoiler!
    Last edited by katsouras; 10-03-2011 at 18:43.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

johnlit7 - dinospao 2-1
    dinospao - johnlit7 1-1

χωρις κοκκινες

Advanced Member aloialone's Avatar
    PSN ID
    TrifS2000
    Name
    Τρυφωνας

"Ο κλασικος ο μ...κας ο Ελληνας" υπαρχει καποιο προβλημα με τους Ελληνες; Εσυ tsakiri7 δεν εισαι Ελληνας; Για το συστημα σου συμφωνω. Για την ατακα σου ομως... Για να σοβαρευτουμε λιγο.
    PS ID:TrifS2000 Add me to play together.

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

auta dn mas ta pe kai o gewrgiou?

Advanced Member marcojohn 13's Avatar
    Name
    βασιλης

ΠΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΠΑΝ(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Κ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ):ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΟ Κ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ..ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΦΙΛΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Κ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ..ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΘΕΑΥΤΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ JOTUN ΣΤΗ 1Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ EA CHALLENGE ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ Κ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

λοιπον επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσουμε, τουλαχιστον ας το χαρουμε...

αλεξη, λες οτι σε εβρισε. σε ποιο σημειο ακριβως; αν λες για τον κλασσικο Ελληνα που λεει, αυτο αφορα την ατακα που λεει ο Γεωργιου και οχι εσενα προσωπικα. πουθενα αλλου δεν υπαρχει βρισια ή ειρωνεια. αυτο που λεει οτι παραβιαζεις ο ιδιος τους κανονες σου( δεν σχολιαζουμε τροπο παιχνιδιου) εχει απολυτο δικιο. εσυ ανοιξες το θεμα. κανεις δεν ειχε μιλησει για το θεμα αυτο.

μην χρησιμοποιεις το γεγονος οτι ο tsakiris δεν μπορει να απαντησει και γραφεις οτι θες. το σαιτ δεν σου ανηκει. εισαι απλα ενα μελος και τιποτα παραπανω. μονο και μονο επειδη εκανες ενα πρωταθλημα δεν σημαινει οτι θα γραφεις και θα κανεις οτι θες

Γιατι δεν λες τι απαντησες του tsakiris; ΕΣΥ τον εβρισες και μετα τον διαγραφεις; με ποιο δικαιωμα;
    Απαντηση προς tsakiris::
    " Αντε γαμησου ρε, κομπλεξικε μαλακα Ελληνα. μεγαλωσε και λιγο "

Λοιπον, ποιος βριζει ποιον; αλεξακο ποιος νομιζεις πως εισαι;
    ποιος προκαλει;
    κατσε παιξε εσυ μονος σου, με τους ανυπαρκτους κανονισμους σου.

και ναι ο τσακιρης ειναι πολυ καλυτερος απο σενα και θα επρεπε να σεβεσαι που ενας απο τους καλυτερους Ελληνες συμμετεχει στο πρωταθληματακι σου.
    εννοειται πως αποχωρω απο το....πως λεγεται κιολας αυτο που κανεις ...δεν ξερω....
    δεν λεω τιποτα για τον πανο. αν παρει το μερος σου ομως μετα απο αυτα που εκανες τοτε τι να πω....

οταν αναλαβει καποιος σοβαρος, δικαιος και γνωστης του FIFA και οχι καποιος που επαιζε pro, τοτε θα ξανασυμμετασχουμε. με τον κατσουρα ποτε. εχει χαλασει ολη την διασκεδαση του παιχνιδιου, κανοντας οτι γουσταρει.
    παραδεξου πως δεν σε ενδιεφερε ποτε η διασκεδαση. το βλεπες ανταγωνιστικα το θεμα. γι αυτο και ολο αυτο που βγαζεις.
    και οσον αφορα τους νεους κανονες που λες, βαλε οτι απαγορευονται οι λομπες τα συστηματα, οι κεφαλιες και οτι θες. ΕΤΣΙ χαλαει η μαγεια του παιχνιδιου. ολο αυτο που προσφερει το FIFA. τρομαρα σου ανοιξες και φορμα παραπονων.
    σιγα μην σε ακουσουν, και καλα θα κανουν. εχουμε το καλυτερο ποδοσφαιρακι και παραπονιεσαι κιολας. κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο.

λοιπον, καλα ειναι. εδειξες το επιπεδο σου με αυτα που κανεις.
    και οπως ειπες: " Μεγαλωσε και λιγο". Και συμπληρωνω . Ωριμασε επιτελους

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by marcojohn 13 View Post
    ΠΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΠΑΝ(ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ Κ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ):ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΟ Κ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ..ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΦΙΛΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Κ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ..ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΘΕΑΥΤΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ JOTUN ΣΤΗ 1Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ EA CHALLENGE ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ Κ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
    Παμε σε σενα..Εχεις μεινει πισω στα γεγονοτα,διαβασε λιγο τι εχει γινει και με τον jotun που ζητησε συγνωμη αλλα και γιατι εγινε η αναφορα για τον τροπο παιχνιδιου που ειχαν παραπονα 10 ατομα και οχι μονο εγω..Ενημερωσου λοιπον..

