Page 60 of 90 FirstFirst ... 105056575859606162636470 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

απορω που δεν εχει σκασει ακομα ο lefteris_x να απαντησει στο θεμα,εγω πιστευω οτι θεμα κυριος Ram,ολα τα προβληματα αυτο δειχνουν κυριος και γενικα οτι δεν ασχοληθηκαν οσο θα επρεπε για να χρησιμοποιησουν τα spu του ps3...κατι τετοιο βλεπω κ μετα δεν απορω που το uncharted 3 ειναι το καλυτερο παιχνιδι για το ps3!

edit: βεβαια μολις πεσει λιγο η τιμη του το τσιμπησα,λογικα τοτε θα εχει βγαλει κ κανα 2 patch ακομα και θα εχει φτιαξει αρκετα
    Last edited by djpar; 28-11-2011 at 23:02.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

The latest update for Skyrim is rolling out on PlayStation 3. Our ETA for PC and 360 is Wednesday

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)

• Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
    • Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
    • Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
    • Fixed issue where projectiles did not properly fade away
    • Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
    • Dragon corpses now clean up properly
    • Fixed rare issue where dragons would not attack
    • Fixed rare NPC sleeping animation bug
    • Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
    • Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
    • Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
    • Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
    • ESC button can now be used to exit menus (PC)
    • Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
    • General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.

To μοναδικο μη fixed bulletpoint αναμεσα σε 15, nuff said.
    Πρεπει να ζησουμε με το προβλημα οι ps3 users, αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αλλοι καθολου. Απλα ανικανη η bethesda να προγραμματισει το ps3, το αν δεν θελει η δεν μπορει ποσως με ενδιαφερει.
    Sorry guys, ειστε top στο genre, μαγικο το skyrim και ολα τα συναφη αλλα απο μενα δεν ξαναβλεπετε ουτε ευρω, τουλαχιστον σε οτι αφορα το ps3 αλλα και μελλοντικες κονσολες της Sony. Και μιας που την ανεφερα κι αυτη, συγχαρητηρια για τον σεβασμο που δειχνei στους πελατες της επιτρεποντας στον καθε third party να κυκλοφορει ο,τι να ναι.
    Aλλα ξεχασα, τα first party ειναι αψεγαδιαστα οποτε γιατι παραπονιεμαι, ας αγοραζα αυτα. Δεν ηξερα, δεν ρωταγα? Αλλα εδω δεν τεσταρε ουτε καν την ιδια της την κονσολα πριν τη βγαλει (πανακριβη) στην αγορα υποχρεωνοντας ολους τους fat ps3 users σε δευτερη αγορα, τα third party θα την νιαξουν?
    Τεσπα, ενα μη προβληματικο skyrim θα ηταν game of the generation για μενα, πανευκολα. Τωρα βεβαια θεωρω οτι ουτε το GOTY award αξιζει, δεν νοειται επιβραβευση σε τετοια κοροιδια, οσο καλο κι αν ειναι ενα παιχνιδι.
    Πρωτα κοιταμε αν παιζει απροβληματιστα και μετα το ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι.
    Last edited by hakoo; 29-11-2011 at 02:25.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Για όποιον νομίζει πως θα του φανεί χρήσιμος, να ο χάρτης σε ανάλυση αρκετή ακόμα και για poster (2720x1935).

Spoiler!

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Πρεπει να ζησουμε με το προβλημα οι ps3 users, αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αλλοι καθολου. Απλα ανικανη η bethesda να προγραμματισει το ps3, το αν δεν θελει η δεν μπορει ποσως με ενδιαφερει
    den se katalava. auta ta bullets lene oti ftiaxtike, nomizo. ti enois?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Για το 1ο bullet λέει που αναφέρεται στα θέματα του ps3.
    Αν προσέξει είναι το μοναδικό που δεν λέει fixed αλλά improved.

Άσχετο: ο val που είναι; Αργει να μας πει εντυπώσεις για το patch. 2 περιπτώσεις βλέπω:
    1. Το patch λειτούργησε οπότε από εχτες το απόγευμα που το έβαλε μέχρι τώρα λέει 5 λεπτακια ακόμα
    2. Το patch δεν λειτούργησε και από εχτες το απόγευμα που το βάλε μέχρι τώρα γράφει ένα epic proportions rant post

PSN ID
    georgios78

ox, ne! den to katalava. ke to eksigi ke o hakoo mia xara. kimame akoma...

