Page 25 of 54 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1074

Thread: Uncharted: Drake's Fortune

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Έτσι κι εγώ με το πάσο μου είμαι. Δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει ακριβώς με το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ καλό και σου δίνει ακριβώς την αίσθηση του "pulp action summer blockbuster" (κτλ κτλ ).

Και πολύ δυνατές οι μάχες. Κάθε μάχη είναι ικανή να σου τσακίσει τα νεύρα, γιατί γλυτώνεις από μια ομάδα (πολύ καλά τοποθετημένων εχθρών) για να σε σκοτώσει λίγο αργότερα η αμέσως επόμενη. Πόσο να αντέξεις κι εσύ τρελαίνεσαι μετά από λίγο
    (Ίσως βέβαια μόνο εγώ γιατί κάθομαι 10 ώρες πίσω από το cover και σκοτώνω έναν έναν τους εχθρούς, ενώ χθες ο Stavtag εφάρμοσε την λιγότερο νευρική τακτική του "ορμάω και τους σκοτώνω όλους" με μεγάλη επιτυχία ).

Advanced Member Stavtag's Avatar
    PSN ID
    Stavtag

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    (Ίσως βέβαια μόνο εγώ γιατί κάθομαι 10 ώρες πίσω από το cover και σκοτώνω έναν έναν τους εχθρούς, ενώ χθες ο Stavtag εφάρμοσε την λιγότερο νευρική τακτική του "ορμάω και τους σκοτώνω όλους" με μεγάλη επιτυχία ).

Τι σου κάνει το COD ε! Είμαι σίγουρος ότι ο Νάσος το τερμάτισε με claymore το Uncharted..:rofl::rofl: Alex, πάρε ένα FPS και θα σου φανούν παιχνιδάκι οι μάχες.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=243&dateline=12262604  93
    Spoiler!

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Stavtag View Post
    [/left]

Τι σου κάνει το COD ε! Είμαι σίγουρος ότι ο Νάσος το τερμάτισε με claymore το Uncharted..:rofl::rofl: Alex, πάρε ένα FPS και θα σου φανούν παιχνιδάκι οι μάχες.
    Βάλτο στο crushing ακόμα και στο hard και αν το ξαναπεις.... :tiphat:
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PSN ID
    Desperate_Gamer

Τα λέει αυτά γιατί εγώ το έχω στο Easy. Ενώ αυτός που το παίζει στο Normal τα έχει φτύσει ουκ ολίγες φορές.

Πάντως το μόνο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι νομίζεις ότι μπορείς να πας σε μέρη που τελικά δεν μπορείς να φτάσεις (τι σου κάνει το καλό draw distance ). Πολλές φορές κάνω άσκοπες ενέργειες προκειμένου να φτάσω εκείνο το κομμάτι που φαίνεται πολύ προσιτό, αλλά τελικά δεν μπορεί να πάει εκεί ο Nathan. Το είχε πει και το review του Gamelife.gr αυτό και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι λίγο σπαστικό.

To Drake , δεν είναι εύκολο . Το σύστημα μάχης , για να τα καταφέρεις είναι κράτα το ammo σου --> δηλαδή μείνε σκυφτός και χτύπα κεφάλι.... Ξέρω μερικές φορές είναι βαρετό , αλλά μόνο έτσι τα καταφέρνεις . Μιλώντας για normal , μετά το παιχνίδι δυσκολεύει επειδή οι εθροί έχουν καλές στρατηγικές θέσεις . Και πάλι όμως σου δίνεται ο χρόνος να τους ξεκάνεις έναν έναν . Λογικά στο Hard+ αυτό ο χρόνος δεν θα σου δίνεται και θα σε σκοτώνουν πριν καν τους δεις να έρχονται από πίσω σου . Χώρια τους sniper :tongue: !

Το θέμα είναι κατά πόσο θες , ένα ωραίο καλοκαιρινό παιχνίδι , με συναρπαστικό σενάριο , να σε κάνει να παίζεις ξανά και ξανά την πίστα πχ με το κρις κραφτ ώσπου να καταφέρεις να φας τους Λ@Λ@κιδες πάνω στα σπίτια με τα mini μπαζουκάκια που έχουν ??? Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας.....

Advanced Member Stavtag's Avatar
    PSN ID
    Stavtag

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Βάλτο στο crushing ακόμα και στο hard και αν το ξαναπεις.... :tiphat:
    Ναι, ίσως και να έχεις δίκαιο! Θα το προσπαθήσω σίγουρα και σε crushing!! I just can't get enough of this game, αν δεν το τερματίσω 100% δε θα ησυχάσω!
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=243&dateline=12262604  93
    Spoiler!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by ifrit View Post
    To Drake , δεν είναι εύκολο . Το σύστημα μάχης , για να τα καταφέρεις είναι κράτα το ammo σου --> δηλαδή μείνε σκυφτός και χτύπα κεφάλι.... Ξέρω μερικές φορές είναι βαρετό , αλλά μόνο έτσι τα καταφέρνεις .
    Κι εγώ αυτό ακριβώς κάνω αλλά μέχρι να πετύχω κεφάλι ξοδεύω άλλες 4-5 σφαίρες στο κουτουρού.

Αλλά περνάω τέλεια με αυτό το παιχνίδι όπως και να 'χει. Εξαιρετική δουλειά. Και πολύ καλοί χαρακτήρες και διάλογοι.

Αν είναι έτσι τα πρώτα παιχνίδια του PS3, ελπίζω σε μερικά χρόνια να μην έχουμε κακομάθει τόσο που όλα να μας φαίνονται πεζά.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

to pira ke ego savato. me entiposiasan ta elinika taxidromia

lipon, to pexnidi ksekina metria se grafika ke se gameplay. sintoma omos ginete poli kalitero ke stus 2 autus tomeis. ta textures pantos den ine pantu kala. ke ta fita den fenonte ke toso orea metikes fores. parola auta idika se eksoterika perivalonta, pio meta sto pexnidi, o sindiasmos me to fotismo dimiurgi fantasitka apotelesmata pu den exo ksanadi se pexnidi

fisika auto pu perimena epiveveothike. kamia sxesi me tus terastius kosmus tu jack. ine poli pio cinematic ke pio linear. logiko vevea. auto kani poli kalitero to pexnidi oso diarki giati exun proseksi perisoteres leptomeries etsi ala ap oti kserume i diarkia tu ine to klasiko 10oro

pantos ke edo ke sto heavenly sword ida terastia skinika eno to komati pu kinise ine poli mikro. ine alithia pos me entiposiazun perisotero anixtoi ksmoi stil assasins ke gran theft auto ke jack. isos paravao ton orko "na min perno multiplatform" ke paro to assasin gia auto to logo.

epeksa pantos 4 ores seri xthes. kolima. pantos den iparxi kati alo toso kaloftiagmeno sto ps3 ke isos den tha iparksi gia poli kero akoma

Last edited by georgios; 16-12-2007 at 16:30.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Ποσα chapters εχει το παιχνιδι?

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Ποσα chapters εχει το παιχνιδι?
    22! Μετά το 16 το παιχνίδι γίνεται 2 φορές καλύτερο...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Advanced Member Alex's Avatar
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

εγώ είμαι στο 15 κεφάλαιο!γιά να δούμε πώς θα είναι μετά!

λοιπον το παιχνιδι ειναι απλα τελειο ....ενα πραγμα θα πω αφου καταφερε να με κανει να αφισω στην μεση Crysis kai Gear of war .....δεν χρειαζετε περετερο σχολια ! 9,9/ 10
    9,9 γιατι κανονικα δεν θα επρεπε να γινοντε φιλοι σου οι εχθροι!

EDIT:

Παιδια το συγκεκρημενο Bug το συναντησα μονο μια φορα .....σε ολο to game ...και επισης εκανα πλακα με το 9,9 to game ειναι 10!αρι
    Last edited by NonBorn; 16-12-2007 at 21:16. Reason: double post

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

χθες το τσίμπησα δωράκι από τον τρανσπόρτερ για τα γενέθλια μου. πάρα πολύ ωραίο! απίστευτα γραφικά, ωραίος συνδιασμός πιστολιδιού με γριφάκια και μου αρέσανε ολύ οι θησαυροί. δε μπόρεσα χθες να το πολυπαίξω απλά πέρασα το σημείο του ντέμο.

PSN ID
    Desperate_Gamer

Kαλά το παιχνίδι είναι άπαικτο! με όλη τη σημασία της έννοιας. τοπγκανζ δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. να πω την αμαρτία μου ότι στην αρχή το παιχνίδι μου φαινόταν απλώς "πολύ καλό". αλλα από το 6ο-7ο κεφάλαιο και μετά γίνεται πόρωση. τη νιώθεις τη δράση στο πετσί σου, γίνεσαι ένα με τον πρωταγωνιστή!

αααα... θέλω να πάω σπίτι μου να παίξω κι άλλο!!!

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

ναι ρε κι εγώ ενθουσιάστηκα, απλά είμαι στη δουλειά και λίγο κομμάτια.

PSN ID
    Desperate_Gamer

θα ενθουσιαστείς κι άλλο. άκου με που σου λέω... !

Advanced Member DracuLa-'s Avatar
    PSN ID
    Dracula83

Το πήρα και εγω σήμερα. Δικαιώνεται ο Nonborn.

Το παιχνίδι είναι απλά επικό. Πρώτη φορά με ενθουσιάζει τόσο πολύ παιχνίδι στα 10 χρόνια που παίζω!!!!

Advanced Member Carpe_Diem_Rj's Avatar
    PSN ID
    Carpe_Diem_Rj

το παιχνιδακι γαμ.....αει ......

PS3forums Design Team Elite Proevofan's Avatar
    PSN ID
    Pikikaki13

to protinete anepifilakta vlepo oloi etc?

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Proevofan View Post
    to protinete anepifilakta vlepo oloi etc?

Ειναι must have, για καθε ps3 user!!!
    Πολυ μπροστα υποθεση, γραφικα, ηχος!
    Πρεπει πολλες εταιριες να ακολουθησουν τη δουλεια της
    Naugty Dog γιατι η κονσολα μας εχει φοβερες δυνατοτητες!

Bookmarks

Bookmarks