Patch ειπα?? γραψε λάθος!! Patch-αβουρι εννοουσα.![]()
Satan has left his killing floor
PS4
Δηλαδή την άλλη φορά που θα ανοίξω το GT5 θα έχει 4GB κατέβασμα??
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
^^ γιαβολ....
και δεν εχει και background download!
![]()
SONY, Y U NO RELEASE COMPLETE GAMES????
Spoiler!
Ti φταιει η Sony? O Kaz φταιει...
Τελικά επειδή το βλέπω ότι το γράφεις συνέχεια φίλε Val και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, το μέγεθος του patch είναι 1.1GB ή 4.0GB; Μήπως εννοείς ότι σου πήρε 4 ώρες και σου βγαίνει σε GB?
Τρολάρει Νεκ δεν τον έχεις μάθει ακόμα;;;;....1,1 είναι απλά στο καβουρντιστήρι του έκανε 4 ώρες;;;.....μέρες;;;;....δεν ξέρω.
ο ανάποδος της παρέας.
γουστάρω πατς και καρα-πατς. Θέλω τα γίγα να γουσταρω. Θέλω να βλέπω τα data να κατεβαίνουν στο σκληρό του PS3 με το τσουβάλι.
Μιλάμε έβαλα να κάνει το update στο GT5, μετά από κανά 1 ώρα και κάτι λεπτά (5-10) κατέβηκε, εγκαταστάθηκε.........φόρτωσε και το παιχνίδι...........ΚΑΡΑ γούσταρα..........και καπάκι το έκλεισα, αφού ίσα-ίσα μπήκα να τσεκάρω το interface του παιχνιδιού και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Ούτε καν έτρεξα σε αγώνα.
Α! Ξέχασα, πήρα και δώρο την υπερ-φόρμουλα του Βέττελ, αν και την είχα ήδη (απο δώρο φίλων εννοείται, σε παιχνίδια δεν λιώνω πια).
Δεν είμαι και γαμώ τα ατομάκια κατά τον Καζουνόρι;
Τουμπέκα (όχι ψιλοκομμένη) όλοι και κατεβάστε πατς (-ά).
χαχααχαχαχαχα
να δω τι άλλο θα ζήσουμε. Έχει και άλλο βάθος το πηγάδι μάλλον...
ρε παιδια εχει 10 κομματια το update.
Το πρωτο θυμαμαι ηταν 640 περιπου ΜΒ, το δευτερο ηταν 350 ΜΒ τα αλλα ηταν μικρα (απο 70 εως 100 ΜΒ) και μετα καπου στο 7ο κομματι ηταν αλλη μια 600αρα... και το τελευταιο ωραιοτατο κοματακι ηταν απο μονο του 1.2 GB....
Tωρα αν σημαινει οτι τα πρωτα 9 κομματια ηταν παλια πατς και επειδη δεν τα ειχα κανει (το ειχα βγαλει απο το PS3 το παιχνιδι εντελως) τοτε εχω να πω 2 πραγματα.
α) Οντως ειναι μονο 1.2 GB για οποιον ανανεωνει τακτικα το GT5
β) Ποσα κιλα μλκς μπορει να ειναι καποιος ωστε να σε αναγκαζει να κατεβασεις ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα προηγουμενα patch μαζι με το τελευταιο... Συγχωρεστε με, εχω μαθει οτι ενα πατς διαθετει ολα κομπλε τα πραγματα και απο τα προηγουμενα μαζι με τα νεα που φερνει.
Αλλιως ουε και αλοιμονο μας αν βγαλουμε ποτε το GT5 απο την κονσολα και θελουμε να παιξουμε μετα απο ενα χρονο...
θα πρεπει να κατεβασουμε 30 πατς και συνολικα να χαλασουμε τον μισο σκληρο μας δισκο...δηλαδη ελεος...
Last edited by Valkyre; 14-10-2011 at 12:50.
Όπα όπα Λευτέρη... Πώς την πήρες τη φόρμουλα του Φέτελ δώρο??? Από φίλους την έχω δανειστεί και γω αλλά δεν την έχω. Για πες..
Spoiler!
Το τελευταιο κομματάκι με 1.2 μηπως αντι downloading ελεγε installing?Δεν ξερω κιολας γιατι ελειπα οταν το κατεβασα.Αλλα μαλλον ετσι ειναι . Η δε ταινια εισαγωγης ειναι ξεχωριστη δεν ειναι στο patch πρεπει να την κατεβασεις απο το GT TV γυρω στα 500mb. Κοιταξα επισης το χωρο που πιανει στο σκληρο το παιχνιδι και πλεον μου γραφει 11GB!Συνεπως ναι ειναι τεραστιο το τελευταιο update.
Satan has left his killing floor
PS4
οχι παιδια αυτο που γραφω πιο πανω ειναι, που δεν το ηξερα κιολας... το τελευταιο patch ειναι 1.2 gb.... αλλα αν δεν εχεις κανει τα προηγουμενα πατς τα τρως ολα καπακι...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....
ΥΓ: @dimitrisap
Η φορμουλα του Φετελ ειναι δωρο για ολους, επειδη πηρε το πρωταθλημα.Θα δεις ενα μηνυμα στο inbox σου απο την Polyphony. Ανοιξε το και ιδου!
Α μάλιστα! Thanks Val!
Spoiler!
Προσοχή η X2010 είναι μέχρι τις 17 του μήνα για Ελλάδα, μετά λογικά δεν θα μπορείτε να την κατεβάσετε. Τώρα αυτό με τα πολλά patches όντως συμβαίνει αλλά όχι μόνο στο GT5, οπότε μπορείτε να τα χώνετε και στην Sony ελεύθερα για το γιατί γίνεται αυτό. Εγώ έκανα την προηγούμενη βδομάδα γύρω στα 4 patches οπότε λογικά μου μένει μόνο το τελευταίο. Λυπάμαι αυτόν που το παίρνει σήμερα πρώτη φορά και θέλει να μπει online...
Last edited by Nek_Food; 14-10-2011 at 13:08.
^^ Που κολαει αυτο με την Σονυ? Εγω ξερω οτι καθε firmware (αλλο πραγμα βεβαια) περιλαμβανει οτι ειχαν και τα προηγουμενα. Δεν κατεβαζεις οοοοσα firmware εχουν βγει μεχρι τωρα αν παρεις ενα φορμαρισμενο PS3.
λάθος. (EDIT: σόρρυ αν ακούγεται / διαβάζεται ότι το είπα με ύφος προστακτικό ε?)
Αυτό ίσχυε με τα παλαιού τύπου firmware στο PS3, για αυτό και έπρεπε να κατεβάσεις όλο τον όγκο των MB.
Μετά απο κάποιο όμως firmware (μην με ρωτήσετε ποιο, που να θυμάμαι), οι αναβαθμίσεις έγιναν προσθετικές. Δεν εμπεριέχεται όλο το firmware μέσα, μόνο οι αλλαγές / προσθήκες. Για αυτό και κατεβαίνει (τουλάχιστον στο δικό μου συνδυασμό γραμμής + PS3) πάρα πολύ γρήγορα.
Όσο για τα παιχνίδια και τα τεράστια patch, παιδιά ο προγραμματισμός δεν είναι καλάθι, που άλλοτε βάζεις πολλά μήλα και άλλοτε λίγα.
Έχει δομές και εγκλεισμούς. Δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις.
Βέβαια μπορείς να ζητάς ότι σου καπνίσει - άσχετα αν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό που ζητάς και βέβαια δεν θα εισακουστείς. (δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά θέλω να πω, ότι πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τι ζητάμε = να κατέχουμε λίγο απο προγραμματισμό και μετά να το ζητάμε........ειδάλλως μπορεί να ζητάμε - χωρίς να το ξέρουμε - λαγούς με πετραχήλια)
Και δεν είναι θέμα της Sony. Καν. Απλά ενημερωτικά το λέω. Έχει να κάνει με δομές προγραμματισμού, λογικής σχεδίασης του κώδικα και αρχιτεκτονικής. Δεν είναι απλά πράματα.
Προσωπικά πάντως, και τώρα πέραν πλάκας, ποτέ μου δεν αντιμετώπισα προβλήματα με το μέγεθος των patch σε οποιοδήποτε παιχνίδι.
Ίσως γιατί αντιμετωπίζω το PS3, ως υπολογιστή. Και τους υπολογιστές μου, ΚΑΘΕ εβδομάδα τους περνάω απο "συντήρηση" = καθάρισμα, updates, τακτοποίηση.
Έτσι κάνω και στο PS3: ελέγχω για update (άσχετα αν θα παίξω τον τίτλο, συνήθως όχι) και τα κάνω αν χρειάζεται, καθαρίζω το PS3 εντός και εκτός και μία φορά το 6μηνο, τραβάω ένα φορμάτ και ξαναπερνάω ένα - ένα όλα μου τα παιχνίδια (κατεβάζω απο το PSN και κάνω ΟΛΕΣ τις εγκαταστάσεις Blu-ray τίτλων).
Έτσι το PS3 πάει σφαίρα (δηλαδή έτσι αντιμετωπίζω το disk fragmentation που δεν αποφεύγεται στο PS3, λόγω file system) και έχω έτοιμα από πλευράς patch, όλα τα παιχνίδια, οπότε με το που θελήσω κάποιο να παίξω, είναι άμεσα διαθέσιμο.
Βέβαια, αναγνωρίζω ότι είμαι "άρρωστος" με τα μηχανήματά μου...σε σημείο που όταν τα βλέπω να δουλεύουν.......γουστάρω με τρέλα που λέμε (δεν περιγράφεται η "αρρώστεια"), δεν θέλω να τα πιάνει κάποιος με τα βρωμόχερά του, δεν δανείζω games / joypad ποτέ κλπκλπ......δηλαδή δεν περιμένω κάποιος να συμμερίζεται το ίδιο επίπεδο κολλήματος....συνεπώς δύσκολο κάποιος να κάνει ακριβώς τα παραπάνω που περιέγραψα κάθε εβδομάδα...![]()
Εγω δεν ξερω τιποτα απο προγραμματισμο το εχω πει πολλες φορες. Δεν ξερω αν εν ετη 2011 ειναι υπερβολικο αυτο που ζηταω ή ειναι λαγος με πετραχιλια, ομως θα το ζητησω γιατι παιζω πολλα παιχνιδια και ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι δεν μου φαινεται τοσο κακιστα "προγραμματισμενο? οργανωμενο?" δεν ξερω πως να το πω ακριβως, οσο το GT5.
Ναι εχω την απαιτηση να μην ειμαι υποχρεωμενος για να παιξω GT5 να πρεπει να κατεβασω 4 GB σε πατς και να περιμενως αλλα 45 λεπτα να κανει install για να μπορεσω να απολαυσω ολοκληρωμενη την δουλεια του Καζουνορη.
Επισης θα ηθελα να μουδικαιολογησει ο Καζουνορης γιατι αυτο το πραγμα που εφτιαξε πιανει 12 GB (ημαρτον) χωρο στο PS3 μου. Απο προγραμματισμο δεν ξερω, ειμαι ομως απολυτα βεβαιος οτι καποιοι αλλοι θα εκαναν πολυ καλυτερη δουλεια σε αυτον τον τομεα απο τον Καζ... δεν ειμαι καινουργιος στην πιατσα, εχω κατεβασει πολλα patch και εχω κανει πολλα installs, κανενα παιχνιδι ΚΟΝΣΟΛΑΣ (το τονιζω) δεν απαιτει 4 gb patch 45 λεπτα install και 11GB ελευθερα στον σκληρο... δηλαδη ημαρτον.
Αν δεν θελει ο Καζουνορης να χαλιεμαι με αυτην την κατασταση να μου εξηγησει με απλα λογια γιατι τα εχει κανει ετσι. Να μου το δικαιολογησει καπως ωστε να το χωνεψω και να πω οκ δε γμιεται τι να κανουμε υπαρχει αυτος ο λογος.
Προς το παρον αγανακτω γιατι δεν εχω τον χρονο για να κανω τετοια πραγματα με την κονσολα μου. Βασικο αυτο. Δεν εχω προβλημα με ενα install 10 λεπτων, δεν εχω προβλημα με ενα patch 200MB ομως ο Καζ εχει δωσει νεα διασταση... και δεν παιζω σε PC, αλλα σε κονσολα.Αγορασα κονσολα για να μην εχω τετοια θεματα.
ΥΓ: Λευτερη δεν ειναι το ποστ μου και το υφος του απευθυνομενο σε εσενα, αλλα πραγματικα απηυδησα (το σκοτωσα?) προχθες ρε συ γιατι ειπα να κατσω ενα μισαωρακι να περασω την ωρα μου και τελικα εβλεπα επι 3 ωρες μια μπαρα... (που δεν την εβλεπα, τελικα την παρατησα αλλα λεμε τωρα...)
Bookmarks