Page 57 of 90 FirstFirst ... 74753545556575859606167 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Στο Ps3 εχει το πιο εντονο προβλημα. Στο PC και στο 360 παιζει καλυτερα απ´οτι λεγεται, οποτε αν θελει καποιος να το παιξει οποσδηποτε, καλυτερα να το προτιμησει εκει που υποτιθεται θα δουλευει καλυτερα. Συμφωνω με τον Val να μην υποστηριζουμε εταιριες που δεν σεβονται τους καταναλωτες και να τις τιμωρουμε με το να μην αγοραζουμε.

Οταν βλεπεις οτι το παιχνιδι αλλου δουλευει καλα και στο PS3 ομως οχι, αναρωτιεσαι για ποιο λογο; Αφου το ιδιο προγραμμα ειναι, γιατι; Γιατι να τα ριχνουμε μονο στους προγραμματιστες, που στην τελικη καταφεραν να κανουν ενα παιχνιδι να δουλευει καλα εστω στο PC και στο Xbox εκτος ομως απο το PS3 που εχει προβληματα.

Θα τα βαλεις και με τη Sony στην τελικη. Ειναι η τελευταια που εχει και την ευθυνη για την κυκλοφορια του παιχνιδιου, οπου θα επρεπε να το ειχε δοκιμασει.
    Δεν θα την κατηγορησεις ευθεως βεβαια, αλλα αν για καποιο λογο τελικα το παιχνιδι δεν φτιαξει οπως πρεπει και το PS3 δεν θα ειναι τελικα σε κατασταση να το τρεξει σωστα, θα εχει μεγαλη ευθηνη η Sony, η οποια θα επρεπε να εχει δοκιμασει το παιχνιδι νωριτερα και αν εβλεπε οτι το παιχνιδι δεν μπορουσε να τρεξει σωστα ή το μηχανημα εστω δεν ηταν αρκετα ικανο ωστε να το τρεξει σωστα, να μην το κυκλοφορουσε ποτε και καθολου για το PS3.
    Μιλαμε ομως για πολυ δυνατο τιτλο ετσι; Παει για παιχνιδι της χρονιας παρολα αυτα που ακουγονται, εννοειτε οτι ειναι παιχνιδι που θα το ηθελαν ολοι οι PS3 users, δηλαδη εμεις, και η Sony ακομα περισσοτερο προκειμενου να εχει κερδος, επρεπε να το κυκλοφορουσε παση θυσια. Εχει ηδη κανει αρκετες πωλησεις στο PS3 και σιγουρα θα γνωριζαν και η bethesda και η sony οτιδηποτε σχετικα με το παιχνιδι. Δεν νομιζω να κυκλοφορουν ετσι απλα τα παιχνιδια, δοκιμαζονται. Ποσο πια ενος τετοιου ιδιαιτερου παιχνιδιου. Νομιζω δεν εχει ξαναγινει με αλλο παιχνιδι αυτο, ουτε με αλλα παιχνιδια της Bethesda σε τετοιο βαθμο. Να μην μπορεις να παιξεις δηλαδη απο ενα σημειο και μετα λογω προβληματων που παρουσιαζονται στην πορεια και μετα απο καποιες ωρες.

Παντως παρολη την απαισιοδοξια αυτη την στιγμη οπου παρουσιαζονται ολα αυτα τα προβληματα, ευελπιστω και εγω οτι το PS3 θα ειναι πολυ ενταξει ωστε να παιξει καποιος το παιχνιδι αυτο και μακροχρονια. Θα διορθωθει σιγουρα, οτι και να ειναι αυτο που προκαλει προβληματα, ειδικα τωρα που εχει γινει και τοσος ντορος, δεν νομιζω να μεινει αφτιαχτο.
    Θα δειξει, λιγες μερες εμειναν απο το patch, αντε να δουμε.
    Last edited by criter; 27-11-2011 at 01:08.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Eγω παντως θα συμφωνησω πιο πολυ με τον Val. Σιγουρα εχει ενα μικρο μεριδιο ευθυνης και η SONY, αλλα οτι εχει μεγαλυτερο ή ισο με την Bethesda, πραγματικα πιστευω πως ειναι λαθος. Η SONY μετα απο αυτα, σιγουρα θα μπορουσε να ειχε κανει κατι, να ειχε βγει και να ειχε μιλησει, να τοποθετηθει , αλλα δεν ειναι ''νταντα'' των PS3 Owners. Και δεν ξερω και κατα ποσο το ηξερε η εταιρια, καθως PS3 Version ουτε εδειξαν, ουτε εδωσαν για review, οποτε κατα πασα πιθανοτητα πριν το release η SONY δεν θα ηξερε το παραμικρο.

Η Bethesda ειναι αυτη που ΗΞΕΡΕ απο την αρχη το gamebreaking bug που ειχε το παιχνιδι της, και το κυκλοφορησε εχοντας 2 σκοπους. Ειτε να περασει στα κουτουρου και να μην παρει μεγαλη δημοσιοτητα, ειτε(αυτο που γινεται τωρα) να '''αναγκαστει'' να βγαλει patch για να αποκαταστησει την φημη της. Kαι οπως ειπε κι ο Hakoo, αγαπαω επισης τα παιχνιδια της Bethesda και την θεωρω κορυφαια στα RPG, αλλα αηδιαζω με την αισχρη πολιτικη της.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    criter

Μessi μπορει να μην ειδε την δημοσιοτητα η εκδοση για PS3 μεχρι και λιγο πριν κυκλοφορησει επισημα. H Sony ομως θα γνωριζε πολυ πιο πριν σιγουρα, αφου δοκιμαζει καλα τα παιχνιδια πολυ πιο πριν σιγουρα. Δεν παιζει να μπορει να μην γνωριζε τιποτα. Λες να εδωσε εγκριση να κυκλοφορησει το παιχνιδι χωρις να το εχει τεσταρει σε βαθος ή να πηρε το παιχνιδι λιγο πριν κυκλοφορησει και να μπηκε απλα να το ειδε λιγο στην αρχη και να ειπε α ολα καλα ενταξει ειναι τρεχει, κυκλοφορηστε το; Θα επρεπε να το γνωριζε λογικα το οποιο θεμα υπηρχε.

Patch θα εβγαζε ουτως ή αλλως το παιχνιδι, το ειχαν πει στην bethesda απο πριν οτι θα ειναι buggy game οχι μονο στο PS3, αλλα παντου λογω του μεγεθους του παιχνιδιου, οτι δηλαδη θα προκαλουνταν διαφορα περιεργα τα οποια θα διορθονονταν υστερα απο feedback απο παιχτες και με patch. Δηλαδη το αναγκαστικο που λες ηταν προκαθορισμενο εως ενα βαθμο, δεν προεκυψε απο τα προβληματα που παρουσιασε στο PS3.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

(Στο 1ο δεν παιρνω θεμα, γιατι οντως δεν ξερω - εξαλλου κανεις μας δεν μπορει να ειναι σιγουρος)

''Patch θα εβγαζε ουτως''

Το σιγουρο patch ηταν το κλασσικο day 1. Αλλα patches δεν ηταν...προγραμματισμενα....

''το ειχαν πει στην bethesda απο πριν οτι θα ειναι buggy game οχι μονο στο PS3, αλλα παντου λογω του μεγεθους του παιχνιδιου''

Ακριβως το αντιθετο ειχαν πει στην Bethesda. Οτι δλδ ολες οι εκδοσεις ειναι το ιδιο καλες, μια χαρα, και οσοι ροταγαν για την PS3 Version οι ανθρωποι της Bethesda απανταγαν οτι ειναι καλη και ιση με τις αλλες. ΠΟΤΕ δεν ειπαν οτι θα ειναι bugg y game. Τα μικρα bugs τα περιμεναμε(λογω μεγεθους), αλλα με τιποτα αυτα τα gamebreaking που μαλιστα ειναι ΜΟΝΟ για 1 κονσολα.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

distixos to oti to xbox kerdise toso edafos se ayth th genia konsolon ine arinitiko gia ti sony ke osous agorazun 3rd party pexnidia sto ps3
    akrivos epidi sxedon oloi oi devs ftiaxnun ta pexnidia me lead console to xbox ke sto ps3 exume arketa metria/kaka ports

pantos h EA pu troei toso kraksimo isos na kani ti kaliteri dulia (apo tin apopsi oti ta pexnidia tis ine sxedon panomiotipa sto xbox ke sto ps3) eno h polidiafismeni bethesda mas exi grammenous kanonika.. Gia mena pantos h bethesda den ine ke toso psila os eteria, ok ftiaxnun terastia open world pexnidia alla me 100ades bugs ke glitches ke poles fores adiafora senaria (px fallout 3 ke oblivion). Elpizo na kanun to skyrim tulaxiston ipoferto sto ps3 an thelun na me pisun na agoraso ksana pexnidi tus

PSN ID
    criter

@messi Οταν κατι προκειτε να βγει στην αγορα, οτιδηποτε, πρεπει να περναει απο ελεγχο ποιοτητας.
    Οσο για το buggy game αν δεις τα τελευταια βιντεο πριν κυκλοφορησει, το λεει σε καποια φαση σε συνεντευξη και λεει μην περιμενετε ενα τελειο παιχνιδι, θα εχει διαφορα θεματακια, τα οποια μεσω patch θα διορθονονται. Θα γραφουν οι παιχτες τα διαφορα θεματα που μπορει να προκυπτουν και θα εργαζεται η bethesda ωστε να τα διορθωνει. Ετσι δουλευει η βιομηχανια, σε βαθμο oπου αν πχ. πουν αρκετα ατομα οτι γιατι ο δρακος να ξαπλωνει μπρουμητα οταν τον σκοτωνεις, εμεις τον θελουμε ανασκελα, θα το κανουν. Αφου το θελει ο κοσμος, αυτο κανουν.

Εdit
    Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα θελω να θιξω και κατι αλλο που ειχε πει και ο φιλος majere για το τι πρεπει να διορθονεται και τι οντος διορθονεται σε ενα παιχνιδι γενικα, υστερα απο patch. Βλ. GT5, χαρτονια κτλ. και οχι αλλα πιο σοβαρα θεματα οπως το save και loading times. offtopic
    Last edited by criter; 26-11-2011 at 23:15.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

mia asxeti erotisi.. ta xartonia ti sxesi exun me to gt5?

PSN ID
    criter

^^incar camera για standard cars = σαν ενα μαυρο χαρτονι Το ιδιο πραγμα για ολα τα αυτοκινητα. Υστερα απο επιθυμια πολλων αλλα και αμετρητων αρνητικων σχολιων στο γιατι τα standard cars δεν εχουν εσωτερικη καμερα, εσπευσαν να την προσθεσουν.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Η Sony επετρεψε στο Χ-κουτι να ειναι τοπ κονσόλα στα multiplatforms.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

ontopic τωρα να σας πω -και μη με ματιασετε- οτι εχω φτασει μετα απο 90 ωρες περιπου Lvl42 και το save μου ειναι κοντα στα 12Mb. δυο φορες ειχα προβλημα με το framerate εκανα ενα fast travel στο whiterun και ολα οκ. τι να πω ειμαι τυχερος? φτυστε μη με ματιασετε...

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

H Sony δεν δοκιμαζει κανενα παιχνιδι και τιποτα το οποιο δεν προερχεται απο τα στουντιο της. Δεν εχει ουτε το δικαιωμα ουτε την ευθυνη να τεσταρει τα προιοντα των αλλων.

ειναι σαν να ζηταω εγω απο την αντιπροσωπεια της Μερσεντες να μου δοκιμασει τα λαστιχα της Pirelli που θελω να βαλω στο αμαξι μου.

Τι δουλεια εχει η Σονυ να κανει το quality testing της Betesda? Και αυτοι τι θα κανουν δηλαδη; Θα αρμενιζουν και η Σονυ θα κανει τη δουλεια τους; Μην τρελαθουμε... η Σονυ εβγαλε μια πλατφορμα. Εκανε και τις συμφωνιες της και απο εκει και περα δεν θα κατσει να κανει μαθηματα σωστου ποιοτικου ελεγχου στις διαφορες εταιρειες. Αυτο ειναι δικη τους δουλεια. Απο εκει και περα αν η σονυ δει οτι καποιος κανει χαλια την δουλεια του το μονο που μπορει να κανει ειναι να ζητησει διορθωση του θεματος και να θεσει υψηλοτερα στανταρτς για την επομενη φορα. Και παλι ομως δεν μπορει να διασφαλισει σε τιποτα την ποιοτητα ενος intellectual property αλλης εταιρειας. Δεν εχει το δικαιωμα να ακουμπησει καν το δαχτυλακι της η Σονυ γιατι αυτο αποτελει περιουσια της Bethesda. Και οτι γουσταρει κανει με το προιον της αυτο.

Και παλι στο παραδειγμα μας με το αμαξι, δεν ειναι δουλεια της Μερσεντες να υποδηλωνει στην pirelli τι λαστιχα θα πρεπει να βγαζει...

@hakoo

θα ηθελα να κανεις ενα quote απο οποιοδηποτε μηνυμα μου σε αυτη τη συζητηση το οποιο να δηλωνει οτι η Σονυ πρεπει να την βγαλει λαδι ή οτι υποστηριζω οτι δεν εχει καμμια ευθυνη. Γιατι αλλα γραφω και αλλα φροντιζετε να κρατατε μου φαινεται... ουτε "τυφλα" υποστηριζω την Σονυ και αν αυτο εχετε καταλαβει μεσα απο τα χιλιαδες μηνυματα-κραξιματα που εχω ριξει τοσα χρονια, λυπαμαι πραγματικα...

Λοιπον αλλο να λεω οτι δεν θεωρω βασικο υπευθυνο την Σονυ αλλα αυτον που μου εφτιαξε το προιον και αλλο αυτο που γραφετε εσεις. Ειπα μαλιστα οτι θεωρω οτι εχει μεριδιο ευθυνης και η Σονυ, οχι ομως ετσι και στον βαθμο που λετε εσεις. Ειλικρινα θα παρακαλουσα ειτε να μην διαβαζετε καθολου τα μηνυματα μου ειτε οταν τα διαβαζετε να μην αλλοιωνετε αυτο που θελω να πω λες και ειμαι κανενα κλασσικο τυφλο fanboy με 10 ποστς.
    Last edited by Valkyre; 27-11-2011 at 04:42.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

sxetika me to quality, na prostheso kati simantiko

to dungeon defenders exi argisi 2 mines peripu na vgi sto europe PSN giati den exi apodexti ta pistopiitika piotitas i sony

profanos stis megales eteries den ta kitazu kan. den tus perni na ta kitaksun ki ola. tha itan eksisu megalo provlima gia ti sony to skyrim sto ps3 na vgene 1 mina meta
    Last edited by georgios; 27-11-2011 at 11:02.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Να πω κι εγω τη γνωμη μου. Πιστευω οτι επικοινωνιακα το χανει το παιχνιδι η Sony ετσι. O μη κατοχος κονσολας θα θεωρησει οτι το παιχνιδι εχει προβλημα στο PS και πολυ απλα θα στραφει αλλου. Ανεξαρτητα με το ποιος ευθυνεται για το προβλημα.

Ολοι οι multiplatform τιτλοι παιζουν χειροτερα στο PS. Αυτο γινεται γιατι σχεδον ολοι φτιαχνονται για 360 και μετα μεταφερονται στη δικη μας κονσολα. Αυτο ειναι τριπλο κακο:
    Οχι μονο δεν προωθουνται οι παραπανω ικανοτητες της κονσολας μας, οχι μονο το ιδιο παιχνιδι παιζει και χειροτερα σε μας, εχουμε και την πιο ακριβη κονσολα (η οποια παιζει τα ιδια παιχνιδια, χειροτερα). Αντε να στεριωσεις ετσι. Μονο τα exclusives σε σωζουν, αλλα κι αυτα ειναι ευκολο να τα υποβαθμισει ο οποιοσδηποτε κακοπροαιρετος που του δόθηκε ο τιτλος του reviewer.

Σε ολο αυτο το γαιτανακι η Sony εμεινε απραγη. Αφησε να παρουν οι αλλοι τον αρχικο προγραμματισμο, αφησε να γινονται κακα port, αφησε να δυτικοποιηθουν σχεδον ολα τα παιχνιδια. Δειτε τις διαφορες των παιχνιδιων μεταξυ PS2 και ΧΒΟΧ και δειτε και τις διαφορες μεταξυ PS3 και 360. Μετα δειτε και τις διαφορες στις πωλησεις και ολα θα φανουν λογικα.

Διαβαζω απο δω κι απο κει, οτι πολλοι εχοντες το Skyrim θα προβουν σε μυνησεις κατα της Bethesda. Η Sony γιατι δεν κανει το ιδιο, οταν η κονσολα της πλαισωνεται απο κακεκτυπο του ιδιου παιχνιδιου που τρεχει σαφως καλυτερα στον ανταγωνισμο; Δημιουργειται ή δε δημιουργειται ειδοποιος διαφορα αναμεσα στις 2 κονσολες ετσι;

2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο: Ή εχει πολυ λιγοτερα λεφτα απ την Μικρομαλακη, ή η χουντα της MS θα πνιξει κι αυτην την αγορα παιχνιδιων όπως εκανε και το 95.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    MajereMP44

Καλημερα.
    Φιλε Valkyre με την αν πας μια μερσεντες για σερβις στον μπαρμπα-γιωργο θα χασεις την εγγυηση.Αν ουτε και τωρα δεχεσαι οτι αντικρουεται η επιχειρηματολογια σου τοτε παω πασο.

Θα με αφησει τωρα η Sony να φτιαξω μια παιχνιδαρα?Εχω μια καταπληκτικη ιδεα απλα θα παιζει καλυτερα στο ΧΒΟΧ.Νο big deal right? Εγω ειμαι ο καραγκιοζης που θα το φτιαξω το παιχνιδι οποτε η Sony δεν ενδιαφερεται?Ε ΟΧΙ.ΟΧΙ ρε σεις.Οταν πας να παρεις ενα παιχνιδι στα καταστηματα δεν τα χωριζεις με βαση την εταιρεια που το φτιαχνει αλλα με βαση την κονσόλα!!!!!!!! Αποδω το PS3 και τα games του, απο εκει το ΧΒΟΧ με τα games του παραδιπλα το αλλο κ.ο.κ. ΕΙλικρινα εγω που ειμαι τρελο funboy σε αυτη τη γενια η Sony με εστρεψε μακρια απο το gaming γενικά.

Αυτος που μενει καπου και δεν εχει ιντερνετ και δεν καθεται ολη μερα στα φορουμς οπως εμεις και εχει αγορασει Playstation, πως θα καταλαβει οτι η Bethesda κυκλοφορει broken games ???Απο που?????ποιος θα τον προστατευσει?Η Sοny κυριοι.Εκανε τα στραβα ματια με το Vegas και εξακολουθει να τα κανει.Αλλο να υπαρχουν κακα παιχνιδια (μετρια γραφικα,αδιαφορο gameplay κ.ο.κ) στην κονσόλα της και αλλο BROKEN.

Υ.Γ. Συμφωνω Αποστολη.Μαζι σου.

Υ.Γ 2: Η Sony διαλλεγει τα studios που θα συνεργαστει.Η μηπως κανω λαθος και σε αυτο?Εχει την κονσόλα της στα χερια των Θεων της ND, PD, Santa Monica κλπ και την ιδια κονσόλα την αφηνει σαν προβατο στη σφαγη σε εταιρειες οπως η Bethesda που ακουν MS και κανουν τον σταυρο τους!Ποσο λογικο ειναι?Για την SOny που θελει να κανει αρπαχτη ειναι φυσικο, αλλα για εμενα που εδωσα παραπανω λεφτα απο αυτα που ειχα να περασω το μηνα μου και πηρα την κονσόλα της γιατι με γραφει στα @@ της?

@james9 και εμενα playable ειναι το παιχνιδι και εχω 121 ωρες παιχνιδιου και 12 ΜΒ save file.Κανει ομως τρελα κολληματα μετα απο κανα 2-ωρο και θελει restart.
    Last edited by MajereMP44; 27-11-2011 at 11:39.
    PS4

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    H Sony δεν δοκιμαζει κανενα παιχνιδι και τιποτα το οποιο δεν προερχεται απο τα στουντιο της. Δεν εχει ουτε το δικαιωμα ουτε την ευθυνη να τεσταρει τα προιοντα των αλλων.
    Mα εδω ειναι ολη η διαφωνια μου ρε Δημητρη. Προφανως και εχει το δικαιωμα και μεγαλη ευθυνη μιας και δεν ζητησαμε να δοκιμασει τα παιχνιδια γενικα και αοριστα, τα παιχνιδια αυτα εχουν ενα medium που προσφερονται στον καταναλωτη, aka the ps3. Και γι'αυτο το μεσο η Sony ειναι υπευθυνη.
    Θα επρεπε ΙΜΟ να κανει εναν ποιοτικο ελεγχο καποια στιγμη πριν την κυκλοφορια και να τεσταρει ΟΛΑ τα παιχνιδια, οχι μονο τα exclusives.
    Αν ηταν να μας το ελεγε ξεκαθαρα, ξερετε εμεις μονο τα exclusives δοκιμαζουμε, με τα υπολοιπα παιρνετε γουρουνι στο σακι.

ειναι σαν να ζηταω εγω απο την αντιπροσωπεια της Μερσεντες να μου δοκιμασει τα λαστιχα της Pirelli που θελω να βαλω στο αμαξι μου.
    Οχι φιλε, ειναι σαν να ζητας εσυ που αγοραζεις την Μercentes τα Pirelli λαστιχα που θα εχει το αυτοκινητο σου φορεμενα οταν το παρεις απο την αντιπροσωπεια να λειτουργουν σωστα. Αυτη ειναι η σωστη αναλογια. Αν το παρεις το αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια της Mercentes και τα Pirelli ειναι φαγωμενα τι θα πεις? Οτι φταιει μονο η Pirelli?

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    @hakoo

θα ηθελα να κανεις ενα quote απο οποιοδηποτε μηνυμα μου σε αυτη τη συζητηση το οποιο να δηλωνει οτι η Σονυ πρεπει να την βγαλει λαδι ή οτι υποστηριζω οτι δεν εχει καμμια ευθυνη.
    Ελα ρε Δημητρη, δεν υποστηριξα κατι τετοιο. Σιγα μην σε λεω και fanboy
    Απλα διαφωνω καθετα με αυτο που ειπες περι ευθυνης της Sony, οτι δλδ φταιει που δεν τοποθετειται στο ζητημα (αν δεν καταλαβα καλα διορθωσε με). Οι ευθυνες της για μενα ειναι αλλες και πολυ πιο σοβαρες, ειπα και παραπανω. Διαφωνω επισης με το οτι δεν πρεπει να παραπονεθουμε στην Sony, εξηγησα γιατι ας μην λεω τα ιδια. Μαλλον πρεπει να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε εντελως σε αυτο το θεμα.
    Και γενικα καμια διαθεση δε εχω να σε προσβαλλω, αν ειναι δυνατον δλδ. Ξερεις τι γνωμη εχω για σενα.

Name
    Δημήτρης

Λοιπον παιδια επειδη υπαρχει συγχιση και εκνευρισμος -και ειναι δικαιολογημενος ετσι- προτεινω ολοι μας να κανουμε ενα goosfraba αλα Τζακ Νικολσον και να ηρεμησουμε.

Εγω θελω να παιξω το παιχνιδι, οπως το ιδιο και εσεις. Και μας εχει σπασει τα νευρα. Δεν θεωρω οτι η Σονυ ειναι αμοιρη ευθυνων που δεν εχει λαβει θεση στο θεμα, αλλα δεν θα χαριστω στην Bethesda οπως μπορει να κανετε ορισμενοι απο εσας. Δεν ειναι δειγμα σοβαρης εταιρειας, μια η οποια χρειαζεται καποιον νταβατζη και νταη να της λεει πως να κανει σωστα την δουλεια της. Κατα την γνωμη μου παντα.

Γιατι η MS πιστευετε οτι παιρνει τηλεφωνο την Bethesda και της λεει να εχει την τελεια ποιοτητα το παιχνιδι στο μηχανημα της? Η ΜS που λιγα χρονια πριν ελεγε στους developers ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ την ποιοτητ των παιχνιδιων και να μην βγαινουν παιχνιδια ανω των 3 DVD γιατι θα τους βαζει προστιμο?

Σιγουρα οχι. Απλα το 360 ειναι σε αρχιτεκτονικη πολυ κοντα στο PC. Δεν νομιζω οτι τα πραγματα στα multiplatform παιχνιδια ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζετε, τουλαχιστον οχι τον τελευταιο καιρο. Το Skyrim ειναι το πρωτο παιχνιδι μετα απο πολυ καιρο βασικα, καθως πλεον τα multiplatform ειναι 50/50 μοιρασμενα στο ποιο ειναι καλυτερο και σε ποια κονσολα.

Ειμαστε εκνευρισμενοι και τσαντισμενοι γιατι θελουμε να παιξουμε ενα πολυ καλο παιχνιδι απο μια εταιρεια η οποια σαφως δεν μας σεβαστηκε. Αν η Σονυ πρεπει να παρει θεση, θα πρεπει να το κανει αν το προβλημα δεν λυθει και μετα το patch. Ομως η οποια κινηση της Σονυ πρεπει να ειναι λεπτη. Δεν μπορει να βγει και να αρχιζει να κραζει εναν developer που εχει τοση δυναμη και το βραβειο GOTY (ασχετο το ποσο καφριλα ειναι τα βραβεια) γιατι μετα ολη η βιομηχανια θα στραφει απανω της. Και πρωτοι ξερετε ποιοι θα στραφουν εναντιον της?

Εμεις...γιατι αν μετα η Bethesda πει "πλεον μονο 360 τα παιχνιδια μου" τοτε ολοι αυτοι οι casual gamers που δεν εχουν ιδεα απο προβληματα σαν και αυτα που λεμε εμεις εδω, θα αγανακτησουν και με το δικιο τους και θα βριζουν την Σονυ που χανει τετοιους συνεργατες.

Το ιδιο και οι βασικοτεροι παραγοντες της Σονυ....αυτους που -δυστυχως- σκεφτεται πρωτους πανω απο ολα... Τους μετοχους της. Αν η Bethesda τα σπασει με την Σονυ οι μετοχοι θα γινουν εξω φρενων. Τεσπα πρεπει να παρει θεση αν δεν λυθει τοθεμα, αλλα ξαναλεω, οτι ειναι πολυ λεπτο το ζητημα του να πας και να κανεις υποδειξεις και παρατηρησεις σε καποιον ο οποιος μπορει να σου απαντησει με ενα "εχω το GOTY στην τσεπη μου, θες να το βγαλω στο τραπεζι να μιλησουμε καλυτερα?"

H Sony ακολουθησε αλλη πολιτικη σε αυτην την γενια και χαιρομαι εγω προσωπικα. Χιλιες φορες να ανταλλαξω λιγο χειροτερα textures (που στην πραξη πρεπει να εισαι ανωμαλος για να παρατηρησεις τετοιες διαφορες στο 90% των περιπτωσεων) για να εχω νεα IPs οπως Uncharted, Heavy Rain, Little Big Planet, Infamous κλπ κλπ

Τωρα επειδη μετα απο χρονια ενα παιχνιδι βγηκε σκαρτο σε θεμα multiplatform ε δεν νομιζω οτι ειναι θεμα πολιτικης της Σονυ μοναχα, αλλα κυριως πολιτικη της εταιρειας που κατασκευαζει τα προιοντα αυτα. Και αν εξαιρεσει κανεις το lag (γιατι δεν ειναι θεμα framerate επι της ουσιας, θεμα μνημης RAM ειναι και κακιστης διαχειρισης αυτης) σε θεμα γραφικων η εκδοση μας ειναι η ιδια απλα λιγο πιο θολη. (που πολλοι μαλιστα λενε οτι ειναι και υπερ μας καθως φαινεται πιο ρεαλιστικο το παιχνιδι σε σχεση με το 360 που ειναι πολυ sharp και κανει τους χαρακτηρες να φαινονται αρκετα καρτουνιστικοι).

Ενιγουεη μακαρι να γινουν σωστα ολα. Προσωπικα ζητω συγνωμη που εβγαλα ενταση σε ορισμενα ποστ μου, αλλα πραγματικα δεν εχει να κανει με κανεναν απο εσας, εχει να κανει με το γεγονος οτι μετα απο πολυ καιρο αγορασα κατι και νιωθω οτι με επιασαν κοροιδο εντελως. Και πιο πολυ ξενερωνω με το γεγονος οτι εφαγα τοσες ωρες να παιζω το παιχνιδι για να σταματησω τωρα και να ειμαι τοσο ξενερωμενος που εχει χαλασει η ολη εμπειρια...

ΥΓ: Γιατι θα χασεις εγγυηση αμα πας στον μπαρμπα-γιωργο για σερβις ρε συ? μια χαρα ισχυει η εγγυηση σου ειτε πας για σερβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο ειτε οχι. Δεν υπαρχει τετοιος ορος στην εγγυηση αλλιως δεν εχει και νοημα.

ΥΓ: Οχι Hakoo δεν ειναι σωστη η αναλογια που λες γιατι το PS3 δεν το αγοραζεις bundle με το Skyrim καθως δεν υπαρχει τετοιο πακετο. Γι αυτο και στα περισσοτερα bundles οι εταιρειες βαζουν δικα τους exclusive games τα οποια ειναι ΑΑΑ ποιοτητας τεσταρισμενο απο τους ιδιους. Τωρα το αν θα επρεπε να γινεται γενικοτερος ποιοτικος ελεγχος και απο τις εταιρειες των κονσολων αυτο ειναι ενα αλλο θεμα και σιγουρα δεν θα ελεγα οχι σε αυτο. Μακαρι να γινοταν στανταρ. Αλλα δεν γινεται δυστυχως.
    Last edited by Valkyre; 27-11-2011 at 13:41.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Παίζει άραγε επιστροφή των παιχνιδιών πίσω στον πωλητή με το δικαιολογητικό ότι προκαλεί προβλήματα και αίτηση για επιστροφή των χρημάτων πίσω; Νομίζω ότι στην MS υπάρχει τέτοιος όρος στην αγορά παιχνιδιών και ίσως να αναφέρεται και στα PS3. Επίσης αν αναγνωρισμένα είναι broken το παιχνίδι στο PS3 θα πρέπει να γίνει κάποια συντονισμένη διαμαρτυρία από τους χρήστες/αγοραστές που τους εξαπάτησαν και τους έκλεψαν τα λεφτά, άσχετα το τί κάνει η Sony. GOTY??? αν βραβεύσουν κάτι τόσο broken σε όλες τις πλατφόρμες και το επικροτήσουμε και εμείς οι χρήστες μας αξίζουν όλα όσα θα επιφέρει μελλοντικά μία τέτοια κίνηση.

Μόλις κοίταξα... και στο 360 - Oblivion αλλά και στο PS3 - Fallout 3 που έχω, αναγράφουν στην προτελευταία σελίδα εγγύηση 90 ημερών για καλή λειτουργία του τίτλου στο σύστημα για το οποίο είναι γραμμένο, από τις εταιρείες παραγωγής και σας δίνεται η δυνατότητα επιστροφής με την απόδειξη του αλλιώς αν έχετε χάσει την απόδειξη μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή από την εταιρεία απευθείας. Αν ήμουν στην θέση σας και είχα σπαστεί τόσο πολύ θα το επέστρεφα και θα έπαιρνα κάτι άλλο που να αξίζει περισσότερο τα λεφτά του και την ψυχική μου ηρεμία. Έτσι αν άρχιζαν οι επιστροφές μαζικά, να είστε σίγουροι ότι θα γινόταν πανικός και τιμωρία στην εταιρεία. Άλλωστε αν βγει το patch - δοκιμασμένα να δουλεύει, το παίρνετε αργότερα και πιο φτηνά άμα λάχει.

Επίσης, επειδή παίζω το Fallout 3 στο PS3 και δεν έχω προχωρήσει πάρα πολύ, αν υπάρχει ακόμη το πρόβλημα με το savefile μου το λέτε να μην ασχοληθώ άλλο μαζί του, δεν θα το αντέξω. Το Oblivion όποτε καβαλάω άλογο και βγαίνω στα ανοικτά κάνει frame drops / tearing / objects & textures popup αυτά στο xbox 360 μετά από όλα τα updates. Παρατηρώ και long loading times κλπ όσο προχωράω στο παιχνίδι (έχω 40 ώρες και έχω συμπληρώσει 3 guild quests και ελάχιστο main quest με level 9) , άρα τα παιχνίδια της εταιρείας είναι λίγο πολύ broken σε όλες τις πλατφόρμες απλά στο PS3 πολύ περισσότερο.

PSN ID
    MajereMP44

Ε ναι αλλα δεν την δινει την εξουσιοδοτηση σε καθε μπαρμπα-γιωργο!Θα την δωσει σε καποιον που πληρει 5 προυποθεσεις συμφωνα με τα στανταρντς της Μερσεντες.Πηγε και αφησε στο ελεος του καθε καραμητρου ντιβελοπερ το πσ3 μας...ελεος πια με το χαζοκουτι...εκνευρισμος υπαρχει και δεν βοηθαει ποτε και κανενα μας.σιγουρα.Απλως αν ειναι φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο να μην βριζουμε μονο τον Μπιθεσδακη και τον Σκαιριμακη και τον Καταναλωτακη αλλα και τον Σονακη.

Τπτ δεν θα φτιαξει το πατσακι και θα φαμε τα μουστακια μας εδω μεσα κατσετε να δειτε χαχα
    PS4

Name
    Δημήτρης

νεκταριε πιο πολυ το θεμα το ειχε το New Vegas, οχι το Fallout 3

Name
    Δημήτρης

To patch λενε οτι κυκλοφορησε ρε παιδια! Οσοι ειστε σπιτι καντε μια καλη.....ειναι 92ΜΒ σε μεγεθος απο οτι λενε...

εν τω μεταξυ patch notes ακομα δεν υπαρχουν.....

Για να δουμε....

EDIT:

Πρωτες ενδειξεις ειναι αρκετα ενθαρρυντικες....οποτε καλα παμε .... να δουμε σε extended play τι γινεται...

EDIT 2:

Ολο και πιο ενθαρρυντικα τα νεα! Μαλλον θα μπορω να παιξω κι εγω! γιατι μιλησα με ενα παιδι που ειχε βαλει βιντεο και η περιπτωση του ηταν ΚΑΡΜΠΟΝ με την δικη μου και ολα πανε καλα! (ακομα κολαει αλλα πολυ λιγοτερο) Αντε να δουμε... patch day η σημερινη απο οτι φαινεται. Uncharted 3, Skyrim.
    Last edited by Valkyre; 28-11-2011 at 12:36.

Bookmarks

Bookmarks