Page 39 of 90 FirstFirst ... 293536373839404142434989 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

xaxaxa
    take it easy messi μια μερα ειναι

Δες αυτο αν θες για προεργασια αλλα και για να δουμε και τα perks

Skyrim Perks Guide
    http://www.gameranx.com/features/id/...m-perks-guide/

280 perks συνολικα

Εdit
    το παραπανω δεν ισχυει μαλλον ή δεν τα εχει ολα

Υπαρχει και wiki για το παιχνιδι εδω,
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Perks
    Last edited by criter; 11-11-2011 at 20:47.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

thanks mate, παντως δεν θελω να ξερω το παραμικρο για το παιχνιδι πριν το αγορασω οποτε δεν θα το τσεκαρω προσωρινα. Αλλα ευχαριστω π ασχοληθηκες.

Υ.Γ. Φιλε κανε εσυ ενα add στο PSN, γιατι ολο λεω και το ξεχναω...

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=lsqiSknjHK8&feature=channel_video_title"]Song of Skyrim - YouTube[/ame]

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Διαβασα οτι δεν εχει spellmaking.Κριμα , πολυ κριμα...για ποιο λογο το εβγαλαν ? ελπιζω σε καποιο patch ή σε μελλοντικό dlc/expansion να το επαναφέρουν (καποιο wizards tower ισως οπως το IV?).Ωραια να γινεις arch-mage και να μην μπορεις να φτιαξεις οτι spell γουσταρεις...? Ουτως ή αλλως και στο oblivion για να κανεις εξωφρενικά spells επρεπε να γονατισεις την magicka και ηταν πανακριβα....μαλλον το πιο σοβαρο μειονεκτημα του παιχνιδιου για εμενα καθως με 25+ ωρες που εχω το παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερο.Σιγουρα οταν φτιαξεις ολα τα perks σε ολα τα magic schools να εισαι υπερ-ηρωας αλλα στην κονσόλα κανει 100 ωρες να αλλαξει απο spell σε spell (πιο "ρεαλιστικο" και balanced σιγουρα αλλα δεν μπορεις να εχεις ενα spell να κανει ακριβως οτι θελεις).Τελοσπάντων, παμε παρακάτω!

Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Στην εκδοση για ps3 γινεται να περιστρεψεις την καμερα γυρω απο το χαρακτηρα ή τον βλεπεις μονο απο πισω?

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

posus vathmus diskolias exi? exi piramatisti kanis me auta? thimame oblivion ke fallout den pezontusan terma diskolia

btw, evlepa ta comparison me 360. ine poli konta nomizo. sto ps3 exi epipleon ena san bloom efe pu to kani pio fotino ke pio katharo se kapia simia. to 360 nomizo omos exi merikes fores pio kathara textures. idika otan ine apo makria. leptomeries. i ekdosi tu pc diavazo exi trela provlimata
    Last edited by georgios; 12-11-2011 at 14:11.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Στην εκδοση για ps3 γινεται να περιστρεψεις την καμερα γυρω απο το χαρακτηρα ή τον βλεπεις μονο απο πισω?
    ναι κανονικα γινεται φιλε

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

TO ΠΗΡΑ, ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!
    Το κραταω , επιτελους, στα χερια μου!

Υ.Γ. Τον χαρτι δεν το πηρα , γιατι δεν ειχε σταλει στα Seven, αλλα δεν τους ειπα τιποτα γιατι εκτος απο τον ενθουσιασμο μου, ηταν εξυπηρετικοτατοι και μου ειπαν οτι θα με παρουν την Δευτερα τηλεφωνο , που θα εχουν εποικινωνησει με την εταιρια που το στελνει(λογικα την Zegerton, αν δεν κανω λαθος).

Παω να το βαλω!

11/11/11

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

den exei arenaaaaaaaaaa

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by georgios View Post
    posus vathmus diskolias exi? exi piramatisti kanis me auta? thimame oblivion ke fallout den pezontusan terma diskolia
    Εχει 5 βαθμους δυσκολιας. Ξεκινησα στο normal αλλα μου φανηκε αρκετα ευκολο και το γυρισα στο 4ο επιπεδο (master νομιζω λεγεται?). Πεθαινω αρκετα αλλα ειναι πολυ πιο challenging. Ελπιζω ανεβαινοντας level να γινει πιο ευκολο. Για μενα ειναι λαθος μεγαλο να υπαρχουν επιπεδα δυσκολιας σε τετοια παιχνιδια αλλα τελος παντων. Μεγαλη συζητηση και θα εκτροχιαστουμε.
    Λοιπον, 6 hours in, καποιες εντυπωσεις σε spoiler, δεν ειναι spoiler αλλα καθαρα για θεμα χωρου.
    Spoiler!
    Last edited by hakoo; 12-11-2011 at 19:40.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    TO ΠΗΡΑ, ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!
    Το κραταω , επιτελους, στα χερια μου!

Υ.Γ. Τον χαρτι δεν το πηρα , γιατι δεν ειχε σταλει στα Seven, αλλα δεν τους ειπα τιποτα γιατι εκτος απο τον ενθουσιασμο μου, ηταν εξυπηρετικοτατοι και μου ειπαν οτι θα με παρουν την Δευτερα τηλεφωνο , που θα εχουν εποικινωνησει με την εταιρια που το στελνει(λογικα την Zegerton, αν δεν κανω λαθος).

Παω να το βαλω!

11/11/11
    Και δεν τον ξαναείδαμε ποτέ!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Mα ποτε ομως...

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Say goodbye to real life...
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Eγω θελω review απο τον Παναγιωτη, ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

egw 8elw na ma8w pws anevainoun to kwlovouno gia na pane stous @#$% tous greybeard!!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

εχει κανονικα μονοπατι ρε συ ψαξτο λιγο! ειναι γεματο σκαλοπατια και ξεκιναει απο την μικρη πολη που ειναι στους προποδες του βουνου!

ρε παιδια εγω φταιω ή το παιχνιδι δειχνει να εχει πολυ λιγα σετ πανοπλιας σε σχεση με το οblivion? εχω παιξει συνολο καμμια 15αρια ωρες και εχω βρει μονο 3-4 διαφορετικα σετ... ακομα με steel armor ειμαι WTF δηλαδη χαχα!

@hakoo:

Η αληθεια ειναι οτι οσο προχωρας το παιχνιδι υπαρχουν περιοχες και πολεις που ειναι πραγματικα εντυπωσιακες σαν σκηνικο. Το solitude ειδικα την νυχτα με τα 2 φεγγαρια και το βορειο σελας ειναι απλα μαγεια.... απλα υπαρχουν σημεια που τα πραγματα ειναι πολυ μετρια. Και ειμαι σιγουρος οτι αν το ειχε αναλαβει το τεχνικο κομματι αλλη εταιρεια θα βλεπαμε πολυ καλυτερα πραγματα Hakoo! αλλα οπως ειπα αυτα ειναι δευτερευοντα πραγματικα.

ισως γιατι κι εμενα οι φωτισμοι -την ημερα για να ειμαι ακριβης- μου μοιαζουν λιγο off. Το βραδυ ομως ειναι πραγματικα χαρμα οφθαλμων!

Το κακο ειναι οτι το framerate συχνα πυκνα μας θυμιζει ασχημα πραγματα... εχω πεθανει μερικες φορες λογω framerate και εχω βλαστημισει την ωρα και την στιγμη... και αμφιβαλλω αν το 360 εχει τετοιο θεμα. Ενιγουεη σιγουρα καλυτερα απο το Fallout τουλαχιστον!

Δεν σε βλεπω ομβς να σχολιαζεις την μουσικη... φιλε πραγματικη μαγεια ειναι...εγω πηγα στα options και ανεβασα τον -ανεξηγητα χαμηλα- δεικτη της μουσικης επενδυσης πιο πανω απο ολους τους υπολοιπους... τι εκανε παλι ο θεος ο Jeremy....

Απλα respect!
    Last edited by Valkyre; 13-11-2011 at 04:21.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλημερα.Τι level εισαι? Πανοπλιες θα σου βγαζει καινουριες π.χ Elven , Orcish,dwarven κλπ οταν μεγαλωσεις λιγο σε level. Ειμαι 14--->15 και τωρα αρχισα να βλεπω πολυ πιο δυνατους αντιπαλους και φορανε και καλες πανοπλιες.Δλδ σπανια θα δω τωρα Bandit
    απλό, βλεπω συνηθως Bandit WarXXXXXX. Αυτοι συνηθως εχουν και καλα οπλα και πανοπλιες.Οπως το Oblivion μου φαινεται εμενα σε ποικιλια.

Nα χασω εξαιτιας framedrop δεν μου ετυχε.Και μαλιστα δεν εχω συναντησει κατι τραγικο.Σας τα ελεγα για τα γραφικα παντως Ευτυχως ειναι σημεια ( παρα πολλα) που σε αφηνει με το στομα ανοιχτο και η γενικοτερη ατμοσφαιρα του παιχνιδιου ειναι αψογη.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Πολλα mini guotes εχουμε....

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εχει 5 βαθμους δυσκολιας. Ξεκινησα στο normal αλλα μου φανηκε αρκετα ευκολο και το γυρισα στο 4ο επιπεδο (master νομιζω λεγεται?). Πεθαινω αρκετα αλλα ειναι πολυ πιο challenging. Ελπιζω ανεβαινοντας level να γινει πιο ευκολο. Για μενα ειναι λαθος μεγαλο να υπαρχουν επιπεδα δυσκολιας σε τετοια παιχνιδια αλλα τελος παντων. Μεγαλη συζητηση και θα εκτροχιαστουμε.
    Λοιπον, 6 hours in, καποιες εντυπωσεις σε spoiler, δεν ειναι spoiler αλλα καθαρα για θεμα χωρου.
    Spoiler!
    Συμφωνω απολυτα στα περισσοτερα, με τις 3-4 ωρες που εχω ριξει απο χτες. Αναλυτικοτερα παρακατω..
    Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Mα ποτε ομως...
    ^ΛΟΛ, παρτε απαντηση απο τον Zeichef, γιατι το ιδιο θα ελεγα

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Say goodbye to real life...
    Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Eγω θελω review απο τον Παναγιωτη, ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Προς το παρων εντυπωσεις, οταν το λιωσω κανονικα , θα ερθει review εννοειτε και ελπιζω να μην μου το κλεψει κανεις Παντως να ξερετε ειμαι αυστηρος , και θα διαπιστωσετε κ παρακατω...

Λοιπον, βαζοντας το παιχνιδι βλεπω το μενου κ ακουγοντας το soundrack( εννοειτε πως το αφησα να παιξει ολο), ειμαι ετοιμος να βυθιστω στο κοσμο. Το κακο ειναι οτι αρχιζει πολυ αποτομα και δεν εχει ουτε ενα cinematic....Οταν ειδα στην TV ''Bethesda Presents The Elder Scrolls V Skyrim'' , περιμενα ενα εισαγωγικο βιντεακι αλα Oblivion. Οπως ειπα ειναι κακο που σε πεταει ετσι αποτομο, και για μην κανω spoiler, η αρχη δεν ειναι κ η καλυτερη. Μολις, ομως φτιαξεις το χαρακτηρα σου(να πω πως περασα τουλαχιστον 50 λεπτα φτιαχνοντας τον - οι επιλογες ειναι φοβερες) , και περασει και η χλιαρι εισαγωγη, τοτε το παιχνιδι δειχνει το πραγματικο του προσωπο....Η ατμοσφαιρα ειναι απιστευτη πραγματικα, φτανει και...περναει τα σταντραρ που εβαλαν Demon's Souls και Dark Souls. Ειδικα το βραδυ ειναι πραγματικα τρομερη....
    Στο gameplay κομματι, και παιζοντας προς το παρων στην normal δυσκολια, το παιχνιδι εχει βελτιωθει πολυ. Η μεγαλυτερη βελτιωση ειναι αυτη του να μπορεις να εχεις στο ενα χερι ενα miracle π.χ. heal , και στο αλλο ενα σπαθι ή ενα axe. Τωρα που μιλησα για μαγεια, να πω πως συμφωνω απολυτα με οσους ειπαν οτι τα εφφε ειναι φοβερα. Πραγματικα ομως, οταν ριχνεις fire magic, και βλεπεις το εφε, νιωθεις οτι το κανεις εσυ ο ιδιος.
    Το animation παντως θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, αν και εχει υποστει βελτιωση σε σχεση με το Oblivion(αλιμονο!). Δυστηχως παντως θα συμφωνησω κι εδω με τον Hakoo, τα προσωπα των αλλων NPC's ειναι λιγο περιεργα/ κακα σχεδιασμενα σε σχεση με αλλες δουλειες. Παντως δεν εχουμε τα τεραστια προσωπα του Oblivion, και ο χαρακτηρας μας ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδα. Απο την αλλη, η Βethesda εχει κανει πολυ καλο σχεδιασμο στα διαφορα ζωα, απο λυκους, μεχρι κουνελια, κοτες και ελαφια.
    Οσον αφορα αφορα τα γραφικα , εμενα μια χαρα μου φαινονται και μαλιστα σε μερικους χωρους ειναι καταπληκτικα, ειδικα με αξονα τον τεραστιο κοσμο του παιχνιδιου, η Bethesda θελει χειροκοροτημα σε αυτον τον τομεα. Επισης δεν μου ετυχε κανενα bug, μονο στην αρχη κολλησε για λιγα δευτ. και μετα εκανε auto-save. Κατα τ' αλλα τιποτα. Τωρα οσον αφορα το μενου, οπως ειπαν και πολλα παιδια εχει γινει πολυ πιο αναλυτικο, πιο φιλικο προς τους console gamers, και πανω απ' ολα υπαρχει αυτος ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ χαρτης που με εχει κολλησει απιστευτα(με την καλη εννοια! ).
    Tελος, ελπιζω το main quest να μην μας αφησει αδιαφορους αφου εχει τα θεμελια για κατι καλο.

Υ.Γ. Παιδια, μια ερωτηση. Η μπαρα του lvl ειχε γεμισει , αλλα δεν μου εβγαζε ειδοποιηση να κοιμηθω, οπως το Oblivion..αλλο κολπο αυτο;
    Last edited by messi10; 13-11-2011 at 09:48.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by messi10 View Post

Υ.Γ. Παιδια, μια ερωτηση. Η μπαρα του lvl ειχε γεμισει , αλλα δεν μου εβγαζε ειδοποιηση να κοιμηθω, οπως το Oblivion..αλλο κολπο αυτο;
    Δεν χρειαζεται πλεον να κανεις rest.Μπαινεις μενου και skills κατευθειαν,διαλεγεις το upgarde που θες σε health magicka ή stamina και μετα ειτε δινεις σε perk το skill point ή το κρατας για αργοτερα.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Cool Member hidd3n's Avatar
    PSN ID
    J_Kalfas
    Name
    Γιάννης

Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν έχω internet στο ps3. Έχει βγει patch για το skyrim? Αν ναι, πόσο μεγάλο? Ευχαριστώ!

Bookmarks

Bookmarks