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Smile

Ε ναι λοιπον το αγορασα κ εγω το παιχνιδι μιας κ εχω τρελαθει, ασχετα με τα αρνητικα σχολια. Ειδα οτι βγηκε και patch, ευχομαι ομως να κανει κ τπτ.

Λοιπον οταν το ξεκινησα ειπα να ακουληθησω καποιες συμβουλες παιδιων απο εδω μεσα ( τι το ηθελα ο ατιμος ) εγω επαθα την εξης βλακεια/οτι αλλο θελετε
    Καποιοι (ονοματα δεν λεμε ) ειχαν γραψει οτι θα πρεπε να βγαλουμε το autosave γτ βοηθαει στο να μεινει σχετικα μικρο το save file, ε λοιπον αυτο εκανα! Ναι...αλλα δεν εκανα save ο Μ@Λ@Κ@Σ !!!!! κ μετα απο 2 ωριτσες παιχνιδιου, καπουτ...το ps3 κολλησε!!!!
    Λεω απο μεσα μου...ελα Χρηστο, μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε ...μπαινω στο μενου κ βλεπω το εξης "continue'' κ λεω Χρησταρα τα καταφεραμε (καπου ειχε κανει save μονο του).

Παταω πανω του ο κακομοιρης κ τι να δω (γ@μω τα ματια μου γ@μω, μακαρι να ημουν τυφλος εκεινη την στιγμη)......τον χαρακτηρα μου στην αρχη που πανε να του κοψουν το κεφαλι! Οπως ειναι το κλεινω το PS3 (παλι καλα που δεν ειχα τσεκουρι κοντα μου ) για να ηρεμησω κ σημερα το ξεκιναω απο την αρχη παλι!

ελπιζω να γελασατε με τα καμωματα μου!
    PLZZZZ

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@ enstikto

Eδω ειμαι εδω ειμαι!! Μη σκιαζεσαι!

λοιπον χθες επαιξα Skyrim ... Ειχα 12 ΜΒ save το οποιο τωρα ειναι στα 11 ΜΒ και δεν ξερω εαν μικραινει παλι ή αυξανεται. Θα δουμε. Το μεγαλο μου προβλημα που το παιχνιδι γινοταν ενα απιστευτο mess με framedrops εχει βελτιωθει. Εχει επανελθει σε playable επιπεδα, αλλα και παλι δεν νοειται να τρεχει ετσι ενα παιχνιδι που υποτιθεται οτι παει για GOTY.

Η αληθεια ειναι οτι διαφορα στα textures εγω δεν ειδα. Στις πολεις τα πραγματα ειναι καλυτερα και παλι απο οτι πριν, βεβαια αν περασεις το 3ωρο mark αρχιζει παλι ο λοξυγγας οταν φορτωνονται πραγματα στο βαθος της οθονης.

Τωρα εγω δεν ξερω τι να κανω.... να συνεχισω ετσι? Μπορω να παιξω τωρα, αλλα δεν ξερω αν και παλι ειναι προσωρινο αυτο το πραγμα και μετα απο καμμια 20αρια ωρες γινουν παλι τα ιδια... κατι που πραγματικα θα με κανει να τα ξηλωσω ολα και να τα πεταξω απο το παραθυρο.

Α ειχα και 2 φριζαρισματα της κονσολας....τεσπα αυτα με λιγα λογια. Βελτιωση μεν, εξακολουθει να ειναι σε πολυ τσαπατσουλικα στανταρντς δε.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    απορω που δεν εχει σκασει ακομα ο lefteris_x να απαντησει στο θεμα,εγω πιστευω οτι θεμα κυριος Ram,ολα τα προβληματα αυτο δειχνουν κυριος και γενικα οτι δεν ασχοληθηκαν οσο θα επρεπε για να χρησιμοποιησουν τα spu του ps3...κατι τετοιο βλεπω κ μετα δεν απορω που το uncharted 3 ειναι το καλυτερο παιχνιδι για το ps3!

edit: βεβαια μολις πεσει λιγο η τιμη του το τσιμπησα,λογικα τοτε θα εχει βγαλει κ κανα 2 patch ακομα και θα εχει φτιαξει αρκετα
    Μα δεν χρειαζεται να ερθει ο Λευτερης να μας το πει (οχι οτι δεν θελω να το κανω και να ακουσω την αποψη του και γνωμη του ετσι εννοειται), η Bethesda απλα βλεπει το PS3 σαν αγγαρεια και τους χρηστες της χωριατες.

