Results 1 to 20 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^^χαχαχα

λοιπον τοπηρα κι εγω και επαιξα χθες κανα 2ωρακι+ (το + ειναι μια ωρα λολ)

Να πω τις εντυπωσεις μου, που οπως παντα ειναι καυστικες, αληθινες και χωρις ιχνος σποιλερ.

Ερχομενος λοιπον απο ενα Batman Arkham City και στα καπακια ενα Uncharted 3, το ανοιγμα του Skyrim, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της Bethesda να το κανει κινηματογραφικο, δυστυχως ηταν ψιλο-αποτυχια... Επισης ο τεχνικος τομεας πραγματικα με εκανε να φρικαρω λιγακι στην αρχη... Ναι με καλοεμαθε απιστευτα το Uncharted και ναι ξερω οτι δεν ειναι open world για να το συγκρινω, ομως το Uncharted 3 ειχε κατι τοπια που ανετα ειχαν το ιδιο draw distance (μπορει και μεγαλυτερο) απο του Skyrim. Oποτε οπως και να το κανεις επαθα ενα σοκ απο την τεραστια διαφορα σε jaggies, animation, alliasing, textures ... τα παντα πραγματικα. Καπου εκει εκτιμησα πραγματικα την δουλεια στο uncharted 3 γιατι το Skyrim ειναι ενα πολυ ομορφο κατα τα αλλα παιχνιδι, απλα μπροστα στο Uncharted μοιαζει μια γενια πισω. Ενιγουεη, ειναι σαφως βελτιωμενο παντως απο το Oblivion, αλλα και παλι νομιζω οτι μπορουσε να γινει ακομα καλυτερη δουλεια.

Στην αρχη λοιπον ημουν κατα καποιο τροπο ξενερωμενος λιγακι, αλλα οπως καθε Elder Scrolls ετσι και αυτο, μετα απο λιγο παυει να σε νοιαζει ο τεχνικος τομεας και εστιαζεις σε αυτο που μετραει. Τον κοσμο του. Μην τα πολυλογω, εκανα μερικα quest (2 main και 2 side) και οτι επαιξα μεχρι στιγμης ηταν πολυ καλο. Βεβαια εξακολουθουν να υπαρχουν χαζοαποστολες του στυλ "φερε μου αυτο" αλλα συνηθως οδηγουν σε καποιο μεγαλυτερο event. Παντως πραγματικα βροχη απο quest....κατι που οπως ειχα πει απο το oblivion ειναι δικοπο μαχαιρι για εμενα. Πραγματικα παθαινεις πολιτισμικο σοκ... εχω παει σε 2 πολεις, εχω μιλησει με σχετικα λιγους NPCs και πρεπει να εχω καμμια 20αρια sidequests ηδη!

Αυτο που εχει βελτιωθει τραγικα ειναι το interface! Σαφως με γνωμονα τις κονσολες, τα μενου και ολα ειναι πραγματικη απολαυση! Γρηγορα μπορεις να κανεις τα παντα, οι αποστολες ειναι πληρεις απο πληροφοριες και ανα πασα στιγμη μπορεις να βρεις τι πρεπει να κανεις και που να πας, ολα ειναι υπεροχα.

Εγω εφτιαξα Nord χαρακτηρα με σαφεις τασεις προς stealth και μια μιξη combat/magic skills. Να πω οτι το καινουργιο συστημα μαγειας ειναι εκτος απο πωρωτικο και πολυ πιο ευκολο/αποτελεσματικο απο οτι στο Oblivion. Αντι να φευγει δηλαδη μια μπαλα φωτιας, εχεις ολοκληρη δεσμη, στυλ φλογοβολου στο χερι σου...πορωση! Σαφως επηρεασμενο απο το Bioshock 2 και καλα κανει!

Στορυ δεν εχω καταλαβει ακομα το μεγαλυτερο scope της υποθεσης, απλα απο οτι φαινεται ειμαι σπεσιαλ παιδι (το αρχαιοτερο κλισε των RPG και οχι μονο)! Περισσοτερα στο μελλον!

Γενικα δεν ξερω πως περασαν 3 ωρες. Αυτο ειναι και καλο και κακο με αυτα τα παιχνιδια! Σιγουρα θα φατε την αρχικη ξινιλα οποιοι περασετε απο uncharted 3/ batman στον τεχνικο τομεα. Εχουμε δει και αλλα open world παιχνιδια και ειναι σαφες οτι η Bethesda χρειαζεται καινουργια μηχανη ή περισσοτερη δουλεια εκει. Αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι εξαιρετικα πραγματικα ενα καθωσπρεπει Elder Scrolls!!

Αυτα για την ωρα!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Enstikto ασε ρε, το ειδα κι εγω στο 9gag και δεν γελασα καθολου μιας και το εχω σκεφτει εδω και καιρο αυτο το αστειο και μου το εκλεψε
    LOL. Πρεπει να μαθω λιγο photoshop, θα τους δειξω εγω, θα δουνε τι θα παθουν (χλαπατσας mode on).

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι με καλοεμαθε απιστευτα το Uncharted και ναι ξερω οτι δεν ειναι open world για να το συγκρινω, ομως το Uncharted 3 ειχε κατι τοπια που ανετα ειχαν το ιδιο draw distance (μπορει και μεγαλυτερο) απο του Skyrim.
    Jim μπορεις να αλληλεπιδρασεις με αυτο το draw distance στο Uncharted? Μπορεις να πας εκει? Εκει ειναι ολο το ζουμι νομιζω και γι'αυτο δεν τιθεται η παραμικρη συγκριση μεταξυ των 2, ουτε καν για draw distance.
    Τεσπα, το εχω ηδη στα χερια μου οποτε θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο αυριο πλεον που θα εχω ριξει καποιοες ωριτσες. Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια για τις εντυπωσεις!
    Εντωμεταξυ εχουν βγει διαφορα comparisons μεταξυ των εκδοσεων αλλα ειναι τιγκα στο spoiler, δρακους, τοποθεσιες κτλ οποτε μακρια. Τωρα το πηρα, οποτε θα δειξει η νεκροψια

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Enstikto ασε ρε, το ειδα κι εγω στο 9gag και δεν γελασα καθολου μιας και το εχω σκεφτει εδω και καιρο αυτο το αστειο και μου το εκλεψε
    LOL. Πρεπει να μαθω λιγο photoshop, θα τους δειξω εγω, θα δουνε τι θα παθουν (χλαπατσας mode on).

Jim μπορεις να αλληλεπιδρασεις με αυτο το draw distance στο Uncharted? Μπορεις να πας εκει? Εκει ειναι ολο το ζουμι νομιζω και γι'αυτο δεν τιθεται η παραμικρη συγκριση μεταξυ των 2, ουτε καν για draw distance.
    Τεσπα, το εχω ηδη στα χερια μου οποτε θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο αυριο πλεον που θα εχω ριξει καποιοες ωριτσες. Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια για τις εντυπωσεις!
    Εντωμεταξυ εχουν βγει διαφορα comparisons μεταξυ των εκδοσεων αλλα ειναι τιγκα στο spoiler, δρακους, τοποθεσιες κτλ οποτε μακρια. Τωρα το πηρα, οποτε θα δειξει η νεκροψια
    Δεν εχεις αδικο, αλλα υπαρχουν και αλλα open world παιχνιδια και πραγματικα θεωρω οτι αξιζε περισσοτερη δουλεια. Δεν με χαλαει ξαναλεω ετσι, ουτε καν! Μην εστιασεις εκει.

Απλα μετα απο το Uncharted κι ας μην ειναι στην ιδια κατηγορια, πραγματικα συνηθισα σε αλλα στανταρντς... νομιζω ειναι εν μερη κατανοητο αυτο ετσι?

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Nαι βρε, καταλαβαινω τι εννοεις. Οσο να 'ναι η μεταβαση και μονο ξενιζει, κι ας προκειται για εντελως διαφορετικα παιχνιδια.
    Αλλα μιλαμε για impulsive αντιδραση μιας και επι της ουσιας οπως προειπα δεν τιθεται καν συγκριση μεταξυ ενος linear παιχνιδιου και ενος open world στον τομεα των γραφικων. Και δεν μιλαω μονο για το Uncharted, ακομα και το Mass Εffect σε ενα πλησιεστερο genre ειναι κατα βαση linear (παιχνιδια διαδρομου/δωματιου τα λεω εγω λολ) και ως εκ τουτου πολυ πιο αβανταδορικο στον τομεα των γραφικων. Τo draw distance σε αυτα τα παιχνιδια ειναι μεν stunning, αλλα στατικο και ευκολακι για τους devs εχω την εντυπωση απο την στιγμη που δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις (δεν αλληλεπιδρα, στην ουσια φοντο και οχι μερος του παιχνιδιου). Ενω ο,τι βλεπεις στο Skyrim πχ ειναι μερος του παιχνιδιου (υποθετω, τουλαχιστον στα προηγουμενα ετσι ηταν). Οποτε totally different league οπτικα, αλλα τα κριτηρια αρκετα διαφορετικα.
    Θα ασχοληθω κι εγω σημερα και θα σου πω τις εντυπωσεις μου για τα γραφικα, και θα ειμαι και πολυ αυστηρος don't worry μιας και ηδη ειμαι προκατειλημμενος με την gamebryo που δεν την αλλαζουν με τιποτα πια. Ενταξει αλλη μηχανη λενε officially, αλλα για να μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας προκειται για την gamebryo updated και rewritten.

Bookmarks

Bookmarks