Page 12 of 21 FirstFirst ... 28910111213141516 ... LastLast
Results 221 to 240 of 401

Thread: Killzone 3 .... "The FPS King is back"

Moderator odytsak's Avatar

Παίδες έχω καμμιά 12 με 15 unlock πόντους,
    (δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα ακόμα)
    έχετε καμμιά συμβουλή που να τους ξοδέψω
    ώστε αν μπω μαζί σας να είμαι χρήσιμος και όχι άχρηστος?

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Σημερα μπορει να επαιζαν και 7 ατομα απο τους φιλους μου killzone kaι δεν καταφεραμε να μαζευτουμε ολοι σενα lobby λες και μαλωσαμε ηταν χαχα Ο δε κυριος Criter ήταν με τους κακους!να γραφτει στα πρακτικά παρακαλώ.

Τεσπα Οδυσσεα αυτο που κανω εγω για να τα πηγαινω καλα ειναι να ανεβασω τον infiltrator.Δωσε εκει οτι μπορεις και οσο ανεβαινεις level φτιαξε μετα το class που γουσταρεις πραγματικά. Για αρχη αποτι εχω καταλαβει καλος ειναι και ο engineer αλλα πιο δυσκολα τα πραματα εκει γτ θες support στη αρχη. Φυσικα οι βετερανοι-γεροντες του killzone θα σου πουν μια καλυτερη εκδοχη απο τη δική μου
    Last edited by MajereMP44; 16-03-2012 at 22:37.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Member savas's Avatar
    Name
    Παναγιωτης Σαββοπουλος

παιδια εχω μια ερωτηση κι εγω
    σας εχει τυχει να πατε να κανετε μαχαιρακι εναν εχθρο και να πεθανετε εσεις ?
    νομιζω οτι ο εχθρος ηταν ολες τις φορες απο αυτους που εξαφανιζονται και ηταν πανω στην διαδικασια που γινοταν αορατος
    ειναι τιποτα χακαρισμα η ειναι του παιχνιδιου?

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Παίδες έχω καμμιά 12 με 15 unlock πόντους,
    (δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα ακόμα)
    έχετε καμμιά συμβουλή που να τους ξοδέψω
    ώστε αν μπω μαζί σας να είμαι χρήσιμος και όχι άχρηστος?
    Θα σου πρότεινα σε κάποιον που έχει extra βοήθεια όπως engineer έχει το turret, tactician έχει το recon και medic έχει το triage.
    Eιδικά ο medic έχει το καλό ότι μπορείς να ξανασηκωθείς αν δεν σε αποτελειώσει μετά το 1ο kill.
    Πάντως όποιον και να πάρεις κοίτα να έχεις καλό όπλο που να σκοτώνει εύκολα δηλαδή όπως το M224 ή το Μ82.

Quote Originally Posted by savas View Post
    παιδια εχω μια ερωτηση κι εγω
    σας εχει τυχει να πατε να κανετε μαχαιρακι εναν εχθρο και να πεθανετε εσεις ?
    νομιζω οτι ο εχθρος ηταν ολες τις φορες απο αυτους που εξαφανιζονται και ηταν πανω στην διαδικασια που γινοταν αορατος
    ειναι τιποτα χακαρισμα η ειναι του παιχνιδιου?
    Σε σκότωσε αυτός που πήγες να σκοτώσεις ή ήταν κανένας άλλος που βρέθηκε εκεί;;;;;
    Τυχαίνουν κάτι κουφά μερικές φορές πάντως εμένα μου έχει τύχει να του αδειάζω γεμιστήρα και να μην παίρνει χαμπάρι και να γυρίζει να μου ρίχνει μια σφαίρα και να πέφτω ξερός.....δεν ξέρω αν είναι χακ ή λαγκ αλλά σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Εβαλα να παιξω και εγω αφου ειδα την κινηση στο thread και ομως με εβγαλε στην αντιπαλη ομαδα Δεν με εβαζε στην ομαδα του nikon και του Majere, προφανως γιατι ηταν στην ιδια clan ενω εγω οχι. Ειχα να παιξω και καιρο, τελικα εκατσα αντιπαλος τους και οι τυποι εμενα ειχαν βαλει στο ματι. Ο majere ολο melee πισωπλατα και μεταμφιεσμενος δεν τον καταλαβαινες παντα. Ο δε nikon αφηνε παντου turrets, τι και αν του αδειαζες γεμιστηρες, εκει αυτος, γονατιστος, δεν επεφτε με τιποτα. Πολυ καλοι παιχτες και οι δυο.

Συνηθως παιζω medic. Μαζεψα και 5 unlock points και τα εβαλα ολα στο medic, πηρα και καλυτερο οπλο με σιγαστηρα για να μη φαινομαι. Θελω να τον αναβαθμισω πληρως και μετα τα ξαναλεμε. Αν και θα προτιμουσα να ειμαστε στην ιδια ομαδα, αλλα δεν ηξερα πως να ερθω. Στειλτε κανα invite next time αλλιως παλι αντιπαλο θα με βγαζει και... δε σας παιρνει

Καλα ηταν, ας επαιζα αντιπαλος, προπονηση. Nα κανονισουμε να παιξουμε και περισσοτεροι αλλα και στην ιδια ομαδα. Θα παιξετε παλι σημερα;

Χαχαχα όχι ρε c δεν βάλαμε εσένα σημάδι απλά έτυχε να είσαι με τους άλλους τι να κάναμε.
    Αν δεις ότι είσαι με τους άλλους βγες και ξανακάνε join μέχρι να έρθεις μαζί αν και χθες ήσουν με τους καλούς μας είχατε τσακίσει.
    Εγώ τώρα ήμουν μέσα με τον odytsak αλλά έφυγα άρον άρον γιατί ο χώρος που ήμουν έπρεπε να καθαριστεί από τα αίματα.
    Mόλις τελειώσει το σκούπισμα-σφουγγάρισμα (σε καμιά ωρίτσα) θα είμαι πάλι μέσα.

PSN ID
    MajereMP44

Μεσα και γω!Απλα να βρισκουμε παιχνιδι με μικρα level οι αντιπαλοι μπας και παρουμε τα XP διοτι αν δεν κερδισει η ομαδα σου double XP γιοκ!
    @Criter αστα αυτα που ξερεις επιτηδες μπηκες με τους κακους.Σε ειδα με ενα διαβολικο χαμογελο οταν εριξες εκεινη τη frag και εφαγες εμενς και αλλους 2 .Πονεσε και το θυμαμαι ακομη...
    PS4

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εχω καιρο να μπω και οταν επαιζα,δεν ημουν με ελληνες.Μπορει να μπω.(με move χειρισμο παντα και αντιπαλος με Νικο).
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

warzone=snipers ΕΛΕΟΣ

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε καρδιακό θα με κάνετε.
    1) εμείς στην ομάδα προχωραμε κανονικά οι άλλοι όμως στην ομάδα μας προχωράνε με πηδηματάκια δλδ LAG έλεος τα warzone lagάρουν συνέχεια πεθαίνω από βόμβα δείχνει headshot,αδειαζω γεμιστηρα πεθαίνω από μια σφαιρών έλεος.Αυτό δεν γίνετε ούτε στο operation ούτε στο warfare.
    2) δεν παίρναμε βάσεις και όταν παίρναμε μια την χάναμε στα καπάκια...μάγκες δεν είμαστε για warzone...

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Θα σου πρότεινα σε κάποιον που έχει extra βοήθεια όπως engineer έχει το turret, tactician έχει το recon και medic έχει το triage.
    Eιδικά ο medic έχει το καλό ότι μπορείς να ξανασηκωθείς αν δεν σε αποτελειώσει μετά το 1ο kill.
    Πάντως όποιον και να πάρεις κοίτα να έχεις καλό όπλο που να σκοτώνει εύκολα δηλαδή όπως το M224 ή το Μ82.
    Thanks, τα 'βαλα όλα στον medic.

Τώρα έχω Μ82,
    κάνω stand up (triage) μετά το πρώτο μου death
    και επιπλέον έχω κι ένα πουλερικό πάνω από το κεφάλι μου
    που καθαρίζει κόσμο ακόμα κι όταν κυλιέμαι κάτω μεσ' τα αίματα.

PSN ID
    MajereMP44

@Παρη lag δεν ειχε ρε συ...τεσπα

Το θεμα με τα snipers ειναι κουραστικο....Δλδ ελεος ρε μλκ...πριν κλεισω που επαιξα με τον tdr7 μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι....ειπαμε να παιξουμε αλλα παντα τα ιδια...ειτε CoD ειτε MOH ειτε Battlefield μιλαμε τα παιδια δεν παιζονται...τη στηνεις ρε καραμητρο που τη στηνεις τουλαχιστον αλλαξε σημειο..και αυτο βαριεσαι να κανεις??

Γενικα η ομαδα επαιξε καλα παντως διαφωνω καθετα οτι δεν κραταγαμε απλα σχεδον σε ολα τα ματσακια ηταν γενικα καλυτεροι.Και αυτα που καταφεραμε καλα ητανε.
    PS4

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εχω καιρο να μπω και οταν επαιζα,δεν ημουν με ελληνες.Μπορει να μπω.(με move χειρισμο παντα και αντιπαλος με Νικο).
    Και με move και με kinect και με ότι θες αλλά σε θέλω αντίπαλο.....με μεγάλη μου χαρά θα σε κάνω σουρωτήρι.

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    @Παρη lag δεν ειχε ρε συ...τεσπα

Το θεμα με τα snipers ειναι κουραστικο....Δλδ ελεος ρε μλκ...πριν κλεισω που επαιξα με τον tdr7 μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι....ειπαμε να παιξουμε αλλα παντα τα ιδια...ειτε CoD ειτε MOH ειτε Battlefield μιλαμε τα παιδια δεν παιζονται...τη στηνεις ρε καραμητρο που τη στηνεις τουλαχιστον αλλαξε σημειο..και αυτο βαριεσαι να κανεις??

Γενικα η ομαδα επαιξε καλα παντως διαφωνω καθετα οτι δεν κραταγαμε απλα σχεδον σε ολα τα ματσακια ηταν γενικα καλυτεροι.Και αυτα που καταφεραμε καλα ητανε.
    Μια χαρά παίξαμε δεν είμαστε και οι φοβεροί για να κερδίζουμε πάντα ούτε καν επικοινωνία δεν έχουμε εξάλλου είπαμε για να περνάει η ώρα παίζουμε.

Πάρη υπερβολικό σε βρίσκω μ'αυτά που λες αλλά ok ότι θέλει παίζει ο καθένας παιδιά δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να παίζει με εμάς και όπως έχω πει στον Majere εγώ dlc δεν έχω οπότε αν θέλετε να παίξετε όσοι το έχετε κανένα πρόβλημα μη σκέφτεστε εμένα.

Το κακό πάντως με τους sniperαδες δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο άλλες φορές και σε 2-3 που είδα ισχύει αυτό που είχα πει.....η σίγουρη λύση για κάποιον με χαμηλό level.
    Άσχετο αλλά το μπλε δόντι πως σκατά το βλέπει δεν θυμάμαι και πρέπει πάλι να το σετάρω.

PSN ID
    MajereMP44

To ανοιγεις το bt,το βαζεις σε mode να το βρισκει μια συσκευη (αναλογως το blue-tooth) πας settings στο play , accessories settings, manage bt devices κανεις εκει τα κολπα να κανει scan το play και θα το βρει.

Τα καμπερια στην Turbine ειναι απαραδεκτα.Παιζει ναναι και η πιο σιχαμερη πιστα.Τωρα αν καποιος ξεκιναει το παιχνιδι και παιρνει sniper για να ανεβει...τι να πω...και συ ετσι εκανες?Δεν νομιζω..επαιζες σαν ανθρωπος εκει περα κουτσα κουτσα , ζοριστηκες και εμαθες να παιζεις τουμπανος.

Ξεχασα να πω για Odytsak και Criter που επαζαν το γιατρο χαχα εσωσαν απειρες φορες το objective!

Για τα dlc εχω μια απορια...τα operations ειναι μονο στα dlc?
    PS4

Tα έκανα αυτά αλλά είχα ξεχάσει ότι πρέπει να το κρατήσεις πατημένο για λίγα δεύτερα μέχρι να ανάβουν εναλλάξ κόκκινο και πράσινο φωτάκι.....thanx anyway.

Εγώ με sniper έπαιξα μόνο στην αρχή όταν ξεκλείδωνα όπλα κλπ και μάλιστα ενώ δεν μ'αρέσει ήμουν αρκετά καλός αλλά πλέον η μόνη φορά που θα το πάρω είναι αν είναι γεμάτο από δαύτους και αντί να φύγω πάρω και εγώ ένα και βαράω.
    Το operations είναι mode όπως το warzone και το warfare.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε παιδια οταν βλεπεις οτι οι ομαδα μας (squad) προχωραει κανονικα κοι οι αλλοι στο faction πανε με πηδηματακια σημαινει οτι κολλαει τωρα να κολλαω εγω και οταν παιζω warfare ή operation που ειναι λιγοτερα ατομα να μην κολλαει δεν ξερω.Γενικα ομως πεφτει τουρλουμπουκι που δεν μου αρεσει πολλες φορες και πρεπει να βρουμε ωραιο ματς να μπουμε πχ εχτες το βραδυ και το απογευμα παιξαμε ωραια σημερα δεν μου αρεσε τοσο δεν ξερω δεν ειχαμε ομαδικοτητα οσο για τα σημεια ναι ρε παιδια δεν ειχαμε τεχνικο, γινομουν εγω τεχνικος καποιες φορες αλλα δεν μου αρεσει και τοσο γιαυτο και αλλαζα και γενικα μας περνανε ακομα και κοντα στις βασεις τα σημεια αυτο ειναι προβλημα γιαυτο και χασαμε στο τελευταιο που εφυγα (για να φαω) 7-0. Εγω παντος ενα ξερω...και κουτσος τα sniperουδια τα σαπιζω ειδικα οταν σκαω απο πισω τους και τους μαχαιρωνω τα σπαει!!!

PSN ID
    MajereMP44

Νομιζω οτι οταν παιξαμε και οι 5 ταυτοχρονα μηχανικος ηταν ο nikon και εκανε καλο κουμαντο.Στο τελευταιο ηταν περιεργα τα πραγματα γτ απο την αρχη στραβωσε.Αν φτασεις 2-0 πεφτει και η ψυχολογια.Αληθεια ποιος θα παιξει class psychologist? Ακουσα οτι δινει 4x XP απο αυτο το σ/κ μεχρι του χρονου τετοια μερα.
    PS4

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω μπηκα πριν λιγο δεν ειδα κανεναν και βγηκα απο το psn...λιωνω sf x tekken λοιπον βραδακι λογικα (αργα) παιζει να μπω

Quote Originally Posted by djpar View Post
    .....και γενικα μας περνανε ακομα και κοντα στις βασεις τα σημεια αυτο ειναι προβλημα γιαυτο και χασαμε στο τελευταιο που εφυγα (για να φαω) 7-0.....
    Και στο επόμενο αφού έφυγες κερδίσαμε 7-0 .....δεν μπορείς πάντα να κερδίσεις υπάρχουν πολλοί "καμμένοι" εκεί έξω.
    Eμένα με βλέπω αύριο πάλι.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

majere δεν κόλλαγε...ακροβατουσε ο άλλο σκοτώθηκε μπροστά μου και αναστήθηκε έγινε banned αλλά λέμε τώρα.

Page 12 of 21 FirstFirst ... 28910111213141516 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks