-
Αυτο το παιχνιδι το περιμεναν τοσο πολυ καποιοι οσο τιποτα αλλο. Φυσικα και εγω οπου ημουν και τυχερος που το πηρα και νωριτερα. Αφου ημουν στο τρενο και γυριζα στο σπιτι και το παιχνιδι το ειχα στην τσεπη, οπου περισευε το κουτακι και η κατω δεξια γωνια εξω απο την τσεπη με την επιγραφη bethesda να φαινεται
Δεν περασε λιγη ωρα, ερχεται ενας τυπος μου λεει: φιλε sorry αυτο που εχεις στην τσεπη σου ειναι το Skyrim; Που το βρηκες, το θελω και εγω και δεν ξαναβγαινω απο το σπιτι και τετοια! Μιλαμε επαθα πλακα χαχααχα.
Ειναι φοβερο παιχνιδι, δεν θα θες να σταματας να παιζεις. Μεχρι στιγμης εχω βρει 3 δρακους, οι μαχες με τους δρακους ειδικα ειναι ολα τα λεφτα. Μου αρεσει πολυ το παιχνιδι, ολο καινουργια πραγματα ανακαλυπτω. Στο θεμα αποδοσης του, glitches, bugs κτλ δεν εχω προβλημα, αν και μου ¨φρακαρε¨ ο χαρακτηρας στα βραχια καποια στιγμη και εκανα load, αλλα εγω εφταιγα απο εκει που ειχα παει να περασω και γι αυτο εγκλωβιστικα.
Μιλαμε μπορεις να πας απο οπου θες, κολυμπαει, περπαταει ακομα και στους γρεμους, ακομα και στις πιο αποτομες πλαγιες. Τωρα καποιοι αν το δουν αυτο μπορει να πουν Εεε τι ειναι αυτα δεν γινονται αυτα και τετοια, αλλα νομιζω οτι εσκεμμενα το εχουν αφησει αυτο για να μπορει να εξερευνηθει πιο ευκολα αυτος ο υπεροχος χαρτης. Ειδικα οταν κατεβαινεις απο το ψηλες κορφες, μπορεις να πας απο τα βραχια, σιγα σιγα και να κοψεις πολυ δρομο. Βεβαια αν γλυστρυσεις και πεσεις θα χασεις οποτε θελει λιγο προσοχη.
11/11/11 σημερα με το καλο να το παρετε ολοι, μην στριμωχνεστε στα ταμεια ολοι θα παρετε