Page 47 of 54 FirstFirst ... 37434445464748495051 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1074

Thread: Uncharted: Drake's Fortune

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Το να νομίζει κάποιος ότι έχει χιούμορ από την άλλη είναι κωμωδία Αστειεύομαι φίλε μου. Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς". Απλά τελευταία πολύ trolling έχει πέσει και είμαστε επιφυλακτικοί. Καλό είναι σε ένα μέσο τόσο απρόσωπο σαν το ίντερνετ (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος σου πίσω από μια οθόνη) το αστείο να το ψιλοεπισημαίνουμε

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Quote Originally Posted by TopGunZ View Post
    Το να νομίζει κάποιος ότι έχει χιούμορ από την άλλη είναι κωμωδία Αστειεύομαι φίλε μου. Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς". Απλά τελευταία πολύ trolling έχει πέσει και είμαστε επιφυλακτικοί. Καλό είναι σε ένα μέσο τόσο απρόσωπο σαν το ίντερνετ (κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος σου πίσω από μια οθόνη) το αστείο να το ψιλοεπισημαίνουμε
    Συμφωνω και επαυξανω....

Quote Originally Posted by TopGunZ View Post
    Ελπίζω φυσικά το περί αγραμματοσύνης να μην αναφέρεται στον νεολογισμό μου περί "συν-gamerς".
    καμια σχεση ... παρεπιπτοντος θα τον χρησιμοποιω γιατι ειναι στο πνευμα τησ παγκοσμιοποιησης που ειναι και της μοδας...(κανω οτι μπορω για να ειμαι ιν)

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Μόλις αγόρασα την Platinum από ελληνικό μαγαζί

PSN ID
    ModusAm

Δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή το ds3 μου. Αυτό πάντα μου την έσπαγε με τα τρισδιάστατα παιχνίδια: δυσκολία-->κάνω το παιχνίδι μη διασκεδαστικό. Οι εχθροί βαράνε σαν τον Ράμπο στον αέρα και σε πετυχαίνουν, την έχουν δει μάτριξ στην αποφυγή και προφανώς όταν σημαδεύεις το κεφάλι έχει ένα στατιστικό 50% αν θα μετρήσει!!! Συν του ότι έχεις τις scripted μάχες που καταντάνε ρουτίνα! ΠΟΙΟΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ AUTO AIM ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! Τι ωραία στα GTA στόχευση και μπαμ, εδώ δεν μπορείς να τον λοκάρεις ούτε χειροκίνητα!!! Gears of war, fps και λοιπές αηδίες που μας κάνανε τα παιχνίδια αδιασκεδαστικά!!!

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Μάλλον αναφέρεσαι στο Crushing :giggle:

PSN ID
    ModusAm

Yeap. Το έντεν ήταν δύσκολο, το μπαιόνικ κομάντο ήταν δύσκολο. Αυτό είναι απλά μη διασκεδαστικό.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω παλι τα βαζω με την αναποδη σειρα!

Το Uncharted ηταν δυσκολο (στο crushing , ΥΓ : Γι αυτο το ονομασαν crushing )
    Το Εντεν αρεκτα δυσκολο (αλλα και παλι στα πλαισια της διασκεδασης)
    Ε το Bionic Commando ηταν καραγκιοζιλικι...το παρατησα , και συγνωμη , αλλα ειναι καραγκιοζιλικι ο χειρισμος του και ο σκατογαντζος και το σκατοtiming κλπ κλπ κλπ.

Και οχι δεν φταιει που ειναι παλιο παιχνιδι , εχουμε παιξει απειρα παλια παιχνιδια , φταιει οτι ειναι σπαστικο παιχνιδι , απλα.(σημειωτεον , το Bionic Commando ειναι το μοναδικο game που αγορασα για το PS3 μου και το παρατησα.Ολα τα αλλα τα τελειωσα τουλαχιστον μια φορα.)

