Page 19 of 90 FirstFirst ... 91516171819202122232969 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Aniliagos View Post
    συγνώμη για το offtopic αλλά σκέφτομαι να πάρω το oblivion και δεν ξέρω ποια έκδοση είναι καλύτερη (μάλλον η goty) αλλά και τι διαφορές έχουν ?
    Επειδη ειμαστε offtopic απλα μια κουβεντα. Η GOTY εκδοση εχει το oblivion + τα 2 expansions που εχουν βγει και πλεον ειναι και platimun οποτε δεν τιθεται θεμα για το ποια εκδοση πρεπει να επιλεξεις.

Val θα σε πετροβολησω, δεν την γλυτωνεις.
    Σε αυτο με τα δεντρα θα συμφωνησω γιατι μου ειχε κανει και μενα εντυπωση απο τοτε που παρουσιαστηκε το παιχνιδι. Σε μια συνεντευξη ο Howard επιβεβαιωσε οτι το παιχνιδι δεν υποστηριζεται πια απο την μηχανη speedtree. Προκειται για την γνωστη μηχανη που χειριζεται την foliage (animation και τα physics τους αν δεν κανω λαθος) σε αρκετα παιχνιδια τα τελευταια χρονια. Εδωσε καποιες εξηγησεις γι'αυτο λεγοντας οτι ο κοσμος του Skyrim δεν θα εχει τοση βλαστηση επομενως ηθελαν τα δεντρα να ειναι hand drawn και να αντιδρουν ανεξαρτητα στον αερα, να ειναι breakable κτλ..
    Κι εγω για να ειμαι ειλικρινης προς το παρον δεν το βλεπω αυτο, θα μου πεις ειδαμε βλαστηση? Ε , απο οση ειδαμε τελος παντων.

Αλλα ωρες ωρες δειχνει αψυχος... γιατι?
    Ανεξαρτητα απο το τι θα δουμε στο τελικο προιον, νομιζω πως ειναι αναποφευκτο σε παιχνιδια τετοιου μεγεθους να υπαρχουν και εντελως αψυχα κομματια. Σε ενα linear παιχνιδι με scripted routes ειναι σιγουρα ευκολοτερο να το ελεγξεις, εδω ομως οχι και τοσο. Το ιδιο ισχυε και στο oblivion και νομιζω οτι ειναι λογικο ως ενα σημειο.
    Για τους δρακους συμφωνησα απο την πρωτη στιγμη που το ανεφερες σαν αρνητικο (την επαναληψη δλδ), βεβαια απο τη στιγμη που εκαναν αυτη τη σεναριακη επιλογη δεν μπορουσαν να βαλουν 2-3 σε ολο το παιχνιδι. Υποτιθεται οτι εχουν εξαπλωθει σε ολη τη χωρα και ειναι ολοκληρο race, οποτε ειναι πολλοι.
    Last edited by hakoo; 12-08-2011 at 16:32.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kaποιες καινουριες εικονες απο races

Spoiler!

Me likes the wood elf

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Στον "Red"guard εχουν κανει ενα λαθος

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Για το χρωμα λες? Και στο oblivion ετσι ηταν παντως.

Evolution of models/faces: (skyrim/oblivin/morrowind)

Spoiler!

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Τις σαύρες δείτε που θα με γίνουν και badass με το Skyrim!

Για μένα την παράσταση κλέβουν οι Imperial/Nord, επιτέλους θα μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε και από την εμφάνιση...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαποιες νεες εικονες με διαφορετικα μοντελα των races που εδειξαν πριν λιγες μερες.

Spoiler!

LOL @ the second one

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

I'm back!

Φανταστικες οι νεες εικονες. Οσο για την Συλλεκτικη τσιμπημενη αλλα ισως δοσουμε το ''κατι παραπανω''.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Eνα δειγμα του τι μπορουμε να κανουμε με τον character creator
    Spoiler!

Το θετικο ειναι οτι πλεον ολες οι φυλες ειναι καλοσχεδιασμενες και θα ειναι πραγματικα δυσκολη επιλογη.
    Last edited by hakoo; 25-08-2011 at 04:15.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Δεν υπαρχει... Και το χειροτετο? Τον Νοεμβρη μπαινω στρατο..

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια, χωρις να θελω να μειωσω το παιχνιδι, που οντως ειναι καταπληκτικη η δουλεια στον ψharacter creator απο οτι φαινεται, απλα να αναφερω σαν προσωπικη αποψη:

Ειμαι ο μοναδικος που σιχαινομαι την διαδικασια (ιδιως οταν ειναι καρα-υπερβολικη με απειρες επιλογες) της δημιουργιας χαρακτηρα?

Μην παρεξηγηθω, λατρευω να ασχοληθω με τα attributes toy χαρακτηρα μου, αλλα τωρα να μεγαλωνω τις μυτες, την αποσταση των ματιων, τα ζυγωματικα, το πηγουνι και λοιπα και λοιπα και λοιπα, το θεωρω απιστευτο μα απιστευτο waste of time. Θυμαμαι στο Oblivion ειχα φαει γυρω στα 45 λεπτα....και στο τελος ειπα αη σιχτηρ, πατησα καμμια δεκαρια φορες την επιλογη "random" και με το που ειδα κατι που μου αρεσε το αφησα εκει! χαχαχα

I suck...αλλα τουλαχιστον εχω και παρεα ή ειμαι μονος μου?

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

hakoo ουτε τωρα μ' αφηνει για rep. Να μου υπενθιμισεις να σου δοσω οταν μπορεσω.
    Πραγματικα οντως πολυ δυσκολη επιλογη, στο Oblivion αποφασισα, σχετικα, γρηγορα...τωρα δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε 4 φυλες!

@Δημητρη, ρε εισαι πολυ ατυχος. Σοβαρα τωρα, εισαι απιστευτα ατυχος...

@Valkyre, συμφωνω εν μερει. Αλλα εχω καποιες ενστασεις. Θα σου δοσω ενα προσφατο παραδιγμα γιατι απο το character creation του Oblivion δεν θυμαμε σχεδον τιποτα. Λοιπον, οταν δημιουργεις ενα παικτη στο PES. Σου εχει κι αυτο αποσταση ματιων,φρυδιων, μακρος μυτης κ.τ.λ. βεβαια οχι τοσο πολλες επιλογες οσο το Oblivion αλλα εχει μπολικες. Εκει επειδη εγω βαριεμε επισης αφανταστα τα αφηνω ολα στο 0. Ουτε +1 ουτε -2 ουτε τιποτα. Και μετα αλλαζω χρωμα στα μαλλια κ.τ.λ. Δηλαδη σου λεω οτι οντως δεν ειναι αναγκαστικο να κανεις ολες αυτες τις ριθμυσεις. Παντως οσον αφορα το Oblivion περασα απο ολα και τα ρυθμισα.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ρε παιδια, χωρις να θελω να μειωσω το παιχνιδι, που οντως ειναι καταπληκτικη η δουλεια στον ψharacter creator απο οτι φαινεται, απλα να αναφερω σαν προσωπικη αποψη:

Ειμαι ο μοναδικος που σιχαινομαι την διαδικασια (ιδιως οταν ειναι καρα-υπερβολικη με απειρες επιλογες) της δημιουργιας χαρακτηρα?

Μην παρεξηγηθω, λατρευω να ασχοληθω με τα attributes toy χαρακτηρα μου, αλλα τωρα να μεγαλωνω τις μυτες, την αποσταση των ματιων, τα ζυγωματικα, το πηγουνι και λοιπα και λοιπα και λοιπα, το θεωρω απιστευτο μα απιστευτο waste of time. Θυμαμαι στο Oblivion ειχα φαει γυρω στα 45 λεπτα....και στο τελος ειπα αη σιχτηρ, πατησα καμμια δεκαρια φορες την επιλογη "random" και με το που ειδα κατι που μου αρεσε το αφησα εκει! χαχαχα

I suck...αλλα τουλαχιστον εχω και παρεα ή ειμαι μονος μου?
    Ουτε και γω ασχολουμαι τοσο με αυτα,εκτος και αν ο χαρακτηρας ειναι τοσο χαλια που χρειαζεται ''πειραγμα''

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    hakoo ουτε τωρα μ' αφηνει για rep. Να μου υπενθιμισεις να σου δοσω οταν μπορεσω.
    Πραγματικα οντως πολυ δυσκολη επιλογη, στο Oblivion αποφασισα, σχετικα, γρηγορα...τωρα δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε 4 φυλες!

@Δημητρη, ρε εισαι πολυ ατυχος. Σοβαρα τωρα, εισαι απιστευτα ατυχος...

@Valkyre, συμφωνω εν μερει. Αλλα εχω καποιες ενστασεις. Θα σου δοσω ενα προσφατο παραδιγμα γιατι απο το character creation του Oblivion δεν θυμαμε σχεδον τιποτα. Λοιπον, οταν δημιουργεις ενα παικτη στο PES. Σου εχει κι αυτο αποσταση ματιων,φρυδιων, μακρος μυτης κ.τ.λ. βεβαια οχι τοσο πολλες επιλογες οσο το Oblivion αλλα εχει μπολικες. Εκει επειδη εγω βαριεμε επισης αφανταστα τα αφηνω ολα στο 0. Ουτε +1 ουτε -2 ουτε τιποτα. Και μετα αλλαζω χρωμα στα μαλλια κ.τ.λ. Δηλαδη σου λεω οτι οντως δεν ειναι αναγκαστικο να κανεις ολες αυτες τις ριθμυσεις. Παντως οσον αφορα το Oblivion περασα απο ολα και τα ρυθμισα.
    Εξυπακουεται οτι τιποτα απο αυτα δεν ειναι εξαναγκαστικο και μπορεις να τα προσπερασεις ολα. Δεν λεω οτι ειναι κακο που υπαρχουν τοσες επιλογες, αν μη τι αλλο ειναι καλο γι αυτους που γουσταρουν να το ψαχνουν το θεμα! Απλα εγω σαν Δημητρης τhn βαριεμαι αυτη την διαδικασια, ειναι προσωπικο γουστο, καταλαβες και αναρωτιομουν εαν μονο εγω την βαριεμαι ολη αυτην την φαση και αφηνω τους θεους του "random" nα αποφασισουν για εμενα!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Εξυπακουεται οτι τιποτα απο αυτα δεν ειναι εξαναγκαστικο και μπορεις να τα προσπερασεις ολα. Δεν λεω οτι ειναι κακο που υπαρχουν τοσες επιλογες, αν μη τι αλλο ειναι καλο γι αυτους που γουσταρουν να το ψαχνουν το θεμα! Απλα εγω σαν Δημητρης τhn βαριεμαι αυτη την διαδικασια, ειναι προσωπικο γουστο, καταλαβες και αναρωτιομουν εαν μονο εγω την βαριεμαι ολη αυτην την φαση και αφηνω τους θεους του "random" nα αποφασισουν για εμενα!
    Οσον αφορα εμενα παντως, επισης βαριεμε την διαδικασια στα διαφορα ποδοσφαιρακια(PES,fifa)αλλα σε καποια παιχνιδια(οπως ειπα Oblivion ή Demon's Souls), θα περασω και θα κανω τις ρυθμισεις απο ολες τις επιλογες που μου δινονται.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καθόλου μοναδικός δεν είσαι. Join the club.
    Damn these character creators.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Και γω τη βαριεμαι τη διαδικασια αυτη πολλες φορες αλλα σε κατι παιχνιδια σαν αυτο που θα φας τον χαρακτηρα στη μαπα 300 ωρες θελει λιγη ενασχοληση

Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

First two Skyrim DLC packs heading to Xbox 360 first

On November 11th, Bethesda Game Studios brings us the next installment in The Elder Scrolls franchise with The Elder Scrolls V: Skyrim. Xbox LIVE will be the first to bring players the experience of Skyrim's add-on content in this revolutionized open-world fantasy epic where players can explore any way they choose.

The first two add-on content drops for The Elder Scrolls V: Skyrim will be releasing exclusively on Xbox 360, 30 days before it's available anywhere else. If you'd like to be the first to break new ground in Skyrim, Xbox LIVE is the only destination that won't keep you waiting.

For more information about The Elder Scrolls V: Skyrim please visit http://www.elderscrolls.com/skyrim/ and http://www.xbox.com/skyrim.
    1 μηνα αποκλειστικοτητα τα dlc στο 360.
    Mιλαμε για απιστευτα καραγκιοζηλικια.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

FU haters,character creators ftw .
    Ξοδευω αρκετη ωρα οταν ενας creator ειναι καλος προσπαθωντας να φτιαξω εναν χαρακτηρα ειτε που να μου θυμιζει ή οπως θα ηθελα να ειμαι αν προκειται να μπω στο πετσι του χαρακτηρα πχ περιπτωσεις Dragon age origins ή απλα που να μου καθεται καλα οπτικα με βαση καποια στοιχεια που θελω να εχει(female characters κυριως ).Οταν ενα rpg μου το παρεχει για καποιον λογο τοτε το θεωρω αναποσπαστο κομματι της εμπειριας μου.
    Τωρα αν πεσω σε κανα creator στυλ demon souls(οπου ειναι σχεδον θαυμα να βγαλεις κατι που να μην ειναι εκτρωμα) ή ο default να ειναι στα γουστα μου(πχ dragon age 2 τοσο απο male οσο και απο female style.....yeah fuck that,ακομα και ο default μου κανει.

Με βλεπω παντως να το παιζω σαν σαυρα το skyrim...και να δεις που δεν το περιμενα να φαινονται τοσο φοβεροι.Θα δωσει και ποιο κυριολεκτικη σημασια στο dragon-born lol.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post

χαχαχαχα ε οχι ρε φιλε...μα που εχουμε φτασει δηλαδη!!! αυτα τα πραγματα ειναι ανυπαρκτα εντελως!! Ξεφτυλα με ολη τη σημασια της λεξης...χαχαχα ακομα γελαω!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Quote Originally Posted by hakoo View Post

Eλεος πια μαυτη την πατσαβουρα που λέγεται XBOX.Τι στο διαολο του βρισκουν???
    Satan has left his killing floor
    PS4

Bookmarks

Bookmarks