Page 34 of 58 FirstFirst ... 2430313233343536373844 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Οι νόμοι της φυσικής είναι για να παραβιάζονται από την τεχνολογία και την ανθρώπινη θέληση. Η οποία τεχνολογία επίσης σαν μέσο, δίνει στους ανθρώπους την δυνατότητα να ξεπερνούν τα όρια τους. Το αν είναι εφικτό να γίνει από άποψη ελαστικών, αν δεν υπάρχουν ήδη τα ελαστικά σίγουρα θα βρεθεί λύση να κάνει έστω 1 γύρο πριν κλατάρουν, άλλωστε δεν μπορώ να δεχτώ ότι το όχημα αυτό ασκεί μεγαλύτερες πιέσεις και φθορά στα ελαστικά από τα αεροσκάφη κατά την απογείωση ή προσγείωση τους. Τώρα για το αν θα αντέξει κάποιος άνθρωπος να τον ολοκληρώσει; Αν δεν μπορεί γιατί ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια, πιστεύω ότι θα βρεθεί και για αυτό λύση π.χ. μία ειδική στολή. Γιατί αν υπάρχει θέληση τίποτα δεν μένει στα χαρτιά και οι αστροναύτες για παράδειγμα ωθούνται σε μεγαλύτερες επιταχύνσεις και πιέσεις από όλους τους άλλους ανθρώπους. Είναι ένα πραγματικά υπεραυτοκίνητο, θα βρεθεί και ένας υπεράνθρωπος που θα το φέρει στις πίστες, να δούμε μετά αν θα αντέξει η άσφαλτος στις πίστες ή θα χρειαστεί και αυτή αλλαγή.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μα δεν βλέπεις με το redbull ετσι οπως πηγαινει!!Πας για εμετο κανονικά!Εδω με το ζορυ παιρνεις την f1 '10 και εισαι στην τσιτα!ΜΕγαλη σαχλαμαρα σαν οχημα δεν το συζητώ το Χ1...να το δεκτω στο burnout ναι αλλα σε simulator με τπτ.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    Nek_Food

Σίγουρα είναι εκτός κοινών - συνηθισμένων ή σήμερα αποδεκτών προδιαγραφών, μπορεί απλά να ζούμε σε λάθος εποχή για αυτό. Φαντάσου να έλεγες για μία σημερινή φόρμουλα 1 ή για την veyron σε κάποιον πριν, ας πούμε 30 ή 40 ή 50 χρόνια; Πως θα σε αντιμετώπιζε; Δεν λέω να βγει στους δρόμους ή σε απλές πίστες, αλλά σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα μπορεί άνετα να βγει και να δώσει τεχνολογίες που να περάσουν σταδιακά και στα υπόλοιπα οχήματα. Το ότι είναι πρωτότυπο από όχι τυχαίο σχεδιασμό στο χαρτί αλλά από σοβαρή μελέτη, το οποίο έχει περάσει και τα τεστ αεροδυναμικής από τούνελ της F1 κλπ όπου έχουν ασχοληθεί και άνθρωποι επαγγελματίες της αγωνιστικής αυτοκίνησης, πάντως δείχνει πιο σοβαρή προσπάθεια από κάποια τυχαία αυτοκίνητα από άποψη σχεδιασμού και επιδόσεων σε άλλα παιχνίδια. Τώρα αν κολλάει σε ένα game sim με υπαρκτά αυτοκίνητα αντί σε ένα παιχνίδι σαν το wipeout; Δεν ξέρω, απλά δεν αποκλείω εντελώς το να το δούμε κάποτε στις πίστες σαν πρωτότυπο, σίγουρα δεν ξέρω αν θα έχει και τις ίδιες εξωπραγματικές επιδόσεις - δεν το νομίζω αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Ωστόσο, κάτι τέτοια οχήματα δεν είναι για εμένα και εσένα, αλλά όπως είπα για υπερανθρώπους της αυτοκίνησης και αυτοί ίσως πάντα με κάποια αυξημένη υποβοήθηση από την τεχνολογία.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Εγώ δεν εξετάζω εάν το Χ1 είναι ή όχι πραγματικό. Σίγουρα το μέλλον μας επιφυλάσει εκπλήξεις. Και σίγουρα αν στην εποχή του Φάτζιο μίλαγες για την Φεράρι του Σούμι θα σε κοιτάγαν ίσως με μισό μάτι.

Το θέμα είναι ότι στην σημερινή εποχή τέτοιο αμάξι υπάρχει μόνο στην θεωρία.
    Πως λοιπόν χωράει σε ένα παιχνίδι που έχει κάνει σημαία του το simulation racing game ένα τέτοιο όχημα? Να το έβλεπα στο burnout να έλεγα εντάξει αλλά όχι στο GT5.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eιναι παντελως ακυρο. Χαιρω πολυ στο μελλον μπορει να δουμε και πραγματικα οχηματα σαν αυτα στο Wipeout που θα αιωρουνται και θα ταξιδευουν με mach 14...

αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι ενα οχημα φαντασιας σε ενα παιχνιδι που θελει να αποκαλειται εξομειωτης. Ωραιο σαν καλουδι, παντελως ηλιθιο για ολους τους υπολοιπους λογους.

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Απο 11 Οκτωβριου θα εχουμε:

Simplified interior view added to all standard cars.
    User control of the weather change feature.
    Added a setting sheet feature allowing you to save multiple car settings.
    Spec 2.0 opening movie.
    Improved UI usability and response.
    Replay rewind and fast forward.
    Ability to save during a race
    Online Lounge Expansion (Ability to narrow down car types via search, shuffle races).
    Expansion of the B-Spec remote race you can play from GT.com (a graph display now shows changes in race rankings.).
    Expanded Photo travel features. You can now take photoʼs of cars together with your avatar.
    Added a “NASCAR Pit Scene” stage to Photo Travel
    Added eleven 2011 model NASCAR cars.
    Added the Nissan GT-R N24 Schulze Motorsport.
    Improved physics and AI.
    Support for the Logitec G25/G27 Steering wheel

http://blog.eu.playstation.com/2011/...ty-update-2-0/
    Last edited by AlexandrosQV; 05-10-2011 at 23:21.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Name
    Δημήτρης

No damage, δεν φτιαχνουν το εφφε καπνου και δεν προσθετουν νεους ουσιωδης και μη βαρετους αγωνες, αλλα τουλαχιστον δειχνει ενα δουλεμενο update που διορθωνει αρκετα... πειτε μου ομως... ειναι τσαμπε ή ειναι επι πληρωμη? Για να ξερω με τι βαθμο να κραξω αν ειναι...

Aν εξαιρέσουμε τα "added" τίποτα άλλο δεν είναι για πληρωμή τώρα αν τα βάλουν όλα μαζί για να με αναγκάσουν να πληρώσω ξέρουν τι θα πάρουν.

PSN ID
    MajereMP44

Ωραιος ο ιαπωνας ρε σεις!Κλαιγεστε για το τζαμπα? καλο ειναι το τζαμπα!!Οι πληροφοριες παραπανω λενε για free.Ειναι ασχετο με το DLC.Ειναι λες και ψαχνετε να κραξετε.Κακιασμενοι.Τατιανες Στεφανιδηδες!
    PS4

Ρε c ας βγάλει όσα add-on επί πληρωμή θέλει αλλά από τα πιο πάνω σχεδόν όλα δεν είναι για λεφτά.....και τα 11 nascar ας μη μου τα δώσει δεν του τα ζήτησα αλλά το save ότι ώρα θέλω του το ζητάμε πριν βγάλει το παιχνίδι......παλιοΛαμπίρη.

PSN ID
    Nek_Food

update/patch δεν είναι αυτό; άρα δωρεάν, για το DLC που λένε να περιμένουμε κάτι επιπλέον επί του υλικού (οχήματα/πίστες/κλπ) και όχι επί της μηχανής (πρόγραμμα/παιχνίδι/κλπ). Εκτός και εάν αυτή η ανακοίνωση αφορά δύο διαφοερτικά πράγματα που βγαίνουν μαζί την ίδια μέρα. Τι εννοεί να σώζεις during a race? Να υποθέσω στα pits έτσι; κάτι που ζητούσε καιρό ο κόσμος για τους endurance και όχι pause, save, continue, fail, load, etc... μου φαίνεται λίγο κουλό, αλλά whatever. Γενικά έχει προσφέρει μπόλικα καλούδια για να βελτιώσει το συνολικό πακέτο του παιχνιδιού προς τέρψη των gamers, κάποια τα χρωστούσε - κάποια όμως είναι free gifts από το πουθενά και αυτό ισχύει όχι μόνο για το τελευταίο αυτό πακετάκι, αλλά και τα προηγούμενα updates.

Ερώτηση: το remote B-Spec ακόμη απαιτεί το να είναι ανοικτό το κονσολίκι στο σπίτι ή έχουν αλλάξει κάτι σε αυτό; Θα ήθελα να παίζω σε στυλ Global Resistance και να έχω απολαβές στο GT5, αλλά όχι να παίζω από το γραφείο π.χ. και στο σπίτι να είναι ανοικτό και το PS3.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Εντάξει κάτι είναι κι αυτό... Αν και αυτό το interior view έτσι όπως το βλέπω με τα εξωτερικά στροφόμετρα και κοντέρ μου φαίνεται λίγο κάπως...

