Κοίτα ολόκληρη ζούγκλα,υπόγεια θα μπορούσε να έχει ένα άγριο ζωάκι........
Έχει και ζόμπι????????Που κολλάνε αυτά.......
Κοίτα ολόκληρη ζούγκλα,υπόγεια θα μπορούσε να έχει ένα άγριο ζωάκι........
Έχει και ζόμπι????????Που κολλάνε αυτά.......
Ελεος βρε παιδια, δεν ειναι ζομπι...! :banghead:![]()
egw tha tous elega kataramenous...LOl..zompi leei o allos...haha
ζόμπι ακριβώς δεν είναι αλλά ούτε και άνθρωποι,όσον αφορά τα ζωάκια ίσως να μην είναι και τόσο κακή ιδέα.
Aιντε παλι "ζομπι"... απορω αν προσεξατε καθολου την ιστορια!
Το παιχνιδι το θεωρω ενα απο τα καλυτερα που εχω παιξει!!
Spoiler!
Last edited by NonBorn; 12-05-2008 at 21:06.
Spoiler!
[quote=Valkyre;66385][spoiler]Βρε καλα κανεις και δεν σου αρεσε εσενα , αλλα βλεπω τους παντες να τα λενε ζομπι , ενω δεν εχουν καμμια σχεση ουτε στο παρουσιαστικο , ουτε στην κινηση!Ασε που ηταν ανθρωποι.Τωρα οτι δεν αρεσε , ενταξεθ γουστα ειναι αυτα δεν λεω.quote]
είναι αλήθεια ότι πρόσθεσε ποικιλία και προς το τέλος δεν κατάντησε μονότονο το παιχνίδι.Τον τομέα ''εχθροί'' τον χειρίστηκαν πολύ έξυπνα οι δημιουργοί.Πέραν από το απίστευτο AI και την φοβερή κίνησή τους στο χώρο,γίνεται ομαλή μετάβαση από τους ευκολότερους στους πιο δύσκολους,και ο τρόπος που γίνεται αυτό κολάει απόλυτα με το σενάριο.
Βάλε και κανά spoiler ρε geodlord7ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ
Spoiler!
Το παιχνίδι είναι κορυφαίο σε όλα τα επίπεδα. Αυτό με τα τερατάκια όντως ξένίζει στην αρχή, αλλά τελικά προσθέτη στην πικοιλία του παιχνιδιού.
Ναι όντως διάβασα κατευθείαν το ποστ σου οπότε λάθος μου. Αλλά μην το παίρνεις και κατάκαρδα δεν είμαι και κανάς mod για να σου κάνω παρατήρησηΠάντως περισσότερο ήθελα να απαντήσω στο ότι σε χάλασε το γεγονός που ανέφερες γιατί η άποψη μου είναι ότι δένει ωραία στο παιχνίδι και δεν το κάνει να φαίνεται ψεύτικο.
(άσχετο)
εμένα πάντως θα μου άρεσε να το έβλεπα και σε ταινία....
μόνο όμως αν το προσέχανε και όχι για την αρπαχτή!
Μαλλον καποιος θα πρεπει να φτιαξει τον τιτλο του thread και να προειδοποιει οτι παιζουν spoilers, γιατι θα ξενερωσει πολυς κοσμος που δεν εχει παιξει το παιχνιδι. Παντως ναι ηταν highlight στην σταδιοδρομια μου ως gamer.
Bookmarks