Μαλιστα ευχαριστα νεα.Το βαζω να κατεβαινει και ο θεος βοηθος.Απλα μια σημειωση/απορια: εμενα γιατι γραφει update 2.01??
Μαλιστα ευχαριστα νεα.Το βαζω να κατεβαινει και ο θεος βοηθος.Απλα μια σημειωση/απορια: εμενα γιατι γραφει update 2.01??
Satan has left his killing floor
PS4
Ναι σωστα για εμας τους ευρωπεους (επιτηδες το ορθογραφικο) ονομαζεται 2.01 θα το αλλαξω
Πες κι εσυ τις εντυπωσεις σου![]()
Παιδιά, όσοι μπορείτε ποσταρετε αποτελέσματα.
Σε open world φαση για μενα Val ως τωρα παει νερακι να μην το ματιασω...
Ωραια τρομαξα προς στιγμήν παιδια
Λοιπον εμενα το save απο 12ΜΒ εγινε επιτελους 11ΜΒ...FAIL.
Στο whiterun κολλησε οπως παντα με το που εμπαινα (εκανε το κλασικο loading 2'') και εννοειται εκανε σπασιματα .Δεν εχω τραγικο χρονο να παιξω και το αφησα (το αφησα επιτηδες ανοιχτο οπως κανω συνηθως το Playstation) το βραδυ που θα το πιασω κανονικά να δω αν οντως εχει καποια διαφορα.Ειμαι μπερδεμενος γιατι δεν ξερω τι πρεπει να παρατηρησω ακριβως ρε γμτ.Οτι κολληματα εκανε τωρα τελευταια εμενα τα εκανε μετα το 2ωρο.Μακαρι να φτιαξει σε ολους παντως.
Ειμαι δυστυχως πολυ κοντα στις εντυπωσεις του james9 και απλα κραταω μια πισινη να παιξω κανα 2ωρο.
PS4
Παντως πολυ καλα νεα! Αν οντως φτιαχνει το patch τα προβληματα, τοτε ενα μπραβο στο IGN που ηταν ενας απο τους ''κυριοτερους'' λογους -πιστευω- (μαζι φυσικα κ με αλλα ΜΜΕ)που η Bethesda ''ετρεξε'' να βγαλει ενα ΚΑΛΟ patch.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Καλα ας περιμενουμε λιγο γιατι τωρα στα φορουμ της Bethesda ακουγεται οτι τα προβληματα επανερχονται οπως ηταν μετα απο μερικες ωρες, ακομα και χειροτερα απο πριν...
δεν ξερω τι να πω και τι να πιστεψω.... δεν ξερω καν αν αξιζει να κατσω να παιξω 2-3 ωρες για να διαπιστωσω οτι θα πανε στραφι αν ξανακανει τα ιδια...
Δεν ξερω τι ισχυει , προσωπικα ο,τι διαβασα απο εδω λεω. :/ Θα δοκιμασω σε λιγο κι εγω, οχι οτι μου ειχε εμφανισει κατι τρομερο σε βαθμο unplayable, αλλα τα ''κολληματα'' τα ειχε, κυριως οταν εμπενες σε πολη.
Big Ben, London, UK
Science fiction
btw μπραβο πρεπει να πουμε σε αυτους που εκαναν ΧΑΜΟ μεσα στο διαφορα φορουμς ανα τον κοσμο. Αν δεν ηταν αυτοι κανενα.... IGN δεν θα εκανε poll...
οποτε αλλοι πρεπει να ακουνε το ευχαριστω και συνηθως ειναι αυτοι που τους φωναζουν "γκρινιαριδες" ανα τους καιρους! Βεβαια κατσε να δουμε αν οντως κατι εγινε τελικα... μακαρι.
Σωστος, πολυ σωστος, αλλα τα ιδια γινοντουσαν και με του Fallout NV(διαμαρτυροντουσαν οι παικτες), αλλα δεν εγινε τιποτα επειδη δεν πηρε δημοσιοτητα(σε αντιθεση με τωρα)
. Παντως ΗΤΑΝ ΥΠΕΧΡΕΩΣΗ της Bethesda να βγαλει το patch, οποτε εννοειτε δεν χρειαζεται ουτε μπραβο , ουτε ευχαριστω(το διαβασα τωρα κι αυτο σε ξενο forum).
Υ.Γ. Οντως μακαρι να ισχυει, οποιος ειχε το προβλημα να παιξει κανα 4ωρο να μας πει.
