@ agentprinny
Φιλε μου καλε, δεν πρεπει να το δοκιμασαν ΚΑΝ στο PS3... ή το δοκιμασαν και παρολαυτα το κυκλοφορησαν. Και για τα 2 ενδεχομενα υπαρχουν αποδειξεις.
Στο πρωτο ενδεχομενο, τρανη αποδειξη ειναι οτι ολο αυτον τον καιρο δεν ειχαμε δει ουτε μια εικονα, ουτε ενα βιντεο απο την εκδοση του PS3... ηταν επτασφραγιστο μυστικο! Ford Nox κατασταση, classified stuff! Κοινως... η εκδοση της κονσολας μας ηταν πολυ πισω απο την εκδοση 360. Μολις τελειωσαν με την αγαπημενη τους κονσολα τοτε ετρεχαν με πασαλειμματα να ολοκληρωσουν την δικη μας εκδοση. Γι αυτο εχουμε χειροτερα textures, κακιστο pop in και τετραγωνισμενες σκιες απο την εκδοση 360... αλλα πανε στα κομματια ολα αυτα... το framerate? για γελια εντελως. Πεταξανε λοιπον ετσι ενα πασαλειμμα στο PS3 και να'μαστε τωρα.
Το δευτερο ενδεχομενο, να το ηξεραν το προβλημα αλλα παρολαυτα στα @@ τους το κυκλοφορησαν, ειναι αυτο που πιστευω εγω περισσοτερο. Τυχαιο το γεγονος οτι η Bethesda εδωσε καθυστερημμενα σε ολους τους δημοσιογραφους την εκδοση PS3 ενω ειχε προμηθευσει αρκετο καιρο πριν την εκδοση 360? Οχι βεβαια... εσκεμμενο ηταν. Τους εδωσε την εκδοση 360, ελιωσαν εκει οι δημοσιογραφοι και οταν τελευταια στιγμη τους εδωσε την δικη μας εκδοση, επαιξαν αυτοι κανα 3ωρο-4ωρο ΜΑΞΙΜΟΥΜ, απλα να δουν πως τα παει η εκδοση PS3 ωστε να κανουν απλα ενα copy/paste το review που εγραψαν αρχικα για το 360. Και το εκανε αυτο η Bethesda επειδη γνωριζε οτι το προβλημα παρουσιαζεται μετα απο 20-30 ωρες...
πραγματικα δεν εχω αισθανθει τοση αηδια στα τοσα χρονια που ασχολουμαι με το χομπυ αυτο. Εχω ξενερωσει απιστευτα και νομιζω καταστραφηκε το Skyrim για παντα, ανεξαρτητα απο το αν το φτιαξουν ή οχι. Η κοροιδια τους μου το κατεστρεψε εντελως.

Reply With Quote
χαχα Τι μου θύμισες να ΄ξερες! Παίζει να είχα δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ανάλυσης, texture details, shadows κλπ στα settings "απαιτητικών" παιχνιδιών για τον υπολογιστή.

) Γιατι φαινεται πως μας θεωρουν μικρα παιδακια που θα τους παρει το παιχνιδακι ο μπαμπακας του και δεν θα γινει και τιποτα αν δεν παιζει, αφου μαλλον θα φταιει το σκασμενο

.

Bookmarks