Αμα κατσεις απο πανω και περιμενεις ποτε θα πεσει το framerate με το χρονομετρο, πως να παιξεις ετσι; Νομιζω το ειχαν πει απο πριν οτι το game θα εχει bugs. Παιζω σε 60αρι ανακατασκευασμενο αλλα τι σημασια εχει; Σημασια εχει οτι παιρνουμε σαν δεδομενο τα χειροτερα κολληματα και φοβομαστε μην το παθουμε. Αν ειχα διαβασει πριν το παρω αυτα τα σχολια δεν θα το επαιρνα. Το πηρα ομως και το εχω ευχαριστηθει πολυ μεχρι στιγμης και σε καμια περιπτωση δεν ειδα τα προβληματα που φαινονται στα video σε τετοιο βαθμο, με τιποτα. Μακαρι να κρατησει ετσι και να μην αρχισει να κρεμαει και να γινει και patch που να διορθωνει τα προβληματα.
Γενικα σε μενα παιζει πολυ καλα παντως και του εκανα και εγω ενα test καθως γυριζα την καμερα παντου τρεχοντας μεσα στην πολη και δεν εκανε το παραμικρο κολλημα ουτε επεφτε περισσοτερο το framerate επειδη ημουν στην πολη. Εξω απο την πολη το ιδιο ετρεχε πολυ καλα, μου αρεσε αυτο που εβλεπα. Ειχα σπαστικα bugs και το framerate πεφτει λιγο αλλα οχι πολυ, που να με κανει να μην θελω να παιξω ή να μην μπορω να παιξω. Ας ειναι λιγο ενοχλητικα μερικες φορες, οπως το να περιμενω ΝPC σε διαδρομη να ξεκολλησει απο σημειο ή καποια βελη που ειναι συνεχεια καρφωμενα επανω μου. Τα ξεραμε αυτου του ειδους τα προβληματα ηταν γνωστα και στα Fallout 3 και συνεχιζουν οπως φαινεται να υπαρχουν. Σε ενα τοσο μεγαλο παιχνιδι εγω το βρισκω φυσιολογικο να κανει τα δικα του μερικες φορες, αλλα σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο στο PS3.