Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει επιλογή να μην δώσει σε όλους την έκπτωση.
Λογικά δεν την έδωσε σε όλους γιατί θα εδινε τον κωδικό στο site όπως έκανε το Αμερικάνικο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα μου ήρθε μονο ο κωδικος για την μια μερα.Αν καποιος δεν χρειάζεται τον κωδικο της έκπτωσης κ θελει θα μου ηταν χρήσιμος.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.. drive club .. ps plus trial 2 .. US account .. trial ps plus ? paypal , revolut .. prepaid .. ?
.. revolut , united kingdom? wallet revolut prepaid ? ?
vagosvts7 (20-01-2016)
.. psn ( cfw ps3) .. maxplay , prepaid psn cards playstation plus ? driveclub.. account .. ?
Εγω αγοραζω απο maxplay γενικά έχει καλές τιμές βέβαια αν ψαξεις μπορεί να βρεις προσφορά και σε άλλα site για το αμερικάνικο πορτοφόλι.
Plus βάλε στο βασικό σου προφίλ δεν χρειάζεται να έχεις και στα δύο τα ίδια δίνει, μονο λίγες προσφορές απο αγορές μπορεί να κερδίσεις αλλά για μένα δεν συμφέρει.
vagosvts7 (20-01-2016)
.. psn ( cfw ps3) .. maxplay , prepaid psn cards playstation plus ? driveclub.. account .. ? driverclub psplus.. prepaid psn card psplus , ? psplus prepaid psn card ?
. us account trial 2 driveclub...
Το συγκεκριμένο πριν λίγο καιρό ηταν υπερβολικά πολύ φτηνό και καλύτερα να το πάρεις με το season pass μαζι έχει πολυ πράμα να παίξεις αλλά έχει και πολλά online στοιχεία και χωρίς plus δεν παίζουν, το plus είναι υποχρεωτικό αν θες παιχνίδι online.
vagosvts7 (20-01-2016)
.. US account driverclub+pass ( ?) .. prepaid psn 20 ..
online .. offline , online psn plus ,![]()
Christos33 (20-01-2016)
store paysafecard capital controls '
Check out the full list of countries where paysafecard can now be used on PS4.
Austria
Belgium
Denmark
France
Germany
Italy
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland,
Portugal
Sweden
Switzerland
Slovakia
Spain
Czech Republic
Republic of Cyprus
Republic of Ireland
United Kingdom
http://www.psu.com/news/29301/PlaySt...hout-bank-card
BillyFlo81 (04-02-2016),Christos33 (04-02-2016),Viper (04-02-2016)
Bookmarks