Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: Μαύρη Πρωτοχρονιά 2011

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Default Μαύρη Πρωτοχρονιά 2011

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά παιδιά, εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους σας και ατέλειωτο gaming με τις παιχνιδάρες που έρχονται μέσα στο έτος!

Αν και το ξεκίνημα κάθε χρόνου είναι για τους περισσότερους από εμάς μια στιγμή ανανέωσης, συλλογισμού και απολογισμού όσων πέρασαν και όσων θα έρθουν, για εμένα η αρχή του νέου έτους είναι μια πολύ κακή συγκυρία και εμπειρία.

Το Σάββατο το πρωί που επέστρεφα από τα τραπεζώματα και τη διασκέδαση της αλλαγής του έτους, βρήκα το διαμέρισμά μου "ανοικτό" καθώς κάποιος επέλεξε να κάνει Πρωτοχρονιά μέσα στο δικό μου σπίτι και μετά να "ψωνίσει" δώρα από τον Αη Βασίλη για το καλό!

Για να μην πολυλογώ, οι καλεσμένοι για να μη μείνουν με το παράπονο με απάλλαξαν από την τηλεόραση, το λαπτοπ, την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα, το playstation, το xbox, κάτι mp3 player, το psp, την οθόνη του H/Y, το ηχοσύστημα, το home theater, ορισμένα CD-Blu-ray, κάποια "ακριβά" ρούχα, παπούτσια και...μια πολυθρόνα.

Απορίας άξιο βέβαια είναι πως κατάφεραν όλα αυτά να τα βγάλουν από το σπίτι χωρίς να πάρει κανένας πρέφα, αλλά μάλλον ήταν φίλοι του Κόπερφιλντ και έκαναν τα μαγικά τους....εκτός του ότι με έχει πάρει τόσο πολύ από κάτω ψυχολογικά που μου έρχεται να πηδηχτώ από το παράθυρο -γιατί τα περισσότερα πράγματα που μου πήραν ακόμα τα χρωστάω- είναι και το γεγονός ότι δε νιώθω πλέον καθόλου ασφαλής, αφού κατάφεραν να μπουν στο ολοκαίνουργιο διαμέρισμα με πόρτα ασφαλείας και να ανοίξουν αβίαστα όλες τις κλειδαριές.

Φυσικά τα τζιμάνια της Ελλ. Αστυνομίας ήρθαν την Κυριακή, γιατί Πρωτοχρονιά η Σήμανση έτρωγε βασιλόπιτα και εξυπακούεται ότι βρήκαν ένα σωρό αποτυπώματα τα οποία θα οδηγήσουν...στο συρτάρι του αρχείου! Φυσικά και δεν έχω καμιά πίστη και ελπίδα ότι θα βγάλουν άκρη, αφού μάλλον κατόπιν ψύχραιμης σκέψεως πιστεύω πως πρέπει να ήταν γύφτοι/αθίγγανοι αυτοί που μπήκαν, καθώς την προηγούμενη με τα κάλαντα μας χτύπησαν αρκετές φορές κουδούνι γυφτάκια και ίσως "τσέκαραν" διαμερίσματα για να δουν που έχει καλύτερη μπάζα. Εγώ μένω μόνος, είμαι πρόσφατα από μετακόμιση και είδαν κούτες επομένως εύκολος στόχος.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω παιδιά, δεν το πίστευα ότι αυτό μπορεί να συμβεί και απλά μαζεύω τα κομμάτια μου...

Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν στεναχωρώ κόσμο με το ποστ μου, αλλά δεν αντέχω άλλο ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου.

Καλή μας συνέχεια και εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πωωωω ρε φίλε..... Τι να πώ;
    Πραγματικά πολύ άσχημο αυτό που σου συνέβει.... Θα φτάσουμε στο τέλος να φοβόμαστε να ανοίξουμε την πόρτα για τα κάλαντα.....
    Ελπίζω κάτι να γίνει και να βρεθούν οι δράστες και να πληρώσουν....
    Θα έπρεπε να ντρέπονται....
    Για τα αντικείμενα δυστηχώς χλωμό να βρεθούν καθώς μάλλον ήδη θα έχουν αλλάξει χέρια. Μήπως να πας μια βόλτα απο Μοναστηράκι μήπως πετύχεις τίποτα δικό σου;

Elite george13gr's Avatar
    PSN ID
    george13gr
    Name
    Γιώργος

δεν έχω λόγια αδερφέ...τι να πει κανείς??
    μιλαμε για καταστροφή...
    Ισως από τους πιο άσχημους τρόπους να σου μπει ο χρόνος...
    Μακάρι να τα βρεις φίλε μου και σου εύχομαι από δω και πέρα να πάνε όλα δεξια..

