Page 4 of 21 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 61 to 80 of 401

Thread: Killzone 3 .... "The FPS King is back"

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα το spawn point ειναι ενα ζορι αλλα και οταν ξεκιναω αρχη της πιστας δεν με χαλαει,στο spawn point καμπερωνονται ολοι οι σνιπεραδες και γινεται πανικος,βεβαια οποτε κοιταω σνιπερ που με ξεσκιζουν βλεπω οτι τα xp ειναι παντα πολυ χαμηλοτερα απο αυτα που παιρνω εγω γιατι το turretακι μου δινει και παιρνει!!!

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

Quote Originally Posted by Et3rn1tyGR View Post
    Μετα απο περιπου 24 ωρες Online ενα εχω να πω.

Το θεμα με τα spawn point κατ εμε το χειριστικαν λαθος. Σε μερικες πιστες αν χασεις τα spawn Points ειναι εξαιρετικα δυσκολα να τα ξαναπαρεις με αποτελεσμα στις περισσοτερες των περιπτωσεων να χανεις το game.

Αυτο που επρεπε κατ εμε να κανουν για να αποφυγουν και το μπαχαλο που γινοταν στο 2 οταν εβαζες spawn points διπλα στα objectives ειναι να καθιερωσουν περιοχες στις οποιες μπορεις να βαζεις spawn αλλα λιγο πιο μακρια απο τα objectives.

Αν δεν εχεις τουλαχτιστον 2-3 tactician στην ομαδα απο την αρχη υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην μπορεις να παρεις spawn ποτε.

Πχ στην turbine concurse αν δεν παρεις ενα απο τα ψηλα spawn εχεις χασει το game κατα 99%. Αν τα παρεις ειναι πολυ δυσκολο η αντιπαλη ομαδα να τα κανει recapture. Απο ενα sniper cloacked να εχεις πανω με proximity mines καλα τοποθετημνες δεν το χανεις με την καμια το spawn ειδικα αν εχεις και επικοινωνια με την υπολοιπη ομαδα και μπορεις να ζητας ενισχυσεις.

Σε μια αλλη πιστα (νομιζο corinth river λεγεται) εχει μονο ΕΝΑ spawn στην μεση του χαρτη...και οποιος προλαβει το κυριο ειδε. Αν δεν το παρεις στην αρχη good luck για πιο μετα.

Επισης cloacked sniper με το σιγαστηρα ειναι too much γιατι δεν σπαει το cloack effect μετα απο Kill. Εχω κανει τρελα killstreaks με το να καμπερωθω καπου και να καθαριζω οποιον περναει χωρις να με περνει χαμπαρι. Περνεις και ammo απο κοντινο crate και αντε γεια.
    νομιζω οτι ο marksman δεν εχει by default σιγαστηρα σε κανενα οπλο.αμα το μαζεψεις απο κατω καλως αλλιως δεν θυμαμαι κατι τετοιο.
    κατα τα αλλα εφαγα και εγω ενα spawn trap προχθες που γυρισα κατευθειαν στο deathmatch.με το που μπηκα σε warfare δεν προλαβενα να βγω απο το πρωτο δωματιο.το συμπερασμα ειναι οτι warzone θελει παρεα και μπλα μπλα για τα spawns.οποτε παιζω με randoms ο καθενας παει οπου να ναι.

Senior Member ehelion's Avatar
    PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by garrett156 View Post
    νομιζω οτι ο marksman δεν εχει by default σιγαστηρα σε κανενα οπλο.αμα το μαζεψεις απο κατω καλως αλλιως δεν θυμαμαι κατι τετοιο.
    κατα τα αλλα εφαγα και εγω ενα spawn trap προχθες που γυρισα κατευθειαν στο deathmatch.με το που μπηκα σε warfare δεν προλαβενα να βγω απο το πρωτο δωματιο.το συμπερασμα ειναι οτι warzone θελει παρεα και μπλα μπλα για τα spawns.οποτε παιζω με randoms ο καθενας παει οπου να ναι.

Εχει απο τα secondary του το τελευταιο M22 καπως ετσι λεγετε αυτοματο με σιγαστηρα.Γενικα πιστευω ο marks δεν εχει καμια αδυναμια σαν class του εχουν δωσει και το assault,δεν μπορουν να τον δουνε απο το radar,δεν μπορουνε να τον δουνε οταν δεν κουνιετε,εχει πολυ λιγο cd το cloak για να ξαναγεμισει και με τα οπλα με τον σιγαστηρα δεν σπαει το cloak.Eπισης δεν υπαρχει καποιο class που να κανει counter τα skill του.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

το 1.06, πρέπει να 'ναι live. Αν το κατέβασε κάποιος ας μας πει εντυπώσεις

Senior Member xforis78's Avatar
    PSN ID
    FORIS-GR

εγώ πάντως δεν είδα καμια διαφορα στο game με το 1.06 και το lag του το έχει και στην salamun market πάλι τα ίδια γίνονται, και πριν που έπαιζα με τον dj και τον ντίνο μας έβγαλε ένα κουφό error και μας πέταξε όλους....

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ισχυει ακομα χειροτερο απο το 1.05 και το salamun ελεος δλδ το εχει αναφερει κανεις στο forum με την salamun?

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

εχει αναφερθει αρκετες φορες.μολις πηρα το platinum btw.ευκολο πολυ για platinum.ειναι και το πρωτο μου!

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Quote Originally Posted by xforis78 View Post
    εγώ πάντως δεν είδα καμια διαφορα στο game με το 1.06 και το lag του το έχει και στην salamun market πάλι τα ίδια γίνονται, και πριν που έπαιζα με τον dj και τον ντίνο μας έβγαλε ένα κουφό error και μας πέταξε όλους....
    εμενα χριστοφορε με εβαλε στο παιχνιδι με εναν αντιπαλο.Τι ασχετο ηταν αυτο.

PSN ID
    FORIS-GR

ναι ντίνο τα κάνει κάτι τέτοια ωραία!! προχθές με τα παιδιά παίζαμε 11 εναντίον 3 στην graveyard και είχε και τρελό lag...

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

δεν ξερω αν υπηρχε το bug αλλα το επαθα σημερα και χθες το επαθε ο NTDGR αρχιζεις κανονικα και δεν μπορεις να παρεις ουτε ammo,ουτε capture τα spawn αα και το καλυτερο δεν περνεις ουτε kills ουτε death εισαι μονημος 0-0-0.Επισης το matchmaking μου φαινεται ΤΡΑΓΙΚΟ στα cm δεν μπορει ρε φιλε να εχει η ομαδα σου 1412 rat και να σε βαζει να παιζεις με 2200 rat.

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by ehelion View Post
    δεν ξερω αν υπηρχε το bug αλλα το επαθα σημερα και χθες το επαθε ο NTDGR αρχιζεις κανονικα και δεν μπορεις να παρεις ουτε ammo,ουτε capture τα spawn αα και το καλυτερο δεν περνεις ουτε kills ουτε death εισαι μονημος 0-0-0.Επισης το matchmaking μου φαινεται ΤΡΑΓΙΚΟ στα cm δεν μπορει ρε φιλε να εχει η ομαδα σου 1412 rat και να σε βαζει να παιζεις με 2200 rat.
    εγώ πάλι έπαιξα μερικά ματσάκια χωρίς πρόβλημα. Με ανεπαίσθητο lag, και κανονικό map rotation. Οσο για το rank στο matchmaking εχεις δίκιο.
    Τσίμπα και ένα rep, για το ενδιαφέρον και τις επιδόσεις σου....

Παιδιά αυτό που κάνει σαν να σκάνε πολλές βόμβες μαζί και τους παίρνει όλους ο χάρος ποιανού κόλπο είναι;;;;;

PSN ID
    FORIS-GR

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Παιδιά αυτό που κάνει σαν να σκάνε πολλές βόμβες μαζί και τους παίρνει όλους ο χάρος ποιανού κόλπο είναι;;;;;

αυτό φιλε μου είναι το mortar beacon το οποιο το βγάζει μόλις κάνουμε capture ένα tactical spawn, το παίρνεις από το κουτάκι του αν το προλάβεις βεβαια..και πατάς το down στο d-pad για να το επιλέξεις και όπου το πετάξεις θα πέσουν και τα mortars
    επίσης ύπαρxη και το άλλο κόλπο των καμπεριδων που κάθονται στα αρχικά spawn σε συγκεκριμένες πιστες πχ salamun market και ρίχνουν με τα wasp canons τα οποια κάνουν την ίδια δουλειά με τα mortar
    ελπίζω να σε κάλυψα.

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

κανενος air strike ειναι το περνεις απο συγκεκριμενα spawn points

Quote Originally Posted by xforis78 View Post
    αυτό φιλε μου είναι το mortar beacon το οποιο το βγάζει μόλις κάνουμε capture ένα tactical spawn, το παίρνεις από το κουτάκι του αν το προλάβεις βεβαια..και πατάς το down στο d-pad για να το επιλέξεις και όπου το πετάξεις θα πέσουν και τα mortars
    επίσης ύπαρxη και το άλλο κόλπο των καμπεριδων που κάθονται στα αρχικά spawn σε συγκεκριμένες πιστες πχ salamun market και ρίχνουν με τα wasp canons τα οποια κάνουν την ίδια δουλειά με τα mortar
    ελπίζω να σε κάλυψα.
    Μόνο με κάλυψες;;;;.....thanx και +rep μαζί.

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Καμιά συμβουλή για το Sta 14, έχει κανένας;
    Αξίζει αυτό το όπλο; Δεν βλέπω να το χρησιμοποιούν πολλοί...

PSN ID
    FORIS-GR

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Καμιά συμβουλή για το Sta 14, έχει κανένας;
    Αξίζει αυτό το όπλο; Δεν βλέπω να το χρησιμοποιούν πολλοί...
    καλο οπλακι και γρήγορο, για μεσαίες αποστάσεις είναι πολύ καλο, για μακριά μονο με headshot κανεις kill, και να ξέρεις ότι πρέπει να παίρνεις θέσεις ,δεν τρέχουμε και πυροβολούμε με αυτό.

^^Ακριβώς και δεν το χρησιμοποιούν πολλοί γιατί ενώ είναι του marksman δεν κάνει για την δουλειά που θέλει να κάνει ένας marksman δηλαδή να καθαρίζει από μακριά.....αν έχεις ξεκλειδώσει το VC32 την κάνεις μια χαρά αυτή τη δουλειά.

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Οσοι θελουν να παρουν 6 unlock points τσαμπε μπορουν να μπουνε μεσω του home στο square και καπου εκει στην μεση υπαρχει ενα spaceship δεν ξερω πως λεγετε απο αυτα που ειχαν στο 3 οι ISA και θα σε βαλει στο killzone district οπου εκει μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι και μολις τελιωσεις ολα τα challenges σου δινει εναν κωδικο τον κανεις μετα redeem και περνεις 6 unlock points.Το ειχα κανει βασικα πριν κανα μηνα τωρα δεν ξερω αν υπαρχει ακομα πρεπει να υπαρχει νομιζω οποιος θελει ας το κανει δεν ειναι και λιγοι οι ποντοι παντως.

Cool Member hawkeye's Avatar
    PSN ID
    koufos_15

οποιος ψηνεται να παιξουμε ας με κανει ενα add

Page 4 of 21 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks