Page 51 of 90 FirstFirst ... 4147484950515253545561 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Δεν ξέρω αν το έχει επιχειρήσει κάποιος άλλα αν είναι να αρχίσουμε να κάνουμε τα ίδια που φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια με τους υπολογιστές άστα να πάνε.
    Αυτό είναι για μένα ένα απ'τα προτερήματα της κονσόλας απέναντι στους υπολογιστές.
    Την παίρνεις έτοιμη για να παίζεις οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφορήσει στην έκδοση της.Εάν το Skyrim ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ξεπερνάει τις δυνατότητες του standard εξοπλισμού τότε να μην βγει στην συγκεκριμένη κονσόλα μέχρι να είναι 100% playable ή να βγει σωστά σχεδιασμένο.
    οχι ρε παιδια μια ερωτηση εκανα να δω τι φταιει αν μπρουμε να το κατανοησουμε .δεν δικαιολογω τη μαλακια που δερνει τους devs και δινουν σε κυκλοφορια τετοιο προιον. απλα ειμαι στις 40 ωρες με save file 10mb και αυτα που δειχνετε στα βιντεο δεν τα εχω συναντησει ....ακομα φανταζομαι....και αναρωτιεμαι μηπως επειδη εχω αλλαξει σκληρο παιζει το ρολο του.

Spoiler!

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Δεν ξέρω αν το έχει επιχειρήσει κάποιος άλλα αν είναι να αρχίσουμε να κάνουμε τα ίδια που φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια με τους υπολογιστές άστα να πάνε.
    Αυτό είναι για μένα ένα απ'τα προτερήματα της κονσόλας απέναντι στους υπολογιστές.
    Την παίρνεις έτοιμη για να παίζεις οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφορήσει στην έκδοση της.Εάν το Skyrim ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ξεπερνάει τις δυνατότητες του standard εξοπλισμού τότε να μην βγει στην συγκεκριμένη κονσόλα μέχρι να είναι 100% playable ή να βγει σωστά σχεδιασμένο.
    i lisi ine apli. exclusive. distixos omos, pleon, oi paragoges ton pexnidion ine poli megales ke akrives ke ta exclusibe exun mini piso se arketus tomeis.

Quote Originally Posted by james9 View Post
    οχι ρε παιδια μια ερωτηση εκανα να δω τι φταιει αν μπρουμε να το κατανοησουμε .δεν δικαιολογω τη μαλακια που δερνει τους devs και δινουν σε κυκλοφορια τετοιο προιον. απλα ειμαι στις 40 ωρες με save file 10mb και αυτα που δειχνετε στα βιντεο δεν τα εχω συναντησει ....ακομα φανταζομαι....και αναρωτιεμαι μηπως επειδη εχω αλλαξει σκληρο παιζει το ρολο του.
    pezi. thimase megethos disku. posa mb cache ixe ke an itan 5400?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Spoiler!

PSN ID
    georgios78

normal epidosis, ala sigura poli kaliteres apo to simvatiko pu exi mesa. to diavasa se arketa site omos auto me ton kalitero disko

iparxun ke 250me 16mb ke auksanun oi epidosis. to kalitero omos ine 160gb/8mb
    Last edited by georgios; 19-11-2011 at 17:27.

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Δεν έχω πάρει το παιχνίδι (σκόπευα να το κάνω αφού πέσει λίγο η τιμή του), γενικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με rpg και σκεφτόμουν να πάρω αυτό σαν το πρώτο μου, ή κάποιο απο τα dark/demon souls.

Μετά από όλα αυτά τα αισχρά που διάβασα, απαράδεκτα εντελώς, σκέφτομαι να μην το πάρω ακόμα και αν βγει πατς που τα διορθώνει ΟΛΑ χωρίς να καταστρέφει το save.
    Και δεν είναι μόνο ότι δεν είναι ισάξιο σε γραφικά με το 360, κι άλλα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα εκεί, αλλά έλεος, να μην τεστάρουν το παιχνίδι σε ps3?
    Και όταν λέω τεστάρουν δεν εννοώ να τερματίσουν απλά τα main quest, αλλά να ρίξουν κάνα 200άρι ώρες με διαφορετικούς χαρακτήρες, από τις 300+ που διαρκεί το παιχνίδι με τα side missions. Γιατί απ όσο ξέρω τα main quest διαρκούν 30 ώρες περίπου.

Εγώ πιστεύω ότι αυτό κάνανε. Τερμάτισαν απλά το game στο ps3 για να δούν αν υπάρχει πρόβλημα, κάνανε και κάμια 10 side missions και τέλος "παιδιά είναι ok".
    Έλεος δουλειά τους είναι, KAΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ!

Έχω ξενερώσει απίστευτα κι ας μην έχω το παιχνίδι. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ένιωθα αν το είχα αγοράσει, και ξοδέψει χρόνο σε αυτό. I feel sorry for you guys, ειλικρινά, και στεναχωριέμαι.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το GT5..

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    Δεν έχω πάρει το παιχνίδι (σκόπευα να το κάνω αφού πέσει λίγο η τιμή του), γενικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με rpg και σκεφτόμουν να πάρω αυτό σαν το πρώτο μου, ή κάποιο απο τα dark/demon souls.

Μετά από όλα αυτά τα αισχρά που διάβασα, απαράδεκτα εντελώς, σκέφτομαι να μην το πάρω ακόμα και αν βγει πατς που τα διορθώνει ΟΛΑ χωρίς να καταστρέφει το save.
    Και δεν είναι μόνο ότι δεν είναι ισάξιο σε γραφικά με το 360, κι άλλα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα εκεί, αλλά έλεος, να μην τεστάρουν το παιχνίδι σε ps3?
    Και όταν λέω τεστάρουν δεν εννοώ να τερματίσουν απλά τα main quest, αλλά να ρίξουν κάνα 200άρι ώρες με διαφορετικούς χαρακτήρες, από τις 300+ που διαρκεί το παιχνίδι με τα side missions. Γιατί απ όσο ξέρω τα main quest διαρκούν 30 ώρες περίπου.

Εγώ πιστεύω ότι αυτό κάνανε. Τερμάτισαν απλά το game στο ps3 για να δούν αν υπάρχει πρόβλημα, κάνανε και κάμια 10 side missions και τέλος "παιδιά είναι ok".
    Έλεος δουλειά τους είναι, KAΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ!

Έχω ξενερώσει απίστευτα κι ας μην έχω το παιχνίδι. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ένιωθα αν το είχα αγοράσει, και ξοδέψει χρόνο σε αυτό. I feel sorry for you guys, ειλικρινά, και στεναχωριέμαι.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με το GT5..
    "Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και μετο GT5..."
    Tι ακριβως εννοεις; Δεν βλεπω που υπαρχει σχεση στα προβληματα των παιχνιδιων

Relax, I'll get it...

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Για το corrupted save file λεει ο φίλος.Υπαρχει και ολοκληρο thread.Πολλοι εχασαν το save τους οταν επισκεπτονταν το museum του GT και μεγαλωνε απο ενα σημειο και μετα το file.Σε καποια φαση απλα γινοταν corrupted.Αλλα εγω θα πω και το άλλο: εδω ολοκληρη Sony εκανε πατατα και εχασαν λογαριασμους πολλα παιδια.Οχι για το hacking αυτο καθεαυτο.Αφου ξανανεβηκε το psn μετα δεν μπορουσαν να επαναφερουν το profile τους.Eχασαν προοδο ετων κυριολεκτικά.E-mails σταλθηκαν στο πουθενά, απαντηση καμμια μα το δικο μας το μ....ί το εφαγεν η ψειρα! χαχαχα

Παιδια ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο στις μερες μας.Χανουμε απο παντου λεφτά/Λες και ειναι ολοι συνεννοημενοι...

Μακαρι πραγματικα μακαρι να βγει πατσ που δεν θα χασουμε τα save μας.Εγω βασικα δεν θα το περασω εαν δεν δω feedback διοτι ετσι κιαλλιως παιζει κανονικοτατα το παιχνιδι μου.Δεν λεει να χασω και το save.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

πες μου απο περιεργεια το μεγεθος του save σου και τις ωρες που εχεις παιξει. επισης δες το τελευταιο βιντεο που εβαλα απο τα αρχικα σημαδια του προβληματος. Σε εσενα ετσι τρεχει ή καμμια σχεση ειναι σημαντικο να βγαλουμε μια ακρη.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

valkyre προτεινω να κανεις ενα Poll και εδω με υποερωτηματα οπως το μοντελο ειναι το Ps3 , τι σκληρο φοραει , ποσο ειναι το save , ποσες ωρες εχουμε παιξει και οτι αλλο θεωρεις χρησιμο. θα ειναι ενδιαφερον να βρουμε το pattern ωστε να αποφυγουμε καποια πραγματα αν μπορουμε. και το λεω αυτο επειδη το παιχνιδι ειναι αρρωστια και δεν ειναι ευκολο για καποιον που δεν εχει προβλημα να το σταματησει πριν του εμφανιστει . pm με αν θες να σε βοηθησω ή να το συζητησουμε.

Spoiler!

PSN ID
    MajereMP44

Λοιπον τωρα το βραδυ κανει τα σπασιματα παλι.Αλλα καμμια μα καμμια σχεση με τα vids που εχουν ανεβει στο utube.Ειναι playable 100% αν κανω ρεσταρτ ειμαι σιγουρος οτι θα πηγαινει κανονικα.Μεγεθος save μετα απο 88 ωρες καλα ακουσατε πριν λιγο πηγε 10 MB .Αλλα πεφτει κιολας.Δηλαδη αν του κανω ρεσταρτ και δεν εχω ενεργα quests θα παει 9.3 περιπου.Ειναι το playstation απο χθες ανοιχτο.Τραβηξα το απογευματακι ενα vid 7 λεπτά και πραγματικα δεν εκανε παρα ενα μικρο σπασιμο οταν φορτωνει μια νεα περιοχη 1'' και αλλο ενα οταν πηαγ να μπω στο μενου..Ειχα μαχη με της παναγιας τα ματια μεσα.Τπτ απολυτως.Μια χαρουλα πηγαινε.Δεν το ανεβαζω στο utube διοτι ειναι χαλια η ποιοτητα λογω γωνιας του κινητου και θα φαω κραξιμο. Το κρατησα για του λογου το αληθες και φυσικα οποιος το θελει το στελνω με κανα dropbox (δεν ξερω και τι μεγεθος εχει το 7' vid anyway) ,Δεν δικαιολογω τπτ για τα παραπονα, κανεις δεν λεει ψεμματα.

Ειλικρινα ειμαι απο τους τυχερους τι να πω.Να περιμενω να καταστραφει το παιχνιδι τωρα πια?Τι να πω ρε μαγκες.100 ωρες παιχνιδιου....χαλαλι του εδω που εφτασα.Τα κολληματα π μ κανει ειναι οταν παω σε περιοχη που δεν εχω επισκεφτει ωρες.Κανει 2'' να φορτωσει.Μετα στρωνει.unplayable και 10 frames σε καμμια περιπτωση.

Βαλτε ενα poll να δουμε ποσο γενικευμενο ειναι.Βεβαια δεν το εχει παρει πολυς κοσμος.Να ειμαστε 10 ατομα που θα ψηφισουμε?και πολυ λεω...
    PS4

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ο απο πανω δουλευει στη Bethesda!!!!!!!! Μη τον ακουτε....

PSN ID
    MajereMP44

LOL Παλια δουλευα στη bethesda και με εδιωξαν οταν καταλαβαν οτι δεν μαρεσει η φετα που πουλουσαν.Α ξεχασα να πω οτι παιζω στο ΧΒΟΧ.Δεν πιστευω να εχει σημασια ε?
    πλακα κανω.ps3 ειναι μην λεμε κ οτι θεμε.

Κοιταξα τωρα το video απο το κινητο μου και ειπα ψεμματα.Εκανε 2 μικρα σπασιματα αλλα εκεινη την ωρα που επαιζα δεν τα καταλαβα.Νομιζα οτι ηταν το μαμουθ που ετριζε η γη κατω απο τα ποδια μου οπως με κυνηγουσε! Σηριαλ καταντησε το ολο θεμα παντως.
    Αν εχετε υπομονη και ψυχραιμια οταν το τερματισω να σας το δανεισω.Αλλα με τοσο βρισιμο που εχω φαει μαλλον θα μου καει ολο το play μεχρι τοτε...
    PS4

PSN ID
    georgios78

ara exume ena pososto pu den exun simantiko provlima. ontos prepi na sigentrosume plirofories gia to hardware oson to exun peksi arketes ores ke ine ok

peste pia ekdosi tis konsolas exete, ti disko ixe apo ti mana tu ke an ton exete alaksi

Name
    Δημήτρης

Eγω τι ανακαλυψα:

Οταν παιζω με τον κανονικο μου χαρακτηρα lvl 31 45 ωρες παιχνιδιου και 11ΜΒ save, το παιχνιδι απλα τρεχει με συνεχη σπασιματα ακομα και αν το ξεκινησεις φρεσκο φρεσκο, ενα πραγμα σαν να εχει λοξυγγα το παιχνιδι. Εαν συνεχισεις να παιζεις θα καταληξεις να βλεπεις slideshow. Κανω save με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα στο Whiterun.

Φτιαχνω λοιπον και εναν καινουργιο χαρακτηρα μπαμ μπαμ και τον πηγαινω στο Whiterun στο ιδιο ακριβως σημειο την ιδια ακριβως ωρα της ημερας (πρωι)

Κλεινω κονσολα εντελως. Αναβω και φορτωνω τον κανονικο μου χαρακτηρα. Σπασιματα και λοξυγγας χωρις σταματημο. Παιζεται μεν, αλλα πρεπει να εισαι και πολυ ανωμαλος gamer για να λες οτι δεν σου την σπαει αυτο και δεν σε χαλαει... σταματαω να παιζω και κανω load τον καινουργιο χαρακτηρα στο ιδιο σημειο.

Λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα εξακολουθει να κανει πολλα σπασιματα παρολο που το save ειναι μολις 3ΜΒ.

Κλεινω εντελως κονσολα. Αναβω παλι και αυτη τη φορα φορτωνω πρωτα το save του φρεσκου χαρακτηρα. Το παιχνιδι τρεχει ΝΕΡΟ, ουτε το παραμικρο κολλημα απολυτως. Βγαινω και εξω απο το Whiterun και το παιχνιδι τρεχει μια χαρα. Φορτωνω τον κανονικο χαρακτηρα, σπασιματα...

ειλικρινα δεν βγαζω ακρη....

ΥΓ: την ολη παραπανω διαδικασια με ολα τα σταδια που περιεγραψα την επανελαβα αλλες 2 φορες και το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο. Εαν φορτωσω πρωτα τον κανονικο χαρακτηρα, σπασιματα εχει και ο καινουργιος χαρακτηρας. Αν φορτωσω πρωτα τον καινουργιο, τρεχει αψογα μεχρι να φορτωσω παλι τον κανονικο...

πολυ φεηλ η υποθεση Skyrim... πολυ φεηλ ομως....

PSN ID
    MajereMP44

Αλλο παλι και τουτο...δλδ και καλα υπερτερει το παλιο save και τρωει τραμπακουλο η κονσόλα?Τι πραματα ειναι αυτα....απαραδεκτα.Μολις εκανα restart και ολα οπως τα περιμενα.Κανονικοτατα τρεχει.Το save ομως εκει στα 10ΜΒ κολλησε.Ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να γινοταν μικροτερο...μου το εκανε το απογευμα και απο 10 πηγε 9 κατι.Αλλα επαιξα ενα μισαωρακι (ηθελα απλα να παιξω λιγο αλλα κολλησα) και δεν παρουσιασε το παραμικρο.

80αρι το playstation , δεν εχω αλλαξει δισκο, ειναι ο εργοστασιακος.Και μαλιστα εχω 10 GB ελευθερα.
    PS4

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

8a vgei patch opote...upomonh :/

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Αμα κατσεις απο πανω και περιμενεις ποτε θα πεσει το framerate με το χρονομετρο, πως να παιξεις ετσι; Νομιζω το ειχαν πει απο πριν οτι το game θα εχει bugs. Παιζω σε 60αρι ανακατασκευασμενο αλλα τι σημασια εχει; Σημασια εχει οτι παιρνουμε σαν δεδομενο τα χειροτερα κολληματα και φοβομαστε μην το παθουμε. Αν ειχα διαβασει πριν το παρω αυτα τα σχολια δεν θα το επαιρνα. Το πηρα ομως και το εχω ευχαριστηθει πολυ μεχρι στιγμης και σε καμια περιπτωση δεν ειδα τα προβληματα που φαινονται στα video σε τετοιο βαθμο, με τιποτα. Μακαρι να κρατησει ετσι και να μην αρχισει να κρεμαει και να γινει και patch που να διορθωνει τα προβληματα.
    Γενικα σε μενα παιζει πολυ καλα παντως και του εκανα και εγω ενα test καθως γυριζα την καμερα παντου τρεχοντας μεσα στην πολη και δεν εκανε το παραμικρο κολλημα ουτε επεφτε περισσοτερο το framerate επειδη ημουν στην πολη. Εξω απο την πολη το ιδιο ετρεχε πολυ καλα, μου αρεσε αυτο που εβλεπα. Ειχα σπαστικα bugs και το framerate πεφτει λιγο αλλα οχι πολυ, που να με κανει να μην θελω να παιξω ή να μην μπορω να παιξω. Ας ειναι λιγο ενοχλητικα μερικες φορες, οπως το να περιμενω ΝPC σε διαδρομη να ξεκολλησει απο σημειο ή καποια βελη που ειναι συνεχεια καρφωμενα επανω μου. Τα ξεραμε αυτου του ειδους τα προβληματα ηταν γνωστα και στα Fallout 3 και συνεχιζουν οπως φαινεται να υπαρχουν. Σε ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι εγω το βρισκω φυσιολογικο να κανει τα δικα του μερικες φορες, αλλα σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο στο PS3.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ειμαι σε βουνο κ δεν εχω χρονο αλλα θα ηθελα να μου στειλετε ολοι pm με καποια ινφο για το πως συμπεριφερεται το παιχνιδι σε οποιον το εχει φυσικα και σε τι συστημα παιζει ποσο ειναι το save ποσες ωρες αριθμος saves κλπ .οταν γυρισω θα φτιαξω ενα excel με τα στοιχεια οσων επικοινωνησουν κ τις πληροφοριες το οποιο θα ανεβασω στην υπογραφη μιυ να το βλεπουν οσοι θελουν. Αν μπορει καποιος αλλος να κανει κατι πιο πρακτικο ευχαριστως.επιμενω παντως να μαζεψουμε καποιες πληροφοριες μηπως βρουμε το pattern...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

φιλε μου criter πραγματικα ξερεις ποσο θα ηθελα να παιξω ετσι το παιχνιδι; και να μην με απασχολει τιποτα απο ολα αυτα που μου εχουν σπασει τα νευρα;

ειδες τι εγραφα για το παιχνιδι επειδη μου αρεσει κανω ετσι!

μακαρι να μπορουσα να το παιξω... εδω ελεγα στον Παυλο να αγορασω 360 μονο και μονο γι αυτον τον λογο! Θα επερνα 360 για ενα multiplatform παιχνιδι! απλα φαντασου.

τα bugs δεν με ενοχλουν, θελω να πω οκ τα περιμενα... so what. Απλα ειναι αμαρτια να εχω ενα παιχνιδι που μου αρεσει τοσο πολυ και να μην μπορω να το παιξω επειδη δεν με σεβαστηκαν οι προγραμματιστες! Ειναι πολλοι αυτοι που εχουν το προβλημα και το ειδα και στο 360 να τρεχει και.... ζηλεψα... μετα απο πολλα χρονια ζηλεψα. Για multiplatform τιτλο κιολας!!

Δεν σας κανω πλακα ειχα κλεισει να αγορασω 360 αυριο κιολας! Και ο λογος που το ανεβαλα ειναι γιατι ο υπευθυνος δημοσιων σχεσεων της bethesda τελικα ενεδωσε και ειπε οτι θα βοηθησει το πατς στο προβλημα αυτο. Και οτι δεν επηρεαζονται τα saves. Βεβαια το ειπε πολυ αοριστα και δεν υποσχεθηκε τιποτα αλλα.... ελπιζω...

τωρα θα περιμενω 2 βδομαδες να δω τα αποτελεσματα...

Σας ευχομαι πραγματικα να μην συναντησετε κανενα προβλημα και μακαρι να μπορεσουμε κι εμεις να το ευχαριστηθουμε συντομα!

ΥΓ: Καντε τον κοπο να μας δειξετε λιγο πως τρεχει σε εσας ρε παιδια. ενα βιντεο μεσα στο Whiterun και ενα εξω στον κοσμο ταξιδευοντας. Απλα να το δουμε να το χαρουμε κι εμεις οτι μπορει να φτιαξει και για εμας! Εγω καθε 2 βηματα που κανει ο χαρακτηρας μου κολλαει και κανει σπασιματα...
    Last edited by Valkyre; 20-11-2011 at 00:42.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Bρε παιδια, να ρωτησω κατι; Μη θελοντας σε καμια των περιπτωσεων να μειωσω την προσπαθεια του Δημητρη (james) απο επανω-μαλιστα μπραβο στο παιδι που εχει το κουραγιο και την προθυμια να κανει κατι τετοιο-, τι θα βγει αν καταληξουμε καπου; Πχ, αν το PS3 χρειαζεται 500ρη δισκο, ή να μην εχει γινει save πανω απο ταδε ογκο mb, ή ποσα saves εχουν γινει, αν ειναι το ps3 πρωτης, δευτερης ή εικοστης γενιας, κλπ κλπ. Δηλαδη αν ακομα καταληξουμε σε ενα συγκεκριμενο συνδυασμο που δεν προκαλει προβλημα, θα πρεπει ολοι να "φερουμε" τα ps3 μας σε αυτο το pattern;
    Το παιχνιδι ειναι cracked και αν δε βγει καποιο patch να το διορθωνει, ο,τι και να κανουμε εμεις δεν εχει νοημα.

Bookmarks

Bookmarks