Το να νομίζει κάποιος ότι έχει χιούμορ από την άλλη είναι κωμωδίαΑστειεύομαι φίλε μου. Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς". Απλά τελευταία πολύ trolling έχει πέσει και είμαστε επιφυλακτικοί. Καλό είναι σε ένα μέσο τόσο απρόσωπο σαν το ίντερνετ (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος σου πίσω από μια οθόνη) το αστείο να το ψιλοεπισημαίνουμε
![]()

Αστειεύομαι φίλε μου. Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς". Απλά τελευταία πολύ trolling έχει πέσει και είμαστε επιφυλακτικοί. Καλό είναι σε ένα μέσο τόσο απρόσωπο σαν το ίντερνετ (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος σου πίσω από μια οθόνη) το αστείο να το ψιλοεπισημαίνουμε
Reply With Quote

) με 53 από τους 60 θησαυρούς και 450 από τους 1000 πόντους των trophies. Δεν μου φάνηκε μικρό, ίσα ίσα ήταν πολύ διασκεδαστικό, από τα καλύτερα action adventures που έχω παίξει. Το ξαναξεκινάω στο hard μέχρι να έρθουν τα resistance και oblivion που παρήγγειλα από το play :tiphat:

Bookmarks