Page 63 of 90 FirstFirst ... 135359606162636465666773 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

@ Valkyre Οχι δεν καταλαβες.. Ψαχνω να βρω την χρυση τομη στο ποσο χρονο θελει testing ενα παιχνιδι πριν κυκλοφορησει. Μετα απο ενα σημειο αμα καθυστερησει πολυ να βγει, μπορει να σε χαλασει περισσοτερο λογω της ανυπομονησιας ισως. Πεντε χρονια σχεδον μετα το oblivion νομιζω οτι ειναι αρκετος χρονος και η εποχη που κυκλοφορησε ειναι καλη, γιορτες ανταγωνισμος κτλ. Δεν θα ηθελε κανεις να επαιρνε κι αλλο delay νομιζω.

Και αλλα παιχνιδια καθυστερησαν πολυ να βγουν με σκοπο να ειναι οσο καλυτερα γινεται και τελικα οταν κυκλοφορησαν αρχισαν τα feedback με το ενα και με το αλλο και δωστου patch και παλι.

Γιατι Valkyre εσυ το RDR το θεωρεις τελειο; Ποσοι να ειναι αυτοι που δεν το επαιξαν καν γιατι το θεωρησαν οτι εχει bugs, γεματο προβληματα, οπως και τα GTA αλλα και το LA Noire.

Ναι, θα δουμε τα προβληματα και θα τα συζητησουμε και εκει θα τους κραξω και θα τους πω οτι ειναι απαραδεκτοι, αλλα ταυτοχρονα θα εκτιμησω και καποια καλα πραγματα που βλεπω και που με κανουν να ανεχτω τελικα την κατασταση και να συνεχιζω να παιζω. Οχι με σκοπο να δω μια ατελεια και να ερθω να σας την γραψω, αλλα επειδη το γουσταρω το παιχνιδι και δεν θελω να ισωπεδωθει εντελως αρνητικα, επειδη εστω καποιοι δεν μπορουν να το παιξουν καθολου.

Να δεις οτι τελικα απο εδω και απο εκει, το PS3 θα ειναι η καλυτερη εκδοση. Και αυτο για να μην αποθαρρινω τους φιλους που σκεφτονται να το παρουν και φοβουνται μηπως δεν θα μπορουν να παιξουν. Τωρα το ποσο εκνευριζει τον εναν, το ποσο χαλαει τον αλλον, ειναι περι ορεξεως.. Προκειτε για ενα πολυ καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες, δεν ειναι τοσο πολυ τρυπιο οσο φαινεται να ειναι απο την δυσαρεσκεια των περισσοτερων.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ αρα εσυ τα εβαλες στην ζυγαρια και εβγαλες οτι τα θετικα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα και κατεληξες στο συμπερασμα οτι ανεχεσαι την κατασταση αυτη.

Δεν λεμε κατι διαφορετικο, ουτε καταλαβα κατι διαφορετικο.

Επιλεγεις συνειδητα να εισαι πελατης 2ης διαλογης... Και ετσι ακριβως σε αντιμετωπιζει η Bethesda και δεν εχεις κανενα προβλημα με αυτο.

Ε εγω εχω, δεν πα να ειναι το αγιο δισκοποτηρο του gaming, οταν το παιχνιδι σε εμενα τρεχει χαλια ενω στον ανταγωνισμο τρεχει πολυ καλυτερα, εγω δεν το δεχομαι. Ακομα και το Lag/stuttering να φτιαξουν το framerate στο PS3 ειναι πολυ, παρα πολυ χαμηλα σε σχεση με το 360. Στο 360 προσπαθεις να ριξεις το framerate κατω απο τα 30, στο PS3 κανεις αμην για να το δεις να τρεχει στα 30 σε μια μαχη.

Δεν θα ανεχθω προσωπικα να μου συμπεριφερονται λες και ειμαι ο "αδιαφορος" της υποθεσης, οσο καλο και να ειναι το παιχνιδι που εχω απεναντι μου. Εχω κονσολα που εχει αποδειξει τις δυνατοτητες της, πληρωνω το ιδιο ποσο με τις αλλες εκδοσεις, μου υποσχονται οτι η εκδοση μου θα ειναι το ιδιο καλη, αρα ΑΠΑΙΤΩ ως καταναλωτη αυτο το οποιο μου υποσχεθηκε και αυτο για το οποιο πληρωσα.

τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

PSN ID
    criter

Απλα το βρισκω σαν παιχνιδι να εχει μια καθως πρεπει αξιοπρεπια σε γενικες γραμμες για αυτο που ειναι.

Στο ενα λεπτο διαρκειας μπορει να εχει για μισο δευτερολεπτο λαγκ, στις 100 quests μπορει 1 να μην μπορει να γινει σωστα ή οτιδηποτε αλλο που για οσο το εχω παιξει δεν με εχει δυσαρεστησει τοσο πολυ ωστε να μην μπορω να το παιξω. Σιγουρα μπορει να ειναι ενοχλητικα ολα αυτα τα πραγματα, εγω μεχρι στιγμης τα θεωρω λεπτομερεις. Τις ξεπερναω ισως λογο του οτι βυθιζομαι στο παιχνιδι και δεν ειναι οτι δεν μου σπαει τα νευρα οταν κατι παει στραβα, αλλα εχει τοσα πολλα να κανεις που το ξεχναω σχεδον αμεσως, μεχρι να ξαναπαω εκει και να μην τρεχει τιποτα τελικα, εστω και αν χρειαστει να κανω load ή να περιμενω ενα patch.
    Το ευχαριστιεμαι δηλαδη.

Αν αυτες οι λεπτομερειες για εσενα ειναι χοντρα προβληματα, δεν σημαινει οτι εγω ειμαι πελατης β διαλογης. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις και μαζι σου, αλλα αφ ενος ξερεις οτι παιρνεις ενα παιχνιδι που θα βγαλει προβληματα, απο την αλλη αν δεν θελεις και δεν σου αρεσει, απλα δεν το παιρνεις. Στην Αγγλια υπαρχει η πολιτικη στα μεγαλα μαγαζια οπου πας πισω το παιχνιδι εντος λιγων ημερων και το επιστρεφεις και παιρνεις καποιο αλλο, ακομα και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω. Το ιδιο πελατες ειμαστε ολοι, ειδικα στη multiplatform αγορα, ασε το Skyrim. Διοτι ολα τα προβληματα που αναφερεις, συναντονται και σε αλλα παιχνιδια και στην αποδοση τους στο PS3. Εκτος απο τα exclusive.
    Last edited by criter; 02-12-2011 at 18:08.

Name
    Δημήτρης

οταν λεω οτι εισαι πελατης 2ης διαλογης, εννοω οτι ετσι σε αντιμετωπιζει η κατασκευαστρια εταιρεια και αυτο γιατι σου δινει εσενα ενα προιον σαφως κατωτερης ποιοτητας απο οτι δινει στους αλλους.

Δεν το καταλαβαινεις αυτο? Εχεις δει το παιχνιδι καθολου στο 360?

Το γεγονος λοιπον οτι αυτοι σου προσφερουν ενα προιον με κατωτερη ποιοτητα και εσυ το ανεχεσαι, το δεχεσαι και το προσπερνας, διαιωνιζει το προβλημα και κανει ολα τα μελλοντικα προιοντα της εταιρειας να ειναι εξισου κατωτερα. Αυτο γιατι η εταιρεια βλεπει οτι αντι εσυ να διαμαρτυρεσαι που δεν σου προσφερει την ιδια ποιοτητα με τους αλλους, εσυ τους δινεις και τα ευσημα.

Αρα σε αντιμετωπιζει σαν πελατη 2ης διαλογης. Κι εσυ συνειδητα απο οτι περιεγραψες στο προηγουμενο ποστ σου το δεχεσαι και το ανεχεσαι.

Ετσι οπως ποσταρεις σε λιγο θα καταλαβω οτι θα σε πειραζε αν η εκδοση του PS3 ειχε το framerate, sharpness, draw distance και τα textures που εχει η εκδοση του 360...

PSN ID
    criter

Δεν εχω 360 και δεν ξερω πως ειναι αλλα μου αρκει και η PS3 εκδοση. Κατα βαθος ειναι πολυ καλο παιχνιδι και παιζεται. Σιγουρα επρεπε να ειχαν προσεξει περισσοτερο την PS3 εκδοση, να μην εχει τα προβληματα που δεν εχει το 360. Σιγα τις διαφορες που θα εχει δηλαδη. Ισως να ειναι πολυ λιγο καλυτερο αλλα νομιζω οτι δεν θα αξιζε να υποτιμηθει γενικα το παιχνιδι και σε τετοιο βαθμο ωστε να μην το παρει καποιος καθολου για PS3.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Criter, συμφωνω στο οτι το παιχνιδι ειναι τελειο, φοβερο.... κατω απο ολα τα προβληματα, και ανετα GOTY, αλλα αυτο που βλεπω να μην καταλαβενεις απο τα ποστ σου ειναι οτι το μικροπροβλημα που εχεις εσυ με το παιχνιδι σου, ΔΕΝ ισχυει για ολους. Πρεπει να καταλαβεις οτι σε καποιους το παιχνιδι γινεται unplayble, τα frames πεφτουν, και υπαρχουν gamebreaking bugs , που σαν να μην εφτανε αυτο αναγκαζοντας τους κατοχους με αυτα τα προβληματα, να κανουν καθε λιγο και λιγακι restart. ΑΥΤΟ ειναι που δεν καταλαβαινεις, ειδικα απο το παραπανω ποστ σου('' Κατα βαθος ειναι πολυ καλο παιχνιδι και παιζεται'', ''Σιγα τις διαφορες που θα εχει δηλαδη.'' ). Δεν γινεται ο Valkyre και ο καθε Valkyre, και το μισο φορουμ της Bethesda να παραπονιετε για κατι τοσο μικρο ή και ανυπαρκτο.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    criter

Ναι Παναγιωτη, αυτο λεω οτι ειναι καλο το παιχνιδι. Δεν λεω για τις διαμαρτυριες του Valkyre και των πολλων αλλων οτι δεν ισχυουν τα προβληματα που εχει, ισχυουν και δεν τα αμφισβιτησα.

Απλα νομιζω οτι ειναι λιγα τα προβληματα σε σχεση με την ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει συνολικα το παιχνιδι, δεν ειναι προβληματα που θα μεινεις με το DS3 στο χερι ξαφνικα και θα συμβει κατι που δεν θα μπορεις να παιξεις πολλες ωρες, οπως φαινεται απο την δυσαρεσκεια των περισσοτερων. Εγω τα θεωρω φυσιολογικα μεχρι ενα σημειο. Αλλοι ισως ειναι πιο απαιτιτικοι, ειδικα οταν βλεπουν διαφορες και οτι αλλου ισως μπορει να παιζει καλυτερα, σπαζονται. Στο τελος ομως με τα τοσα πολλα αρνητικα που λεγονται για την PS3 εκδοση και η υπερβολικη γκρινια, υποβαθμιζει αρκετα το PS3 παρα να κανει την bethesda να μας προσεξει περισσοτερο.

ΥΓ. Ρε συ κανε quote με το κουμπακι μην τα βαζεις ετσι σε εισαγωγικα γιατι τα μπερδευω. Πατα quote, κρατα το κειμενο που θες και ασε το Quote στην αρχη και στο τελος του κειμενου που θες να κανεις παραθεση. Φαινεται καλυτερα αυτο που θες να παραθεσεις.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Ναι Παναγιωτη, αυτο λεω οτι ειναι καλο το παιχνιδι. Δεν λεω για τις διαμαρτυριες του Valkyre και των πολλων αλλων οτι δεν ισχυουν τα προβληματα που εχει, ισχυουν και δεν τα αμφισβιτησα.

Απλα νομιζω οτι ειναι λιγα τα προβληματα σε σχεση με την ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει συνολικα το παιχνιδι, δεν ειναι προβληματα που θα μεινεις με το DS3 στο χερι ξαφνικα και θα συμβει κατι που δεν θα μπορεις να παιξεις πολλες ωρες, οπως φαινεται απο την δυσαρεσκεια των περισσοτερων. Εγω τα θεωρω φυσιολογικα μεχρι ενα σημειο. Αλλοι ισως ειναι πιο απαιτιτικοι, ειδικα οταν βλεπουν διαφορες και οτι αλλου ισως μπορει να παιζει καλυτερα, σπαζονται. Στο τελος ομως με τα τοσα πολλα αρνητικα που λεγονται για την PS3 εκδοση και η υπερβολικη γκρινια, υποβαθμιζει αρκετα το PS3 παρα να κανει την bethesda να μας προσεξει περισσοτερο.

ΥΓ. Ρε συ κανε quote με το κουμπακι μην τα βαζεις ετσι σε εισαγωγικα γιατι τα μπερδευω. Πατα quote, κρατα το κειμενο που θες και ασε το Quote στην αρχη και στο τελος του κειμενου που θες να κανεις παραθεση. Φαινεται καλυτερα αυτο που θες να παραθεσεις.
    OK, oταν θελω να διευκρινησω κατι θα το κανω με quote... ,

Σε αυτο συμφωνω.

Απλα νομιζω οτι ειναι λιγα τα προβληματα σε σχεση με την ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει συνολικα το παιχνιδι, δεν ειναι προβληματα που θα μεινεις με το DS3 στο χερι ξαφνικα και θα συμβει κατι που δεν θα μπορεις να παιξεις πολλες ωρες, οπως φαινεται απο την δυσαρεσκεια των περισσοτερων. Εγω τα θεωρω φυσιολογικα μεχρι ενα σημειο.
    Αυτο σου λεω! Μην συγκρινεις τα δικα μου , δικα σου, του majere , μικροπροβληματακια, καθως ο Valkyre και ο καθε valkyre φαινεται να εχουν MAJOR και gamebreaking προβληματα. Αν ειχαν αυτα τα minor με τα μικρο-bugs, νομιζω οι περισσοτεροι δεν θα διαμαρτυροντησαν καθολου.

Στο τελος ομως με τα τοσα πολλα αρνητικα που λεγονται για την PS3 εκδοση και η υπερβολικη γκρινια, υποβαθμιζει αρκετα το PS3 παρα να κανει την bethesda να μας προσεξει περισσοτερο.
    Σε αυτο εχεις εν μερει δικιο, αλλα απο το να ''ωθησουμε'' καποιον στην αγορα ενος προιον που υπαρχει 25-35% πιθανοτητα μετα απο ενα 20ωρο να μην παιζει, ειναι απολυτως παραπληροφορηση. Απο την αλλη, καποιοι δινουν, οχι τεραστιες(γιατι τεραστιες ΠΡΕΠΕΙ να δινουν) διαστασεις στην κατασταση, αλλα 10Χ Καταστροφικες και υποβαθμιζουν εμμεσα το PS3.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

επειδη και οι δυο πλευρες εχουν δικιο εχω να προτεινω το εξης. να μεταφερθουν ολα τα προ κυκλοφοριας/bug/patch ποστ στο αλλο θεμα και να μετονομαστει σε κατι σαν skyrim official gameplay ONLY discussion ωστε οσοι μπορουν να παιξουν ή οσοι ενδιαφερονται να μαθουν για το παιχνιδι να μπαινουν εκει. Να μεινουν τα ποστ περι προβληματων/κολληματων/patch κλπ σε αυτο το νημα το οποιο θα μετονομαστει σε κατι οπως skyrim τεχνικα προβληματα patch κλπ και ετσι θα υπαρχει χωρος και για τους μεν και για τους δε και δεν θα μπλεκονται τα ποστ γιατι ειναι μπερδεμα ετσι οπως ειναι τωρα. αν καποιος μοντ εχει το χρονο και την ορεξη ας το κανει .

Spoiler!

PSN ID
    criter

Παιδια sorry αν σας κουρασα. Τα ιδια πραγματα ειναι γραμμενα και πιο πισω, οποιος θελει να δει τις προηγουμενες σελιδες θα δει τα διαφορα θεματα που λεμε. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια και κουραζουμε και τους συμφορουμιτες.

Το τερματισε κανεις; Ἠ ολοι παιζεται εξερευνωντας και κανοντας αλλα quests; Το ωραιο με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι σου δινει αυτη την ελευθερια να παιξεις οχι μονο main quests αλλα να κανεις παρα πολλα και να παιξεις οπως θες εσυ.

Υπαρχει περιπτωση καποιο side quest να επιρεασει την ιστορια και να εχει διαφορετικη εξελιξη και διαφορετικο τελος ισως, οπως ηταν και το Fallout3;

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by criter View Post
    .

Το τερματισε κανεις;
    Μπαααααα, εχω μπλεξει με μονο 32423765723572353275 πραγματα που εχει να κανεις και το εχω αμελησει αλλα νομιζω ειμαι κοντα στο τελος. Και μια ερωτηση για οποιους το εχουν τελειωσει

Spoiler!

Αν και καθαρα το main story δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο εχω την εντυπωση, φαινεται και απο τα trophies αυτο. Απλα αυτη τη φορα η main ιστορια ειναι καπως πιο ενδιαφερουσα απο αυτη του Oblivion, δεν ξερω αν συμφωνειτε.
    Το μοναδικο που εχω τελειωσει μεχρι στιγμης ειναι το mages guild και το κατευχαριστηθηκα, ειδικα στο τελος που

Spoiler!

Eχω ξεκινησει και quests απο ολα τα guilds και γενικα δεν εχω τι να πρωτοκανω, οχι οτι δεν το περιμενα δλδ.
    Μετα απο 45 ωρες παιχνιδιου και αφηνοντας στην ακρη τα τεχνικα που εχουν αναλυθει αρκετα νομιζω, θεωρω οτι το Skyrim ειναι πολυ καλυτερο παιχνιδι απο το Oblivion συνολικα. Αν εξαιρεσουμε το τεχνικο leap που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι αναλογο του Morrowind-Oblivion, εχει βελτιωθει θεαματικα σε ολους τους υπολοιπους τομεις το παιχνιδι, προσωπικη αποψη παντα.
    Last edited by hakoo; 03-12-2011 at 13:21.

Name
    Δημήτρης

Digital Foundry vs. PS3 Skyrim Lag

http://www.eurogamer.net/articles/di...ps3-skyrim-lag

Εχει και αντιπροσωπευτικο βιντεο του πως τρεχει το παιχνιδι σε εμενα.

Σορρυ παιδια εγω παντως δεν θα σταματησω να γκρινιαζω να γραφω και να τα ξαναλεω. Γιατι η Bethesda αυτο ακριβως θελει... να βγαλουμε το σκασμο, να κανουμε τουμπεκι, ωστε να μην πιεστει καθολου και να μην διορθωσει ουτε το Skyrim ουτε την πολιτικη της οσον αφορα το PS3. Eσεις γραφτε ποσο τελειο ειναι το παιχνιδι.

Να ξερετε ομως, οτι ολη αυτη η δημοσιοτητα που δινεται αυτην την στιγμη στο θεμα απο μεγαλα sites, προερχεται απο εμας τους "γκρινιαριδες" που απαιτουμε μια εκδοση εφαμιλλη με τις υπολοιπες. Και να ξερετε οτι αν καποια στιγμη καταφερει η Bethesda να βγαλει ενα παιχνιδι οπως πρεπει στο PS3 ή διορθωσει το θεμα του Skyrim θα ειναι επειδη καποιοι μπαινοβγαιναν στα φορουμς, καταγραφανε βιντεο, εκαναν παραπονα και δεν ειπαν "σιγα το πραγμα".

Δεν ξερω αν θελετε να κανετε αλλο τμημα επειδη ενοχλειστε, μεταφερετε τα οπου θελετε, εγω θα γραφω και θα τα λεω, οπως το κανω και στα φορουμ της Βethesda γιατι ειναι αμαρτια να σε πιανουν κοροιδο και να το ανεχεσαι επειδη "ταχατες μου" το παιχνιδι εχει πολλα καλα και αρα δεν θελουμε περισσοτερα.

Εσεις καντε διαφημιση εγω θα προσπαθησω να κανω το αντιθετο μεχρι να διορθωθουν τα πραγματα. (που και παλι σε διαφημιση καταληγει αλλα τεσπα)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Νομιζω οτι ισχυει το ετερον εκατετον Val στην περιπτωση του Skyrim.
    Μπορει να φαινεται αντιφατικο να κραζουμε την bethesda για τα καραγκιοζηλικια της και ταυτοχρονα να εκθειαζουμε το παιχνιδι αλλλα ισχυουν και τα 2, τι να κανουμε?
    Προφανως και ο καθενας μπορει να εχει ο,τι αποψη γουσταρει, εγω για τον εαυτο μου μιλησα και μονο οταν ειπα οτι θα κοψω λιγο για τα προβληματα και δεν προσπαθησα να πεισω καποιον αλλο να κανει το ιδιο ουτε εκφραζω κανεναν αλλο παρα μονο τον εαυτο μου.
    1000 μπραβο σε ολα τα παιδια που ανεδειξαν το προβλημα, ειναι αληθεια αυτο που λες για τους "γκρινιαρηδες", συνηθως αυτοι πιεζουν τις καταστασεις και οι "καναπεδες" απλα περιμενουν αναπαυτικα.
    Διαμαρτυρηθηκα, υποστηριξα καποια σχολια, ειμαι ετοιμος να συμμετασχω σε καποια μαζικη κινηση ΑΛΛΑ καλο ειναι συνειδητοποιησουμε οτι η δουλεια αυτη που κανουν οι γκρινιαρηδες αυτη τη στιγμη δεν ειναι δικη τους αλλα δουλεια της Sony. Εγω την δυναμη μου ως καταναλωτης θα την δειξω με το να μην αγορασω ξανα προιον της Bethesda για συστημα της Sony.
    Tην Bethesda σιγουρα δεν τη νοιαζει, την Sony?
    Last edited by hakoo; 03-12-2011 at 14:19.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Θα συμφωνησω με τη λογικη ΑΛΛΑ οχι την ουσια.Τι εννοω ουσια?
    Μου χαλασε το ps3.καηκε το blu-ray.Δεν διαβαζει παιχνιδια εδω και μερες.Πολυ πιθανον σε 150 χρονια που θα εχω 230 ευρω να περισσευουν να παρω το slim.Σε ποιον χαλασε το ps3 και εκραζε ολη μερα και ολη νυχτα τη Sony? Μου πουλησε ενα προιον με ημερομηνια ληξης και αυτοι που αγορασαν το slim δεν εχουν κανενα προβλημα.Ειμαι πελατης β κατηγοριας?ναι.Οι περισσοτεροι που τους χαλασε το playstation αγορασαν αλλο και τελος.Το καταπιαν εν καιρω.ΤΟΥΜΠΕΚΙ.Οχι απλα το καταπιαν.Αγορασαν ΝΕΑ κονσόλα.(πλεον ειναι κοινο μυστικο οτι τα PS3 χαλανε).

Δεν ειδα τοση μανια με τα εκατονταδες χιλιαδες κρουσματα χαλασμενων fat ps3 να μποίκοταρουν τη Sony (καλα για τη MS δεν λεω τπτ το στατιστικο ειναι απλα τραγικο, αλλα χεστηκα για τη M$). Aπλα απο αγαπη για την κονσόλα το καταπιαν και συνεχισαν.Και εγω ειμαι ενας απο αυτους, αν ειχα τωρα τα λεφτα θα το αγοραζα τρεχοντας ενω η ΟΥΣΙΑ και η λογική λεει ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΛΑ SONY.(ξαναλεω δεν μιλαω καν για ΧΒΟΧ, δεν με απασχολει, το θεωρω παρακατιανό μηχανημα/εταιρεια/φιλοσοφια)

Ενα εχω να δηλωσω: this gen sucks. Οτι χειροτερο εχει περασει απο το χωρο του gaming σε εποχή/διαστημα/γενια/so called entertainment.

Με το skyrim βλεπω 2 μετρα και 2 σταθμα.Οποιανου δεν παιζει το Skyrim καλα κανει και κραζει.Μερα+νυχτα.Με οση δυναμη του απομενει.Μαζι του.Με τη Sony και το φιασκο της κονσόλας γιατι δεν κανει το ιδιο? Ειμαι εχθρικος αυτη τη στιγμή γιατι εξακολουθω να μην εχω ps3 και επισης να μην εχει απαντησει κανεις στο ερωτημα : γιατι η Sony δεν εχει βγει ακομα να πει μια κουβεντα? Οχι για το Skyrim.Για το Vegas και για το fallout 3.

Y.Γ το τοπικ που ανοιξα για συζητηση καθαρα πανω στο παιχνιδι μπορει να χρησιμοποιηθει εφ'ολης της υλης.Και για το στορυ και για το λεβελινγκ και για εντυπωσεις .Για τα παντα ολα το ανοιξα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

Απλα να διευκρινησω φιλε hakoo το παραπανω μηνυμα μου δεν το εγραψα ως απαντηση/αναφορα στο προηγουμενο δικο σου. Απλα το εγραψα γιατι τωρα ειδα το αρθρο και τουλαχιστον πηρα λιγη χαρα διοτι δεν ειναι και τοσο τσαμπα κοπος να καθεσαι και να διαμαρτυρεσαι. Και οσο βλεπω οτι εχει καποιον αντικτυπο, οσο μικρος κι αν ειναι, θα συνεχισω γιατι αυτο το "πελατης 2ης διαλογης" δεν το δεχομαι με τιποτα εγω.

Πιο ευκολα μπορω να κανω αντιληπτο το θεμα εκθειαζοντας την Bethesda παρα να κανω θεμα για την Σονυ. Αν καποιος θελει να τα χωσει και σε αυτους μεσα κι εγω. Απλα δεν μπορω να ειμαι σε 2 μετωπα και περισσοτερους θα βρω στα φορουμ της Bethesdα και αυτους θα εκθεσουν τα ΜΜΕ.

ΥΓ: Majere

... ποιος σου ειπε οτι καναμε τουμπεκι για το θεμα της Σονυ? Τουλαχιστον εγω μεχρι και επιστολες ειχα στειλει για το θεμα της εγγυησης που ηταν ενας χρονος και το θεμα του YLOD χωρις καν να το εχω παθει, απλα ως υποστηριξη για τα παιδια που το ειχαν παθει!!

Το οποιο βεβαια τελικα το επαθα και εγω μετα απο πολυ καιρο αφου ειχε ληξει η εγγυηση *στα 3 χρονια το επαθα). Ειχα ανοιξει θρεντ και πριν στειλω τις επιστολες τις ειχα ποσταρει εδω. παλια μελη θα θυμονται τα σκηνικα.

Τουμπεκι κανουν πολλοι εδω, αν πας ομως στα φορουμ των εταιρειων θα δεις οτι καποιοι προσπαθουν. Το μεγαλο προβλημα ειναι οταν αντι να ειναι μαζι σου ενωμενη η κοινοτητα των gamers , ανταυτου πρωτο τους μελημα αρκετων, ειναι να προστατεψουν την υποληψη μιας ανωνυμης εταιρειας... σε βγαζουν ειτε hater οταν βριζεις μια εταιρεια που βγαζει games και οτι φταιει η κονσολα σου ως δια μαγειας, ή σε βγαζουν fanboy αν πας να διαμαρτυρηθεις σε μια Σονυ. (εισαι 360 φανμπου και τρολλαρεις σου λενε).

Και με το πολυ σοβαροτερο θεμα του 360 με το RROD που πρακτικα ειχε 50% failure rate, χαμος εγινε, κι ομως ακομα και σημερα καποιοι θα σου πουνε οτι ειναι υπερβολες της φαντασιας σου, γιατι το 360 ειναι σουπερ ουαο φοβερο και δεν εχει προβληματα αξιοπιστιας και εσυ φταις που χαλασε επειδη δεν το προσεχες κλπ...αηδιες δηλαδη.

Πρεπει να μαθουμε να διεκδικουμε αυτο που δικαιουμαστε και οχι να σκυβουμε το κεφαλι και να βγαζουμε το σκασμο μεσα στην ανεχεια.
    Last edited by Valkyre; 03-12-2011 at 14:31.

PSN ID
    MajereMP44

Ξερεις τωρα τι γινεται? Σου χαλασε κ εσενα και πηρες άλλο?Αν ναι, συγγνωμη αλλα εισαι λαθος φιλε.Δλδ εστειλες επιστολες (καλα εκανες) αλλα ξαναπηρες playstation.Και δεν εισαι λαθος στην πραξη.Η πραξη ειναι αυτο που σου ειπε η αγαπη σου για τα videogames να κανεις.Αλλα η ουσια της πραξης σου ειναι οτι εδωσες παραταση ζωης (= πωλησεις) στη Sony ενω σε εξαπατησε αρχικως.Και πολυ απλα επρεπε να πεις δεν εμπιστευομαι Sony ουτε για mp3.Αλλα πες μου σου παει η καρδια να το κανεις?εμενα ρε γμτ δεν μου παει.Το ιδιο αλλα σε ηπιο βαθμο(καθαρα λογω αξιας χρηματικης και οχι "αξιας" ηθικης) συμβαινει με το κωλο-παιχνιδο αυτο , το Skyrim.50 ευρω στο βρόντο για καποιους.Αλλα η αγαπη τους για το υποτιθεμενο προιον δεν σαφηνει να μην το βαζεις στην κονσόλα , κιας ειναι broken.Παρανοια εχει καταντησει πια.Εγω να φανταστεις το αρχισα στο pc στο medium και ειναι χειροτερο απο το oblivion.Απο τη μια μου αναβουν τα λαμπακια απο την αλλη θελω να παιξω.Τραγικό.

Ειμαι τοσο νευριασμενος και τοσο μπερδεμενος αυτες τις μερες με την υποθεση gaming που θελω να τα βροντηξω. Το ειχα πει και παλιοτερα , χανουμε απο παντου λεφτά.Αν ειναι δυνατον!Ειναι ολοι συνεννοημενοι? Ολοι επιτελους?
    Μια χαρα ηταν το gaming με παρακατιανους/αντικοινωνικους οπως μας ελεγαν καποτε.Τωρα που εγινε μοδα εχει γινει μια τρυπια δεξαμενη που η σταθμη πεφτει.Να δω ποτε θα αδειασει.Καθομαι και παιζω τα "κουμπια" aka Little big planet διοτι τοχω στο σκληρο.Απο χομπυ και συνηθεια γιατι μαρεσει το gaming.WTF?

Με την υποθεση Skyrim ας τοποθετηθω και εγω διοτι αρχιζω σιγα σιγα και καταληγω:
    Κανεις δεν εχει λαθος.Ψεμματα δεν λεει κανεις/Μεταξυ μας ειμαστε δεν εχουμε λογο για να κοροιδευουμε.Σε καποιους ειναι playable, σε αλλους unplayable.Αλλοι το αγαπαμε τοσο πολυ για να το παρατησουμε.Αλλοι δεν ξερουν τι τους γινεται και τρολλαρουν.Ολοι εχουν ενα δικιο (καλα τα τρολλς εχουν αδικο). Αυτο που μενει ειναι η ξενερα στο τελος. Ειτε ομως κραξεις ειτε δεν κραξεις καποιοι κανουν τα στραβα ματια(εδω Bethesda/Sony).Οπως κανουν τα στραβα ματια και για το fail της κονσόλας που χαλαει(Sony).

Επι προσωπικου δεν γνωριζω κανενα παιδι εδω μεσα και δεν ξερω αν εχει κανει αγωνες παλιοτερα.Πιστευω οτι σιγουρα υπαρχουν καποιοι. ΑΛλλα το κοινο αισθημα ειναι οτι το fat playstation χαλαει.Και ζουμε και στηριζουμε τα exclusives.Ειμαστε ή δεν ειμαστε εγκλωβισμενοι? Δεν βρισκω καμμια λογικη.Απλα λεφτα να εχει κανεις να σκορπαει πλεον.
    PS4

Συγνώμη το θέμα των κολλημάτων τελικά είναι τόσο τραγικό σε σημείο να μου κολλήσει την ώρα που μπήκα στο χωριό με την άμαξα;;;;;;;;......στο πρώτο δίλεπτο δηλαδή;;;;;......αν είναι να μην το ξαναβάλω γιατί στο τέλος φοβάμαι ότι θα χαλάσω και το ps3 αν το κλείνω έτσι.

PSN ID
    MajereMP44

Καταρχην πηγαινε στο γιατρο να δεις αν εχεις επιληψια.Ξεκιναμε απο εκει.Πας τωρα εσυ και θες να παιξεις και Skyrim.Που πας??

Αν επιτρεπεται να παιξεις SKyrim, ειναι στο χερι σου να το βαλεις μεσα στο BD διοτι ολα μπορουν να συμβουν (freezarismata/bugs/crashes).Επισης αν δεν εχεις εγγυηση μην παιζεις με το κουμπακι του on/off.Θα φταις εσυ.Καλη διασκεδαση.
    PS4

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ λολ , ειναι σαν να λες ''Welcome to hell'', ''καλη διασκεδαση''.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

απο οτι φαινεται δεν υπαρχει διαθεση να γινει κατι ωστε να υπαρχουν δυο ξεκαθαρα νηματα για το game. δεν το λεω επικριτικα αλλα ειναι "αδικο" για τους "αλλους" που μπορουν να παιξουν το παιχνιδι να μπαινουν εδω και να διαβαζουν για testing , σονυ , bethsda κλπ και να μην μπορουν να μιλησουν για αυτο που βιωνουν μεσα στο game. κατανοητη η αγανακτηση και δικιο εχετε σε ολα αλλα....

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks