Page 49 of 90 FirstFirst ... 3945464748495051525359 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@ agentprinny

Φιλε μου καλε, δεν πρεπει να το δοκιμασαν ΚΑΝ στο PS3... ή το δοκιμασαν και παρολαυτα το κυκλοφορησαν. Και για τα 2 ενδεχομενα υπαρχουν αποδειξεις.

Στο πρωτο ενδεχομενο, τρανη αποδειξη ειναι οτι ολο αυτον τον καιρο δεν ειχαμε δει ουτε μια εικονα, ουτε ενα βιντεο απο την εκδοση του PS3... ηταν επτασφραγιστο μυστικο! Ford Nox κατασταση, classified stuff! Κοινως... η εκδοση της κονσολας μας ηταν πολυ πισω απο την εκδοση 360. Μολις τελειωσαν με την αγαπημενη τους κονσολα τοτε ετρεχαν με πασαλειμματα να ολοκληρωσουν την δικη μας εκδοση. Γι αυτο εχουμε χειροτερα textures, κακιστο pop in και τετραγωνισμενες σκιες απο την εκδοση 360... αλλα πανε στα κομματια ολα αυτα... το framerate? για γελια εντελως. Πεταξανε λοιπον ετσι ενα πασαλειμμα στο PS3 και να'μαστε τωρα.

Το δευτερο ενδεχομενο, να το ηξεραν το προβλημα αλλα παρολαυτα στα @@ τους το κυκλοφορησαν, ειναι αυτο που πιστευω εγω περισσοτερο. Τυχαιο το γεγονος οτι η Bethesda εδωσε καθυστερημμενα σε ολους τους δημοσιογραφους την εκδοση PS3 ενω ειχε προμηθευσει αρκετο καιρο πριν την εκδοση 360? Οχι βεβαια... εσκεμμενο ηταν. Τους εδωσε την εκδοση 360, ελιωσαν εκει οι δημοσιογραφοι και οταν τελευταια στιγμη τους εδωσε την δικη μας εκδοση, επαιξαν αυτοι κανα 3ωρο-4ωρο ΜΑΞΙΜΟΥΜ, απλα να δουν πως τα παει η εκδοση PS3 ωστε να κανουν απλα ενα copy/paste το review που εγραψαν αρχικα για το 360. Και το εκανε αυτο η Bethesda επειδη γνωριζε οτι το προβλημα παρουσιαζεται μετα απο 20-30 ωρες...

πραγματικα δεν εχω αισθανθει τοση αηδια στα τοσα χρονια που ασχολουμαι με το χομπυ αυτο. Εχω ξενερωσει απιστευτα και νομιζω καταστραφηκε το Skyrim για παντα, ανεξαρτητα απο το αν το φτιαξουν ή οχι. Η κοροιδια τους μου το κατεστρεψε εντελως.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Και ημαρτον/ελεος ρε παιδια, που θα κατσω να κανω του κοσμου τις αλλαγες σε settings και διαφορες αλχημειες για να τρεχει το παιχνιδι στην κονσολα μου, δλδ ελεος ουτε pc να ειχαμε.
    χαχα Τι μου θύμισες να ΄ξερες! Παίζει να είχα δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ανάλυσης, texture details, shadows κλπ στα settings "απαιτητικών" παιχνιδιών για τον υπολογιστή.
    Φυσικά κάποια στιγμή μου έβγαζε την λυτρωτική μπλε οθόνη
    Όταν βαρέθηκα να παίζω λοιπόν παιχνίδια 5ετιας αγόρασα το PS3 και ηρέμησα (until now...)
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    @ agentprinny
    Στο πρωτο ενδεχομενο, τρανη αποδειξη ειναι οτι ολο αυτον τον καιρο δεν ειχαμε δει ουτε μια εικονα, ουτε ενα βιντεο απο την εκδοση του PS3... ηταν επτασφραγιστο μυστικο! Ford Nox κατασταση, classified stuff!
    Αυτο για μενα δεν αποτελει αποδειξη και εξηγουμαι. Οι τυποι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειχαν κανει deal με την MS να προωθουν την εκδοση τους επομενως το να μην δειχνουν καμια αλλη εκδοση ηταν μερος του deal. Δλδ για μενα ο βασικος λογος αυτος ηταν (και ψιλοξεκαθαρος να πω την αληθεια) που δεν εδειχναν την εκδοση του ps3. Γιατι μπορει πχ να ηταν πιο πισω αλλα καμια εικονα μεχρι τελους? Θα μπορουσαν να εχουν δειξει κατι πριν την κυκλοφορια, ακομα και πασαλειμα να εχουν κανει (που δεν το αμφισβητω) θα ειχαν τελειωσει. Αλλα οπως ειδαμε τιποτα επισημο ποτε δεν βγηκε απο την bethesda για ps3. Deal καραμπινατο και ΝΤΡΟΠΗ τους γιατι το ειχαμε καταλαβει απο νωρις (τουλαχιστον εδω μεσα τα ειχαμε πει).
    Οσο για τους δημοσιογραφους και τα γκλαμουρατα sites που στην πραγματικοτητα ειναι για κλωτσιες, καποια στιγμη η κοροιδια πρεπει να τελειωσει. Για ακομη μια φορα ξεβρακωθηκαν μιας και ουτε ενα review δεν αναφερει το προβλημα, δειγμα του οτι δεν ασχοληθηκαν καν με την εκδοση του ps3 παρα μονο δοκιμαστικα οπως λεει και ο Val. Αλλοι ψευτες και ερασιτεχνες αυτοι.
    Last edited by hakoo; 19-11-2011 at 01:09.

Name
    Δημήτρης

^^ Eιχαν κανει τετοια συμφωνια με την MS? Δεν το ηξερα αυτο πραγματικα. Αρα απλα επιβεβαιωνεται το δευτερο ενδεχομενο που αναφερω. Απλα το ηξεραν και γι αυτο εστειλαν τα reviews τοσο καθυστερημενα.

Αφωνος πραγματικα με την κατασταση... θα κανω μια ακομη δοκιμη, θα κανω uninstall-reinstall το παιχνιδι. Οχι οτι θα αλλαξει κατι, μιας και το εχουν κανει πολλοι, αλλα ετσι για το γμωτο θα το κανω. Και μολις κολλησει θα το στειλω στο διαολο και θα βαλω ενα αξιοπρεπες προιον στο drive της κονσολας μου, οπως ειναι το Uncharted 3.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μου θυμιζει φασεις fifa και pro παντως η νοοτροπία της εταιρειας.Μεχρι να βγουν να παραδεχτουν τα bugs τους εκαναν τους κινεζους.
    Δεν το λεω υποστηρικτικα αυτο με τα saves, αλοιμονο.Το λεω καθαρα πρακτικα για οποιον δεν βριζει ακομα.
    Τωρα να ξενερωσω με ενα παιχνιδι πριν την ωρα του δεν θα το κανω εγω.Ειχα σταματησει το gaming εδω και καιρο, ενα παιχνιδι περιμενα να λιωσω.Θα κανω υπομονη.Αν μου καταστρεψει τα saves το patch μπορει και να μην το ξαναπιασω.Ενα μεγαλο κριμα γιαυτη την κωλο-μηχανη του κιμα-MS και τα κωλοπροιοντα της που θελει ντε και καλα να τα εχει πρωτη μουρη να μας τα μοστραρει και να στερουμαστε (με τον ενα η τον αλλο τροπο) παιχνιδαρες σε αυτην την γενιά.Η Bethesda και τα sites , ενταξει λεφτουδακια θελουν.Πολυ απλά δεν αξιζουν την εμπιστοσυνη των playstation users.Απεδειχθη.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^ Eιχαν κανει τετοια συμφωνια με την MS? Δεν το ηξερα αυτο πραγματικα. Αρα απλα επιβεβαιωνεται το δευτερο ενδεχομενο που αναφερω. Απλα το ηξεραν και γι αυτο εστειλαν τα reviews τοσο καθυστερημενα.
    Για να μην κατηγορηθω για παραπληροφορηση, δεν το ξερω απο καπου αυτο ουτε ειναι κατι που ουτως η αλλως θα λεγοταν δημοσιως.
    Δικη μου κριση ειναι και δεν θεωρω οτι κανω λαθος, ηταν πραγματα που εβγαζαν ματι με αποκορυφωμα την συγκεκριμενη καργα στημενη συνεντευξη στο youtube channel του xbox και αρκετες ακομα. Συνεχεις αναφορες στο 360, σε ολες τις επισημες παρουσιασεις μονο 360, γενικα για μενα εβγαζε ματι το θεμα. Ενα βιντεο για ps3, μια εικονα εστω, τιποτα? Στανταρακι deal απο πισω.

@Majere
    Φιλε οκ, δεν λεω οτι θα το παρατησω το παιχνιδι. Οπως προειπα εχω χρονια να παιξω κατι τοσο του γουστου μου, απλα θα περιμενω μεχρι να ακουσω κατι επισημο. Γιατι τωρα να παιζω με τον φοβο μην γινει το ταδε και το δεινα ενα παιχνιδι που το περιμενω ολη τη γενια δεν ψηνομαι. Ολα θα εξαρτηθουν απο την Bethesda και το αν σεβονται (εστω και τωρα μετα την μ@λακια τους) οσους αγορασαν το παιχνιδι για ps3.
    Last edited by hakoo; 19-11-2011 at 01:42.

Name
    Δημήτρης

Default BOHΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Ξερετε οτι σπανια δινω λινκ ειδικα απο site οπως το IGN oμως τωρα θα το κανω γιατι εχουν κανει κατι καλο και μπορει να μας βοηθησει ολους μας.

Εχουν φτιαξει ενα poll σχετικα με το θεμα και ειναι μια καλη ευκαιρια να δωθει σημαντικη δημοσιοτητα στο θεμα, τετοια ωστε να διορθωσει το προβλημα η Bethesda...

Παρακαλω λοιπον ολους (εχουν δεν εχουν ακομα το προβλημα) να μας βοηθησουν να παρουμε αυτο για το οποιο πληρωσαμε. Μια αξιοπρεπη playable εκδοση.

http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1212924p1.html

Δεν ξερω αν καποια αλλη εταιρια στο παρελθον εχει πουλησει τοσο κακοφτιαγμενο προιον, που δεν ειναι και πρωτη φορα, σε τοσο μεγαλο αριθμο ( μιλαμε για εκατομμυρια ατομα ) και να την εχει βγαλει καθαρη.
    Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο εινα οι μηχανοραφιες τους ( ουτε στο βυζαντιο ετσι ) Γιατι φαινεται πως μας θεωρουν μικρα παιδακια που θα τους παρει το παιχνιδακι ο μπαμπακας του και δεν θα γινει και τιποτα αν δεν παιζει, αφου μαλλον θα φταιει το σκασμενο

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

είπαν οτι ετοιμάζουν patch. Ποιος ξερει μπορεί και να το ετοίμαζαν ήδη γνωρίζοντας τι θα σκάσει αλλά μην θέλοντας να χάσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας και φυσικά το χρήμα. Πάντως το IGN εβγαλε μέχρι και poll που δείχνει ότι γενικώς δεν μπορούν να κρύψουν την παπαριά που έκαναν.

http://uk.ps3.ign.com/articles/121/1212924p1.html

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Εγω παντως αν και ασχετος με RPG ψηνομουν να παρω το παιχνιδι(για αρχη σε τετοιου ειδους παιχνιδια) αλλα τωρα δεν το βλεπω.Αν ειναι δυνατον δηλαδη τετοια κολληματα ειχα στο παλιο μου PC που εριχνα ολες τις απαιτησεις μπας και καταφερω να το παιξω

Στο Poll του IGN ψηφισα κι εγω παντως μπας και γινει τιποτα

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Μετα απο οσα ακουσα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να το αγορασω. Οχι γιατι με ενοχλουν τα bugs αλλα εξ αιτιας της νοοτροπιας της εταιριας προς το ps3...διαβασα τις τελευταιες σελιδες και επεσα απ' τα συννεφα. Αντε γεια Βethesda...δεν θα στηριξω με τα λεφτακια μου καποιον που δε με σεβεται

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

πιστευω παντως οτι λογω πωλησεων κ μονο θα βιαστουν καπως να βγαλουν το patch. δεν εχει πουλησει κ λιγα κομματια στο ps3. και απο τα λιγα που γνωριζω ΘΕΩΡΩ πως δεν θα επηρρεασει τα save μας. ετσι για να βαλω και λιγο αισιοδοξια στην δικαιολογημενη αγανακτηση ολων μας. θυμαμαι παντως αναλογη περιπτωση στο far cry 2 που το save γινοτανε corrupted στο 82% και η ubisoft δεν το εφτιαξε ποτε....ιδωμεν αν κ εμενα αυτη τη στιγμη με καιει πιο πολυ το lvl cap... το 50 που ειδα καπου ειναι πολυ λιγο για τετοιο παιχνιδι .

Spoiler!

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Tουλαχιστον ελπιζω να τους κανουν ρεζιλι οι δημοσιογραφοι...γιατι εμας μας εχουν γραμμενους ουτως ή αλλως... ευτυχως εχει αρχισει να δινεται δημοσιοτητα απο καποια site οπως το gamesradar.
    Lol,δεν ξερω αλλα αυτο μου ακουγεται λιγο τραγικο.Οι δημοσιογραφοι που εδιναν διθυραμβικες κριτικες και εχουν την ps3 εκδοση αυτην την στιγμη στα 95 στο metacritic,να αρχιζουν τωρα να διαμαρτυρονται...δηλαδη τι στον κορακα καναν οταν εγραφαν το review?Δεν θα πρεπε να το αναφερουν οτι ειναι broken?Ή ηταν τοσο κολοφαρδοι ωστε να μην τους τυχει(η τους ετυχε μετα στην οποια περιπτωση πως στο κορακα γραψαν τοτε το review τους χωρις να εχουν παιξει σε εναν Α βαθμο το παιχνιδι)?Αλλα ξεχασα,κανουμε review την μια εκδοση και κανουμε μετα copy paste το text(προφανως την 360).
    Αλλα παιχνιδια θαβονται κυριολεκτικα αμα εχουν bugs,εδω εχουμε ενα οχι απλα minor,ουτε major αλλα gamebreaking bug και δεν ειδα πουθενα,σε κανενα review να αναφερεται για αυτο....Βethesda ειναι ομως αυτη...

Αυτο που με παραξενευει ειναι πως ετοιμαζουν patch και για τις 3 εκδοσεις συμφωνα με κατι link παραπανω...δηλαδη τι?Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και στις αλλες εκδοσεις?Ή δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα σχετικα με το προβλημα και ειπαν οτι να ναι.Οχι τιποτα αλλο αλλα κοντευω τα 10 mb saves στο pc....

Παντως δεν θα μου φανει παραξενο να υπαρχει και 3ο ενδεχομενο....αμα το port δεν εγινε απο αυτους...Το oblivion αλλωστε δεν ηταν απο την bethesda.Φυσικα αμα αποδειχτει τιποτα τετοιο τοτε θα φανουν ακομα περισσοτερο ψεφτες για τα περι "Θα δωσουμε προσοχη στην ps3 εκδοση",αν και θα μου πεις το καναν δεν το καναν αυτοι παλι με αυτα που γινονται να την βρασω την προσοχη τους.Της δωσαν αλλου ειδους προσοχη .

Και αντε να το λυσουν το θεμα.Περα του οτι η ρετσινια δυσκολα φευγει,αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα προκυψουν και αλλα μετα απο το patch?
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

siberasma:
    360: bug pu den fortonu textures
    pc: bugs pu krasarun to game
    ps3: framedrop

edit:
    1. ti na dialeksis?!
    2. btw, akoma ke me to psn off den iparxi vletiosi? iparxi kapia rithmisi pu na xi na kani me to detail ton grafikon sto ps3?
    3. update telos xronu akuo?
    4. to provlima apo oti diavasa, ine oti to game sto ps3 vasizete poli sto disko. o diskos den bori na sikosi to fortio. kapioi pu alaksan to disko ke evalan enan ultra fast idan diafora.
    Last edited by georgios; 19-11-2011 at 11:24.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Μα στο 360 δε φορτώνουν τα textures μόνο αν έχεις κάνει εγκατάσταση στο δίσκο. Η κάνω λάθος;;;;

PSN ID
    georgios78

an dis sta episima thread to provlima ine geniko. an den kanis install ta kasari siga siga ke ftiaxni. ala ama valis alo pexnidi i katharizi i cache ke pali ap tin arxi

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Sorry κιολας αλλα δεν ειναι το ιδιο bug, δεν τιθεται συγκριση. Στο 360 δεν φορτωνουν καποιες φορες καποια textures, η απλα τα φορτωνει αργα. Το εχουμε δει πολλες φορες και σε πολλα διαφορετικα παιχνιδια.
    Εδω μιλαμε για bug που σου καταστρεφει στην ουσια το παιχνιδι και το καθιστα unplayable. Γιατι αν τα frames κυμαινονται στα 5-10, οι npcs κανουν οτι να'ναι και τα αντικειμενα δεν εμφανιζονται απλα δεν παιζεις. Και φυσικα δεν ειναι το μοναδικο bug στο ps3, υπαρχουν και τα κρασαρισματα που απλα τα καναμε γαργαρα λογω του οτι δεν ειναι game breaking. Εγω για παραδειγμα στις 20 ωρες που εχω στο παιχνιδι εχει κρασαρει πανω απο 6-7 φορες.
    Επομενως δεν υπαρχει ερωτημα τι να διαλεξεις, μακρια απο την ps3 εκδοση.
    Ψηφισα κι εγω στο poll, βεβαια πρεπει να γινει και ενα poll απο το ign "ποσο κοροιδευουμε τον κοσμο εμεις τα μεγαλοsites με την δημοσιογραφια του κ@λου", να ψηφισουμε κι εκει κριμα ειναι. Δεν πρεπει να την βγαλουν καθαρη τα ΜΜΕ αυτη τη φορα, μιλαμε για μεγα σκανδαλο. Πανω απο 20 reviews στο metacritic για την ps3 εκδοση (εδω γελαμε), πουθενα κουβεντα για το bug. Και για να τους προλαβω (επειδη ξερω τι λαμογια ειναι), δεν μιλαμε για προβλημα που προκυπτει μετα απο 80 ωρες παιχνιδιου, εμενα ξεκινησε πριν τις 20 να σερνεται.
    Last edited by hakoo; 19-11-2011 at 11:51.

PSN ID
    georgios78

pantos den apokliete to psrovlima tu 360 na ine paromio me to ps3. apla sto 360 anti na zoristi na fortosi ta textures kani skip ke pezi strota

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Ειπα ν απεχω απ το thread για να αποφυγω spoilers αλλα τωρα που ειδα την αλλαγη του τιτλου δεν αντεξα. Τοσο χαλια λοιπον...

Τι να πρωτοσυμπερανει κανεις.
    - Οτι μας κανουν οτι θελουν τα review sites;
    - Οτι οι reviewers τους ειναι ανιδεοι, ή στην καλυτερη "μιλημενοι";
    - Οτι... η πειρατεια σκοτωνει το gaming (παρε original να ειναι καλο LOL)
    - Oτι με τα games γενικοτερα και της Bethesda ειδικοτερα πρεπει πλεον να τηρουμε συμπεριφορα οπως με τις νεες κονσολες; (κατσε να βγουν τα προβληματα πρωτα...)
    - Οτι σαν μ.... θα καθομαστε και θα μαλωνουμε παλι για το ποσο εβαλε το χ,ψ site σε ενα παιχνιδι οταν ΚΑΘΑΡΑ πλεον βαθμολογουν βαση πολιτικης και οχι κρισης;

Κριμα για τη σειρα και το παιχνιδι. Μονο αυτο λεω. Για τη Bethesda δε μου καιγεται καρφι. Οπως εστρωσε ας κοιμηθει.

Relax, I'll get it...

Name
    Δημήτρης

Τα αρχικα σταδια του προβληματος. Καπου εκει ολοι λενε απο μεσα τους "ε ενταξει μωρε σιγα...κολαει λιγακι αλλα ειναι τοσο ουαου ο κοσμος που απλα τυχαινει καμμια φορα..."

Οχι, απλα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UYqMFaw_s24"]Skyrim PS3 Gameplay Lag - YouTube[/ame]

Bookmarks

Bookmarks