Απίστευτο κόλλημα πραγματικά. Όποιος έχει ps3 και δεν έχει το uncharted για χάνει πολλααααααα πράγματα...
Απίστευτο κόλλημα πραγματικά. Όποιος έχει ps3 και δεν έχει το uncharted για χάνει πολλααααααα πράγματα...
Home Integration Coming to Uncharted
Uncharted: Drake's Fortune, despite being a late bloomer when compared to Sony's other AAA PS3 offerings, seems to be doing its share of defining the console and exciting the masses. (I say that, of course, with no scientific measurements, but only what I've sensed from the internet. So maybe I'm full of it). Regardless, Naughty Dog's Evan Wells is looking to embed the game even deeper within the platform, integrating it with PlayStation Home as much as they can.How great would it be if your Home avatar opened a door and found himself in the Uncharted jungle? Answer: really great.We aren't planning any downloadable content for Uncharted...we are planning to take advantage of whatever kind of integration into Home is possible.
Πηγή: http://kotaku.com/gaming/home%27%27%...ted-334788.php
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
παιδες,το αγορασα μαζι με το assasin creed απο το www.games-asia.com και το τερματισα,ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει...πραγματικα,φανταστικο!
2X PS3 proud owner& XBO360 owner
35 ps3 games and still counting...more games,coming soon...
Se poso kairo sou irthe apo asia-games?To exwe paragilei kai egw apo ekei....
καλησπερα παιδια. θα ηθελα παρακαλω αν ειναι ευκολο να με βοηθησετε σε καποια απορια. οταν εβαλα το uncharted για πρωτη φορα στο ps3 αργησε λιγο στο loading πριν δειξει την πρωτη εικονα στην εισαγωγη και στο loading πριν ξεκινησω να παιζω. Αυτο ομως εγινε την πρωτη φορα μονο. απο εκει και μετα οσες φορες εκλεισα το ps3 και το ξανα ανοιξα για να παιξω το ιδιο παιχνιδι εκανε τα loading αρκετα ποιο γρηγορα. ομως οταν αλλαξα παιχνιδι π.χ pro 2008 και κατοπιν το εκλεισα για να βαλω ξανα το uncharted τοτε παλι για την πρωτη φορα αργησε να φορτωσει. Απο τι καταλαβαινω θα πρεπει να κραταει στην μνημη τον τροπο λειτουργιας του καθε δισκου blu - ray ωστε να κανει γρηγοροτερα. Το εχει παρατηρησει αλλος στο δικο του ps3; παρακαλω απαντηστε μου οποιος ξερει για να δω μην τοιχον και εχω εγω καποιο προβλημα. ευχαριστω.
Last edited by cocous; 18-12-2007 at 23:25.
to teliosa ke ego pezontas apo to savato. den entiposiastika. poli linear ke mikro gia tus dimiurgus tu jack.
episis, antitheta me auta pu lete esis. i tropi pu pernun ta pramata apo ena simio ke meta mexri to telos me xalase para poli.
sixna argi na fortosi ta textures. auto xalai tin, kata ta ala, entiposiaki ikona tu pexnidu.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Εντάξει τα άλλα δεκτά ότι δε σου άρεσε... αλλά "sixna argi na fortosi ta textures" αυτό που το είδες? 0 loading... που είδες εσύ ότι αργεί να φορτώσει textures?!
Δε το χω παρατηρήσει αλλά ίσως... Νομίζω το χα δει αυτό στο Heavenly Sword (μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια). Ίσως κάτι να παίζει και να κρατάει κάπου datas από το παιχνίδι. Δε νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα πάντως!
Last edited by NonBorn; 18-12-2007 at 23:29.
Ñǿñßöŗň™ is back on business ...
οχι ρε φιλε μην εξηγιεσαι ετσι. το παιχνιδι ειναι κορυφη και ισως οτι καλυτερο εχει δειξει ως τωρα το ps3. αυτο που αναφερω παραπανω ειναι κατι που παρατηρησα οταν το παιχνιδι μπαινει γαι πρωτη φορα. ομως σε καμια περιπτωση απο τις δυο δεν αργει να φορτωσει απλα την πρωτη φορα κανει λιγο ποιο αργα, τουλαχιστον σε μενα..NonBorn αναφαιρομαι στον georgio. εσυ αυτο το φαινομενο το ειδες αλλου; λες τελικα να κραταει στην μνημη τον τροπο φορτωματος;
Last edited by cocous; 18-12-2007 at 23:35.
εγω εχω το pal αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο
isos den to exis proseksi. ta textures fenonte se poli xalia analisi se merika antikimena ke meta ta fortoni se kanoniki. prosekste to amesos meta apo loading
τι να πω μου φαινεται λιγο παραξενο. για το αλλο που αναφερω ποιο πανω εχεις παρατηρησει τιποτα παρομοιο;
oxi. den to vala ke poles fores to pexnidi. se 4 fores to termatisa
Εγώ έχω την Ασιατική version, και δέν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο τουλάχιστον μέχρι το 18 κεφάλαιο που έχω φτάσει.
Tο loading στην αρχή φορτώνει σχετικά αργά αλλά δέν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό αν βάλω άλλο παιχνίδι πρίν.
Γενικά το παιχνίδι είναι τέλειο για τα γούστα μου και όποιος το έχει δεί έπαθε πλάκα με τα γραφικά του.
Γιώργο, εγώ δεν το βλέπω πολύ συχνά.
Το έχω δει μόνο στο 2ο κεφάλαιο την πρώτη φορά που το έπαιζα που με καθυστέρη 2-3 δευτερόλεπτα, άργησαν να φορτώσουν οι σκιές (δεν θυμάμαι αν ήταν και τα textures).
Μετά το έχω δει σε ένα χρυσό νόμισμα-θησαυρός που μάζεψα. Μου έδειξε πως πήρα ένα νόμισμα, αλλά δεν είχε τα textures πάνω, στην αρχή. Και άλλες δυο φορές κάπου στο κεφάλαιο 11 με 12 (στο 11 σε μια σπηλιά με σκάλες, και στο 12 λίγο πριν αρχίσω το κομμάτι του jetski, οι βράχοι στην αρχή φαίνονταν απλά γκρι και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα φόρτωσαν οι λοιπές λεπτομέρειες).
Πραγματικά είναι 4 ατυχή περιστατικά που κράτησαν σύνολο ... 12 δευτερόλεπτα από τις συνολικά 8+ ώρες που παίζω το παιχνίδι (όπως λέει και στο save game μου). Τίποτα το ανησυχητικό και όσο για το tearing εγώ ούτε που το προσέχω. Και frame drop δεν είδα πουθενά.
Γενικά είναι τέτοια η δράση, η αγωνία και η ένταση που διέπει το παιχνίδι που όποιος κάθεται να παρατηρεί αν το φύλλο του πλατάνου στη πάνω δεξιά γωνία είχε frame drop και άλλα κουλά, για να το πω πολύ ευγενικά και κόσμια "κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος".
to idio akrivos leo ke ego. an to proseksis kala ine sxedon meta ap ola ta loading apo to 2 kefaleo ke meta. apla ine se antikimena pu den fenonte toso
epidi kathome konta stin othoni, vlepo perisoteres leptomeries fenete. xoris na to psaxno ke poli. vlepo ke ta kala vlepo ke ta asxima. den boro na min paradexto oti o ilios oi anatanklasis ke oi fotismoi ine foveroi pano stis epifanies
Δεν θα έλεγα όμως ότι το κάνει μετά από loading σχεδόν παντού από το 2ο κεφάλαιο και μετά. Και αν το κάνει συνέχεια, είναι τόσο λίγο που περνάει απαρατήρητο από τον χρήστη, αρά δεν επηρεάζει την εμπειρία του παιχνιδιού. Αν το φαινόμενο ήταν τόσο έντονο, κανένα review δεν θα το άφηνε ασχολίαστο και ούτε και όλοι εμείς εδώ που το έχουμε παίξει.
Ίσως τυχαίνει να το κάνει σε 'σένα πιο πολύ. Οτί υπάρχει σαν φαινόμενο, υπάρχει, αλλά και πάλι δεν πρέπει να του δίνουμε παραπάνω σημασία απ' όσο πρέπει.
Bookmarks