PSN ID
    ModusAm

Το καλό όμως είναι ότι ότι του πεις θα το κάνει. Κωλοtiming αλλά θα το κάνει. Στα 3d τα παιχνίδια θέλεις να πάει εδώ και πάει παραπέρα, θέλεις να κρυφτεί πίσω από ένα τοιχάκι και κρύβεται πίσω από το διπλανό αφήνωντας τον κώλο του εκτεθειμένο, θέλεις να πυροβολήσεις εδώ και πυροβολάει πέρα. Πάντα μου την έσπαγε αυτό σε αυτά τα παιχνίδια. δεν έχει καθόλου AI ο ήρωας σου κατά την κίνηση. Αν κάνω πίσω για να μπω σε μια είσοδο και θέλει να μετακινηθεί λίγο δεξιά ας το κάνει, δεν έχω αίσθηση αφής για να καταλάβω γιατί δεν προχωράει παραπίσω! Ή οι περιορισμοί που σου βάζει, οκ μερικές φορές ο Drake βλέπει σε μέρη που δε θα έπρεπε όταν είναι κρυμμένος, αλλά είναι δυνατόν να μην μπορεί να δει πάνω από 75 μοίρες πάνω, τι σκατά, αυχενικό έχει?

Για αυτό γούσταρα τα turn based rpg, ήθελες να καστάρεις Φωτιά στον τάδε αντίπαλο, κάσταρες φωτιά στον τάδε αντίπαλο. Για αυτό όταν μου λένε πόσο βαρετό ήταν το ACreed ξύνω με απορία το κεφάλι μου, γιατί είχε πετύχει τόσο τους μηχανισμούς εκείνο το παιχνίδι που και μία πόλη να είχε δεν θα χόρταινα να το παίζω.

Πάντως σίγουρα η συμβουλή για το crushing είναι αν χάσεις σε ένα σημείο πάνω από 5-6 φορές, κλείστο και κάν'το αύριο. Με το που το έβαλα σήμερα με την πρώτη πέρασα ένα σημείο το οποίο χθες πρέπει να το έπαιξα καμιά 15αριά φορές.
    Last edited by TopGunZ; 16-09-2008 at 20:25.

PSN ID
    ModusAm

Άιντα και κεφάλαιο 13. Πάει το μισό... 3,4 ακόμα μεγάλες μάχες μείνανε...(=μάχες που και οι πέτρες χέζουν καινούριους εχθρούς)...

Elite john's Avatar
    PSN ID
    tsandler777

ηρθε και εμενα σημερα
    ειμαι περιεργος μεχρι που θα το φτασω

Member Skywalker333's Avatar
    PSN ID
    Aetherion

Αν και λιγο μικρο (κ με ενα πολυ πολυ εκνευριστικο τμημα που ανεβενεις το ποταμι με jet ski), ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps3. παρα πολυ καλο!

PSN ID
    ModusAm

Όπως έγραψα και σε καμιά 20αριά ακόμα θρεντ το τερμάτισα και το κράσινγκ. Φίλε νταρθογιε, μικρό μεν αλλά αν πιαστείς με τα τρόπαια, έχεις θεματάκια μπόλικα να ασχοληθείς

Member Skywalker333's Avatar
    PSN ID
    Aetherion

με τοσα παιχνιδια να κυκλοφορουν (κ οντας κατοχος και των 3 κονσολων), λες να μπορω να ασχοληθω με trophies και achievments!!! αν κ λιωνω το καθε παιχνιδι (παιζω πολυ αργα για να βλεπω τα παντα, να φανταστεις ειχα βρει το 90% απο τους θησαυρους την πρωτη φορα!), μετα συνηθως πιανω κατι καινουργιο!
    πολλα παιχνιδια καλα εκει εξω, λιγος χρονος να τα δεις ολα!

Advanced Member henry's Avatar

Μόλις το τερμάτισα στο normal σε 15 ώρες (και 4 λεπτά) με 53 από τους 60 θησαυρούς και 450 από τους 1000 πόντους των trophies. Δεν μου φάνηκε μικρό, ίσα ίσα ήταν πολύ διασκεδαστικό, από τα καλύτερα action adventures που έχω παίξει. Το ξαναξεκινάω στο hard μέχρι να έρθουν τα resistance και oblivion που παρήγγειλα από το play :tiphat:
    Παιχνίδια: 1. Motorstorm 2.Uncharted 3.Resistance:FoM 4.Oblivion 5.Assasin's Creed 6.Burnout Paradise 7.GTAIV 8.Bioshock

PSN:1.Wipeout HD 2.High Velocity Bowling 3.Age of Booty 4.Pixeljunk Monsters 5.Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Cool Member s33k3rgr's Avatar
    PSN ID
    s33k3rgr

ρε παιδια τι στο καλο εχει αυτο το παιχνιδι και ειναι τοσο καλο. Δεν το εχω παιξει δεν εχω καν ps3 αλλα σκοπευω να παρω γι'αυτο ρωταω. I mean τι διαφορετικο εχει απο το tomb raider να πουμε? Απο τα βιντεακια που εχω δει δεν μπορω να κρινω και πολυ.

ΥΓ: Προβληματιζομαι για το πια θα ειναι τα πρωτα μου games στο ps3.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by s33k3rgr View Post
    ρε παιδια τι στο καλο εχει αυτο το παιχνιδι και ειναι τοσο καλο. Δεν το εχω παιξει δεν εχω καν ps3 αλλα σκοπευω να παρω γι'αυτο ρωταω. I mean τι διαφορετικο εχει απο το tomb raider να πουμε? Απο τα βιντεακια που εχω δει δεν μπορω να κρινω και πολυ.
    Eχει αρκετα πιο απλο gameplay απο το ΤR,εξαιρετικα γραφικα,πολυ καλη σκηνοθεσια και ενδιαφερον σεναριο.
    Αυτα ειναι τα στοιχεια που σε κανουν να μην θες να το αφησεις οταν το ξεκινησεις για πρωτη φορα.
    .

Quote Originally Posted by s33k3rgr View Post

ΥΓ: Προβληματιζομαι για το πια θα ειναι τα πρωτα μου games στο ps3.
    Έχεις ps3 ή σκοπεύεις να αγοράσεις; Γιατί το uncharted το δίνουν δώρο μαζί με το motorstorm στην έκδοση των 80Gb.
    Παιχνίδια: 1. Motorstorm 2.Uncharted 3.Resistance:FoM 4.Oblivion 5.Assasin's Creed 6.Burnout Paradise 7.GTAIV 8.Bioshock

PSN:1.Wipeout HD 2.High Velocity Bowling 3.Age of Booty 4.Pixeljunk Monsters 5.Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Cool Member s33k3rgr's Avatar
    PSN ID
    s33k3rgr

Quote Originally Posted by henry View Post
    Έχεις ps3 ή σκοπεύεις να αγοράσεις; Γιατί το uncharted το δίνουν δώρο μαζί με το motorstorm στην έκδοση των 80Gb.

Θα προτιμουσα ενα καλο παιχνιδι (π.χ uncharted) και ενα επιπλεον χειριστηριο...

Α και ps3.... σκοπευω να αγορασω.

Νομίζω δεν γίνεται να το αγοράσεις σκέτο. Σε όλα τα μαγαζιά έχουν την έκδοση των 80Gb με το uncharted και το motorstorm και τα επιπλέον bundles (επιπλέον χειριστήριο, τρίτο παιχνίδι) συμπεριλαμβάνουν και αυτά τα 2.

PSN ID
    ModusAm

Σκέψου λίγο Tomb Raider "platforming", λίγο Gears of War μάχη και ένα φανταστικό σενάριο. Το μονο παράπονο που είχαμε ίσως κάποιοι (αλλά που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει κενά στο παιχνίδι) είναι το ότι τα κάποια puzzle που έχει είναι πολύ απλοικά, σε σχέση τουλάχιστον με το TR. Αλλά το σύστημα μάχης είναιαιώνες μπροστά από το TR.

Bookmarks

Bookmarks