^^^χαχαχα
λοιπον τοπηρα κι εγω και επαιξα χθες κανα 2ωρακι+ (το + ειναι μια ωρα λολ)
Να πω τις εντυπωσεις μου, που οπως παντα ειναι καυστικες, αληθινες και χωρις ιχνος σποιλερ.
Ερχομενος λοιπον απο ενα Batman Arkham City και στα καπακια ενα Uncharted 3, το ανοιγμα του Skyrim, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της Bethesda να το κανει κινηματογραφικο, δυστυχως ηταν ψιλο-αποτυχια... Επισης ο τεχνικος τομεας πραγματικα με εκανε να φρικαρω λιγακι στην αρχη... Ναι με καλοεμαθε απιστευτα το Uncharted και ναι ξερω οτι δεν ειναι open world για να το συγκρινω, ομως το Uncharted 3 ειχε κατι τοπια που ανετα ειχαν το ιδιο draw distance (μπορει και μεγαλυτερο) απο του Skyrim. Oποτε οπως και να το κανεις επαθα ενα σοκ απο την τεραστια διαφορα σε jaggies, animation, alliasing, textures ... τα παντα πραγματικα. Καπου εκει εκτιμησα πραγματικα την δουλεια στο uncharted 3 γιατι το Skyrim ειναι ενα πολυ ομορφο κατα τα αλλα παιχνιδι, απλα μπροστα στο Uncharted μοιαζει μια γενια πισω. Ενιγουεη, ειναι σαφως βελτιωμενο παντως απο το Oblivion, αλλα και παλι νομιζω οτι μπορουσε να γινει ακομα καλυτερη δουλεια.
Στην αρχη λοιπον ημουν κατα καποιο τροπο ξενερωμενος λιγακι, αλλα οπως καθε Elder Scrolls ετσι και αυτο, μετα απο λιγο παυει να σε νοιαζει ο τεχνικος τομεας και εστιαζεις σε αυτο που μετραει. Τον κοσμο του. Μην τα πολυλογω, εκανα μερικα quest (2 main και 2 side) και οτι επαιξα μεχρι στιγμης ηταν πολυ καλο. Βεβαια εξακολουθουν να υπαρχουν χαζοαποστολες του στυλ "φερε μου αυτο" αλλα συνηθως οδηγουν σε καποιο μεγαλυτερο event. Παντως πραγματικα βροχη απο quest....κατι που οπως ειχα πει απο το oblivion ειναι δικοπο μαχαιρι για εμενα. Πραγματικα παθαινεις πολιτισμικο σοκ... εχω παει σε 2 πολεις, εχω μιλησει με σχετικα λιγους NPCs και πρεπει να εχω καμμια 20αρια sidequests ηδη!
Αυτο που εχει βελτιωθει τραγικα ειναι το interface! Σαφως με γνωμονα τις κονσολες, τα μενου και ολα ειναι πραγματικη απολαυση! Γρηγορα μπορεις να κανεις τα παντα, οι αποστολες ειναι πληρεις απο πληροφοριες και ανα πασα στιγμη μπορεις να βρεις τι πρεπει να κανεις και που να πας, ολα ειναι υπεροχα.
Εγω εφτιαξα Nord χαρακτηρα με σαφεις τασεις προς stealth και μια μιξη combat/magic skills. Να πω οτι το καινουργιο συστημα μαγειας ειναι εκτος απο πωρωτικο και πολυ πιο ευκολο/αποτελεσματικο απο οτι στο Oblivion. Αντι να φευγει δηλαδη μια μπαλα φωτιας, εχεις ολοκληρη δεσμη, στυλ φλογοβολου στο χερι σου...πορωση! Σαφως επηρεασμενο απο το Bioshock 2 και καλα κανει!
Στορυ δεν εχω καταλαβει ακομα το μεγαλυτερο scope της υποθεσης, απλα απο οτι φαινεται ειμαι σπεσιαλ παιδι (το αρχαιοτερο κλισε των RPG και οχι μονο)! Περισσοτερα στο μελλον!
Γενικα δεν ξερω πως περασαν 3 ωρες. Αυτο ειναι και καλο και κακο με αυτα τα παιχνιδια!Σιγουρα θα φατε την αρχικη ξινιλα οποιοι περασετε απο uncharted 3/ batman στον τεχνικο τομεα. Εχουμε δει και αλλα open world παιχνιδια και ειναι σαφες οτι η Bethesda χρειαζεται καινουργια μηχανη ή περισσοτερη δουλεια εκει. Αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι εξαιρετικα πραγματικα ενα καθωσπρεπει Elder Scrolls!!
Αυτα για την ωρα!![]()

Reply With Quote

Bookmarks