Results 1 to 20 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Νικο τα προβληματα οπως ειδες ξεκινανε μετα τις 50-60 ωρες. Freezαρισματα ουτε εγω εχω ιδιαιτερα πολλα. Αλλα ειναι τα βασικα προβληματα.

Επισης criter το προβληματα μονο περιστασιακο occasional δεν ειναι....δεν ξερω τι διαβασες στο αρθρο, γιατι λεει το ακριβως αντιθετο.
    The word "occasionally" is in stark contrast to the ubiquity of complaints online, and various polls that suggest problem-rates as high as 36 percent.
    Επισης quote απο το digital foundry
    The outcry that has followed on forums is very much justified. These prolonged bouts of stuttering render the game almost completely unplayable, even during non-intensive walks down pathways, with some freezes lasting long enough to drag the frame-rate down to zero in places - the first time we've seen this in years of performance analysis here at Digital Foundry."
    Tωρα αν εσυ θεωρεις το ποσοστο του 1 στις 3 κοπιες ειναι προβληματικη (χωρις να διευκρινιζεται αν οι υπολοιπες κοπιες εχουν φτασει στο σημειο των 50-60ωρων και του τι ειδους ανεχειες εχει ο καθενας) περιστασιακο, ε δεν ξερω πραγματικα...

ΥΓ: Εγω ειπα οτι προσωπικα ως mod δεν μεταφερω κανενα μηνυμα σε κανενα αλλο θρεντ. Ειπα αν θελει αλλος mod να το κανει ας το κανει. Αυτο που συζηταμε ειναι ΒΑΣΙΚΟ προβλημα τεχνικο του παιχνιδιου και θα επρεπε να βρισκεται στο θρεντ του παιχνιδιου να γνωριζουν ολοι τι παιζει, και οχι να παει σε μια γωνια ακυρη ωστε να ξεχαστει. Και επιτελους δειξτε και λιγη ευγνωμοσυνη που καποιοι καθονται και προσπαθουν να εξασφαλισουν λιγη καλυτερη ποιοτητα και μεταχειριση για εσας.... γιατι αν βελτιωθουν τα πραγματα, εστω κι αν δεν βελτιωθει το Skyrim , αλλα αν μετα απο ολα αυτα η Bethesda παρει το PS3 στα σοβαρα, σιγουρα δεν θα ειναι επειδη εσεις "ενοχληθηκατε" απο τα ποστ μου και οποιων αλλων που ξεμπροσταζαν την Bethesda. Το λιγοτερο που μπορειτε να κανετε εφοσον επιλεγετε να μην μας στηριζετε, ειναι να δειξετε λιγη κατανοηση και αντε να το πω ετσι "ανεχεια".

Αφου εχετε την ικανοτητα να ανεχεστε τον τροπο που σας φερεται μια ανωνυμη εταιρεια οπως η Bethesda γιατι ξαφνικα δεν εχετε τον τροπο να ανεχτειτε και τον οποιον Valkyre που τουλαχιστον εχετε πει και 2 κουβεντες μαζι του??

ΥΓ: Και το metacritic στην προσπαθεια μαζι με αλλα site. Πολλοι reviewers αποσυρουν την βαθμολογια που εδωσαν στο παιχνιδι. Το Metacritic αφαιρεσε τις μισες κριτικες του παιχνιδιου και το user metascore εχει πεσει στο 7.2

Επισης πολλα παιδια απο την κοινοτητα του PC και του 360 μας στηριζουν στα φορουμ της Bethesda, πραγμα πολυ ωραιο μιας και δειχνει οτι στις δυσκολες στιγμες τα φανμποιστικα πανε περιπατο.
    Last edited by Valkyre; 06-12-2011 at 11:48.

Bookmarks

Bookmarks