Page 79 of 90 FirstFirst ... 296975767778798081828389 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ξεκινας το παιχνιδι
    Φορτωνεις το παλιο σου save
    Με το που φορτωσει το παλιο σου save και εισαι πλεον μεσα στο παιχνιδι, πατας pause και κανεις save σε ενα καινουργιο slot.
    Κλεινεις το PS3 σου μετα, το ξανανοιγεις και φορτωνεις το τελευταιο save που εκανες και εισαι κομπλε.Αν θες κανεις και wait 3 μερες in game για ακομα καλυτερα.

Αλλα μην τρελαινεστε παιδια, απο οτι λενε αυτο ειναι απλα για να μην σας κανει στην αρχη κολληματα. Και να μην κανει κανεις ολη αυτην την διαδικασια, μετα απο λιγη ωρα τα διαφορα scripts που υποτιθεται τρεχουν και διορθωνονται θα εχουν τελειωσει την δουλεια τους οποτε και παλι θα ειναι καλα το παιχνιδι. Απλα ισως χρειαστει καποια ωρα. Αυτο ειναι ολο απο οτι λενε βεβαια.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Σε ευχαριστώ πολύ γιατί το είχαμε απορία εδώ και λίγη ώρα με ένα φίλο μου και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν με αφήνει να σου δώσω +Rep. Επιφυλάσσομαι.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Εμενα παντως τα 2 bugs που ειχα στο winterhold, δεν μου τα διορθωσε και ετσι δεν μπορω να τελειωσω τις αποστολες εκει.
    Κατα τα αλλα μου μικρυνε λιγο το save, αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα.
    Αφου δεν διορθωθηκαν τα bugs….

Edit: Τα 2 bugs που ειχα στο winterhold, διορθωθηκαν. Δε ξερω πως, (οχι με το patch παντως), απλα εκανα μια αλλη αποστολη που ειχε σχεση με το winterhold, και ξεκολλησαν και αυτα!!
    Αρα για μενα κανενα προβλημα ως τωρα στο game! (95 ωρες, 9mb save περιπου).
    Last edited by minaras_tio; 11-02-2012 at 12:02.
    Cannondale trail sl5 2013...

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Tελικα παιδια..........fixed?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Tελικα παιδια..........fixed?

Overall, the turnaround for patch 2.03 has been positive overall. Based on our experiences so far, the update delivers on Bethesda's promise of an improvement to performance.
    http://www.eurogamer.net/articles/di...yrim-lag-fixed
    .

Name
    Δημήτρης

δεν ξερω παιδια εμενα αρχισε να μου κανει κατι κοληματα εκανα restart και εφτιαξε. θα δειξει ....

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια δεν ειναι fix γιατι δεν μπορει να υπαρξει fix. Απλα ελπιζω αυτο το remedy (γιατι remedies ειναι αυτες οι λυσεις) να βοηθησει τους παικτες που ηδη ειχαν φτασει σε ενα πολυ προχωρημενο σταδιο να τελειωσουν το παιχνιδι (η να ασχοληθουν για οσο θελουν τελος παντων δεδομενου οτι δεν τελειωνει ποτε το παιχνιδι) η να βοηθαει αυτους που ξεκινουν τωρα με το latest patch να παιζουν για πολυ περισσοτερο μεχρι να εμφανιστει το προβλημα. Ελπιδα καποιος ps3 user εχει μονο με την GOTY edition που θα κυκλοφορησει καποια στιγμη νομιζω.
    Εγω φορτωσα το patch, σιγουρα τα πραγματα ειναι πολυ βελτιωμενα, στο Solitude ειδικα που το framerate εκανε απιστευτη βουτια πλεον ειναι μια χαρα.
    Γενικα σταματησαν διαφορα αλλα κουλα με dead dragon respawns κτλ.
    Τεσπα, οπως προειπα κυνηγαω καποια trophies που μου εχουν απομεινει και σιγα σιγα κλεινω τον κυκλο του skyrim.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

Χθες μετα απο 3 μηνες διαπιστωσα οτι επαιζα ενα σεσσιον του Skyrim χωρις να εχω αγχος ποτε θα μου lag-αρει και θα μου κρασαρει εκει που δεν το περιμενω.

ουαο

3 μηνες χρειαστηκαν για να γινω ξανα immerssed στον κοσμο του παιχνιδιου. Επικο fail το σκηνικο, αλλα παρολαυτα οπως εχω ξαναπει, οταν δουλευει το παιχνιδι ειναι μαγεια...

Νομιζω οτι αν το ειχα παιξει απο την αρχη σε μια πιο αξιοπρεπη εκδοση θα το ελεγα ανετα ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο RPG που εχω παιξει...

PSN ID
    kostas_tio

Παιδια θα το ξαναπω παλι.Το παιχνιδι ειναι επος.Οχι μαλακιες. Τωρα κιολας που τα μεγαλα προβληματα φαινεται να διορθωθηκαν,δεν γινεται να μην το παιξει καποιος πραγματικα.
    Ολες σχεδον τις αποστολες,τις εχω παιξει με stealth και το τοξο. Ειναι απιστευτο.
    Spoiler!

Οτι και να πω ειναι λιγο για τις τοποθεσιες,για τη μουσικη την ωρα που πολεμουσα.

Αμεσως αμεσως,εχει ανεβει στο νουμερο 2 της λιστας μου,με τα καλυτερα games ολων των εποχων (καλα μαντεψατε,το mgs 4 ειναι πρωτο και για παντα).
    Last edited by hakoo; 14-02-2012 at 14:02.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Δηλαδη ειναι ασφαλες? Τελεια, μετα τις πανελλαδικες παω ταξιδι στο skyrim...

Name
    Δημήτρης

^^ Kαλα ακομα ειναι νωρις για να ξερουμε... ελπιζουμε ομως οτι ειναι....θεωρω ομως οτι τωρα ειναι ασφαλες να ξεκινησει καποιος το παιχνιδι απο την αρχη με ολα αυτα τα patches. νομιζω οτι θα αποφυγει πολλα απο τα χαλια που τραβηξαμε εμεις οι ΒΕΤΑ τεστερς τοσο καιρο...

PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Δηλαδη ειναι ασφαλες? Τελεια, μετα τις πανελλαδικες παω ταξιδι στο skyrim...
    Κοιταξε να δεις. Εγω ξεκινησα το game τα χριστουγεννα. Μετα το πρωτο patch το οποιο απ οτι λενε δεν διορθωσε και τιποτα. Δεν ειχα προβλημα αν εξαιρεσεις 2-3 bugs τα οποια λυθηκαν.

Τωρα που εχω φτασει σχεδον 100 ωρες με 10mb save, μπορω να πω οτι δε θα αντιμετωπισεις προβλημα λογικα. Ειδικα τωρα με το νεο patch.
    Ξεκινα το και μη το φοβασαι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Oντως οι βελτιωσεις ειναι φανερες στα κολληματα.
    Να πω πως κατεβηκε και το save μου καποια MB.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Ωραία τώρα που έφτιαξε το παιχνίδι μένει να "φτιάξει" και η τιμή του. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος αυτού του είδους παιχνιδιών με έχετε κάνει να νιώσω πως πρέπει να το δω..

Name
    Δημήτρης

^^ να το παρεις στο 360 παντως οπως και να εχει Χρηστο. Ειναι καλυτερη εκδοση ευκολα κιολας.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

"Εύκολα κιόλας" ? τόσο μεγάλη διαφορά έχουν τελικά?
    Η αλήθεια είναι πως το 360 το έχω παροπλίσει εδώ και καιρό.

Name
    Δημήτρης

^^ Εγω εκει θα το επαιρνα Χρηστο. Ακομα και τωρα. Το Framerate ειναι σιιιιγουρα καλυτερο στο 360 και χωρις τα κολληματα του PS3 να υπαρχουν πλεον. Να εχεις υποψην σου οτι κατα μεσο ορο το 360 τρεχει 4-5 frames παραπανω απο το PS3, διαφορα τραγικη. Ειναι ακριβως το αντιθετο σκηνικο απο αυτο του FFXIII-2 οπου εκει το PS3 τρεχει με κατα μεσο ορο 5 frames πανω απο το 360.

Ξεχωρα απο το framerate, το 360 εχει και λιγο πιο ζωντανη εικονα (sharpness) αν και πολλοι βρισκουν το look του PS3 πιο ρεαλιστικο.

Παντως και εχθες επαιξα χωρις προβλημα! (προβλημα = συνεχες stuttering, unplayable lag, κολληματα κλπ κλπ) Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι! Εχω αρχισει και δεν το σκεφτομαι και τοσο πλεον! Ο_Ο

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Ωραία τώρα που έφτιαξε το παιχνίδι μένει να "φτιάξει" και η τιμή του. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος αυτού του είδους παιχνιδιών με έχετε κάνει να νιώσω πως πρέπει να το δω..
    Ούτε εγώ είμαι φίλος των rpg Χρήστο αλλά δεν ξέρω γιατί αυτό το έπαιξα για αρκετές ώρες.

Name
    Δημήτρης

^^ Μνησθητι μου Κυριε....

Bookmarks

Bookmarks