Ανακοινωθηκε το dragonborn dlc
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=OsROQUWaHnQ"]The Elder Scrolls V Skyrim: Dragonborn - Official Trailer (UK) - YouTube[/ame]
Για τους αλλους εννοειται, εμεις οι παρακατιανοι στην αναμονη.
Καλό φαίνεται. Εμείς που κάναμε το deal με το PS3 όμως...
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Ελεγα απο μεσα μου "μνιεεε" μεχρι που ειδα οτι καβαλας δρακους...
fuck yeah!
And fuck Bethesda...
Το μονο DLC που ισως αγορασω τελικα...
^ δεν ειδα το τρειλερ για να μην φαω σποιλερς
αλλα ειδα αυτο το ποστ
...
...
...
νοου κομεντς...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Μan εισαι λιγο paranoid με τα spoilers η ειναι ιδεα μου?
Επισημο trailer του pack ειναι, ειναι δυνατον να μην σχολιαστει απο τη στιγμη που το δειχνουν στο trailer?
Φιλε μου, σε αυτο εδω το θρεντ αλλα γενικα και στο φορουμ εχεις ποσταρει πολλες φορες τρεηλερ και τις εντυπωσεις σου πανω σε αυτα. Ολα αυτα τα τρεηλερ που ειτε ποσταρεις, ειτε σχολιαζεις, δεν τα παρακολουθεις? Ειναι σποιλερ και αυτα?
Κι εγω ειμαι φανατικα εναντιον των σποιλερ και θελω παντα να προσεχει ο κοσμος, αλλα νομιζω ειναι too much να λεμε οτι δεν πρεπει να ποσταρουμε ενα σχολιο οπως αυτο που εκανα. Δεν ειναι να πεις οτι αποκαλυψα καποιο μυστικο της ιστοριας ή καποιο σημαντικο γεγονος.
Σορρυ αν απογοητευτικες, αλλα θεωρω οτι εισαι κομματακι υπερβολικος με την συγκεκριμενη σου αντιδραση. Οπως ειπα εχεις ποσταρει κι εσυ τρεηλερ και τις εντυπωσεις σου πανω σε αυτα.
Συγνώμη αλλα μόνο εγώ έχω τερματίσει το main quest του skyrim; Γιατι αυτό δεν είναι και κάτι νέο, εκτός και αν κάνουν αυτο το κάτι παραπάνω που εύχεται ο Val, αλλά δεν ξέρω δεν το νομίζω.
λολ ρε σεις αν ειναι δυνατον τι καταλαβατε?
εγω δεν εριξα μπηχτη στον val για τα σποιλερς λολ απλα με αυτο που ειπε με πορωσε.. (εξου και το ''νο κομμεντς'') δεν θεωρησα τπτ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σποιλερ....
anway σορρυ για την παρεξηγηση...
edit: τωρα που το ξαναβλεπω οντως ειναι καπως... γι' αυτο εξηγουμαι: δεν ειδα το τρειλερς,ετσι,για να μην δω τοποθεσιες κ.τ.λ. αλλα μετα το ποστ του βαλ πραγματικα πωρωθηκα γιατι το να εισαι dragon rider με ενθουσιασε... ελπιζω τωρα να καταλαβενετε το point του προηγουμενου ποστ μου!
Last edited by messi10; 07-11-2012 at 17:12.
Big Ben, London, UK
Science fiction
A ελα ρε...παρεξηγηση.
Νομιζα οτι ξενερωσες που ειπε για dragon mounts ο Val.
Παντως για να ειμαστε ακριβεις δεν δειχνει flying το trailer οποτε technically δεν ξερουμε αν θα ειναι ελεγχομενο ολο αυτο. Δειχνει να καβαλας τον δρακο και ως εκει. Μακαρι να ειναι flying με full control αν και προσωπικα πιστευω οτι υπαρχουν hardware limitations για να αποδωθει κατι τετοιο σωστα.
Υπο αλλες συνθηκες θα ημουν super excited για το συγκεκριμενο dlc, τωρα δεν εχω κατι αλλο να κανω παρα να σιχτιριζω την Bethesda.
Ειμαστε σε ενα σημειο (εμεις οι ps3 users εννοω) που εχει βγει εδω και μηηηηνες το Dawnguard στις αλλες πλατφορμες και εμεις ειμαστε στο tba και παρακολουθουμε να ανακοινωνονται extra dlc χωρις να ξερουμε αν θα κυκλοφορησουν καν στο ps3.
Skyrim Add-Ons Land on PS3 in February, 50% off for One Week
Επιτελους οι παρακατιανοι users του ps3 θα μπορεσουν να παξουν τα add ons στην κονσολα τους. Δεν καθυστερησαν πολυ, ενα εξαμηνο μονο.
Τεσπα, τουλαχιστον ειχαν την ελαχιστη αξιοπρεπεια να βαλουν 50% discount σε καθε add on που κυκλοφορει για μια εβδομαδα για τους ps3 users, δεν μπορω παρα να πω οτι ειναι μια κινηση καλης θελησης και ελαχιστη αποζημιωση για τους ps3 users. Θυμιζω οτι τα add ons ου εχουν κυκλοφορησει ειναι τα Dawnguard, Heathfire και προσφατως το Dragonborn που πηρε και πολυ καλες κριτικες απ' οτι ειδα.
Αν εχει ασχοληθει κανεις ας πει 2 κουβεντες, αξιζει κανενα?
Θεωρώ πως λόγω της κάκιστης πολιτικής της Βeth στην κονσόλα μας, κανείς καταναλωτής δεν πρέπει να δώσει έστω και 0.1e για τα dlcs. Ακόμη και αν είναι καλά.
εγω ψηνω το ''Dragonborn'',ειδικα μετα το discount.
Big Ben, London, UK
Science fiction
να ρωτησω: το dragonborn εχει δυνατοτητα coop του dlc πακετου η κ ολου του παιχνιδιου?
^^
Δεν εχει co op το Skyrim. Νομιζω οτι εχω δει mod για co op στο pc, αλλα δεν ξερω ποσο καλο ειναι.
Πάντως αν και δεν έχω παίξει πολλές ώρες είχα την εντύπωση πως γενικά "παίζετε", από άποψη γραφικών και framerate. Μέχρι που άρχισε τα 15αρια fps και από σεβασμό στο παιχνίδι είπα stop! ας το πάρω για το εξ-αποδω για να το φχαριστηθώ. Δεν ξέρω πώς ακριβώς παίζει εκεί αλλά αυτό το πράμα στο ps3 είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ..
^^Στο 360 που το ειχα παιξει το καλοκαιρι που μας περασε, αντιμετωπισα καμποσα προβληματακια. Μου κολλησε αρκετες φορες και μαλιστα καποια στιγμη ενω εκανα save... Σιγουρα δεν ειναι τοσο "broken" οσο στο PS3.
Στο 360 το παιχνιδι δεν εχει το διασημο πια game breaking bug με το framerate, εχει καλυτερο και πιο σταθερο framerate ακομα και απο την αμπαγκαριστη εκδοση του ps3, εχει καλυτερο draw distance και ελαφρως πιο καθαρα textures. Το μοναδικο μειονεκτημα της 360 εκδοσης ειναι οτι αν δεν κανεις install (πχ οι xbox arcade console users) τα loadings ειναι ανυποφορα.
Freezes εχουν και οι 2 εκδοσεις με το ps3 να εχει σαφως περισσοτερα, εμενα μου κολλησε η κονσολα πανω απο 15 φορες ολο αυτο τον καιρο που το επαιζα.
^^ ισχυουν ολα ακριβως οπως τα λεει ο hakoo. Αν εχετε και τα 2 μηχανηματα μην το σκφτειτε ιδιαιτερως... 360 all the way.
Παντως freezes υπαρχουν και στο 360 και οντως αν δεν το κανεις install θα το σκεφτεσαι πολυ να μπεις σε ενα δωματιο δευτερη φορα....
Bookmarks