Page 35 of 90 FirstFirst ... 253132333435363738394585 ... LastLast
Results 681 to 700 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ναι ειναι απο την εκδσοη του PS3 ειναι βεβαια λιγο σκοτεινο και δεν μπορεις να δεις λεπτομερειες αλλα το καλο ειναι οτι ειδα σταθερο framerate χωρις προβληματα. Βεβαια η μαχη ειναι σε καποιο βουνο την νυχτα, δεν φανηκε πολυπλοκη σκηνη. Αλλα καλο ειναι οπως και να εχει!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το εχω και εγω ξεκινησει και αυτο, το περιμενα πολυ, αμεσως εγκλιματιστηκα και θελω να παρατησω οτιδηποτε αλλο νεοαποκτηθεν εχω αρχισει και να του αφωσιωθω οπως του αρμοζει και ας ερχεται και ο Εzio. Εαν σας αρεσε το oblivion ειμαι σιγουρος οτι θα ξετρελαθειτε με το Skyrim. Εχει την ιδια μηχανη στα γραφικα αλλα ειναι πολυ καλα βελτιωμενη. Το animation εχει βελτιωθει οπου πχ, σκοτωσα ενα λυκο σε μια πλαγια και το πως κατρακυλαγε φαινοταν πολυ αληθινο. Η κινηση του χαρακτηρα εχει βελτιωθει και αυτη αρκετα. To περιβαλλον γεματο και με παρα πολυ ομορφα μερη. Τα textures ειναι καλα αλλα σε σημεια μπορει να μην ειναι και τοσο καλα ή να ειναι παρα πολυ καλα. Δεν εχει προβληματα framerate, εχει πολυ καλους φωτισμους και σκιες αναλογα, παρα πολυ καλη και η μουσικη του.

Εχει ωραια quest αν και δεν εχω περασει πολλα, φαινεται δυνατο το story απο την αρχη, και με πολλα και διαφορα side quests στην πορεια.

Το inventory ειναι πιο console friendly θα ελεγα, μπορεις να κανεις favourite κατι που θες και με ευκολη προσβαση να το επιλεξεις στο δεξι ή αριστερο χερι ή και στα δυο μαζι για πιο δυνατα. Αναλογα με τον τροπο που παιζεις επηρεαζεται και το leveling του παιχνιδιου οπου σου δινει και ενα perk για καθε level που αλλαζεις.

Ωραια τα οπλα και τα μαγικα, αλλα αν δεν πετυχεις στοχο πχ σου φευγει σχετικα γρηγορα το stamina, ή το MP αναλογως την καταναλωση που θελει καθε τι, το οποιο και δεν αναπληρωνετε και τοσο γρηγορα ομως. Πρεπει να περιμενεις αρκετα δευτερολευπτα οπου και μπορει να χρειαστει να πιεις καποιο potion να αναπληρωσεις πιο γρηγορα. Ο χειρισμος ειναι καλος, οπου μπορεις ας πουμε να ριχνεις φωτια με το αριστερο και να χτυπας με το δεξι ταυτοχρονα ή να κανεις heal και με τα δυο χερια αλλα ειναι και διαφορα οπου δεν μπορεις να τα βαλεις στα χερια που θες ή να ειναι μονο και για δυο χερια.

Δεν εχω παιξει παρα πολυ, αλλα με εχει κερδισει. Θελω να το εξερευνησω και ειναι παρα πολυ μεγαλο. Μολις σε ενα χωριο εχω παει και σε μια σπηλια η οποια ειναι αρκετα μεγαλη, εχει και ωραιους γριφους αλλα και παγιδες.

Αυτα τα λιγα

Ελπιζω να μην επηρεασα το hype σας και να συνεχισεται να παιζεται και τα αλλα παιχνιδια που θελετε, οπου ειναι πολλα. Εγω καλα δεν εχω χρονο ουτε για ενα αλλα μπορω και τα παιρνω σχεδον ολα και πιο νωρις αλλα τα ξεκιναω ολα μαζι γμτ και φοβαμαι να μην μπερδεψω τα story, το εχω παθει στο παρελθον με αλλα rpg, αχαχα βρε τι εχουμε παθει.

Με το καλο να το παρετε οσοι το παρετε και να το ευχαριστηθητε γιατι μαλλον παει για παιχνιδι της χρονιας...λεω εγω τωρα

Cool Member roselyn's Avatar
    PSN ID
    RoselynGR
    Name
    Marina

Επειδή έχω ψηθεί πολύ άσχημα με το συγκεκριμένο και με βλέπω κάποια στιγμή να το αγοράζω, να ρωτήσω κάτι: πρέπει να έχω παίξει και τα προηγούμενα ή δεν παίζει και πολύ ρόλο;

Name
    Δημήτρης

Οχι αγορασε αφοβα, τα προηγουμενα ναι μεν λαμβανουν χωρα στον ιδιο κοσμο αλλα σε διαφορετικα σημεια. Ναι οι ιστοριες εχουν αμεση σχεση ως γεγονοτα σε εναν μεγαλο κοσμο, αλλα ειναι κατι σαν αυτοτελης ιστοριες ξεχωριστα, οποτε δεν θα εχεις κανενα μα κανενα προβλημα.

Φαντασου μια τεραστια Ηπειρο με πολλες περιοχες. Μια περιοχη ειναι το Morrowind (εξου και το παιχνιδι Morrowind), αλλη περιοχη ειναι το Cyrodil (Oblivion) , αλλη το Skyrim κλπ κλπ. Καθε ενα απο αυτα αποτελει μια ξεχωριστη ιστορια που συνδεεται ομως με το ολο mythology του Elder Scrolls.

Μην σε ανησυχει ομως οπως ειπα στεκεται ανετοτατα ως αυτοτελης ιστορια. Το πολυ πολυ να διαβασεις ενα resume των βιβλιων ή των παιχνιδιων, αλλα και χωρις αυτο εισαι κομπλε.

Name
    Δημήτρης

Οχι αγορασε αφοβα, τα προηγουμενα ναι μεν λαμβανουν χωρα στον ιδιο κοσμο αλλα σε διαφορετικα σημεια. Ναι οι ιστοριες εχουν αμεση σχεση ως γεγονοτα σε εναν μεγαλο κοσμο, αλλα ειναι κατι σαν αυτοτελης ιστοριες ξεχωριστα, οποτε δεν θα εχεις κανενα μα κανενα προβλημα.

Φαντασου μια τεραστια Ηπειρο με πολλες περιοχες. Μια περιοχη ειναι το Morrowind (εξου και το παιχνιδι Morrowind), αλλη περιοχη ειναι το Cyrodil (Oblivion) , αλλη το Skyrim κλπ κλπ. Καθε ενα απο αυτα αποτελει μια ξεχωριστη ιστορια που συνδεεται ομως με το ολο mythology του Elder Scrolls.

Μην σε ανησυχει ομως οπως ειπα στεκεται ανετοτατα ως αυτοτελης ιστορια. Το πολυ πολυ να διαβασεις ενα resume των βιβλιων ή των παιχνιδιων, αλλα και χωρις αυτο εισαι κομπλε.

Cool Member roselyn's Avatar
    PSN ID
    RoselynGR
    Name
    Marina

Ωραία, ωραία Έχει να πέσει πολύ κάψιμο!!!

Τhanks Val

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Θελω να ρωτησω δυο πραγματα αυτους που το εχουν ηδη

1 Σε τριτο προσωπο εχει βελτιωθει το animation? (αλματα,τρεξιμο κλπ)

2 Το stealth κομματι πως ειναι? (υπαρχουν stealth kills?)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ναι ειναι βελτιωμενο το τριτο προσωπο σε animation. Εγω μαλιστα παίζω μόνο σε 3ο πρόσωπο! Stealth kills δεν έχει...

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Περιττω να πω οτι χροσταω rep στον Majere...

Επισης να πω οτι προ λιγου το εκανα pre-order για να παρω και τον bonus υφασματινο χαρτι, αλλα και για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει καμια στραβη.