The latest update for Skyrim is rolling out on PlayStation 3. Our ETA for PC and 360 is Wednesday

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)

• Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
    • Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
    • Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
    • Fixed issue where projectiles did not properly fade away
    • Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
    • Dragon corpses now clean up properly
    • Fixed rare issue where dragons would not attack
    • Fixed rare NPC sleeping animation bug
    • Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
    • Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
    • Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
    • Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
    • ESC button can now be used to exit menus (PC)
    • Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
    • General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.

To μοναδικο μη fixed bulletpoint αναμεσα σε 15, nuff said.
    Πρεπει να ζησουμε με το προβλημα οι ps3 users, αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αλλοι καθολου. Απλα ανικανη η bethesda να προγραμματισει το ps3, το αν δεν θελει η δεν μπορει ποσως με ενδιαφερει.
    Sorry guys, ειστε top στο genre, μαγικο το skyrim και ολα τα συναφη αλλα απο μενα δεν ξαναβλεπετε ουτε ευρω, τουλαχιστον σε οτι αφορα το ps3 αλλα και μελλοντικες κονσολες της Sony. Και μιας που την ανεφερα κι αυτη, συγχαρητηρια για τον σεβασμο που δειχνei στους πελατες της επιτρεποντας στον καθε third party να κυκλοφορει ο,τι να ναι.
    Aλλα ξεχασα, τα first party ειναι αψεγαδιαστα οποτε γιατι παραπονιεμαι, ας αγοραζα αυτα. Δεν ηξερα, δεν ρωταγα? Αλλα εδω δεν τεσταρε ουτε καν την ιδια της την κονσολα πριν τη βγαλει (πανακριβη) στην αγορα υποχρεωνοντας ολους τους fat ps3 users σε δευτερη αγορα, τα third party θα την νιαξουν?
    Τεσπα, ενα μη προβληματικο skyrim θα ηταν game of the generation για μενα, πανευκολα. Τωρα βεβαια θεωρω οτι ουτε το GOTY award αξιζει, δεν νοειται επιβραβευση σε τετοια κοροιδια, οσο καλο κι αν ειναι ενα παιχνιδι.
    Πρωτα κοιταμε αν παιζει απροβληματιστα και μετα το ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι.
    My words exactly. + rep αν μπορουσα. Οτι ηταν να δουμε σε θεμα βελτιωσης πανω στο θεμα το ειδαμε... Το ποσο βγαζει ματι η λιστα με ολα fixed και το ταπεινο PS3 απλα ενα αοριστο "improved" δεν λεγεται...

Τετοιες εταιρειες δεν αξιζουν την υποστηριξη μας ως καταναλωτες. Ουτε ευροσεντ απο εμενα. Ακομα και τελειο να ειναι το επομενο παιχνιδι τους, θα το αγορασω ειτε used ειτε οτιδηποτε αλλο ειτε καθολου. Αν ειναι να μου βγαινει η ψυχη για να παιξω ενα κωλοπαιχνιδο της Bethesda να το βρασω. Το οτι κερδιζουν βραβεια και οτι μερικοι ανεχονται τετοια προιοντα ειναι ο λογος που εξακολουθουν να συμπεριφερονται και να μας αντιμετωπιζουν ετσι. Και ναι μεριδιο ευθυνης εχει και η Σονυ θα επρεπε να τους πιεζει ολο και περισσοτερο και να ταρακουνησει λιγο τα νερα.

Το τραγικο ειναι οτι θα κερδισουν το GOTY οποτε γι αυτους ολα μια χαρα. Γιατι να αλλαξω πολιτικη αφου το GOTY το εχω στο τσεπακι και οι χωριατες του PS3 οτι και να τους δωσουμε θα ειναι χαρουμενοι γιατι τα παιχνιδια μου ειναι "τεχνολογικα θαυματα" που το πενιχρο τους hardware δικαιολογει τα προβληματα αποδοσης. Αφου με δικαιολογουν εκεινοι, θα κατσω να σκασω εγω? Trollface!