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Όχι ρε Γιώργαρε... Πολύ στεναχωρήθηκα ρε φίλε... Τι να πεις, κουράγιο...

Advanced Member dykon's Avatar
    PSN ID
    dykon69
    Name
    Μπάμπης

file mou me erikses psixologika..ti na po..eimaste sto eleos ton kleftwn.oute gia na diaskedasoume pia den mporoume.feugoume gia douleia k anarotiomaste otan girisoume an tha broume to spiti ops to afisame..ti na po..den exo logia..

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Επειδή ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ πώς νιώθεις,απλά θα σου επισημάνω 2 πράγματα:
    1ον να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό μέσα στην ατυχία σου γιατί θα μπορούσες να είσαι στο σπίτι ή να γύρναγες πριν φύγουν ακόμα,με πολύ χειρότερα αποτελέσματα.Όσο και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου (από θέμα αυτοάμυνας),ο κλέφτης είναι ψυχολογικά έτοιμος για όλα ενώ εσύ όχι.
    2ον για να βρεις τίποτα ξέχασε το:ποιό πιθανό είναι να πιάσεις 3 φορές συνεχόμενα το τζακ ποτ παρά αυτούς και ο λόγος είναι ότι δεν ασχολούνται,είσαι μία από τις πολλές κλοπές της ημέρας. Έτσι απλά.

Αν μπήκαν με "καθαρό" τρόπο δεν είναι αθίγγανοι γιατί δεν έχουν την τεχνογνωσία να μπουν έτσι,αυτοί αν μπουν τα σπάνε και μπαίνουν.

Η μόνη λύση είναι ο συναγερμός,και πάλι θα μπούνε αλλά δεν θα έχουν πλέον τον χρόνο να κάνουν μετακόμιση.Ακόμα και ένα αυτοκόλλητο από εταιρία σεκιούριτι (χωρίς την ύπαρξη συναγερμού) θα αποτρέψει πολύ μεγάλο ποσοστό από κλεφτρόνια.

Περαστικά,ψηλά το κεφάλι και η ζωή συνεχίζεται..

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Φιλε Γιωργο απλα λυπαμαι..Και εμεις στο νησι μην νομιζετε πως κοιμομαστε ησυχοι πλεον..Χαμος γινεται..Αυτο που με κανει να λυπαμαι πραγματικα ομως ειναι οτι σε λιγο καιρο θα σε σκοτωνουν οχι για υλικα αντικειμενα αλλα για ενα πιατο φαγητο..Η Ελλαδα θα γινει τριτοκοσμικη χωρα απο αποψη συμπεριφορας ανθρωπων..Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα..

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Παιδιά και πάλι συγνώμη που σας βάρυνα τη διάθεση, αλλά πραγματικά έχω στενχωρηθεί τόσο πολύ που έχω ανάγκη να το συζητήσω και να το εκλογικεύσω για να μπορέσω να προχωρήσω. Το βάρος από την απώλεια των υλικών αγαθών είναι μεγάλο -κυρίως για το οικονομικό του κομμάτι- αλλά κακά τα ψέμματα αυτό που λέει ο Χρήστος είναι πιο σημαντικό, γιατί πραγματικά αν τους πετύχαινα μέσα δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που φοβούνται και γενικά όταν άκουγα για διαρρήξεις και κλοπές έλεγα ότι αν μου τύχει θα το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά ρε γμτ άμα σου τύχει τέτοια περίοδο, όπως και να έχει σε τσακίζει ψυχολογικά γιατί είναι μακακία μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

Και το χειρότερο είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις συνειδητοποιείς και την αχρηστοσύνη της αστυνομίας και των οργάνων ασφαλείας της χώρας μας...αφού τη στιγμή που έπαιρναν τα δακτυλικά αποτυπώματα από τις πόρτες, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται το CSI και να λέω από μέσα μου, για τους Αμερικάνους θα ήταν παιχνιδάκι να βρουν τους κλέφτες (όχι για να πάρω πίσω πράγματα μου που είναι απίθανο να συμβεί, αλλά για το γαμώτο να πιάσουν τα τσογλάνια).

Τι να κάνω ρε guys, υπομονή μόνο μπορώ και κύριε ελέησον...

Και το PS3 θα μαζέψω να το πάρω μέσα στο μήνα γιατί δε λέει να χάσω και τη μόνη ενασχόληση στο σπίτι που με ανεβάζει.

Life goes on.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Φίλε περαστικά. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ αλλά μπορώ να φανταστώ πως νιώθεις βλέποντας τους κόπους σου να κάνουν φτερά σε ένα βράδυ, σε πηγαίνει πολύ πίσω... Όπως σου είπαν και τα παιδιά η ζωή συνεχίζεται, παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές που συναντάμε. Πολύ θα ήθελα να σου ευχηθώ να βρεις τα πράγματα σου, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο.

Πραγματικά σου εύχομαι η υπόλοιπη χρονιά σου επιφυλλάξει αμέτρητες χαρές που να υπερκαλύψουν, το άσχημο ξεκίνημα της

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οτι και να πω φιλε ειναι λιγο.... πραγματικα στεναχωρηθηκα γιατι ειναι οντως αμαρτια να παθεις τετοια πραγματα αυτες τις μερες. Φυσικα το καλο ειναι οτι ηταν μονο υλικα αγαθα, αλλα πραγματικα...οτι και να πεις ειναι λιγο.

Μονη μου συμβουλη περα απο τα περαστικα και την κατανοηση μου ειναι να σφιξεις τα δοντια γερα, ψηλα το κεφαλι οπως ειπε και ο Χρηστος και αντιμετωπησε το θεριο στα ισια. Λογικο ειναι να σε παρει απο κατω, αλλα να πας κοντρα στην γκινια, μην την αφησεις να σε κερδισει!

Ευχομαι ολα να σου πανε πριμα απο εδω και περα φιλε και αυτη η ατυχια να ηταν η πρωτη και η τελευταια!

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Κρίμα :-( Το σημαντικό είναι πως εσύ είσαι γερός και δεν σου συνέβη τίποτα. Όλα τα αλλά, καλά να είσαι θα τα ξαναφτάξεις!
    To ps3 είναι ερωμένη μα το PC επίσημη αγαπημένη!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτώ πως θα ήμουν αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το post σου με ψιλοεβαλε σε αυτή την ψυχολογία και ομολογώ πως αισθάνθηκα πολυ άσχημα. Κρίμα που συνέβη αυτό.
    Εύχομαι να αποκτήσεις ακόμα καλύτερα πράγματα απο αυτά που σου πήραν οι μαλάκες. Τι να πω... Και μη χειρότερα.

Cool Member g10rg0s's Avatar
    PSN ID
    g10rg0s241071

Φιλε το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην σε στεναχωρει το γεγονος - οσο χαζο και αν ακουγετε σε ορισμενους - γιατι πολυ απλα εχασες υλικα αψυχα αντικειμενα ... τιποτα αλλο ...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Λογικο να στεναχωριεσαι φιλε μου και να σε εχει παρει απο κατω, απο τη στιγμη ομως που δεν ειναι θεμα υγειας ειναι και θεμα χρονου να το ξεπερασεις (το σοκ κυριως γιατι αισθανεσαι απιστευτα violated οταν το συνειδητοποιεις).
    Μακαρι να τα βρεις αλλα ακομα και αν δεν γινει αυτο θα τα αντικαταστησεις με τον καιρο. Να εισαι καλα!
    Γενικα επειδη πληθαινουν τα περιστατικα (ακουω κι εγω εδω στην Πατρα πολλα και διαφορα, υποθετω και γενικοτερα), παιζει πολυ scouting σπιτιων με τροπους που δεν φανταζομαστε πολλες φορες.

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

μου ετυχε κατι παρομοιο πριν 3 χρονια!παει η κοπελα μου για ψωμι γυρναει σπιτι και στο καπακι σε ενα αθλητικο καταστημα!!οταν γυρναει παει να βαλει το κλειδει στον αφαλο της κλειδαριας και της μενει ο αφαλος στο χερι και ακουει κατι ασιατια πιθανον πακιστανικα!!!τρεχει στο διαχειρηστη και λεει (κλεφτες κλεφτες)τοσο μαλακας ο διαχειρηστης που της εκλεισε την πορτα σε μια 25 χρονων κοπελα!!!!κατεβαινει στην εισοδο απο εξω και παιρνει απο το κινητο το 100!!το σηκωνουν και της λενε οτι πρεπει να παρει στο τοπικο αστυνομικο καταστημα αν ειναι δυνατον και αντι να την συνδεσουν της δινουν εναν αριθμο αι σι χτιρ κολομπατσοι παιρνει και λεει με κλεβουν με κλεβουν και της λενε ειναι εφορια εδω κοπελα μου!!!!ελεος!!!εγω ειμουν στην δουλεια!!μας πηραν οτι προλαβαν μια και ακουσαν την πορτα μολις πηγε να μπει!!!η αξια τον αντικειμενων ηταν περι τα 2.000 ευρω και αλλα 3.000 σε μετρητα!!!αφου ειμαστε καλα δεν με νοιαζει τιποτα αλλο πριν 5 χρονια μου ειχαν κλεψει πραγματα αξιας 25.000 ευρω εργαλεια της δουλειας πρεσα λαστιχα και πολλα αλλα!!!!τοτε ναι με πονεσε πολυ μιας και επρεπε να τα ξανα παρω αν ηθελα να δουλευω οπως πριν!!!τα πραγματα απο το σπιτι με ενοχλησε απλα αλλα ειμασταν καλα και δυνατοι και αυτο εχει σημασια !!!!! Γιωργο κουραγιο θα επανελθεις υγεια να εχουμε να δουλευουμε!!!

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Δεν μπορώ να σου πω πολλά αφού τα περισσότερα ήδη τα έγραψε κάποιος.Τη συζήτηση για την αδιαφορία των περισσότερων οργάνων/αρχών νομίζω οτι δεν είναι της ώρας να την κάνουμε.

Καλό κουράγιο, γνωρίζω το συναίσθημα της "πρόσφατης" κλοπής, είναι εντελώς τραγικό αλλά εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα διορθώνονται με τον καιρό.

Καλό κουράγιο και πάλι και όπως ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω μακάρι το 2011 να σου φέρει πολύ τύχη ώστε να ξεχάσεις γρήγορα τον άσχημο τρόπο που μπήκε.

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

παντως αυτο που ανεφερες με το csi μην το σκεφτεσε καν..Στην Αμερικη δεν θα εστελναν ολοκληρη ομαδα CSI για μια κλοπη,αυτοι ασχολουντε μονο με εγκληματα κατα ζωης.οι Αμερικανοι ειναι σε χειροτερη κατασταση απο διαρρηξεις.
    και για να πω και εγω την εμπειρια μου στο παλιο μου σπιτι μπηκαν μεσα ενω κοιμομουν,εκει εμενα με την αδερφη μου και οι 2 δουλευαμε απογευματινες ωρες οποτε αυτοι οι μαλακες ειδαν κλειστα ρολα στις 11 το πρωι(κοιμομασταν)και μπηκαν μεσα,η αδερφη μου ξυπνησε και νομιζε οτι ειχε μπει ο μεγαλος αδερφος μας που ειχε κλειδι.φωναξε το ονομα του και ο κλεφτης καταλαβε οτι ηταν καποιος μεσα και την πουλεψε με αδεια χερια.σε εκεινο το σημειο ηρθε η αδερφη μου στο δωματιο μου που ηταν στην αλλη πλευρα του σπιτιου και με ξυπνησε να δω την πορτα.
    το θεμα ειναι τωρα οτι η αδερφη μου κοιμοταν στο σαλονι οποτε ακουσε την πορτα και μιλησε,αν δεν ηταν εκει η αδερφη μου θα ερχοταν μεσα ο κλεφτης για να ανακαλυψει εμενα φαρδυ πλατυ στο κρεβατι με πιθανοτατα ασχημα για εμενα αποτελεσματα γιατι ενταξει να τον δεις ενω εισαι ξυπνιος και νιωθεις,αν σε προλαβει στον υπνο μεχρι να καταλαβεις τι γινετε σε εχει αφησει κατω.περιττο να αναφερω οτι εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε και ακομα κοιμαμαι με το ενα ματι ανοικτο,και ας εχω μετακομισει σε ποιο (θεωρητικα)ασφαλες σπιτι απο αποψεως πορτας κλπ.σκεφτομαι το ποσο κοντα ηρθε ο τυπος και ανατριχιαζω

καλη δυναμη

Member ilias73's Avatar
    PSN ID
    ilias73

Υπομονή φιλαράκι,θα τα ξαναπάρεις τα πράγματα,εσύ κοίτα να ηρεμήσεις...

Λυπαμαι φιλε μου. Ελπιζω με το νεο χρονο να βγαλεισ ρκετα και να τα αντικαταστησεις

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Κουράγιο φίλε! Είναι δύσκολα..έχει συμβεί σε συγγενείς μου και ξέρω πως είναι! Εσύ να είσαι καλά και τα άλλα όλα μετά!
    Τώρα η κατάσταση των υπηρεσιών είναι αισχρή στην Ελλάδα..ένα απλό παράδειγμα που έζησα? Πέρσυ τέτοια εποχή ενώ είμουν στο αυτοκίνητο γίνεται ένα τρομερό τρακάρισμα (εγώ την γλίτωσα) και 1 αυτοκίνητο πέφτει στον γκρεμό..πήρα το 100 και μου λένε οι έξυπνοι.."Φίλε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί η περιοχή αυτή δεν ανήκει στην δικαιοδοσία μας"..Οι άνθρωποι πέθαιναν και αυτοί ούτε να ειδοποιήσουν κάποιους που να μπορούν να δράσουν γρήγορα..
    Τώρα μιας και σου έτυχε Πρωτοχρονιά ο πόνος δυσβάσταχτος..αλλά Keep Walking..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks