Page 53 of 90 FirstFirst ... 34349505152535455565763 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

an diavasis pio pano ixa kani post ayta pu egrapse o hines sto twitter

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@ Criter ολοι δικαιολογουμε μεχρι ενος βαθμου τα προβληματα σε ενα παιχνιδι τετοιου μεγεθους. Ολοι περιμενουμε να υπαρχουν bugs glitches και ακομα και freezαρισματα.

Οχι ομως να κατανταει καποιο bug unplayable (εστω για καποιους) το παιχνιδι. Και στο 360 οπως ειπε ο hakoo το ιδιο παιχνιδι προγραμματισαν. Γιατι εκει να παιζει τοσο καλα και ομορφα και εμας -οπου μας εταζαν μια εξισου καλη εμπειρια, ιδια ακριβως- τωρα βλεπουμε οτι μας κοροιδευαν? Αυτο εγω δυστυχως δεν μπορω ουτε να τους το δικαιολογησω, ουτε να τους το συγχωρησω και δεν πα να ηταν 5 φορες το μεγεθος του Skyrim το παιχνιδι.

Αν δεν μπορουν να τηρησουν τις υποσχεσεις τους τοτε καλυτερα να μην τις δινουν. Στο 360 το παιχνιδι τρεχει πανεμορφα. Πραγματικα πανεμορφα. Δεν ξερω, θα μας χαλαγε δηλαδη αν μεσα απο ολη αυτην την -απολυτα δικαιολογημενη- γκρινια τους καναμε να το διορθωσουν το θεμα στο PS3 ή τουλαχιστον να προσεξουν περισσοτερο στο επομενο τους παιχνιδι? Ζηταμε ιση μεταχειρηση. Οχι επειδη το Skyrim ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι να δικαιολογησουμε τα προβληματα που εχει η δικη μας εκδοση και γενικα τα τοσα μειονεκτηματα σαν προιον σε σχεση με τις αλλες εκδοσεις. Δεν εχουμε κανα μηχανημα της πλακας, εχουμε ενα PS3 και εχει τρομερες δυνατοτητες. Νομιζω κανεις δεν ειναι παραλογος, ουτε και θα πρεπει να συμβιβαστει με ενα υποδεεστρο προιον επειδη το Skyrim ειναι ενας πολυ μεγαλος κοσμος...

@ everyone

Λοιπον, εγω τα ελεγα αυτα παλια σε προηγουμενο μηνυμα μου και ολοι μου ελεγαν οτι δεν γινεται και δεν θα δεις διαφορα -εκτος απο loading- κλπ κλπ. Ειχα ρωτησει σε αυτο εδω το φορουμ, εαν βαζαμε SSD δισκο στο PS3 αν αυτο θα βελτιωνε την κατασταση με παιχνιδια που stream-αρουν μεγαλους κοσμους. Η αφορμη για το ποστ μου αυτο ηταν το red dead redemption και το -αρκετες φορες- εντονο pop- up στο stream-αρισμα των περιβαλλοντων οταν ετρεχες γρηγορα με το αλογο.

Ολοι μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει διαφορα κλπ κλπ κλπ. Εψαχνα και στο ιντερνετ και οι "τεχνικες διανοιες" που εκαναν τα συγκριτικα ασχολιοντουσαν μοναχα με το ποσο γρηγορα κανει το install και αλλες τετοιες αηδιες, οχι την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βελτιωση που μπορει να εχει στο gameplay.

Στα φορουμ της Bethesda καποιο παλικαρι ειχε την ιδεα μου αυτη... και εβαλε SSD δισκο στο PS3 του. Μαντεψτε.....

πλεον κανενα κολλημα επειδη streamαρει τον κοσμο το παιχνιδι, κανενα κολλημα οταν περνας διπλα απο NPC και κολλαει μεχρι να μιλησει (προφανως φορτωνει τους διαλογους), τιποτα απολυτως.