ενιγουεη αυτα. Ειδα βελτιωση, μπορω να παιξω, αλλα αυτο το performance ειναι απλα pathetic για GOTY τιτλο...

ΥΓ: Σταματηστε να κανετε αλχημειες με τα διαφορα "tips" που κυκλοφορουν.... τα δοκιμασα κι εγω ολα πολυ πριν ποσταριστουν εδω. Αποτελεσμα? Δεν κανουν καμμια απολυτως διαφορα. Απολυτως. Το μονο που κανουν ειναι να σου σπανε τα νευρα γιατι ψαχνεις μονος σου τα φαντασματα... Τ^ο μονο αντε το auto save να βοηθαει αλλα και αυτο απλα θα σου γλυτωσει ενα μικρο κολληματακι οταν μπαινεις αρχικα σε μια νεα περιοχη... σιγα τα ωα...
    Last edited by Valkyre; 29-11-2011 at 10:38.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το παιχνιδι ειναι αυτο που λεμε broken!...χαχα...παιδια αυτα οπως λεω δεν θελουν patch (ειδικα των 92mb) αλλα ολοκληρο service pack(τυπου windows).Θυμαμαι το pro2008 που κολλαγε σε HDTVs και λεγανε για patch για βλακειες...τιποτα βγηκε το 2009 και εφτιαξε...ετσι παει οταν βγει κατι δεν διορθωνει και πιστευω οτι γενικα δεν θα φτιαξει στο επιπεδο που θελετε απλα μπορει να γινει πιο playable και ολο αυτο ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ SPUS στεγνα κιολας, αν βλεπανε τα παλικαρια της naughty dog και της guirella τοτε κατι μπορει να μαθαινανε.ΑΑΑ και μην γυρισετε και μου πειτε αυτα τα παιχνιδια ειναι αλλου ειδους

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Scumbag Skyrim Guard

Last edited by enstikto; 29-11-2011 at 14:43.

Name
    Δημήτρης

^^ Kαλα και να ηταν μονο αυτο χαχαχα!

Χθες παλεψα με 2 Δρακους ταυτοχρονα και τους εκανα κιμα εντελως...

Μετα μπηκα σε ενα κελαρι σε ενα χαμοσπιτο οπου βρηκα εναν ρακενδυτο τυπο μεσα στα κουρελια, ο οποιος με σκοτωσε με 3 fireballs.... και λεω ρε π...στη θα πρεπει να ριχνει καλο loot αυτος, και ειχε απανω του 18 gold και ενα iron dagger :trollface:

Εντελως LOL η κατασταση ειναι μερικες φορες στο παιχνιδι...καποια πραγματα βγαζουν εντελως τα ματια! χαχα

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by etnica12345 View Post

Παταω πανω του ο κακομοιρης κ τι να δω (γ@μω τα ματια μου γ@μω, μακαρι να ημουν τυφλος εκεινη την στιγμη)......τον χαρακτηρα μου στην αρχη που πανε να του κοψουν το κεφαλι! Οπως ειναι το κλεινω το PS3 (παλι καλα που δεν ειχα τσεκουρι κοντα μου ) για να ηρεμησω κ σημερα το ξεκιναω απο την αρχη παλι!

ελπιζω να γελασατε με τα καμωματα μου!
    PLZZZZ
    Aσε φιλε, κι εγω απο τοτε που απενεργοποιησα το auto save μιας και ειπαν οτι βοηθαει εχω παθει τρελες νιλες. Ξεχναω συνεχως οτι δεν κανει save πουθενα (ουτε μπαινοβγαινοντας, ουτε στα fast travels) και αναγκαζομαι να παιζω μεγαλα κομματια. Τις προαλλες εβγαλα ολοκληρο quest, και βγαινοντας απο το dungeon χοροπηδηχτος πηγα να κατεβω γκρεμο και τσακιστηκα.
    Μου φαινεται θα το ενεργοποιησω ξανα σημερα που θα κανω το επομενο session. Γενικα αυτες οι φοβιες -προσοχη μην μεγαλωσει το save file και παιζω σε replay, με στοργη και προδερμ τα quests και τους npcs μην γκλιτσαρει κανενας η μην στραβωσει κανενας και τοξοβολει τον τοιχο, το αγχος μεχρι να κανω absorb την dragon soul μη γινει καμια στραβη και δεν εμφανιστει (γινεται ΚΑΙ αυτο) - μου χαλανε την εμπειρια ρε γμτ.
    Χαιρομαι που πολλοι ξαναπιασατε το παιχνιδι, μακαρι εστω και με τα προβληματα που εχει να ειναι playable τουλαχιστον και να μπορεσουμε ολοι τα το απολαυσουμε. Ελπιζω και σε αλλο patch καποια στιγμη αλλα μικρο καλαθι για ευνοητους λογους.

