Page 19 of 58 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν είχα αρκετά λεφτά να την "ανεβάσω" παραπάνω, πάντως τις εξατμίσεις από τιτάνιο τις της φόρεσα, και ότι άλλο μπορούσα, έφτασα τους ίππους της Enzo παρά 1 ή 2, λες να είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά; Να της ρίξω και άλλα;

βρε... τώρα κατάλαβα τί εννοείς... κύριε Αντμινιστρέητορ ο Val με κοροϊδεύει!!!
    Last edited by Nek_Food; 14-12-2010 at 10:27.

Elite liberostelios's Avatar
    PSN ID
    liberostelios

Εγώ, πάντως, δεν τολμώ να την αγγίξω την 598 Italia! Δουλεύει τόσο ρολόι που φοβάμαι ότι ακόμα και αν της βάλω λίγα πραγματάκια ακόμα (εξατμίσεις, σύστημα εισαγωγής κλπ.) μπορεί να χάσω από κρατήματα κλπ., οπότε δε νομίζω ότι θα το κάνω.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Τωρα επιτηδες το κανεις κι εσυ ή θα γινει μοδα στο φορουμ???

PSN ID
    liberostelios

Ωχ! Χαχαχαχαχαχαχα! Μας κόλλησε όλους ο αλήτης!!! Χαχαχα!

Έλιωσα στο γέλιο!

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Αν υπάρχει λέει; Peniless... έγινα εγώ χθες το βράδυ αφού ξόδεψα όλα μου τα λεφτά (λίγα ομολογουμένως) για να πάρω μία 598 Ιταλια και να την τουμπανιάσω για να μπω στον αγώνα με την Enzo, πήρα και ένα δεύτερο yaris και ένα cupra και στο τέλος τους έριξα και ένα πλυσιματάκι (4 αυτοκίνητα) και έμεινα με 0 credits. Είπα αφού το είδα να υπάρχει να το κάνω τώρα που είναι ακόμη αρχή και όχι όταν θα έχω πολλά λεφτά γιατί τότε θα είναι πιο δύσκολο και ψυχολογικά θα σε βαραίνει κιόλας.
    Το ίδιο έκανα και εγώ χθες το βράδυ (και με τις ίδιες σκέψεις,όπως "καλύτερα τώρα παρά μετά") ,χάλασα κάπου στις 280000 Cr και μετά δεν μπορούσα να πετύχω το απόλυτο μηδέν! την μια είχα 10 Cr την άλλη 210 Cr...

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Talking

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=FUI5LRC21Qk&feature=youtube_gdata_player"]YouTube - Gran Turismo 5:Game VS Reality[/ame]

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Το ίδιο έκανα και εγώ χθες το βράδυ (και με τις ίδιες σκέψεις,όπως "καλύτερα τώρα παρά μετά") ,χάλασα κάπου στις 280000 Cr και μετά δεν μπορούσα να πετύχω το απόλυτο μηδέν! την μια είχα 10 Cr την άλλη 210 Cr...
    LoL ναι... εμένα αφού ξόδεψα μία 400Κ cr στην αγορά της 598 και στο uberτουμπάνιασμα* της, είχε κολλήσει το κοντέρ στο 90cr, οπότε στάμπαρα κάποιο φτηνό αυτοκίνητο που να είχε είτε 40 είτε 90 (το cupra) μάζεψα όσα επιπλέον λεφτά χρειαζόμουν για να το αγοράσω (ήθελε κάπου 21190cr και είχα γύρω στα 4290cr) και αφού το αγόρασα ξόδεψα τα "χοντρά" που περίσσεψαν σε εξατμίσεις και λάδια και την τελευταία 200άρα σε πλύσιμο 4 αυτοκινήτων. Τσουπ άφραγκος!!!

* (το μόνο που μου την σπάει εκτός τις εξατμίσεις είναι ότι τώρα ακούγεται η μηχανή σαν χαλασμένο ηχείο, βγάζει έναν ήχο από τσαλακωμένο γυαλόχαρτο ειδικά στις μεγάλες στροφές, τελικά χθες το μόνο παραπάνω που ήθελε για να πιάσει την μόλις 1Hp παραπάνω Enzo ήταν 8000cr στα μαλακά ελαστικά και την άφησε κάγκελο)

Νek ποια 598;;;;.....την Italia φαντάζομαι ε;;;;

PSN ID
    Nek_Food

Ναι βρε ξέχασα να το γράψω, μπερδευτήκατε; Μπα τα ευκόλως νοούμενα τα παραλείπουμε... τώρα πια καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας.

B-Spec level 22. Πειτε ενα γρηγορο τροπο να παρω πολλα χρηματα γιατι πατωσα. Εχω Pagani Zonda R, Audi R10 TDI τουμπανο. Και πολλα συμβατικα . .
    Seat Leon Cupra 1. 20vt for ever!!!

Yamauchi Outlines Gran Turismo 5 Plans

Famitsu also asked if plans are in place to redo the game's low fidelity "standard car" models as higher quality "premium car" models. Yamauchi responded in the affirmative. "Among the standard cars are some historical classics, and we plan on remaking them as premium cars. There are currently some cars that have both standard and premium versions. Those are cases where the cars were remade."

λεει κι αλλα

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Με τις σκιές και τους θεατές τι θα γίνει; Χθες είπα να βγάλω μια φωτογραφία ένα αμάξι και είδα τους θεατές, πάω πιο κοντά σε αυτούς την κάμερα και ήταν πραγματικά χάλια.

PSN ID
    liberostelios

Με τους θεατές δε νομίζω ότι μπορούν να γίνουν και πολλά. Δεν αξίζει τον κόπο... Θα φορτώνονται τα γραφικά για να έχουμε καλύτερους θεατές;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eλατε βρε παιδια hesticame για το πως φαινονται οι θεατες... αυτο ειναι το λιγοτερο...σε ολα τα βιντεοπαιχνιδια με αυτοκινητα οι θεατες ειναι για τα μπαζα.

Ας φτιαξουν τις σκιες που ειναι απαραδεκτες και εγω θα ειμαι ικανοποιημενος οπτικα.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    LoL ναι... εμένα αφού ξόδεψα μία 400Κ cr στην αγορά της 598
    [...]
    Νεκτάριε από πού την αγόρασες την 598,δεν την βρήκα πουθενά.
    Μήπως είναι παραεισαγωγή;

PSN ID
    Nek_Food

LoL, είναι ειδική φυσικά ονομαστική παραγγελία μόνο για μένα και έρχεται πακέτο απευθείας από την Ιταλία για τους collectors της Ferrari, μόνο μέσω ειδικού/μοναδικού/αποκλειστικού/κλπ DLC και μάλιστα με εσωτερικό διάκοσμο, δέρματα και ραφές στα γούστα μου, uber τουμπανιασμένη οπότε ζήλια σας... εσείς μείνετε με τις "απλές/ταπεινές" κάτσε να δεις 458?

Sony Gives Out Gran Turismo 5 Christmas Bonus Cars
    Sony has some sweet Christmas presents on the way for Gran Turismo 5 players. Owners of the recent racer can look forward to three free downloadable cars: the Lamborghini Murciélago LP 640, the BMW M3 Coupe, and the Jaguar-XJ13. These cars have seen design arrangements by Polyphony and fall under the "Chrome Line" series,

Lamborghini Murciélago LP 640

BMW M3 Coupe

Jaguar-XJ13

The cars will be distributed through PlayStation Store from December 24 through January 31. Anyone with GT5 will be able to make the download for free.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Κρίμα όμως που είναι μόνο για την Ιαπωνία

The promotion is currently for Japan only, so you US and European players will have to live with the usual coal in your stocking.

http://www.joystiq.com/2010/12/16/gr...-christmas-in/

Όντως δεν το λέει πουθενά αλλά τώρα είδα ότι το site είναι για "gaming news from japan".

PSN ID
    Nek_Food

Χμ... μου φαίνεται ότι είναι ώρα για κάνα jap λογαριασμό... ξέρουμε τί BLES κουβαλάει η γιαπωνέζικη έκδοση; Λέω μπας και δουλεύει το DLC με όλες, μπας και είναι universal (βέβαια ο καζουνόρι κοιτά μόνο την "φάρα" του, βρε μπας και έχουν βγάλει άλλο GT5 στην Ιαπωνία, καλύτερο από το "δικό" μας;)

Bookmarks

Bookmarks