Μεχρι τωρα εχω παιξει κανα 15ωρο περιπου, 2 φορες συναντησα δρακο.Τη μια το εβαλα στα ποδια-βασικα με αλογο εφυγα

και την αλλη τον παλεψα και
ουσιαστικα σκοτωσα τον πρωτο μου δρακο.
Παιδια ειναι εντυπωσιακο το σκηνικο.Παιζει και αυτη η μουσικη , η ανατριχιαστική.Φοβερη κατασταση.Αυτο που γενικα το ειχαμε σαν φοβο οτι συνεχεια θα βλεπαμε δρακους και θα βαριομασταν ειναι η μιση αληθεια.Αν κανεις διαφορα quest στις σπηλιες κλπ και δεν τριγυρνας με σκοπο να δεις δρακο, ε δεν βλεπεις.Οπως το περιμενα, αν καποιος θελει να το παιξει dragonslayer μπορει να το κανει.Αν εισαι σε πολεις, σε αποστολες σε κλειστους χωρους κλπ μπορει και να μην δεις.
Για τη μαχη τη δικη μου μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα παρα πολυ.Παιζω και μονο με ξορκια..ηταν λιγο μανικι.Κανα τεταρτακι τον παλευα.(αναλογα με το χρωμα ειναι και η δυσκολια του και ο δικος μου πρεπει να ηταν αρκετα δυνατος , αν προλαβα να διαβασω καλα σε μια λεζαντα την ωρα που κανει loading).Στο τελος αν και νικητης στενοχωρηθηκα.Ανωμαλια το ξερω αλλα ηταν σαν να αδειασε για λιγο το παιχνιδι, ειδικα με τη μουσικη και το πως πεθαινει...τον λυπηθηκα.
Σε ενα quest επισης ετρωγε πολλα frame drops ηταν με 6 χαρακτηρες μαγους ταυτοχρονα στην οθονη,γεμισε ο τοπος φωτιες, κεραυνους κλπ τα βρηκε σκουρα το παιχνιδι..
Bookmarks