PSN ID
    MajereMP44

Αντε στις 11 του μηνα κατσε να κανεις save στα endurance.Εγω δεν το βλέπω να τα παιξω ουτως ή άλλως τα βαριεμαι.Ισως κανα καλοκαιρι. Αυτο με το improved physics βασικα θελω να δω ολα τα υπολοιπα δεν καιγομαι αλλα ειναι tjumba:O
    Δεν σε ειπα παλιοΤατιανα εγω, ενταξει?Σκετο Τατιανα.
    PS4

Name
    Δημήτρης

Ο Καζουνορης πραγματικα μου δινει δειγματα ανθρωπου που εχει τεραστιο προβλημα στην οργανωση των ιδεων του και την κατηγοριοποιηση τους απο την πιο σημαντικη στην λιγοτερο. Ακουγεται χοντρο αλλα πραγματικα εχει προβλημα...οταν καθεται και αναλωνει τοσες ωρες και τοσο εργατικο δυναμικο για να μας δωσει 11 (!!!!) Nascar αυτοκινητα! Δηλαδη μια κατηγορια αυτοκινητων που το 99% του κοινου που παιζει Gran Turismo τα ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ παντελως...

11 αυτοκινητα... 11 αηδιες... αυτο ηταν σημαντικο για τον Καζ! Να μην χαθει η πιστοτητα μιας ανουσιας και βαρετης προσθηκης στο παιχνιδι που ακουει στο ονομα Nascar...

Στο επομενο update θα φερει αλλα 20 αυτοκινητα, αυτη τη φορα θα εστιασει στα πολυμορφικα και στα φορτηγακια γιατι ολοι βαρεθηκαν να παιζουν με το 1 VW φορτηγακι που εχει το παιχνιδι....

Την ιδια στιγμη το core racing του παιχνιδιου ειναι γεματο προβληματα και βαρετο... epic fail...sorry αλλα ετσι ειναι.

Το GT5 ειναι μονο για να γραφεις χρονους και για τα seasonal events.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Πάντως πραγματικά δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος στον οποίο αρέσει, θα ήθελα να έβλεπα αναβαθμίσεις στα καρτ, ή έστω να προσθέσει και κάποια άλλα.

PSN ID
    MajereMP44

Νek_food Για το remote Β spec δεν ειπανε τπτ...απλα και καλα βελτιωση αποτι καταλαβα.Μαλλον θα πρεπει να ειναι ανοικτο και το play ταυτοχρονα.
    Ειδα τα screenshots απο την Interior view και καλα, ειναι μεγαλη μουφα ΑΛΛΑ οταν του πριξανε και γιαυτο τα @@ στο feedback "βαλε μας εσωτερικη καμερα καλε κυριουλη και ας μην ειναι premium" εκατσε ο τρομπας και εφτιαξε για 800 αυτοκινητα.Γραψτους στα @@ σου και παιξε μπαλα με το GT6. Οπως και να το κανεις τωρα δεν σωζεται, θα τρως βρισιδι δεν το βλεπεις?
    PS4

PSN ID
    Nek_Food

Βασικά φίλε Val νομίζω ότι μας δίνει 1 αυτοκίνητο με 11 liveries... (δεν ξέρω καν αν είναι δηλαδή ίδιο με τα του 2010 και απλά αλλάζει τα livs) Συνεχίζει πάντως την μερική νοοτροπία του numbers over quality όσον αφορά τα αυτοκίνητα, στα άλλα ακούει τον κόσμο πάντως, δεν έχουμε παράπονο ή μήπως έχουμε φίλε Majere?

PSN ID
    MajereMP44

Τι παραπονο ναχω ρε? Χτες να φανταστεις τελειωσα τα wrc εκει στα special events που το ειχα ξεχασει τελειως.Δεν προλαβαινω να παιξω αυτα που θελω απο το παιχνιδι και εχει περασει περιπου ενας χρονος.Τα δε εποχιακά ουτε τα μισα δεν εχω βγάλει.Εκανα κοντρες με FF online εγω! χαχα και εκει δεν βολευει το interior view ουτε τα πολυγωνα!Physics και καμερα απο τα "ρολόγια" και τα μυαλα πουρέ!

PS4

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Για το Χ1 που μιλησατε παραπανω θελω να πω κι εγω οτι το βρισκω αταιριαστο. Σε ενα παιχνιδι-λατρεια της αυτοκινησης δε κολλαει ενα φανταστικο κατασκευασμα με επιδοσεις wipeout.
    Για τα nascar τι να πει κανεις... Στο ιδιο καζανι με πολλα αμερικανικα προιοντα κι ισως αυτος να ναι ο λογος της περιεργης αυτης κυκλοφοριας. Ισως να θελει να κερδισει αμερικανικο εδαφος εν οψη κυκλοφοριας το FM4

Relax, I'll get it...

Cool Member MAD-THAN's Avatar
    PSN ID
    GREECEgt_MADTHAN

ωραια νεα για οποιον ασχολειται ακομα με το gt5.για μενα παντως λειπουν τα time trials{οπως ηταν στο gt5p εννοω}on line leaderboards.σημερα μπηκαν νεα event για drift k time trials.οποιος ασχολειται με αυτα τα event ας ποσταρει κανα χρονο,ακομα k για drift.

Bookmarks

Bookmarks