Page 10 of 90 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Καλυτερα!
    Ετσι,θα επικεντροθουν στο single και θα το κανουν οσο καλυτερο μπορουν...και εμεις ας ετοιμαζουμε τις πανωπλιες μας!

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

και εγω συμφωνω με τον messi10 μην το κανουν Lineage το παιχνιδι

Cool Member Daemonos's Avatar
    PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Ναι καλά... θα σας χαλούσε να είχε ενα Lan να έπαιζες με το φιλαράκι σου...
    Μ@λακία που δεν βάλανε.
    " What we do in life echoes in eternity... "

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

lol εμενα ναι θα με χαλαγε παρα πολυ. Το παιχνιδι δεν ειναι ΜΜΟ και δεν ειναι co-op και multiplayer και αλλες τετοιες αηδιες. Το παιχνιδι θελει να πει μια ιστορια. Και η ιστορια αυτη θα ειπωθει σωστα με αυτον τον τροπο, οχι με απροσωπους χαρακτηρες που το μονο που κανουν ειναι να πετσοκοβουν τερατα, να κανουν loot και να φιγουραρουν τον εξοπλισμο τους στους υπολοιπους απροσωπους χαρακτηρες.

Lan κλπ μακρια απο εμας. Υπαρχουν επιλογες, το Elder Scrolls δεν εχει αναγκη αποκτησης multiplayer.

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Εμένα δεν θα με χαλαγε να παίξω ενα Co-op σε story mode με ένα φίλο μου σε Restricted Lan 2 παίχτες να κάνουμε παρέα Quests.
    Μήν μπερδεύετε το LAN με το MMO... καμία σχέση!
    Και σε τέτοια Games μπορείς να κάνεις και άνετα Role Playing! μήν το βλέπετε μόνο απο την Arcade μεριά.
    Ας είχε τέτοια δυνατότητα και απο εκεί και πέρα δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις...

Last edited by Daemonos; 04-04-2011 at 13:43.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Τi θα πει arcade κλπ?Νομίζω φίλε οτι δεν πρεπει να σπαταλήσουν ουτε ενα δευτερολεπτο από το development για να έχει το παιχνιδι οποιασδηποτε μορφής multi.Είναι πολυ λάθος για εμένα και οπως ολα δειχνουν δεν προκειται να συμβεί τπτ τέτοιο.Ευτυχως.Θα είναι παιχνιδάρα καθαρόαιμο single player rpg και μακάρι να κυκλοφορούσε σημερα.Υπάρχουν σίγουρα rpgs με multi , να παιξεις.Πετυχημενη συνταγη δεν αλλάζει (σε αυτην τη περιπτωση).
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

@ Daemonos

Το θεμα ειναι φιλε μου οτι δεν θα κολαγε με το στορυ. Δεν θα εβγαζε νοημα. Αν οι δημιουργοι θελουν να πουν την ιστορια ενος ξεχωριστου χαρακτηρα, οπως φαινεται οτι θα ειναι το Skyrim, τοτε πως θα εβγαζε νοημα ή θα εκπληρωνε τους σκοπους των δημιουργων ενα παιχνιδι που παιζεται co-op? Ποτε δεν θα ηθελα να δω το στορυ να θυσιαζεται για χαρη του gameplay. Προσωπικη μου αποψη και ας ξερω οτι θα διαφωνησουν αρκετοι.

Το στορυ ειναι ΙΕΡΟ για εμενα ειδικα σε τετοια παιχνιδια.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

ε μα ετσι οπως εχει γινει το online σημερα δε θα με παραξενευε καθολου αν το εβαζαν και σε elder scrolls... θα γινοταν κατι σαν το call of duty δηλαδη ενα μερος για να ακουσεις 10χρονα να βριζονται στα μικροφωνα τους(υπαρχουν παντα εξαιρεσεις)...

Elite george13gr's Avatar
    PSN ID
    george13gr
    Name
    Γιώργος

αφιερωμένο εξαιρετικά
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=awhApGFT9H0"]YouTube - Oblivion greek style![/ame]

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Θα συμφωνησω με τα παιδια για το MP!
    Με τιποτα δεν θελω να χαλασουν το story.Και το Μεσαιωνικο υφος.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!
    Co-op και mmo υπαρχουν πολλα...

Member angelponiros's Avatar
    PSN ID
    angelponiros

Το elder scrolls πρέπει να μείνει όπως έχει , δεν χρειάζεται εκσυγχρονισμούς!!!
    Ας χαθούμε στην μαγεία του σεναρίου μόνοι μας με προσήλωση!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ούτε με το ζόρι!!!

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Καλά χαλάρωσε angelponiros, συζήτηση κάνουμε...

Quote Originally Posted by angelponiros View Post
    Το elder scrolls πρέπει να μείνει όπως έχει , δεν χρειάζεται εκσυγχρονισμούς!!!
    Ας χαθούμε στην μαγεία του σεναρίου μόνοι μας με προσήλωση!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ούτε με το ζόρι!!!

Διευκρινίζω οτι εγώ είπα απλά οτι θα μου άρεσε να είχε και αυτή την επιλογή.
    Γενικά είμαι υπερ της άποψης οτι τα Games και οι εταιρίες που τα βγάζουν στην αγορά πρέπει να προσφέρουν στον παίχτη-αγοραστή-πελάτη πολλές επιλογές...
    Σε καμία περίπτωση αυτή η Extra επιλογή δεν επηρεάζει την ομορφιά του παιχνιδιού και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος να το ακολουθήσει αν δεν του αρέσει...

P.S: Ακολουθώ την σειρά απο το Arena.

Name
    Δημήτρης

Tην επηρεαζει φιλε μου, αλλαζει εντελως τον τροπο με τον οποιο λεγεται η ιστορια. Φαντασου το λιγο. Το ιδιο ειναι να εχεις μια ιστορια για εναν χαρακτηρα και το ιδιο ειναι να ειναι μια ιστορια για 2 χαρακτηρες?

Φαντασου την εξης απλη σκηνη: σε καποιο σημειο της ιστοριας ο ηρωας αιχμαλωτιζεται, ανακρινεται/βασανιζεται. Πως θα δουλεψει αυτη η σκηνη με 2 χαρακτηρες? Πως θα δουλεψει το σεναριο αν θελει να σε επηρεασει συναισθηματικα σε σχεση με τον χαρακτηρα σου?

Τα παραδειγματα ειναι πολλα. Μια ιστορια με εναν χαρακτηρα εχει σκοπο να σου πει μια επικη ιστορια γι αυτον. Μια ιστορια με 2 χαρακτηρες αυτοματως θυσιαζει μεγαλο μερος της οποιας συναισθηματικης ή μοναδικης αισθησης που εχεις για τον χαρακτηρα σου.

Δεν μπορει να υπαρχει απλα ως επιλογη. Απο την στιγμη που θα υπαρχει θα πρεπει να υπαρξουν και σεναριακες αλλαγες.

Εκτος κι αν μιλαμε για την εντελως ηλιθια περιπτωση που ο 2ος χαρακτηρας ειναι παντελως ακυρος, ενα bot στην ουσια, που τον κουβαλας μαζι σου και εξαφανιζεται ως δια μαγειας σε story sequences και ξαναεμφανιζεται απο το πουθενα. Το οποιο θα το θεωρουσα τραγικο παραπτωμα σε ενα παιχνιδι του βεληνεκους του Skyrim.

Ο μονος τροπος για να δουλεψει σωστα το Co-op ειναι στην ουσια να ειναι 2 παιχνιδια σε ενα. 2 χαρακτηρες με διαφορετικη ιστορια ο καθενας οι οποιοι συγκλινουν καποια στιγμη τα μονοπατια τους. Και παλι ομως θα επρεπε το παιχνιδι να εχει ξεχωριστο κομματι για τον ενα χαρακτηρα και ξεχωριστο για τον αλλο μεχρι να συναντηθουν. Και οταν θα συναντηθουν θα πρεπει να ειναι υποχρεωτικο το online παιχνιδι. Και παλι...τωρα που το ξανασκεφτομαι...δεν θα δουλεψει σωστα... δεν γινεται να ειναι το ιδιο.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το multi του AC Brotherhood ή του DS 2 (όπως εγώ) αν και υπάρχουν σαν επιλογές και χάρηκα το single μια χαρά και δεν μου φάνηκε πουθενά επηρεασμένο από την επιλογή του multi.Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει και στο Elder Scrolls και όσοι δεν γουστάρουν παρέα απλά θα αγνοούσαν παντελώς την επιλογή στην αρχική οθόνη που λέει multiplayer.
    Έχω ξαναπεί πως ο μόνος λόγος που και εγώ θα βροντοφωνάξω μακριά από το multi για μια εταιρία θα είναι αν επηρεάσει την ανάπτυξη του single ή μειώσει την διάρκειά του κ.τ.λ. αν και έχουμε πολλά παραδείγματα που αυτό δεν έχει γίνει

Name
    Δημήτρης

Που κολλαει ομως το multiplayer στυλ assassins creed brotherhood με το co-op που συζηταμε πιο πανω?? Επισης, σοβαρα τωρα.... δηλαδη φανταζεστε ενα multiplayer σε ενα παιχνιδι σαν το oblivion? Και τι θα κανουν οι παιχτες? θα γυρνοβολανε και θα αλληλοσβαζονται? Δεν ξερω...πραγματικα δεν νομιζω οτι πρεπει να αρχησουν KAI TA RPG να εχουν ντε και καλα multiplayer. Ας αναλωσουν τις ωρες που θα ασχοληθουν με το multiplayer στο να φτιαξουν ακομα πιο πλουσιο το single player.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Daemonos
    Γενικά είμαι υπερ της άποψης οτι τα Games και οι εταιρίες που τα βγάζουν στην αγορά πρέπει να προσφέρουν στον παίχτη-αγοραστή-πελάτη πολλές επιλογές...
    Σε καμία περίπτωση αυτή η Extra επιλογή δεν επηρεάζει την ομορφιά του παιχνιδιού και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος να το ακολουθήσει αν δεν του αρέσει...
    Kι εγω ειμαι υπερ των πολλων επιλογων, με βασικη προυποθεση ομως να μην επηρεαζεται η ποιοτητα του προιοντος (προς τα κατω).
    Απο τη στιγμη που σου λεει απο μονος του και εξ'αρχης ο υπευθυνος του project οτι στην προκειμενη περιπτωση του Skyrim μoνo να χασει ειχε το project απο το multi επομενως επηρεαζεται η ομορφια του παιχνιδιου, αληθεια ποσο νοημα εχει να το συζηταμε?

“We always look into multiplayer, put lots of ideas on the whiteboard, and it always loses. It’s not that we don’t like it. I can think of ways it would be a lot of fun, but at the end of the day, that dev time is going to take away from doing the best single-player game we can, and that’s where our hearts are.” said Todd.

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Αυτό λέω και εγώ....Έχεις ενα rep απο μένα.

Name
    Δημήτρης

^^ Kαι εγω

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Που κολλαει ομως το multiplayer στυλ assassins creed brotherhood με το co-op που συζηταμε πιο πανω??
    Κολλάει σαν multi είτε αυτό λέγεται online co-op (πάλι multi χαρακτιρίζεται) είτε όχι.....απλά σκεφτείτε πόσοι λέγατε ακριβώς τα ίδια για τα multi των uncharted, Assasins creed και Dead Space (για το ότι δεν κωλάει στο στυλ του παιχνιδιού και πως θα επηρεάσει την ποιότητα του single) και διαψευτίκατε πανηγυρικά (τουλάχιστον στο θέμα ποιότητας single).Δεν είμαι developer για να ξέρω τι και αν θα ταίριαζε multi στο Elder scrolls αλλά για να λένε αυτοί ότι δεν κωλάει και θα μείωνε την ποιότητα του single κάτι θα ξέρουν και μπράβο τους που δεν ασχολούντε πραγματικά αλλά ακόμα και να βάζανε multi κάτι θα ξέρανε παραπάνω

Page 10 of 90 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks