-
Σίγουρα είναι εκτός κοινών - συνηθισμένων ή σήμερα αποδεκτών προδιαγραφών, μπορεί απλά να ζούμε σε λάθος εποχή για αυτό. Φαντάσου να έλεγες για μία σημερινή φόρμουλα 1 ή για την veyron σε κάποιον πριν, ας πούμε 30 ή 40 ή 50 χρόνια; Πως θα σε αντιμετώπιζε; Δεν λέω να βγει στους δρόμους ή σε απλές πίστες, αλλά σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα μπορεί άνετα να βγει και να δώσει τεχνολογίες που να περάσουν σταδιακά και στα υπόλοιπα οχήματα. Το ότι είναι πρωτότυπο από όχι τυχαίο σχεδιασμό στο χαρτί αλλά από σοβαρή μελέτη, το οποίο έχει περάσει και τα τεστ αεροδυναμικής από τούνελ της F1 κλπ όπου έχουν ασχοληθεί και άνθρωποι επαγγελματίες της αγωνιστικής αυτοκίνησης, πάντως δείχνει πιο σοβαρή προσπάθεια από κάποια τυχαία αυτοκίνητα από άποψη σχεδιασμού και επιδόσεων σε άλλα παιχνίδια. Τώρα αν κολλάει σε ένα game sim με υπαρκτά αυτοκίνητα αντί σε ένα παιχνίδι σαν το wipeout; Δεν ξέρω, απλά δεν αποκλείω εντελώς το να το δούμε κάποτε στις πίστες σαν πρωτότυπο, σίγουρα δεν ξέρω αν θα έχει και τις ίδιες εξωπραγματικές επιδόσεις - δεν το νομίζω αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Ωστόσο, κάτι τέτοια οχήματα δεν είναι για εμένα και εσένα, αλλά όπως είπα για υπερανθρώπους της αυτοκίνησης και αυτοί ίσως πάντα με κάποια αυξημένη υποβοήθηση από την τεχνολογία.