οχι ρε παιδια μια ερωτηση εκανα να δω τι φταιει αν μπρουμε να το κατανοησουμε .δεν δικαιολογω τη μαλακια που δερνει τους devs και δινουν σε κυκλοφορια τετοιο προιον. απλα ειμαι στις 40 ωρες με save file 10mb και αυτα που δειχνετε στα βιντεο δεν τα εχω συναντησει ....ακομα φανταζομαι....και αναρωτιεμαι μηπως επειδη εχω αλλαξει σκληρο παιζει το ρολο του.

Reply With Quote

πριν λιγο πηγε 10 MB .Αλλα πεφτει κιολας.Δηλαδη αν του κανω ρεσταρτ και δεν εχω ενεργα quests θα παει 9.3 περιπου.Ειναι το playstation απο χθες ανοιχτο.Τραβηξα το απογευματακι ενα vid 7 λεπτά και πραγματικα δεν εκανε παρα ενα μικρο σπασιμο οταν φορτωνει μια νεα περιοχη 1'' και αλλο ενα οταν πηαγ να μπω στο μενου..Ειχα μαχη με της παναγιας τα ματια μεσα.Τπτ απολυτως.Μια χαρουλα πηγαινε.Δεν το ανεβαζω στο utube διοτι ειναι χαλια η ποιοτητα λογω γωνιας του κινητου και θα φαω κραξιμο. Το κρατησα για του λογου το αληθες και φυσικα οποιος το θελει το στελνω με κανα dropbox (δεν ξερω και τι μεγεθος εχει το 7' vid anyway) ,Δεν δικαιολογω τπτ για τα παραπονα, κανεις δεν λεει ψεμματα.

Bookmarks