Page 86 of 90 FirstFirst ... 3676828384858687888990 LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

brace yourselves...

Hearthfire dlc coming!

http://www.gametrailers.com/videos/d...medium=twitter

αν ειναι δυνατον, 20Ε (γιατι 20Ε θα κοστιζει ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση) για να φτιαξεις ενα σπιτι, να 'χεις κατι παιδια και να κυνεγας ποντικια.

''the best 20 dollars i have ever spent'' τρολολολ

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Sony Says That They’ve Been “Working Closely” With Bethesda to Get Skyrim DLC Working on the PS3

http://kotaku.com/5941482/sony-says-...ing-on-the-ps3

φαινεται οτι ,

Το παθημα εγινε μαθημα (εστω κ αν χρειαστηκαν ΤΟΟΟΣΑ ''παθηματα'').

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Δεν συμφωνω. Το παθημα... εμεινε.... ΠΑΘΗΜΑ.

Τωρα ειναι πολυ αργα για την Σονυ και την Bethesda να νοιαστουν. Ο κοσμος εχει και μια υπομονη... και παει και αγοραζει αλλη κονσολα.

Οποτε το παθημα της Σονυ μονο μαθημα δεν της εχει γινει "ακομα".

Οταν θα καταφερουν (ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ) να λυσουν τα προβληματα του Dawnguard θα κοντευει να βγει το Elder Scrolls 6 στο 360...

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

ναι και γω ερωτιματικο θα επρεπε να βαλω στο τελος (γιατι απλα ΔΕΝ μπορω να ειμαι σιγουρος). Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι στα επομενα παιχνιδια της Bethesda στην κονσολα θα υπαρχει η επιτηριση της SONY κ οτι ΔΕΝ θα εχουμε τα ιδια αποτελεσμετα ΑΛΛΑ

ΠΟΛΥ καλυτερα.

Υ.Γ. Εγω πιο ΠΟΛΥ μιλησα για τα ΕΠΟΜΕΝΑ παιχνιδια της Bethesda στην Κονσολα, οχι τοσο για το dawnguard ή το αλλο το hearthfire.

edit: λολ τωρα που βλεπω ξανα το ποστ μου φαινεται καπως επιθετικο καποιες στιγμες (κυριως οταν χρησημοποιω κεφαλαια) . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΔΕΝ εχω τετοιο τόνο.
    Last edited by messi10; 09-09-2012 at 10:32.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Να ρωτήσω, επειδή το ψήνω το παιχνίδι ξέρετε έαν θα βγει καμία έκδοση τύπου GOTY/Complete με τα DLC για να περιμένω ή να το πάρω;

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν εχει ανακοινωθει κατι αλλα ειναι σχεδον βεβαιο νομιζω. Το ερωτημα ειναι αν μπορεις να περιμενεις, μιας και λογικα πρωτα θα βγαλει ο,τι dlc εχει να βγαλει και μετα θα γινει κατι τετοιο.
    Toυ oblivion ειχε βγει 1+χρονο μετα αν δεν κανω λαθος.
    Αν δεν καιγεσαι περιμενε, αποψη μου. Το σιγουρο ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να παιξεις το παιχνιδι, μην το χασεις σε καμια περιπτωση. Δεν ξερω τι games σου αρεσουν, αν ομως εισαι εστω και λιγο λατρης των δυτικων RPG απαγορευεται να το χασεις.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν εχει ανακοινωθει κατι αλλα ειναι σχεδον βεβαιο νομιζω. Το ερωτημα ειναι αν μπορεις να περιμενεις, μιας και λογικα πρωτα θα βγαλει ο,τι dlc εχει να βγαλει και μετα θα γινει κατι τετοιο.
    Toυ oblivion ειχε βγει 1+χρονο μετα αν δεν κανω λαθος.
    Αν δεν καιγεσαι περιμενε, αποψη μου. Το σιγουρο ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να παιξεις το παιχνιδι, μην το χασεις σε καμια περιπτωση. Δεν ξερω τι games σου αρεσουν, αν ομως εισαι εστω και λιγο λατρης των δυτικων RPG απαγορευεται να το χασεις.
    Συμφωνω, ειδικα τωρα που εχει ''φτιαχτει'' οτι επιβαλλεται να το παιξει. Σιγουρα θα βγει GOTY οχι κατι επισημο βεβαια αλλα 100% θα κυκλοφορησουν τετοια εκδοση.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

^^thanks για την απάντηση guys, φυσικά και είμαι φαν των RPG αλλά μάλλον θα περιμένω για να πάρω την ολοκληρωμένη έκδοση, η οποία φαντάζομαι θα έχει ενσωματωμένα στο δισκάκι και όλα τα διορθωτικά patch.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

ξανα - πιασα το Skyrim μετα απο εβδομαδες.

Προχωρησα το main story

Spoiler!

Καλα μολις ειδα τον

Spoiler!

120 ωρες περιπου...

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

To Hearthfire DLC είναι δωρεάν παιδιά?

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Που σημαίνει όχι μάλλον..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Στις 90~100 το τερμάτισα το κεντρικό στόρι και πολλα side quest, αλλά τωρα μάλλον θα το αφήσω λίγο στην άκρη για να ξελαμπηκάρω λίγο, γιατί δεν παει άλλο πια να βλέπω λουλούδια στο δρόμο και να είμαι έτοιμος να κάνω harvest. Επειδή το πήρα στο 360 δεν είχα πολλα προβλήματα, το πολύ δυο φορές που μου κόλλησε την κονσόλα τελείως, ένα κολλημένο quest που η NPC λέει τα δικά της και κανά δυο μικροχαζομαρούλες ανάξια αναφοράς (όπως μια φορά που βρέθηκα έξω - κάτω απο το σπίτι μου). Μπορει απο γραφικα να ηταν υποδεεστερο από ότι περίμενα και το παιχνιδι να παταει στους κλασικούς μηχανισμούς της Bethesda, αλλα παιχνιδάρα, καλύτερο σε όλα του απο το oblivion αλλα πολυ κάψιμο βρε αδελφέ. Μετα απο αυτο λέω να πιάσω κάτι ανάλαφρο... Κανά witcher 2, κάνα demon´s soul, κάνα dark souls, μάλλον με αυτη την σειρα, τι λέτε και εσείς;

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Μετα απο αυτο λέω να πιάσω κάτι ανάλαφρο... Κανά witcher 2, κάνα demon´s soul, κάνα dark souls, μάλλον με αυτη την σειρα, τι λέτε και εσείς;
    ε δεν τα λες αναλαφρα τετοια παιχνιδια χαχα.
    Μαλλον θα ηταν καλυτερα να κανεις ενα διαλειμμα απο rpg γιατι πιστευω οτι μετα απο τοσες ωρες skyrim θα σε κουρασει.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ χαχα αρχισε απο demon's souls λεω εγω!

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Μετα απο αυτο λέω να πιάσω κάτι ανάλαφρο... Κανά witcher 2, κάνα demon´s soul, κάνα dark souls, μάλλον με αυτη την σειρα, τι λέτε και εσείς;

Δεν θα στο προτεινα, εκτος αν σε χαλαρωνει το να εισαι ετοιμος να βαλεις τα κλαματα απο τα νευρα σου ολοκληρος μαντραχαλος.

Τhe Witcher 2 man, αυτο ναι για κατι πιο χαλαρο. Πολυ πιο scripted και linear για να μην χαωθεις μετα την απεραντοσυνη του Skyrim και γενικοτερα ενα εξαιρετικο παιχνιδι. Αφου εχεις 360 go for it, great game.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Το έχω στα χέρια μου ήδη, αλλα δεν το ξεκινησα ακομη. Το ίδιο και τα αλλα βέβαια και είμαι προσωπικά προετοιμασμένος για τα 2 souls, για περίπου μισό δις θανάτους (στο καθένα) πριν σπάσουν τα νεύρα μου και βάλω τα κλάματα... Λες να φτάσουν; Έχω και κανά δυο οδηγούς για αυτά μπας και γλίτωσω την τηλεόραση. Θα μεταφέρω στα αντίστοιχα θέματα για ερωτήσεις, μην το σκισω το παρόν με άσχετα. Πάντως, το skyrim είναι παιχνίδι που όσοι ασχολούνται με RPGs και ειδικά αν τους άρεσε το oblivion, πρέπει να το παίξουν. Αν δε έχουν διορθωθεί και τα προβλήματα στο ps3, τότε πιστευω δεν υπάρχει πια λόγος να το σκέφτονται.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Witcher 2. Και εκει λαπας θα γινεις τουλαχιστον στο πρωτο τσαπτερ θα σε κανουν κομματακια. Αλλα μετα θα παρεις το κολαι. Παντως το Witcher 2 μππορει να μην ειναι χαωτικο ως προς την απεραντοσυνη του, αλλα να περιμενεις να σου κανει λιγο τον εγκεφαλο κιμα και αυτο λογω του στορυ του το οποιο απαιτει απο εσενα μεγαλη προσοχη καθως διαθετει παρα πολλα ονοματα, τοποθεσιες και γεγονοτα τα οποια πρεπει να προσεξεις εαν θες να σε αποζημιωσει το στορυ το οποιο εινια πολυ καλο. Επισης το παιχνιδι προυποθετει απο εσενα οτι γνωριζεις τι συνεβη στο πρωτο μερος και οχι μονο. Περισσοτερα στο σωστο θρεντ ομως!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

παιδια oσον αφορα το main quest ''Elder Knowledge''

να μιλησω

Spoiler!

Δεν θελω να μου κανετε σποιλερς απλα να μου πειτε αν υπαρχουν συνεπειες στην αποφαση μου...

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Bookmarks

Bookmarks