Results 1 to 20 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Πολλα mini guotes εχουμε....

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εχει 5 βαθμους δυσκολιας. Ξεκινησα στο normal αλλα μου φανηκε αρκετα ευκολο και το γυρισα στο 4ο επιπεδο (master νομιζω λεγεται?). Πεθαινω αρκετα αλλα ειναι πολυ πιο challenging. Ελπιζω ανεβαινοντας level να γινει πιο ευκολο. Για μενα ειναι λαθος μεγαλο να υπαρχουν επιπεδα δυσκολιας σε τετοια παιχνιδια αλλα τελος παντων. Μεγαλη συζητηση και θα εκτροχιαστουμε.
    Λοιπον, 6 hours in, καποιες εντυπωσεις σε spoiler, δεν ειναι spoiler αλλα καθαρα για θεμα χωρου.
    Spoiler!
    Συμφωνω απολυτα στα περισσοτερα, με τις 3-4 ωρες που εχω ριξει απο χτες. Αναλυτικοτερα παρακατω..
    Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Και δεν τον ξαναείδαμε ποτέ!

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Mα ποτε ομως...
    ^ΛΟΛ, παρτε απαντηση απο τον Zeichef, γιατι το ιδιο θα ελεγα

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Say goodbye to real life...
    Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Eγω θελω review απο τον Παναγιωτη, ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Προς το παρων εντυπωσεις, οταν το λιωσω κανονικα , θα ερθει review εννοειτε και ελπιζω να μην μου το κλεψει κανεις Παντως να ξερετε ειμαι αυστηρος , και θα διαπιστωσετε κ παρακατω...

Λοιπον, βαζοντας το παιχνιδι βλεπω το μενου κ ακουγοντας το soundrack( εννοειτε πως το αφησα να παιξει ολο), ειμαι ετοιμος να βυθιστω στο κοσμο. Το κακο ειναι οτι αρχιζει πολυ αποτομα και δεν εχει ουτε ενα cinematic....Οταν ειδα στην TV ''Bethesda Presents The Elder Scrolls V Skyrim'' , περιμενα ενα εισαγωγικο βιντεακι αλα Oblivion. Οπως ειπα ειναι κακο που σε πεταει ετσι αποτομο, και για μην κανω spoiler, η αρχη δεν ειναι κ η καλυτερη. Μολις, ομως φτιαξεις το χαρακτηρα σου(να πω πως περασα τουλαχιστον 50 λεπτα φτιαχνοντας τον - οι επιλογες ειναι φοβερες) , και περασει και η χλιαρι εισαγωγη, τοτε το παιχνιδι δειχνει το πραγματικο του προσωπο....Η ατμοσφαιρα ειναι απιστευτη πραγματικα, φτανει και...περναει τα σταντραρ που εβαλαν Demon's Souls και Dark Souls. Ειδικα το βραδυ ειναι πραγματικα τρομερη....
    Στο gameplay κομματι, και παιζοντας προς το παρων στην normal δυσκολια, το παιχνιδι εχει βελτιωθει πολυ. Η μεγαλυτερη βελτιωση ειναι αυτη του να μπορεις να εχεις στο ενα χερι ενα miracle π.χ. heal , και στο αλλο ενα σπαθι ή ενα axe. Τωρα που μιλησα για μαγεια, να πω πως συμφωνω απολυτα με οσους ειπαν οτι τα εφφε ειναι φοβερα. Πραγματικα ομως, οταν ριχνεις fire magic, και βλεπεις το εφε, νιωθεις οτι το κανεις εσυ ο ιδιος.
    Το animation παντως θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, αν και εχει υποστει βελτιωση σε σχεση με το Oblivion(αλιμονο!). Δυστηχως παντως θα συμφωνησω κι εδω με τον Hakoo, τα προσωπα των αλλων NPC's ειναι λιγο περιεργα/ κακα σχεδιασμενα σε σχεση με αλλες δουλειες. Παντως δεν εχουμε τα τεραστια προσωπα του Oblivion, και ο χαρακτηρας μας ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδα. Απο την αλλη, η Βethesda εχει κανει πολυ καλο σχεδιασμο στα διαφορα ζωα, απο λυκους, μεχρι κουνελια, κοτες και ελαφια.
    Οσον αφορα αφορα τα γραφικα , εμενα μια χαρα μου φαινονται και μαλιστα σε μερικους χωρους ειναι καταπληκτικα, ειδικα με αξονα τον τεραστιο κοσμο του παιχνιδιου, η Bethesda θελει χειροκοροτημα σε αυτον τον τομεα. Επισης δεν μου ετυχε κανενα bug, μονο στην αρχη κολλησε για λιγα δευτ. και μετα εκανε auto-save. Κατα τ' αλλα τιποτα. Τωρα οσον αφορα το μενου, οπως ειπαν και πολλα παιδια εχει γινει πολυ πιο αναλυτικο, πιο φιλικο προς τους console gamers, και πανω απ' ολα υπαρχει αυτος ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ χαρτης που με εχει κολλησει απιστευτα(με την καλη εννοια! ).
    Tελος, ελπιζω το main quest να μην μας αφησει αδιαφορους αφου εχει τα θεμελια για κατι καλο.

Υ.Γ. Παιδια, μια ερωτηση. Η μπαρα του lvl ειχε γεμισει , αλλα δεν μου εβγαζε ειδοποιηση να κοιμηθω, οπως το Oblivion..αλλο κολπο αυτο;
    Last edited by messi10; 13-11-2011 at 09:48.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Bookmarks

Bookmarks