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

λοιπον επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσουμε, τουλαχιστον ας το χαρουμε...

αλεξη, λες οτι σε εβρισε. σε ποιο σημειο ακριβως; αν λες για τον κλασσικο Ελληνα που λεει, αυτο αφορα την ατακα που λεει ο Γεωργιου και οχι εσενα προσωπικα. πουθενα αλλου δεν υπαρχει βρισια ή ειρωνεια. αυτο που λεει οτι παραβιαζεις ο ιδιος τους κανονες σου( δεν σχολιαζουμε τροπο παιχνιδιου) εχει απολυτο δικιο. εσυ ανοιξες το θεμα. κανεις δεν ειχε μιλησει για το θεμα αυτο.

μην χρησιμοποιεις το γεγονος οτι ο tsakiris δεν μπορει να απαντησει και γραφεις οτι θες. το σαιτ δεν σου ανηκει. εισαι απλα ενα μελος και τιποτα παραπανω. μονο και μονο επειδη εκανες ενα πρωταθλημα δεν σημαινει οτι θα γραφεις και θα κανεις οτι θες

Γιατι δεν λες τι απαντησες του tsakiris; ΕΣΥ τον εβρισες και μετα τον διαγραφεις; με ποιο δικαιωμα;
    Απαντηση προς tsakiris::
    " Αντε γαμησου ρε, κομπλεξικε μαλακα Ελληνα. μεγαλωσε και λιγο "

Λοιπον, ποιος βριζει ποιον; αλεξακο ποιος νομιζεις πως εισαι;
    ποιος προκαλει;
    κατσε παιξε εσυ μονος σου, με τους ανυπαρκτους κανονισμους σου.

και ναι ο τσακιρης ειναι πολυ καλυτερος απο σενα και θα επρεπε να σεβεσαι που ενας απο τους καλυτερους Ελληνες συμμετεχει στο πρωταθληματακι σου.
    εννοειται πως αποχωρω απο το....πως λεγεται κιολας αυτο που κανεις ...δεν ξερω....
    δεν λεω τιποτα για τον πανο. αν παρει το μερος σου ομως μετα απο αυτα που εκανες τοτε τι να πω....

οταν αναλαβει καποιος σοβαρος, δικαιος και γνωστης του FIFA και οχι καποιος που επαιζε pro, τοτε θα ξανασυμμετασχουμε. με τον κατσουρα ποτε. εχει χαλασει ολη την διασκεδαση του παιχνιδιου, κανοντας οτι γουσταρει.
    παραδεξου πως δεν σε ενδιεφερε ποτε η διασκεδαση. το βλεπες ανταγωνιστικα το θεμα. γι αυτο και ολο αυτο που βγαζεις.
    και οσον αφορα τους νεους κανονες που λες, βαλε οτι απαγορευονται οι λομπες τα συστηματα, οι κεφαλιες και οτι θες. ΕΤΣΙ χαλαει η μαγεια του παιχνιδιου. ολο αυτο που προσφερει το FIFA. τρομαρα σου ανοιξες και φορμα παραπονων.
    σιγα μην σε ακουσουν, και καλα θα κανουν. εχουμε το καλυτερο ποδοσφαιρακι και παραπονιεσαι κιολας. κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο.

λοιπον, καλα ειναι. εδειξες το επιπεδο σου με αυτα που κανεις.
    και οπως ειπες: " Μεγαλωσε και λιγο". Και συμπληρωνω . Ωριμασε επιτελους
    1)Δεν ειμαι φιλαρακι του ,ουτε καν γνωστος του ωστε να μιλαει ετσι την στιγμη που εχουμε ανταλλαξει 2 μηνυματα μονο για τα παιχνιδια μας και την στιγμη που αποτελει το μονο ατομο που ειναι εκτος forum και συμμετεχει στο πρωταθλημα.

2)Ας μπει να γραψει οτι θελει δεν με νοιαζει,δεν λεω κατι που δεν ισχυει για αυτο ανεβασα και το μηνυμα γιατι ξερω τον ερωτα σας..

3)Οταν με βριζουν και με προσβαλλουν το ελαχιστο που κανω ειναι να ανταποδιδω..

4)Μονος μου δεν θα παιξω..Υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που συμβαδιζουν με τις σκεψεις μου και του Πανου και εσυ αποτελεις μια εξαιρεση αλλα δεν το χεις καταλαβει και ουτε προκειται

5)Και εγω αλλα και ολοι οι αλλοι αδιαφορουμε παντελως για την θεση του και την δικη σου και του οποιουδιποτε αλλου..Η αναγνωριση ερχεται απο τους αλλους και οχι απο το να κοκκορευομαστε(εβαλε και την φωτο που τον δειχνει 3ο τρομαρα του,στο μηνυμα αλλα δεν φαινεται γιατι τον εκανα block)

6)Οκ μας γλυτωνεις απο μεγαλο κοπο που φευγεις γιατι για τον παιδικο τροπο παιχνιδιου σου αλλα και τον υπολοιπων θα καναμε αλλαγες μονο και μονο για να προσαρμοσουμε ολοκληρο πρωταθλημα στα bugs και τα ωραια συστηματα.Στο καλο λοιπον..

7)Ειναι το καλυτερο παιχνιδι και για σενα 2 φορες αφου εχει τα bugs..

8)Αλεξακος ειμαι για τους φιλους μου,για σενα Αλεξαρας!

Αντιο μεγαλε παιχτη του Fifa!
    Last edited by katsouras; 10-03-2011 at 20:07.

Advanced Member marcojohn 13's Avatar
    Name
    βασιλης

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Παμε σε σενα..Εχεις μεινει πισω στα γεγονοτα,διαβασε λιγο τι εχει γινει και με τον jotun που ζητησε συγνωμη αλλα και γιατι εγινε η αναφορα για τον τροπο παιχνιδιου που ειχαν παραπονα 10 ατομα και οχι μονο εγω..Ενημερωσου λοιπον..
    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ THREAD K ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΠΑΝ..ΔΗΛ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ 110 ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ Κ ΞΑΝΑΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ?

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ THREAD K ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΠΑΝ..ΔΗΛ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΚ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ 110 ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΝ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ Κ ΞΑΝΑΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ?
    Α,δηλαδη και ο GoalLover που μπηκε,εβρισε και τοσο καιρο δεν ηταν μελος του forum ειναι ενταξει?Οχι ο Τσακιρης διαγραφεται και τελος,Οπως και ο dinos και στο κατω κατω οπως πολυ σοφα ειπε δεν μου ανηκει το forum οποτε μπορουν να κανουν ενα πρωταθλημα δικος τους οπως θελουν και κανενα προβλημα..Ουτως η αλλως το δικο μας συμφωνα με τους υπεργαλαξιακους παιχτες δεν ειναι πρωταθλημα...Οσο για τον κανονα οπως λες απλα δεν πηγαινε αλλο...

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

απαντηση για την παραβιαση των κανονισμων και το βρισιδι, καμια.....

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    ο Τσακιρης διαγραφεται και τελος,Οπως και ο dinos

οχι μην μας το κανεις αυτο...θα πεθανω...

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

οχι μην μας το κανεις αυτο...θα πεθανω...
    Το ξερω εννοια σου...Και αντιο σου..

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

απαντηση για την παραβιαση των κανονισμων και το βρισιδι, καμια.....
    Πηγαινε στο 3)...Στα αριθμησα να ειναι και ευκολα!Ο διοργανωτης δεν βγαζει μονο βαθμολογια,αλλα διορθωνει και τα στραβα..Κανε δικο σου αν θελεις συμφωνα με τα γουστα σου..

re paidia plaka kanete?uparxei anthrwpos pou na paizei 5-0-5? e tote sugnwmh alla auto paei na pei oti dn xserei na paizei...!as to afhsei opoios einai k as paei na paixsei kalutera gran turismo,buzz 'h tpt allo!

Senior Member phirlo's Avatar
    PSN ID
    phirlo_milanese

dinospao αυτός που εχει παιδιαστικη συμπεριφορα εισαι εσυ. Ειχες καταφερει να δημιουργησεις προβληματα πριν καν αρχίσουν τα play-off. Εκανες ολοκληρη ιστορια για την αφαιρεση των βαθμων και το επαιζες ντιβα : αποχωρω και δεν θελω... και ηθελες να σε παρακαλεσουμε για να μπεις και τελικα μπηκες. Μετα παλι εκανες σαν παιδακι και ποσταρες στο ακυρο λιστες με τα κατορθωματα(!) σου. Και το οτι παιζεις φιφα χρονια και οι εμεις οι ασχετοι παιζαμε προ σε κανει πολυ μαγκα. Ολα αυτα ειναι πολυ ωριμα δηλαδη... ο ταδε ειναι καλυτερος απο εσενα, πεθαινεις που αποχωρεις..τσουζει τσουζει...μονο οποιος το λεει ειναι δεν μας ειπες και κανα καθρεφτακι.

Οσον αφορα οτι πρεπει να φυγει ο Jotun, μια φορα ποσταρε σε thread ακυρο με τα πρωταθληματα και ζητησε και συγγνωμη και εληξε το θεμα. Σε εκεινο το thread ξέφυγαν πολυ τα πραγματα και αμα ηταν να διωχναμε θα εφευγε και ο Goallover αλλα και το μισο forum.

p.s.: ΜΕ ΤΟ CAPS LOCK ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    Last edited by phirlo; 10-03-2011 at 21:48.

ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Κ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,
    ΦΙΛΕ MARCOJOHN ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ, ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ Σ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ...ΣΕ P.M ΣΤΟ PS3 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ...ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ..Η ΑΞΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ...ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ...)

Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks