'Ημαρτον. Πόσο δύσκολο είναι ένα mute all option. Περίμνα μπας και, στην 1.04 αλλά τίποτα.
Επίσης το άλλο εκνευριστικό με τα όπλα που αλλάζουν κάθε φορά που διαλέγεις άλλη class.
'Ημαρτον. Πόσο δύσκολο είναι ένα mute all option. Περίμνα μπας και, στην 1.04 αλλά τίποτα.
Επίσης το άλλο εκνευριστικό με τα όπλα που αλλάζουν κάθε φορά που διαλέγεις άλλη class.
Βασικα αυτο υπηρχε και στο 2 το να αλλαζουν τα οπλα σαν default αν αλλαξεις class οποτε για να μην το εφτιαξαν τοτε αμφιβαλλω να το κανουν τωρα.Εγω ειπα σε 2-3 πατσακια θα εχει στρωσει το game μεχρι τοτε θα μας βγαζουν την ψυχη ορισμενα...Απο οτι ειδα φτιαξαν του Medic το revive το βαλαν να το κανει απο πιο μακρια και με 10sec cd νομιζω αν ειδα καλα
τίποτα λευτερη το ίδιο μπάχαλο επικρατεί,
το lag παραμένει σε ορισμένες πιστες βλέπω παίχτες να εξαφανίζονται από μπροστά μου..
το bug με το retro map pack παραμένει, οποτε στα @@@@@@@ τους μας γράψανε, εγώ δεν ξανά παίζω αυτό το χαλι μέχρι να το διορθώσουν,
αν ποτε το διορθώσουν
The FPS king may shit on the bench please!
LoL...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Δεν ξέρω ίσως να φταίει οτι ξεκίνησα με space invaders, Xain'd Sleena και στην ουρά για bubble bobble.
Ισως επίσης να φταίει οτι δίνω μεγαλύτερη σημασία απ' όσο πρέπει σε κάτι που είναι "μια φυσιολογική εξέλιξη στα video games". Οτι να 'ναι... ο καθένας έχει την γνώμη του...
Προσωπικά...."I love this game"
epidi ksekinisa xthes to online ke den to exo ebedosi, o tactician parakoluthi vlepi kati vasis. se ti xrisimevun autes?
ke kati akoma. kati genitries pu akugonte, otan stamatane skane ta bots?
Last edited by georgios; 15-03-2011 at 11:24.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Mάλλον εννοεί στην πίστα με την τουρμπίνα που καταστρέφει ότι υπάρχει κοντά πριν σταματήσει.
thanks gia tis ameses apantisis
malon den ine se oles tis pistes. akugete san antidrastiras ke vgazi kati prasines lampsis. nomizo oti otan stamatise den duleve to jet pack ke skasan ta bots
edit: mono se 1 ine. pantos malon skane se oli tin pista sxedon. ektos isos apo ta default
edit 2: poli prosegmeno ke anavathmismeno to online in game. gemates pistes. skies. efe. ke ta mechs ke ta jet pack to kanun poli pio oreo. tora gia ton tropo pu kseklidonis pramata to sizitame
Last edited by georgios; 15-03-2011 at 12:10.
Μόνο σ'αυτή τη πίστα που σου λέω είναι Γιώργο και πρόσεχε μην πηγαίνεις εκεί που γυρίζουν αυτά που είναι μέσα στην τουρμπίνα γιατί θα σκοτωθείς και εσύ.
το παιχνιδι εχει 1 μονο θεμα με την salamun market κατα τα αλλα εμενα με πορωνει!
to alo thema ine to poli loading. aporo giati den valan install sto online komati! den ine tosa pola ta data
Γιώργο υπάρχουν πολλά που δεν αρέσουν (εμένα πχ όπως σου είπα προχθές δεν μ'αρέσει το matchmaking) αλλά το lag που υπήρχε στο 2 και πολλές φορές το έκανε unplayable δεν υπάρχει πια και αυτό είναι το βασικότερο.
nikon καλα παιξαμε σημερα,ωραιες πιστες πολυ μαχη ...το ευχαριστηθηκα
Όντως ωραία ήταν κρατήσαμε ψηλά και την σημαία αφού συνέχεια κάναμε το 1-2 στην κατάταξη......έκανες join εσύ;;;;....πως μας έβγαλε μαζί;;;;.....τέτοιες ώρες παίζω συνήθως να ξέρεις.
εγω εκανα join και εγω τυχαια μπηκα συνηθως παιζω αρκετα αργα μετα τις 10-11 αλλα βρηκα κενο και χωθηκα να παρω κανα xp
Μετα απο περιπου 24 ωρες Online ενα εχω να πω.
Το θεμα με τα spawn point κατ εμε το χειριστικαν λαθος. Σε μερικες πιστες αν χασεις τα spawn Points ειναι εξαιρετικα δυσκολα να τα ξαναπαρεις με αποτελεσμα στις περισσοτερες των περιπτωσεων να χανεις το game.
Αυτο που επρεπε κατ εμε να κανουν για να αποφυγουν και το μπαχαλο που γινοταν στο 2 οταν εβαζες spawn points διπλα στα objectives ειναι να καθιερωσουν περιοχες στις οποιες μπορεις να βαζεις spawn αλλα λιγο πιο μακρια απο τα objectives.
Αν δεν εχεις τουλαχτιστον 2-3 tactician στην ομαδα απο την αρχη υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην μπορεις να παρεις spawn ποτε.
Πχ στην turbine concurse αν δεν παρεις ενα απο τα ψηλα spawn εχεις χασει το game κατα 99%. Αν τα παρεις ειναι πολυ δυσκολο η αντιπαλη ομαδα να τα κανει recapture. Απο ενα sniper cloacked να εχεις πανω με proximity mines καλα τοποθετημνες δεν το χανεις με την καμια το spawn ειδικα αν εχεις και επικοινωνια με την υπολοιπη ομαδα και μπορεις να ζητας ενισχυσεις.
Σε μια αλλη πιστα (νομιζο corinth river λεγεται) εχει μονο ΕΝΑ spawn στην μεση του χαρτη...και οποιος προλαβει το κυριο ειδε. Αν δεν το παρεις στην αρχη good luck για πιο μετα.
Επισης cloacked sniper με το σιγαστηρα ειναι too much γιατι δεν σπαει το cloack effect μετα απο Kill. Εχω κανει τρελα killstreaks με το να καμπερωθω καπου και να καθαριζω οποιον περναει χωρις να με περνει χαμπαρι. Περνεις και ammo απο κοντινο crate και αντε γεια.
Bookmarks