Page 42 of 90 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^
    Δες εδώ...

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

αρα απο τα 280 διαθεσιμα Perks μπορεις να αναβαθμισεις μονο τα 50 αν δεν κανω λαθος σωστα? Αφου καθε level παιρνεις και ενα point Για να το βαλεις στα perks.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    αρα απο τα 280 διαθεσιμα Perks μπορεις να αναβαθμισεις μονο τα 50 αν δεν κανω λαθος σωστα? Αφου καθε level παιρνεις και ενα point Για να το βαλεις στα perks.
    Το level cap είναι κάπου στα 80lvs και έχει να κάνει με τις διακυμάνσεις των races, μόνο που μετά το lv50 το levelup θα είναι αρκετά αραιό, σύμφωνα με δηλώσεις του Hines. Συνολικά, κάπου στο 1/4 των perks θα μπορέσει να πάρει ένας παίκτης, αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να ανεβάσω το 2Handed, το Light Armor ή κάποια perks του 1Handed (δεν παίζω με dual-equipped όπλα για παράδειγμα). Κατά τ'άλλα στρατηγική σκέψη θέλη και βγαίνει άνετα.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

χαχαχαχα ο τραγικος ο enstikto....!Κανω ενα break απο το παιχνιδι για φαγητο και κοιταω για καμμια σοβαρη λυση στο πολυ δυσκολο προβλημα μου και εσυ κοροιδευεις!περιμενα κατανοηση.Και δεν γουσταρω να ψαξω guide διοτι ειναι τιγκα στα σποιλερς...

Αυτο που λες Valkyre ειναι στην περιπτωση που δεν παει παραπανω απο 50.Κραταμε μια πισινη επομενως και μακαρι να σαφηνει να πας παρακατω.

Satan has left his killing floor
    PS4

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Παιδια ειναι τρελο κολλημα το παιχνιδι. τον funcy cobra ουτε να τον ευχαριστισω δεν προλαβα που ειχε δικιο παρα μονο του εδωσα ενα ''ξερο'' +rep κ εφυγα για να το λιωσω. Δλδ απο τις 3-4 ωρες που ειχα, εφτασα τις 10. Α, ρε Bethesda τι μας κανεις...

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

ρε παιδια θελω την γνωμη σας. εχω ξεκινησει με warrior οπως κανω παντα σε τετοια παιχνιδια. εχω ζηλεψει ομως τον τροπο που επιτιθενται οι μαγοι (στο oblivion δεν την παλευα, εδω μου φαινεται πιο ευκολο) και εχω επισης ενα θεμα με το πως να χτυπαω τους δρακους, τον πρωτο τον εριξαν οι αλλοι.
    σκεφτομουν να ανεβασω ταυτοχρονα και το destruction, για να κανω ενα build του στυλ arcane warrior ( το ειχα κανει στο dragon age αυτο και μου αρεσε.) κατα ποσο ομως ειναι εφικτο; θα φτασουν τα perks που θα παρω η θα παει τζαμπα;

PSN ID
    MajereMP44

Ανετα προλαβαινεις να παρεις πολλα καλα perks για destruction.Aν και εχει πολλα μονοπατια ο warrior να την παλεψει και μαλλον περισσοτερο απο τους μαγους π.χ. potions ή νανεβαζες το enchanting και να εφτιαχνες τουμπανοπανοπλιες με spell resistance.Παντως εννοειται προλαβαινεις να παρεις δυνατα perks για destruction- απλα στη θεση σου θα περιμενα νανεβασω perks points και να μην τα παιρνω 1-1 με τη σειρα.

Τεσταρα και να παιξω offline.Αρκετα καλυτερα τα πραγματα.Σημερα που κατεβαζα και torrent κολλαγε τρελα το παιχνιδι σε σημειο που νομιζα οτι εφταιγε το μεγεθος του save (8MB εχει φτασει- τραγικο που θα παει???).Offline ολα κομπλε.
    PS4

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Ανετα προλαβαινεις να παρεις πολλα καλα perks για destruction.Aν και εχει πολλα μονοπατια ο warrior να την παλεψει και μαλλον περισσοτερο απο τους μαγους π.χ. potions ή νανεβαζες το enchanting και να εφτιαχνες τουμπανοπανοπλιες με spell resistance.
    oi drakoi prosgiononte ke boris na tus varesis ke apo konta?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    MajereMP44

Ναι οταν ειναι χτυπημενοι πολυ δεν πετανε.Οποτε αν θες πας και βαρας.

Μια σημειωση για το προηγουμενο ποστ μου.Οταν λεω οτι την παλευουν οι warriors περισσοτερο απο τους μαγους εννοω το εξης: αν πας να παλεψει boss-μαγο με μαγειες ειναι σκουρα τα πραγματα.Θα σου φυγει ο τακος.Ενω οι πολεμιστες με 2-3 potions και μια καλη πανοπλια με spell resistance πλησιαζουν και τον πετσωνουν.Eκει που ζοριζονται κατ'εμε ειναι στα φαντασματα.Αλλα μενα καλο σπαθακι με καποιο added effect π.χ fire κανεις δουλεια.
    PS4

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

mexri twra den exw duskoleftei se kapoion drako...exw faei 3-4.perimeneis na prosgeiw8oun pas sta plagia k varas to ftero tou.sto ena xeri exw heal k den peftw me tpt!

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Παιδια ειναι τρελο κολλημα το παιχνιδι. τον funcy cobra ουτε να τον ευχαριστισω δεν προλαβα που ειχε δικιο παρα μονο του εδωσα ενα ''ξερο'' +rep κ εφυγα για να το λιωσω. Δλδ απο τις 3-4 ωρες που ειχα, εφτασα τις 10. Α, ρε Bethesda τι μας κανεις...
    np!
    Last edited by FunkyCobra; 14-11-2011 at 21:04.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Εγω πριν απο λιγο :
    Kills 2 dragons one after another in the course of 10 minutes ,feels like a boss.....*gets r*ped from a f***ing bear 4 minutes later...

Απο balancing καλα πανε βλεπω .Ολοκληρος δρακος να πεφτει σχεδον για πλακα ενω μετα βιας κανουμε damage σε μια αρκουδα πριν μας καθαρισει σε 3hit XD.
    Loved the finishing move στο δρακο παντως .
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

nai asta ki egw sthn arkouda ta vrhka zorika...pali kala eixe mia polh konta kai thn phga ekei k me voh8hsan oi guards

PSN ID
    georgios78

an den exis kalo range attack pos tus kanis damage gia na katevun?

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Quote Originally Posted by georgios View Post
    an den exis kalo range attack pos tus kanis damage gia na katevun?
    Κοίτα μπορείς παντού να βρεις κάποιο bow και φυσικά arrows. Αν όμως έχει τύχει και δεν έχεις βρει ή αυτό που έχεις βρει δεν κάνει το damage που θέλεις (σημείωση μην περιμένεις στα πρώτα level να κάνεις πολύ damage) τότε μπορείς να βάλεις στο ένα χέρι ένα spell κατά προτίμηση fire και στο άλλο να βάλεις ένα melee weapon(σπαθί, τσεκούρι...) ή μπορείς να βάλεις και στα δυο χέρια το ίδιο spell για μεγαλύτερο damage (Πρέπει πρώτα όμως να έχεις πάρει το perk για το dual destruction spells).

PSN ID
    georgios78

oti ke na se diladi boris tsuku tsuku na ton riksis? an den den exis anevasi tipota range tin ekatses?

rotao gia na ksero pos tha kinitho otan tha ksekiniso

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις range.Εγω εχω τοξο καλο αλλα με τις κινησεις που κανει ο δρακος δεν μπορω να τον πετυχω με καμια.
    Ανα διαστηματα ομως κατεβαινει για να σε αντιμετωπισει σωμα με σωμα.Οποτε πρεπει να τον αποφευγεις οσο ειναι στον αερα και να βαρας οταν κατεβαινει(δεν κατεβαινει μονο αμα τον αποδυναμωσεις οπως νομιζω διαβασα μεσα στο thread).Ετσι κανω εγω καθως ειμαι .
    Ακομα και να μην εχεις range παντως εχεις μαγειες(ξεκινας αλλωστε με 2 spells),οποτε μπορεις να τον ριχνεις οταν ερχεται λιγο πιο χαμηλα.Ετσι κανω εγω τουλαχιστον πλεον σαν warrior-mage
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Δεν χρειαζεται range καθολου... εγω εχω λιγο destruction και τοξο δεν εχω ακουμπισει ποτε. Τους Δρακους τους ριχνω ομως και αυτο γιατι χρησιμοποιω τα Dragon Shouts!! Τα εχετε ξεχασει αυτα ρε παιδια? Ειναι το πιο imba οπλο του χαρακτηρα! Aυτο ειναι η ολη υποθεση του Skyrim οτι εισαι Dragonborn! Το νουμερο 1 προτερημα του χαρακτηρα! Εκει που πεταει ο δρακος εγω του σκαω ενα shout (το πρωτο που παιρνεις αυτο που ειναι σαν ωστικο κυμα και τους πεταει μακρια) και παρτον δρακος να τσουβαλιαζεται κατω ζαλισμενος... παω εκει του σκαω 3-4 γρηγορες στην μαπα και μετα απομακρυνομαι. Μετα αλλαζω shout και του ριχνω ενα fire breath (ετσι γιατι δεν μπορει μονο αυτος να μου τα σκαει στην μαπα!) και αμα θελω να την πουλεψω ριχνω ενα shout τυπου sprint! Eχεις δυνατοτητες! Μετα παιρνεις και αλλα shouts που σε βοηθουν οπως (το βαζω σε σποιλερ αν και δεν ειναι κατι σχετικα με στορυ απλα σαν gameplay)
    Spoiler!

Παντως ρε παιδια εχω καταληξει οτι ειναι και αναλογα το εκαστοτε gaming session για το ποσο θα το ευχαριστηθεις ή οχι ενα παιχνιδι γενικα. Ειδικα δε για ενα παιχνιδι οπως το Skyrim...

παραδειγμα... χθες επαιζα για κανα 2ωρο και ολα πηγαιναν εντελως στραβα... μα ολα ομως... τιποτα δεν μου δουλευε... στο stealth ολο εκανα καποια βλακεια και με καταλαβαιναν, εχανα απο κατι γελοιες καταστασεις και επειδη δεν ειχα κανει save με εβγαλε στην αλλη ακρη του κοσμου και βλαστημαγα θεους (Talos κλπ κλπ ) ... γενικα ολα χαλια!

Παρατησα λοιπον το παιχνιδι εκνευρισμενος, εκανα την εξοδο μου με το ετερον ημισυ, χαλαρωσα (ζεν φαση), γυρισα σπιτι και ξαναεπαιξα 1 ωριτσα και ηταν ολα απλα τελεια! χαχαχα

Το stealth δουλευε, pwnαρα εναν δρακο, εβγαλα αρκετα quest, πηρα εκδικηση απο αυτους που εχανα πριν, γενικα ολα τελεια. Δεν ηθελα να σταματησω!

ΥΓ: Μια βλακεια οταν εισαι assassinος που πραγματικα θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει. Οκ οταν εχεις 1949419 sidequest, ειναι λογικο να μην θυμασαι καποια απο αυτα περι τινος ακριβως προκειται... και οντας ασσασσινος σε ενδιαφερει παρα πολυ να ξερεις καλα πριν επιτεθεις ποιος ειναι φιλος και ποιος εχθρος... εχει τυχει αρκετες φορες να σκοτωσω χωρις να το θελω φίλιους χαρακτηρες επειδη οταν πηγαινω stealth δεν μου ξεχωριζει το παιχνιδι ποιος ειναι πραγματικη απειλη και ποιος οχι....

Υπηρχαν σημεια δηλαδη μεσα στα dungeons οπου βρισκονταν npcs που δεν θα μου επιτεθουν, αλλα εγω δεν το καταλαβαινω γιατι το detection του stealth τους αντιμετωπιζει σαν εναν κοινο εχθρο. Και το κακο ειναι οτι ουτε στο... "ρανταρ" πανω στο κεντρο της οθονης σου σε προειδοποιει με καποιον τροπο. Μονο αν ξεκινησεις μαχη με καποιον/κατι σου τους δειχνει με κοκκινο σαν απειλη... ε μλκια αυτο... γιατι πραγματικα δεν ξερω και δεν μπορω να ξεχωρισω τους καλους απο τους κακους...για να το κανω θα πρεπει να βγω απο stealth πραγμα που κανει το role playing μου και το gameplay ακυρο εντελως... (ναι ειμαι ασσασσινος αλλα καλος ασσασσινος με ηθικες αξιες!! )

Εκτος και αν υπαρχει τροπος να κανεις detect αθορυβα ποιος ειναι κακος και ποιος δεν ειναι.
    Last edited by Valkyre; 15-11-2011 at 10:29.

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Detect Life is a spell available from the school of Alteration. It allows the caster to see NPCs and creatures as glowing shapes even through solid objects. Hostile creatures appear as red, and non-hostile creatures appear as blue. This spell constantly drains Magicka while in effect, and its Magicka cost is rather high (it is an Adept-level spell).

Μαλλον αυτο θες

http://www.uesp.net/wiki/Skyrimetect_Life

Name
    Δημήτρης

^^ Aπλα +REP!! φιλε εισαι ΘΕΟΣ! Δεν ξερεις ποσο χρησιμο θα μου ειναι αυτο και ποσο ειχα σπαστει γι αυτο το θεμα μεσα στο παιχνιδι!! Ευχαριστω ρε μαν!

Stealth ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑ!!

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Το ειχα δει κατα τυχη σε καποιο Loading screen αν δεν κανω λαθος.

Shadow hide you

Bookmarks

Bookmarks