Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά παιδιά, εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους σας και ατέλειωτο gaming με τις παιχνιδάρες που έρχονται μέσα στο έτος!
Αν και το ξεκίνημα κάθε χρόνου είναι για τους περισσότερους από εμάς μια στιγμή ανανέωσης, συλλογισμού και απολογισμού όσων πέρασαν και όσων θα έρθουν, για εμένα η αρχή του νέου έτους είναι μια πολύ κακή συγκυρία και εμπειρία.
Το Σάββατο το πρωί που επέστρεφα από τα τραπεζώματα και τη διασκέδαση της αλλαγής του έτους, βρήκα το διαμέρισμά μου "ανοικτό" καθώς κάποιος επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά μέσα στο δικό μου σπίτι και μετά να "ψωνίσει" δώρα από τον Αη Βασίλη για το καλό!
Για να μην πολυλογώ, οι καλεσμένοι για να μη μείνουν με το παράπονο με απάλλαξαν από την τηλεόραση, το λαπτοπ, την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα, το playstation, το xbox, κάτι mp3 player, το psp, την οθόνη του H/Y, το ηχοσύστημα, το home theater, ορισμένα CD-Blu-ray, κάποια "ακριβά" ρούχα, παπούτσια και...μια πολυθρόνα.
Απορίας άξιο βέβαια είναι πως κατάφεραν όλα αυτά να τα βγάλουν από το σπίτι χωρίς να πάρει κανένας πρέφα, αλλά μάλλον ήταν φίλοι του Κόπερφιλντ και έκαναν τα μαγικά τους....εκτός του ότι με έχει πάρει τόσο πολύ από κάτω ψυχολογικά που μου έρχεται να πηδηχτώ από το παράθυρο -γιατί τα περισσότερα πράγματα που μου πήραν ακόμα τα χρωστάω- είναι και το γεγονός ότι δε νιώθω πλέον καθόλου ασφαλής, αφού κατάφεραν να μπουν στο ολοκαίνουργιο διαμέρισμα με πόρτα ασφαλείας και να ανοίξουν αβίαστα όλες τις κλειδαριές.
Φυσικά τα τζιμάνια της Ελλ. Αστυνομίας ήρθαν την Κυριακή, γιατί Πρωτοχρονιά η Σήμανση έτρωγε βασιλόπιτα και εξυπακούεται ότι βρήκαν ένα σωρό αποτυπώματα τα οποία θα οδηγήσουν...στο συρτάρι του αρχείου! Φυσικά και δεν έχω καμιά πίστη και ελπίδα ότι θα βγάλουν άκρη, αφού μάλλον κατόπιν ψύχραιμης σκέψεως πιστεύω πως πρέπει να ήταν γύφτοι/αθίγγανοι αυτοί που μπήκαν, καθώς την προηγούμενη με τα κάλαντα μας χτύπησαν αρκετές φορές κουδούνι γυφτάκια και ίσως "τσέκαραν" διαμερίσματα για να δουν που έχει καλύτερη μπάζα. Εγώ μένω μόνος, είμαι πρόσφατα από μετακόμιση και είδαν κούτες επομένως εύκολος στόχος.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω παιδιά, δεν το πίστευα ότι αυτό μπορεί να συμβεί και απλά μαζεύω τα κομμάτια μου...
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν στεναχωρώ κόσμο με το ποστ μου, αλλά δεν αντέχω άλλο ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου.
Καλή μας συνέχεια και εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας...

Reply With Quote

Bookmarks