Ακομα, οντως θα υπαρχει day 1 patch http://www.shoptonews.net/2011/11/07...day-one-patch/

Και τελος, εχω την ιδια ερωτηση με την 1η του tnf. Οποιος ξερει, ας απαντησει.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Φιλε tnf επαιξα λιγο με 3rd person προοπτικη.Δεν μου αρεσε.Η καμερα ειναι δεξια και πανω απο τον ωμο οταν περπατας απομακρυνεται λιγο οταν εχει μαχη.Το animation ειναι καλυτερο απο το oblivion αλλα και παλι σου δινει την αισθηση οτι ειναι fps παιχνιδι με απλα την επιλογη για 3rd person.Οταν χοροπηδας δεν εχει την αισθηση οτι "πετας" οπως συνεβαινε στο oblivion, ειναι πιο στιβαρος ο χαρακτηρας.Στο τρεξιμο ομοιως, σηκωνε κιαλλη βελτιωση σιγουρα.Κοντολογις, δεν θα συνιστουσα σε καποιον να παιξει σε 3ο προσωπο αλλα για gamers που δεν παλευουν με τπτ το fps, τοτε, μαλλον ειναι playable.

Οσο για τα stealth kills για την ωρα δεν καταφερα να κανω αλλα ειμαι πολυ μικρο level στο κομματι αυτο οποτε ειναι λογικο.Νομιζω οτι εχει κανονικοτατα stealth finishing moves.(θα κοιταξω τα perks , να δω αν περιγραφεται εκει το συγκεκριμενο feature)

Υ.Γ. ακριβως τα αντιθετα ειπε ο φιλος polakis παραπανω... αντε βρες ακρη τωρα!Ενοικιαση για τους πιο απαιτητικους προτεινω.Να δειτε τι σας χαλαει και αν μπορειτε να τα ανεχτειτε.Εμενα στο στυλ που παιζω ειναι 200% αυτο που ηθελα.Εννοειται οποιοι επαιζαν 3rd person στο Oblivion τωρα θα τους φανει ακομα καλυτερο-δεν το συζητω.

edit το βαζω σε spoiler για να μην γινει η σελιδα λαστιχο, δεν εχει κανενα spoiler:
    Spoiler!
    Last edited by MajereMP44; 10-11-2011 at 00:34.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

''Εννοειται οποιοι επαιζαν 3rd person στο Oblivion τωρα θα τους φανει ακομα καλυτερο-δεν το συζητω.''

Αυτο μ φτανει!

Υ.Γ. Αν και στο Oblivion επεζα ανετα και σε first και σε third person.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Απ' οτι ειδα το animation ειναι χειροτερο οταν εχεις εξω τα οπλα...

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Παιδια για τον χαρτι preorder απο οποιοδηποτε καταστημα?

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Ολες οι εκδοσεις εχουν και τον χαρτη μεσα κανονικα.

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Ναι ειναι βελτιωμενο το τριτο προσωπο σε animation. Εγω μαλιστα παίζω μόνο σε 3ο πρόσωπο! Stealth kills δεν έχει...
    Σε τριτο προσωπο παιζω, μια χαρα ειναι, αλλα μπορει να χρειαστει να αλλαξεις σε πρωτο στις μαχες ή οπου αλλου χρειαζεται ωστε να στοχευεις καλυτερα.

Εχει stealth kills, απλα πρεπει να ανεβασεις το αντιστοιχο perk. Εχει μια κατηγορια μονο stealth και εκει εχει τα διαφορα perks σχετικα με αυτο, οπως για backstab ή χτυπηματα με arrows, τα οποια σου δινουν απο 25%-60% πιο δυνατα χτυπηματα σε stealth mode, μεχρι και το να περνας απο μπροστα τους και να μην σε βλεπουν καθολου οι εχθροι αν το ανεβασεις παρα πολυ.

Προχωρησα λιγο και περασα και εγω τον πρωτο δρακο, οπου και αποροφησα την δυναμη του σκοτωνοντας τον και τωρα μπορω να βγαζω και κραυγες, Shouts. Ειναι μια δυνατη κραυγη οπου οταν την χρησιμοποιεις, πεφτουν ολοι κατω οσοι ειναι μπροστα σου, απο το οστικο κυμα, δεν χανουν ενεργεια ομως. Τωρα ολοι με θαυμαζουν που εχω αυτη την ικανοτητα και με φοβουνται. Με αποκαλουν Dragonborn, οπου καταφερα αργοτερα και εμαθα και αλλο ενα shout, οπου οταν το χρησιμοποιεις μπορεις να μετακινηθεις σχεδον ακαριαια λιγα μετρα πιο περα, προφανως για να μπορεις να αποφυγεις κατι. Οταν τα χρησιμοποιεις, θελει 15 δευτερολεπτα για να ξαναγεμισει.

Δεν ξερω που να πρωτοπαω, αληθεια εχει τοσα πολλα μερη που οσο προχωρας ανακαλυπτεις, οπου και το καθενα μπορει να κρυβει μια αποστολη και items και gold που ενδεχομενως μπορει να βρεις, που σε κανει να θελεις να πας σε ολα και να τα ψαξεις. Εγω προς το παρον, παιζω τα main quests, ελπιζω να μην τελειωσουν γρηγορα. Οπου μπορω περναω και απο διαφορα dungeons που συνανταω και θελω να παρω και ενα σπιτι για να αφηνω τα βαρια αντικειμενα εκει ωστε να μην τα κουβαλαω συνεχεια πανω μου.

Ο χαρτης ειναι πολυ μεγαλος και οι τοποθεσιες ειναι ολες πολυ καλες και συνεχως ανακαλυπτεις καινουργια μερη με πολυ ωραια ατμοσφαιρα και φοβερα τοπια. Οι διαδρομες δεν ειναι παντα μεσα απο δρομους, μπορεις να πας απο οπου θες, οπου θες. Παμε για δευτερο τον δρακο τωρα, αν και εχω συναντησει και αλλα διαφορα μεγαλα monsters, οπως αραχνες και gianttrolls, αλλα και καθε λογης χαρακτηρες οπως Τhiiefs, μαγους, bandits και αλλους.

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=iLLJwInYhd0&feature=channel_video_title"]The Animation of Skyrim - YouTube[/ame]

Name
    Δημήτρης

ελπιζω μοναχα το stealth να ειναι καλο γιατι μου τα ειπατε λιγο περιεργα τωρα κι εγω ειχα φανταστει να εφτιαχνα εναν χαρακτηρα τυπου assassin....

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^Όπα! Βλέπω την βρήκες την λύση... On hold μεν το ΑC Revelations αλλά θα φτιάξεις Assassino στο Skyrim για να μην σου φάνει τόσο

Name
    Δημήτρης

^^ Χαχαχα ναι indeed!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μια χαρα ειναι το stealth!Aπλα πρεπει να το παλεψεις.Εχει διαφορες απο το oblivion.Οταν μπεις σε stealth mode και περπατας σκυφτος κλπ, θα σου γραψει αν εισαι κρυμμενος ή σε πηραν πρεφα.Οσο καλυτερα το πας θα ανεβαινεις, προφανως.Απλα παιζει ρολο και τι φορας, ποσο ανοιχτο ειναι το περιβαλλον κ.α.

Σε μαι αποστολη απεξω απο μια σπηλια , ηταν 2 μαγοι μαυροντυμενοι σαν χηρες και ηταν δυνατοι για να το παω σε γιουρια..Οσο και να προσπαθησα να πλησιασω σε stealth δεν τα καταφερα και στους 2.Με invisibility potion κατι εγινε.

Εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση ποσο πολυ μελετησαν το τι μπορει να σκεφτει ο παικτης!Ηθελα να παω απο ενα σημειο στου διαολου τη μανα σενα αλλο σημειο- στου διαολου τον πατερα. και για να κοψω δρομο ειπα, να παω απο τα βουνα.Υπηρχε κατι σαν δρομακι αλλα δεν φαινοταν απο που εκοβε αναμεσα στις βουνοκορφες και τελικα μ λεει "Ταδε μονοπατι" ανακαλυφθηκε!
    Μια αλλη τρομερη φαση ειναι σε ενα quest του main story (οπως και στα περισσοτερα) εχεις διαφορες επιλογες και πραγματικα μπορεις να φερθεις οπως νομιζεις (persuade γινεται με βαση το διαλογο και οχι εκεινη τη ροδα που ειχε το oblivion).Εκει που λοιπον κανω διαλογο ειχε επιλογη να κανω και συμφωνια με τον NPC.Του λεω καλα μισο να το σκεφτω.Και του χωνω μια shout (οχι αυτη που λεει o criter) και τον αρχιζω στο ψαχνό ουτε καν προλαβε να βγαλει το οπλο του! επικες στιγμες, πληρους ελευθεριας!
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Kανεις stealth kill η απλα χτυπας απο πισω για περισσοτερο damage?

Bookmarks

Bookmarks