Οι χρονοι φορτωσης επισης ειναι αστραπιαιοι και γι αυτον τον λογο το παιχνιδι τρεχει πολυ καλυτερα.

Σαφως ομως δεν προκειται να παμε να σκασουμε τοσα λεφτα για να παιξουμε αξιοπρεπως ενα κακογραμμενο παιχνιδι. Σιγουρα ο HDD δισκος του PS3 δεν ειναι και ο καλυτερος, ομως εχουμε δει πολλα παιχνιδια open world που κανουν πολυ καλα την δουλεια τους χωρις το παραμικρο κολλημα. Ειναι σαφες οτι το προβλημα ειναι στην Bethesda και οχι στο PS3 λογο του "πολυπλοκου" κοσμου του Skyrim. Και φυσικα ουτε κι εγω δεν προκειται να το κανω αυτο για ενα παιχνιδι που δεν λεει να παιξει σωστα σε εμενα.

Παρολαυτα ειναι μια λυση και ενας λογος που απο οτι φαινεται βελτιωνει την εμπειρια του παιζω ενα παιχνιδι και οχι την ηλιθιοτητα του "ποσο πιο γρηγορα θα κανω install ενα παιχνιδι". Αλλα βλεπεις αυτοι οι γνωστες των τεχνικων στα διαφορα site (toms κλπ) μερικες φορες δεν μπορουν να κοιταξουν λιγο παρακατω απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Προσωπικα χεστηκα αν θα περιμενω 10 δευτερολεπτα λιγοτερο να μου φορτωσει κατι... αυτο που θα μετρησει ειναι η διαφορα κατα την διαρκεια του gameplay!

@hakoo

Κι εγω θελω να ελπιζω οτι θα διορθωθει με το patch γιατι αυτο που ειπε ο Hines (ο τυπος με το μπλουζακι 360) ηταν εντελως αοριστο και μαλλον για να ξεφορτωθει τον οχλο απο το twitter account του. Επισης αν οντως το διορθωνει τοτε αυτο κατα 90% επιβεβαιωνει και κατι αλλο.

Οτι η bethesda γνωριζε για το προβλημα και κυκλοφορησε το παιχνιδι ουτως ή αλλως, υπολογιζοντας να ειναι ετοιμο το patch λιγες μερες μετα. Γιατι αποκλειεται μεσα σε 2 ωρες (χρονος που μεσολαβησε απο την δηλωση του Hines "ερευνουμε το προβλημα" μεχρι το "improves long term performance") να εβγαλαν και να τεσταραν την λυση στο θεμα μας. Ουτε καν.

Ενιγουεη, ελπιζουμε

ΥΓ: Μιλαω για Solid State Drive , οχι απλα εναν πιο γρηγορο HDD. Παιδια με 7200 HDD δεν βλεπουν καμμια διαφορα ή τελωσπαντων ειναι αμηλητεα.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Valkyre ξερεις τι μου κανει εντυπωση; To οτι ενω το πηρες το παιχνιδι απο την αρχη και εγραφες ωραιες εντυπωσεις, φαινοταν οτι σου αρεσε πολυ, ξαφνικα το Σαββατο αλλαξες εντελως γνωμη και απογοητευτηκες τελικα. Δεν ξερω αν ηταν τα βιντεακια που εβλεπες ή τα ποστ βροχη που επεφταν στο site της bethesda σχετικα με τα προβληματα στο PS3, ή οντως εσυ ο ιδιος τα διαπιστωσες στην κονσολα σου σε τετοιο βαθμο. Εγω συμφωνω οτι εχει προβληματα και θελει patch. Eφοσον ομως το εχω το παιχνιδι θα πω την εμπειρια μου και αυτο που βλεπω και στους υπολοιπους εδω στο φορουμ που ισως ενδιαφερονται να το παρουν.

Δεν μπορω να πειστω απο 1 ή 10 βιντεο και να παραδεχτω οτι το παιχνιδι μου ειναι unplayable στο PS3, απο την στιγμη που το εχω ηδη και το παιζω κανονικα, χωρις τοσο εντονο προβλημα που να το κανουν unplayable. Ανυσηχω βεβαια για πιο μετα στο παιχνιδι, μηπως βαρυνει απο τα πολλα save... και για αλλα που βλεπω για το θεμα long term.
    Αν ηταν unplayable παντως λες να μην το εγραφα;

Να πω και κατι αλλο οπου νομιζω αντικειμενικα. Μια μεγαλη μεριδα gamers εχουν αλλαξει τα standards τους πλεον. Τα θελουν ολα στα 60fps 1080π και το παραμικρο τους χαλαει και σχολιαζουν αμεσως αρνητικα. Αν εισαι φιλος της σειρας απο εποχες morrowind, oblivion ξερεις τι περιμενεις, εκτιμας περισσοτερο το game. Βλεπεις τα αρνητικα του αλλα ξερεις τι παιζει, τα αναγνωριζεις και τα δεχεσαι μεχρι ενα βαθμο. Αν εισαι πιο νεος και εχεις συνηθισει σε αλλα καλα παιχνιδια, μπορει να σου φαινεται και μαπα, αργο, οχι καλα γραφικα, να κολλαει, να ειναι γεματο bugs, παιχνιδι μια γενια πισω και τελος να λες τι ειναι αυτη η μουφα. Δεν το εκτιμας για αυτο που ειναι.

Τελος παντων σε οποιον αρεσει, το θεμα με το framerate πρεπει να φτιαχτει με patch επειγοντως. Τωρα αμα το ηξεραν, γιατι να το κυκολφορουσαν προβληματικο; Δεν νομιζω, δεν το παθαινουν και ολοι απο οτι καταλαβα, δεν ειναι δηλαδη οτι οσοι παιζουν καθονται και παιζουν με το στανιο με τα προβληματα σε τετοιο βαθμο οπως δειχνουν μερικα βιντεο και να το προχωρανε ετσι.

Σε αλλους παιζει πιο ομαλα σε αλλους κανει τα προβληματα πιο εντονα απο οτι καταλαβα. Παντα για ps3 γραφω, αν ειναι καλyτερο στο 360 ή στο pc ας το παρει ο καθενας οπου προτιμαει. Σιγουρα το καλυτερο πρεπει να ειναι στο pc για παιχνιδι του ειδους του.
    Last edited by criter; 21-11-2011 at 12:18.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

GOTY μου το ψηφίζατε έτσι; Τέλος πάντων, διαβάζω πολύ για το παιχνίδι και ψηνόμουν, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ για αγορά day1 αφού κάθε φορά λέμε παιχνιδάρα η Bethesda και μετά από λίγο πέφτουν οι κατάρες για τα bugs, τα slowsdowns, framerate issues, freezes, etc. Εγώ τάισα το Oblivion στο 360 και έχω γράψει ήδη 20 ώρες. Θεώρησα ότι τόσα χρόνια μετά, με install 2 HDD και με το update θα είναι μία χαρά. Αλλά και σε αυτό έχει αρχίσει να "σκαλώνει" σε κάποιες περιπτώσεις, ή να κάνει πολύ ώρα να κάνει load κάποιο save (ή μετά από rest). Δεν ξέρω αν πάει να γίνει χειρότερο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έγραψα πολλές ώρες συνεχόμενες χθες, έχουν ανοίξει πολλά quests θέλοντας και μη παρότι κάνω μόνο ένα συγκεκριμένο (το Thieves Guild), έχω και μπόλικα saves. Εάν στο Oblivion έχω ακόμη τέτοια θέματα, δεν θέλω να δω καν το Skyrim πριν περάσει κάνας χρόνος και μόνο αν υπάρξουν αναφορές για διόρθωση τους.

Αλήθεια, είναι ανεπίτρεπτο από μία εταιρεία που όλο βγάζει το ίδιο ουσιαστικά παιχνίδι με άλλο "ντύσιμο" (γιατί Fallout / Elders Scrolls χρησιμοποιούν τον ίδιο πυρήνα/mechanics) και δυστυχώς δεδομένου του παρελθόντος της, θα έπρεπε να το περιμένουμε.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Valkyre αν εβαζαν ssd δισκο στο ps3 η στο ps4,δε πιστευεις οτι το κοστος θα ανεβαινε πολυ….? Δε ξερω αν μας συμφερει.
    Cannondale trail sl5 2013...

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Valkyre ξερεις τι μου κανει εντυπωση; To οτι ενω το πηρες το παιχνιδι απο την αρχη και εγραφες ωραιες εντυπωσεις, φαινοταν οτι σου αρεσε πολυ, ξαφνικα το Σαββατο αλλαξες εντελως γνωμη και απογοητευτηκες τελικα. Δεν ξερω αν ηταν τα βιντεακια που εβλεπες ή τα ποστ βροχη που επεφταν στο site της bethesda σχετικα με τα προβληματα στο PS3, ή οντως εσυ ο ιδιος τα διαπιστωσες στην κονσολα σου σε τετοιο βαθμο. Εγω συμφωνω οτι εχει προβληματα και θελει patch. Eφοσον ομως το εχω το παιχνιδι θα πω την εμπειρια μου και αυτο που βλεπω και στους υπολοιπους εδω στο φορουμ που ισως ενδιαφερονται να το παρουν.

Δεν μπορω να πειστω απο 1 ή 10 βιντεο και να παραδεχτω οτι το παιχνιδι μου ειναι unplayable στο PS3, απο την στιγμη που το εχω ηδη και το παιζω κανονικα, χωρις τοσο εντονο προβλημα που να το κανουν unplayable. Ανυσηχω βεβαια για πιο μετα στο παιχνιδι, μηπως βαρυνει απο τα πολλα save... και για αλλα που βλεπω για το θεμα long term.
    Αν ηταν unplayable παντως λες να μην το εγραφα;

Να πω και κατι αλλο οπου νομιζω αντικειμενικα. Μια μεγαλη μεριδα gamers εχουν αλλαξει τα standards τους πλεον. Τα θελουν ολα στα 60fps 1080π και το παραμικρο τους χαλαει και σχολιαζουν αμεσως αρνητικα. Αν εισαι φιλος της σειρας απο εποχες morrowind, oblivion ξερεις τι περιμενεις, εκτιμας περισσοτερο το game. Βλεπεις τα αρνητικα του αλλα ξερεις τι παιζει, τα αναγνωριζεις και τα δεχεσαι μεχρι ενα βαθμο. Αν εισαι πιο νεος και εχεις συνηθισει σε αλλα καλα παιχνιδια, μπορει να σου φαινεται και μαπα, αργο, οχι καλα γραφικα, να κολλαει, να ειναι γεματο bugs, παιχνιδι μια γενια πισω και τελος να λες τι ειναι αυτη η μουφα. Δεν το εκτιμας για αυτο που ειναι.

Τελος παντων σε οποιον αρεσει, το θεμα με το framerate πρεπει να φτιαχτει με patch επειγοντως. Τωρα αμα το ηξεραν, γιατι να το κυκολφορουσαν προβληματικο; Δεν νομιζω, δεν το παθαινουν και ολοι απο οτι καταλαβα, δεν ειναι δηλαδη οτι οσοι παιζουν καθονται και παιζουν με το στανιο με τα προβληματα σε τετοιο βαθμο οπως δειχνουν μερικα βιντεο και να το προχωρανε ετσι.

Σε αλλους παιζει πιο ομαλα σε αλλους κανει τα προβληματα πιο εντονα απο οτι καταλαβα. Παντα για ps3 γραφω, αν ειναι καλyτερο στο 360 ή στο pc ας το παρει ο καθενας οπου προτιμαει. Σιγουρα το καλυτερο πρεπει να ειναι στο pc για παιχνιδι του ειδους του.
    Δεν καταλαβαινω γιατι με αμφισβητεις και για να ειμαι ειλικρινεις δεν μου αρεσει καθολου. Οπως εγω δεν σε αμφισβητησα οτι το παιχνιδι τρεχει μια χαρα σε εσενα, ετσι κι εσυ σε παρακαλω μην με αμφισβητεις οτι το παιχνιδι μου σερνεται μετα απο 1 fast travel ανεξαρτητου τοποθεσιας. Δηλαδη ημαρτον.

Καλα λογια ελεγα για το παιχνιδι και εξακολουθω να λεω. Εδω ελεγα για το παιχνιδι αυτο να αγορασω 360.... δηλαδη τι σου λεει εσενα αυτο? οτι ειμαι τοσο μαζοχας, το παιχνιδι τρεχει μια χαρα κι εγω καθομαι και γραφω στο φορουμ χωρις λογο, οπως και το πληθος κοσμου που εχει παρομοιο προβλημα?

Μηπως να αρχισω να γραφω ευχαριστηρια γραμματα για να μην προσβληθει η bethesda στα ματια τα δικα σου και οποιον τους τρεχει καλα το παιχνιδι?

¨η μηπως ξαφνικα εγω βαφτιζομαι υπερβολικος, τρελος, κατα φαντασιαν ασθενης χωρις να εχει ουσιαστικο προβλημα το παιχνιδι μου? Ναι πεμτπη-παρασκευη (και οχι σαββατο) "ξαφνικα" αρχισε να κολλαει λιγο το παιχνιδι....το προσπερασα...μετα αρχισε να κολλαει πολυ...δηλαδη να μην το πω?

Τα στανταρ μου ειναι ψηλα? 60FPS και 1080Ρ? Ποιος ειναι ο παραλογος/υπερβολικος τωρα? Μια χαρα μου ειναι τα 720ρ και τα 30 frames... στο 360 δηλαδη τρεχει στα 1080ρ και 60 frames? Γιατι αν τρεχει ετσι στο 360, πεταω το PS3 απο το παραθυρο και αγοραζω 360 σημερα κιολας... ισα ισα τα 60 frames δεν τα συμπαθω ιδιαιτερα γιατι τα 30 frames πλησιαζουν πιο πολυ σε κινηματογραφικη αισθηση.

Παραπονεθηκα στο Infamous 2 που τρεχει στα 30 frames και τα 720ρ? Παραπονεθηκα στο Red Dead που ετρεχε σε sub hd σε σχεση με το 360, αλλα τουλαχιστον δεν κολαγε? Δεν εχω υψηλα στανταρντς... εχω απλα τα κανονικα φυσιολογικα στανταρντς....

Δηλαδη δεν καταλαβαινω ολο αυτο. Μηπως να σταματησω να γραφω για το προβλημα που (δεν ειμαι ο μονος και ο hakoo το ανεφερε και αλλα παιδια) και να αρχιζω να γλυφω ασταματητα την Bethesda για την κορυφαια εξυπηρετηση πελατων της και να την υπερασπιζομαι με σθενος λες και ειμαι μετοχος της?? Οκ δεκτον.

Απο εδω και μπρος απαγορευονται οποιαδηποτε αρνητικα σχολια για το παιχνιδι. Αγοραστε το ολοι ειναι ενα αριστουργημα (αυτο αληθεια το λεω). Απλα ευχομαι να μην αποκτησετε το προβλημα που εχω εγω και να μην δειτε ποτε πως τρεχει το παιχνιδι στον ανταγωνισμο και δη το 360.

ΥΓ: Μου κανει απιστευτη εντυπωση το γεγονος οτι σαν gamers δεν φαινεται να ειμαστε ενωμενοι σαν μια κοινοτητα....αντι γι αυτο κοιταμε να προστατευσουμε την "υποληψη"/"τιμη"/"αξιοπιστια" μιας ΑΝΩΝΥΜΗΣ εταιρειας...αντι να φροντισουμε ο ενας τον αλλο, κοιταμε τον ανωνυμο που μας κοιταει σαν ενα απλο πορτοφολι. Αντι να ανεβαζουμε τα στανταρ πρεπει να τα κατεβαζουμε και να συμβιβαζομαστε. Εγω αυτο το μηνυμα παιρνω. Και γι αυτο εχει φτασει αυτη η κατασταση πλεον στην βιομηχανια των DLC, patches, μισοτελειωμενα παιχνιδια, milking, expansions που τα χρεωνουμε σαν games κανονικα, PSN pass κλπ κλπ....

το αρθρο του gamesradar ηταν 100% ευστοχο. Δεν φταιει η Bethesda και η Activision και οποιος αλλος. Εμεις.

/valkyre signing off
    Last edited by Valkyre; 21-11-2011 at 12:51.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

ego pantos to ixa ksanapi arketes fores, ta patches ine mia apo tis 'pliges' aytis tis genias konsolon ke distixos oi eteries piso apo tis konsoles (ms/sony) ine entelos adiafores gia ayto to thema ke to exun pari poli xalara.. Diladi, afinun tus developers (ite first party ite third) na ekdidun ta pexnidia ke as vgalun ke 20 patch meta na ta diorthosun eno gia paradigma as evazan kapius kanones gia na diasfalisun oti tha parume ena piotiko proion

alithia thimaste kapote to 'Nintendo seal of quality' sta pexnidia tis nintendo? Fantazome ute ke ekino iparxi pleon etsi?

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Valkyre με παρεξηγησες φιλε, δεν ειπα οτι σε αμφισβητω, ουτε και οτι μου κανει εντυπωση το οτι σε χαλασε τελικα το Skyrim στο PS3, με σκοπο να σε αμφισβητισω. Απλα με το ποστ μου ηθελα να πω το οτι μπορει να επηρεαστηκες απο βιντεο που δειχνουν την χειροτερη των περιπτωσεων ισως και επιβεβαιωσες ουσιαστικα τα προβληματα που μπορει να ειχες και εσυ, οπως πολλοι αλλοι, που στην ουσια ομως μπορει να ειναι και κατι που διορθωνεται αλλα και να μην ειναι σε ολους στον ιδιο βαθμο το προβλημα και σε τετοιο βαθμο που να γινεται unplayable σε ολους, και το οτι τις περισσοτερες φορες μπορει να το κακολογουν το παιχνιδι γενικα παιχτες που δεν εχουν πολυ εμπειρια και εχουν ῾῾καλομαθει῾῾ με αλλα καλα παιχνιδια αυτης της γενιας και την παραμικρη ατελεια την κανουν να φαινεται οτι το παιχνιδι ειναι σκαρτο. Ξερω ποσο αυστηρος εισαι γενικα οταν κρινεις και ποσο ενθουσιωδης γινεσαι οταν σου αρεσει κατι. Λες να εχω κανενα συμφερον απο την bethesda ή την activision; (το mw3 καλο btw )

Προς θεου φιλε, δεν ηθελα να θιξω κατι απο αυτα που εγραψες και να σε αμφισβητισω, απλα χαλαστηκα καπου και εγω οταν ειδα τοσο αρνητικα σχολια απο εσενα , γιαυτο σου ειπα οτι μου εκανε εντυπωση.

καλη εβδομαδα

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Dreamer φιλε sorry, δεν προσεξα οτι ειχες ποσταρει το ιδιο νεο.
    Το ολο θεμα με τα patches ειναι εξαιρετικο debate, αλλα χρειαζεται δικο του τοπικ νομιζω. Απο τη μια διορθωνει προβληματα, απο την αλλη τα στανταρντς πλεον για κυκλοφορια ενος τιτλου ειναι πολυ χαμηλα με την λογικη των developers οτι μπορουν να διορθωθουν post release. Γενικα για να προλαβουν την ημερομηνια κυκλοφοριας πλεον κυκλοφορουν ημιτελη πραγματα και οι εκδοτριες φυσικα σιγονταρουν για να μην χασουν τα λεφτα.
    Αυτο που λες εσυ, οτι ειναι και ευθυνη των MS,Sony κτλ το υποστηριζω κι εγω χρονια, μαλιστα ειχαμε κανει και διαφορες συζητησεις εδω μεσα με αφορμη το Fallout 3 (τυχαιο?δεν νομιζω) και θυμαμαι πως κανεις (η σχεδον κανεις) δεν συμφωνουσε μαζι μου. Περα απο την αξιοπιστια της Bethesda, κλονιζεται και αυτη της Sony, ειναι απαραδεκτο να μην ελεγχεις εξονυχιστικα τα προιοντα που κυκλοφορουν στην κονσολα σου, κυριως οταν ειναι third party. Θα επρεπε η Sony και η καθε Sony να ειχε και δικους της testers για να εδιναν το πρασινο φως σε μια κυκλοφορια και οχι να αφηνουν ανεξελεγκτους τους devs να αντιμετωπιζουν την κονσολα σαν φτωχο συγγενη.
    Αλλα κι αυτοι πως θα τα αρπαξουν κοιταζουν και πως θα κυκλοφορησει το προιον (οπως να 'ναι) στην ωρα του. Τεσπα, χαιρομαι τουλαχιστον που βρηκα καποιον να συμφωνει με αυτο

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Εγώ "χαίρομαι" που αναφέρθηκε αυτό το πρόβλημα από όποιους gamers το αντιμετώπισαν γιατί δεν θα σκάσω τα ωραία μου λεφτά για να πάρω ένα παιχνίδι που έχει πολύ σημαντικές πιθανότητες να κολλήσει ή να σέρνεται κάποια στιγμή (σαν να παίζω σε υπολογιστή πενταετίας παιχνίδι του 2011)
    Φυσικά και ένα παιχνίδι δεν το παίζεις μόνο για τα γραφικά του (και δεν πρέπει να είσαι "ψείρας") άλλα σε τέτοια παιχνίδια καλώς ή κακώς τα γραφικά, και κατ'επέκταση η λεπτομέρεια του κόσμου, παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από άλλα είδη γιατί αυτό ακριβώς "πλασάρουν" σαν concept.
    Last edited by I_HAVE_A_NAME_; 21-11-2011 at 14:15.
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Αυτο που λες εσυ, οτι ειναι και ευθυνη των MS,Sony κτλ το υποστηριζω κι εγω χρονια, μαλιστα ειχαμε κανει και διαφορες συζητησεις εδω μεσα με αφορμη το Fallout 3 (τυχαιο?δεν νομιζω) και θυμαμαι πως κανεις (η σχεδον κανεις) δεν συμφωνουσε μαζι μου. Περα απο την αξιοπιστια της Bethesda, κλονιζεται και αυτη της Sony, ειναι απαραδεκτο να μην ελεγχεις εξονυχιστικα τα προιοντα που κυκλοφορουν στην κονσολα σου, κυριως οταν ειναι third party.
    Να θυμηθούμε το Bayonetta που είχε προβλήματα και έστειλε (?) η Sony δικούς της προγραμματιστές να δουλέψουν με αυτούς της Sega και Platinum Games για να διορθώσουν τα προβλήματα του παιχνιδιού στο PS3. Αυτά θα πρέπει να γίνονται πριν την κυκλοφορία, γιατί με όσους δεν έχουν internet - πρόσβαση στην πληροφορία, στα patches/updates τί γίνεται; Είναι Β κατηγορία πελάτες αυτοί, ειδικά για ένα παιχνίδι που δεν έχει multiplayer για να θεωρείς ότι όλοι όσοι το αγοράζουν είναι απαραίτητα δικτυωμένοι. Δεν θα πρέπει να προσέχουν από πριν, για να μην χαλάει και το όνομα της εταιρείας και να έχουν και δυσφήμιση;

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Θύμαμαι, και sorry για το "offtopic", οτι πριν 1-2 χρόνια στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είχε πέσει η πρόταση να τιμωρούνται με πρόστιμο οι εταιρείες που κυκλοφορούν ημιτελή, με bugs ή ελλατωματικά software.Μάλλον έπεσε στο κενό καθώς μπροστά στα χρήματα των εταιρειών, ποιος τους μαμεί και τους gamers?

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Έρχεται το patch για το Skyrim
    Το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες
    21/11/2011 10:11
    Το επόμενο patch για το Elder Scrolls V: Skyrim θα καταφθάσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. «To patch για το PS3 και το 360 έχουν περάσει στο στάδιο της πιστοποίησης» δήλωσε ο Peter Hines (υπεύθυνος της Bethesda για το PR και marketing), συμπληρώνοντας πως «για το PC έρχεται επίσης σύντομα». Ο Hines δε θέλησε να δώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά απάντησε πως θα κυκλοφορήσει την εβδομάδα μετά την Ημέρα Ευχαριστιών στην Αμερική η οποία είναι την επόμενη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ gameover.gr

Παιδια καλα νέα παιδια! Ελπίζω να γίνει σωστή δουλεια! Τι να πω...

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

24 Νοεμβριου ειναι το Thanksgiving αλλα οπως και να χει, με δεδομενο το παρελθον της Bethesda δεν περιμενω και πολλα πραγματα...

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Αντε αμα ειναι να βγει patch το ξανασκεφτομαι για αγορα...

PSN ID
    Psilosf

Όπως και να έχει! Περιμένουμε...

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Δεν θα πρέπει να προσέχουν από πριν, για να μην χαλάει και το όνομα της εταιρείας και να έχουν και δυσφήμιση;
    Η Bethesda εξακολουθει και πουλαει ελαττωματικα παιχνιδια, η sony και η ms κανουν σαν αν μην συμβαινει τιποτα, τα site δινουν αριστα στο παιχνιδι φτανοντας στο 96 μεσο ορο και κατα πασα πιθανοτητα θα παρει το GOTY......

sorry Nek_Food, αλλα δεν βλεπω καμια δυσφημιση, ισα ισα που ολα μια χαρα φαινονται...

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Entire Tamriel Landmass built into Skyrim.

Well damn...nice attention to detail και ποιος ξερει αμα θα τα χρησιμοποιησουν και σε μελλοντικα expansion...
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    Psilosf

Με λίγα λόγια πάμε όπου θελουμε; Cyrodil morowind;; Κατάλαβα καλα;

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by GIORGOS_VSF View Post
    Με λίγα λόγια πάμε όπου θελουμε; Cyrodil morowind;; Κατάλαβα καλα;
    Οχι,αυτο που λεει ουσιαστικα το αρθρο ειναι πως στην pc version με την command noclip(που σου επιτρεπει να πας οπου θες) καταφεραν να πανε περα απο τα ορια του χαρτη του skyrim και ανακαλυψαν πως στην πραγματικοτητα αντι να τελειωνει καπου αποτομα ,οχι μονο δεν τελειωνει αλλα εχουν σχεδιασει σε απλο σταδιο τους χαρτες των 2 προηγουμενων παιχνιδιων(και οταν λεμε απλο εννουμε απλα εδαφος και τιποτα αλλο,αλλα φτιαγμενο ωστε να ειναι γεωγραφικα ιδιο με του morrowind και cyrodiil).Φυσικα δεν εχει τιποτα να κανεις εκει,αλλα γενησε ερωτηματα γιατι να κατσουν και να τα κανουν αυτα αφου δεν προκειται να τα δει κανενας(ακομα και αν ηταν κωδικας που απλα υπηρχε).
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Bookmarks

Bookmarks