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Τις προαλλες εβγαλα ολοκληρο quest, και βγαινοντας απο το dungeon χοροπηδηχτος πηγα να κατεβω γκρεμο και τσακιστηκα.

χαχαχα! αστα να πανε....

Εννοειται οτι μετα απο αυτο που επαθα ενεργοποιησα τα παντα κ οτι ειναι να γινει ας γινει! δε μπορω συνεχεια να σκεφτομαι να κανω save. Ουτο σι αλλως εγω τωρα το επιασα για πρωτη φορα στα χερια μου κ ετσι δεν εχω δει τπτ ασχημο ακομα. Αμα με το καλο σας φτασω (ποτε ομως!!!) θα δω τι θα κανω τοτε.

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Level 10, γυρω στις 10-11 ωρες παιχνιδιου και το save ειναι στο 4 κατι!
    Mονο 1 φριζαρισμα ο απολογισμος μεχρι τωρα! Ελπιζω να μην αντιμετωπιζουμε πλεον τραγικα προβληματα στο μελλον!

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

lol

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=z5_O4u1F9As&feature=feedf"]Skyrim: The Good the Bad and the Dovahkiin [Part 2] - YouTube[/ame]

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

απειρα τα προβληματα του skyrim τελικα,απο οτι ειδα και στο video...ρε παιδια το παλικαρι σκοτωνε και μετα απο λιγο μιλαγε με την γυναικα του σκοτωμενου σαν να μην εγινε τιποτα!

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Might be kinda random,αλλα ενα remix/συνδιασμος αναμεσα στο bard song:The dragon born comes και το main theme απο μια κοπελια :

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4z9TdDCWN7g"]β€ͺThe Dragonborn Comes - Skyrim Bard Song and Main Theme Female Cover‬ - YouTube[/ame]
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    georgios78

^^^
    malon den pire tin ekdosi tu ps3 auti!

Name
    Δημήτρης

Δευτερο session εχθες και κρατησε κανενα 3ωρο. Το παιχνιδι ετρεχε καλα. Μαλιστα μετα τις 2 πρωτες ωρες το εκλεισα και εβαλα να δω ενα επισοδειο σειρας οσο γευματιζα. Μετα συνεχισα και επαιξε καλα για 1μιση ωρα ακομα μεχρι που ανακαλυψα μια νεα πολη και αρχισε ο λοξυγγας.... το εκανα restart γενικα, κλεινοντας την κονσολα και μετα επαιζε καλα... δεν ξερω ρε γμτ.... φοβαμαι οτι μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια θα εχουμε... τι να πω ποσο δυσκολο ειναι πια?

Οσο για τα bugs καλα εισαι... χθες καθομουν και μιλαγα με εναν χωριατη εκει περα και ξαφνικα πεφτει απο τον ουρανο μπροστα μου ενας σκελετος δρακου που ειχα σκοτωσει καμμια ωρα πιο πριν στην αλλη ακρη του κοσμου!! Ειχε και το loot που δεν μπορουσα να παρω γιατι δεν ειχα χωρο (μια χαρα εκατσε λολ) Παντως, καλα παιδες, επειδη εχω και την μουσικη στην διαπασων και το εφφε οταν επεσε ηταν δυνατο, χεστηκα απανω μου!! Πολυ καιρο ειχα να τρομαξω ετσι!

^^ χαχαχαχαχαχα
    Τελικα αυτο το παιχνιδι εκτος απο το σπασιμο νευρων θα μας κανει και καρδιακους
    Δεν εχω αποφασισει ακομη να θα το παρω το ρημαδι , θα περιμενω μεχρι να τερματισω τα παιχνιδια που εχω και θα δω.

Bookmarks

Bookmarks