Κυκλοφορεί 28/5/13 από την Codemasters.
[youtube]8yKCS8B6_SA[/youtube]
[youtube]qbfuMR978GA[/youtube]
[youtube]LhXjVXpPuX8[/youtube]
[youtube]cRsNc-rB-Vs[/youtube]
Νομίζω ότι σε αυτή την γενιά κονσολών τα παιχνίδια οδήγησης απογειώθηκαν από όλες τις απόψεις και η Codemasters δεν έβαλε απλά το "λιθαράκι" της αλλά ολόκληρο ογκόλιθο σε αυτή την υπόθεση. Το παιχνίδι δείχνει πολύ δυνατό και εντυπωσιακό και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και οι "αντίπαλοι" σε περιμένουν στην γωνία για να εκμεταλλευτούν το παραμικρό σου λάθος και σε προσπεράσουν αφήνοντας σε να απολαμβάνεις την σκόνη τους.
Ψήνομαι για το Grid 2 και αυτή η περίοδος που διανύω, είναι περίοδος που γράφω ψηφιακά χιλιόμετρα και χρόνους, που πληρώνω αβέρτα για αναβαθμίσεις (δυστυχώς και επισκευές), διαλέγω με κόπο τον χρωματισμό του κάθε νέου αυτοκίνητου που αγοράζω (λες και το αγοράζω στην αλήθεια ένα πράγμα) λίγο πριν το βγάλω στον δρόμο να κάψω τα λάστιχα του στην άσφαλτο.
Το πρώτο Grid ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ με φανταστικό gameplay. Ωραίο επίσης ήταν που μπορούσες να φτιάξεις δικιά σου όμαδα.
Originally Posted by Rob Bricken
Τρομερο! Το πρωτο το ειχα λιωσει και ελπιζω αυτο να είναι αντάξιο. 3 χρονια το περιμέναμε εξαλλου. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο βαρος εχει δωσει ομως η codemasters, γιατι μετα απο το dirt showdown αρχισα να τη φοβάμαι. Στο δευτερο βιντεακι, κορυφαιο περιβαλλον και πολυ σωστος ηχος!
Ps3: Zapee9950
Xbox360: Zapee995
Διαβαζω στο ιντερνετ ομως οτι τα γραφικα του και το περιβαλλον του, δεν θα συνδιαστουν με cockpit view..κριμα. αυτο γιατι συμφωνα με την codemasters, κατω απο το 5% των gamers παιζουν με την συγκεκριμένη καμερα. Επισης κατι πολυ ωραιο, το παιχνιδι ακουγεται, και φαίνεται, οτι τρεχει στην ιδια μηχανη με dirt 3.
Mεγαλη ξενερα η απουσια cockpit view... ειιναι η αγαπημενη μου καμερα... so immersive!![]()
Oντως, το είχε δηλώσει η Codemasters ότι δεν θα έχει cockpit view
γιατί μόνο το 5% των χρηστών την χρησιμοποιεί.
Eλπίζω για το inverted στα action/adventure/fps κλπ παιχνίδια
να είμαστε παραπάνω από 5% γιατί θα μας το κόψουν κι αυτό.
Αντε μετά για να κοιτάξω ή να πυροβολήσω κάτω
να πρέπει να κάνω τον μοχλό κάτω.![]()
Δεν την καταλαβαινω την λογικη του 5%.
Αυτο αποτελει σοβαρη διαικολογια για την μη υπαρξη της συγκεκριμενης cameras σε ενα παιχνιδι που εκανε να βγει 4 χρονια?
Για ποσο μ@λακες μας εχουν τελικα?
Και εγώ δε μπορω να καταλάβω το σκεπτικό τους. Για εμένα racing game χωρίς cockpit view δεν ειναι racing. Αυτό βέβαια δείχνει και την αδιαφορία της εταιριας προς το κοινο.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το Grid. Σε σχέση με το GT5, είναι πιο arcade (με τιμόνι εννοείται); Πάντως η εταιρεία έβγαλε για την F1 εφέτος εντελώς arcade τίτλο και την φοβάμαι. Να μην μιλήσω για το Dirt...
Last edited by klark71; 24-03-2013 at 23:44.
Bookmarks