Big Ben, London, UK
Science fiction
λοιπον μετα απο ενα τριωρο περιπου ξαναλεω οτι δεν βλεπω δραματικες διαφορες εκτος απο μεγαλες μαχες 10+ ατομων οπου εχει βελτιωθει το framerate. σε πολεις , εξω απο αυτες και dungeons δεν ειχα κολληματα -εκτος τον λοξυγγα που λεει ο val- στιγμιαια ομως κατι που συμβαινει κ τωρα. μετα το patch ειχα ενα φριζαρισμα για πρωτη φορα στις 90 ωρες κατι το οποιο μπορει να ειναι κ τυχαιο φυσικα.τα loading δεν βελτιωθηκανε οπως ακουγοτανε. το save μου ξαναπερασε τα 10mb. bugs δεν ειχα συναντησει εκτος απο ενα quest που αν ξαναδιαβαζες ενα βιβλιο στο ξανα-ανοιγε , για να μπορω να δω αν διορθωσανε . αυτα και περιμενουμε να δουμε εντυπωσεις απο αυτους που το παιχνιδι ειχε γινει unplayable γιατι εγω ημουν μαλλον στις εξαιρεσεις.
''λοιπον μετα απο ενα τριωρο περιπου ξαναλεω οτι δεν βλεπω δραματικες διαφορες'' --> '' γιατι εγω ημουν μαλλον στις εξαιρεσεις.''
Αρα λογικο ειναι να μην παρατηρεις διαφορες, το 'πες και μονο σου.
Υ.Γ. Δοκιμασε το ρε συ Val λιγο , ισα-ισα να δεις αν διορθωσαν το προβλημα(κι αν εχει βελτιωθει , παιξε κανα 2ωρο, να δεις αν εχει διαρκεια η βελτιωση), οχι μονο για να μας πεις πως ειναι, αλλα κι γιατι ειναι κριμα να χασεις ενα τετοιο παιχνιδι...![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Λοιπον, μετα απο 5-6 ωρες οι πολεις ειναι λιγο ως πολυ slideshow, αλλα ευτυχως δεν ειναι συνεχομενο. Στις μαχες υπαρχει βελτιωση, ειδικα με πολυ κοσμο και με καναν δρακο. Τα kill animations φαινονται να εκτελουνται καλυτερα, αλλα και παλι γενικα η εικονα ειναι οτι οσο παιζεις βαραινει.
Βεβαια μετα τον χαμο που εχει γινει δεησανε και βγαλανε patch, κατι ειναι και αυτο. Ας ελπισουμε σε συνεχεια, που απ οτι φαινεται ειναι απαραιτητη.
Δυστυχως το save ανεβαινει παλι σιγα σιγα (και χαρηκα τζαμπα ο μλκς)
Εχω μια μικρη φοβια οτι πρεπει να το ξεκινησει κανεις απο την αρχη.Ποσο να μου συμπιεσει τα 12ΜΒ??Να μου τα κανει 9?10?Μπορει ενας ομως που το ξεκιναει να το κρατησει σε χαμηλα επιπεδα και να μην κολλησει ποτε και να εχει ελαχιστα σπασιματα.Αυτο που θα κανω τελικα ειναι να κανω uninstall τα παντα ολα απο το παιχνιδι.Tα saves τα κανεις buckup?Εχω και ενα μικρο save 4ΜΒ γυρω στις 15 ωρες παιχνιδιαου αν χρειαστει.Νομιζω οτι επαιξαν το πουλακι τους με το patch.Πρεπει να βελτιωθει κιαλλο.Δυστυχως δεν ειναι smooth.
PS4
βαλτε εναν ssd ρε παιδια!....χαχα
Release notes
http://www.bethblog.com/index.php/20...im-1-2-update/
Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
lol...
Λοιπον μερικα καλα νεα και απο εμενα.Τα κολληματα που κανει ηταν τα γνωστα σε εντελως καινουριους χωρους που εχεις να πας ωρες πολλες.Δλδ loading times.Αυτο να το φτιαξουν με πατσ το βλεπω δυσκολο.Μετα απο 1,5+ ωρες ολα πολυ καλυτερα απο πριν.Το μεγεθος του save σταθεροποιηθηκε στα 11ΜΒ και ελπιζω για τα καλυτερα στο μελλον (να μην παει παραπανω δλδ).frame drops δεν ειχα -επαιξα περιπου 10 quests ολα νορμαλ.Απειρο-ελαχιστα κολληματακια ευτυχως (που καταντησαμε!, τεσπα) πολυ σπανια στην Solitude.Αυτο με τα textures πρεπει να ειναι παραμυθι εντελως.Τα γραφικα ειναι τα ιδια.Δεν ειδα κατι περιεργο.Πραγματικα μακαρι να μην συναντησω κατι τραγικο και να παιξουμε επιτελους χωρις κανενα αγχος το παιχνιδακι.
Σταματαω να ασχολουμαι μηπως και μου παρουσιαστει κατι, διοτι μου απαυτωνει την ψυχολογια η ολη φαση.Καντε κανενα σταυρό και κανενα κερακι αναψτε, να συζητησουμε επι της ουσιας λιγο για το παιχνιδι (εκει φανταζομαι θα υπαρξουν πολλες ενστασεις για διαφορες επιλογες αλλα τουλαχιστον ειναι υγιης κουβεντα).
PS4
Bookmarks