Page 15 of 58 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

makisktm's Avatar
    PSN ID
    makisktm

thanks!tha to exw to nou mou na koitaw sta used cars.elpizw na exw kai ta lefta panta.pantos makari na exei sinagonismo giati mexri stigmis einai ligo xalara kai kanw kai tous idious agwnes.

Μολις το πηρα και εγω τωρα ανοιξα τις ζελατινες γιουυπιιι !

Να ρωτησω κατι παιδια , το αγορασα απο ενα παιδι εδω στην ολλανδια απο ενα σαιτ αντιστοιχο του ebay , αλλα το πηρα 35 ευρω και λεω μηπως ειναι κλεμενο η κατι τετοιο?
    Αν ειναι κλεμενο πχ μπορει με καποιοτροπο η sony να με βρει η να το καταλαβει?

Να μην βρω και τον μπελα μου στο κατω κατω..

Παντως εχει τον κωδικο BCES-00569 οποτε ειναι η ευρωπαικη εκδοση απο οτι ειδα στο google !!

Πλυν του Pagani Zonra R, που φτιαγμενο ειναι 900+ αλογα, υπαρχει αλλο αμαξι πιο δυνατο απο αυτο σε ολους τους τομεις, ευθεια, στροφες??? Φυσικα εξαιρειται η Bugati για ευθειες.
    Seat Leon Cupra 1. 20vt for ever!!!

Advanced Member magicoSakisPaoGR's Avatar
    PSN ID
    magicoSakisPaoGR
    Name
    Σακης

εχτες το βραδη το τερματησα και εγω
    δωρο μου εδωσαι μια BUCATI την οπια εφτασα φουλ φτιαξηματα στους 1108HP παη σφαίρα
    της πιο δησκολες κατε με πηστες της εβαλα με τη Lamborghini Gallardo foul μετατροπές
    εχει καταπληκτικοί οδηγική συμπεριφορά
    τορα ειμαι στο 17 λεβελ
    το παιχνιδη ειναι ενα ονειρο
    τετιο κολημα δεν εχω φαη με κανενα αλο παιχνιδη
    ΧBOT-AKIA έρχονται καλύτερες μέρες.RRoD

Gran Turismo 5 v1.03 Update Brings Mechanical Damage

Fire up Gran Turismo 5 and you’ll be prompted to download another new update, version 1.03, weighing in at 149MB in size. No information has yet been released about exactly what this update contains (though the official PlayStation blog hinted at incoming damage tweaks earlier today, thanks @hankolerd), and GT5’s online servers are currently offline until 11:00PM EST. I’ll update this post as soon as more solid information is made available. UPDATE: The servers are back online and an in-game news notice has been posted, but it mentions nothing of exactly what changes v1.03 contains. However, as can be seen in the online “My Lounge” options for an online race, a new “Mechanical Damage” setting is available for the event with three settings, as described by the scrolling information bar on the bottom of the screen:

• “None” – No mechanical damage.
    • “Light” – Mechanical parts can be damaged, but will “automatically be repaired after a short time has passed.”
    • “Heavy” – Mechanical damage will be more severe, and can only be repaired by making a pit stop. Damaged parts will be indicated with on-screen icons.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Τελεια γρηγορα γρηγορα το ετοιμασανε τελικα!!!

Quote Originally Posted by jper75 View Post
    το φαντάζομαι Εδώ στα nascar και στην τελευταία πίστα με τους 10 γύρους μου έσπασε τα νεύρα χτες να την βγάλω με χρυσό. Πέρναγα μπροστά και φυσικά οι αντίπαλοι με το slipstream με περνούσαν μέσα σε 1-2 γύρους πάλι και μου έριχναν και καμιά καλή και όξω από την πίστα Έμενα πίσω προσπαθώντας να τους ακολουθώ για 8-9 γύρους και ένα λαθάκι αν έκανα και έβρισκα μπάρες τότε μου έκαναν αμέσως μια διαφορά 4-5 sec και τέλος πάλι ο αγώνας. (έχανα το slipstream.) Τελικά η τελευταία στρατηγική λειτούργησε ευτυχώς

Πάντως με όλο αυτό το σκηνικό με τα NASCAR νιώθεις λες και βλέπεις το days of thunder Μόνο η Nicole λείπει

Παιδια ενα τιπ για τον τελευταιο αγωνα Nascar στην Daytona που πραγματικα σου τσακιζει τα νευρα. Ενα τιπ που κυριολεκτικα θα σας σωσει, κατι που ακομα κι εγω δεν καταλαβαινω απο που κι ως που και για πιο λογο, κανει την διαφορα.

Πριν τον αγωνα στις ρυθμισεις πηγαιντε και απενεργοποιηστε το ABS εντελως, δηλαδη η ρυθμιση να ειναι στο 0. Μετα τρεξτε τον αγωνα... και δειτε ποσο ευκολα θα κερδισετε...

Γενικα στις οβαλ πιστες αν απενεργοποιησετε εντελως το ABS το αυτοκινητο αναπτυσσει αρκετα μεγαλυτερη ταχυτητα πανω στις φουρκετες...

Ειλικρινα δεν εχω ιδεα γιατι γινεται αυτο (κι εγω απο αλλο φορουμ το εμαθα) , αλλα τουλαχιστον μηχανικα επι πραγματικων συνθηκων κατι τετοιο δεν συμβαινει, οποτε ή απλα ειναι καποιο bug/glitch γενικοτερα με τα physics του παιχνιδιου ή δεν ξερω κι εγω τι. Παντως δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε

^^ Eχω την εντυπωση οτι τα stock cars δεν εχουν στην πραγματικοτητα ABS.Ισως να κσνω και λαθος.Θα κοιταξω στο NR2003.

Name
    Δημήτρης

Ερρρρ.... το mechanical damage μετα το update ειναι μονο για το online Κομματι του παιχνιδιου? WTF??

μα πως ειναι δυνατον να κανουν τοσο μα τοσο EPIC FAIL ρε γαμωτο??? Τι τους πειραζε δηλαδη να βαλουν την ιδια επιλογη και στο offline?? Μα τω Θεο δεν καταλαβαινω αυτην την λογικη, μοιαζει λογικη καθυστερημενου....

ΥΓ:Fearwhatnow ναι δεν εχουν ABS, αυτο ομως δεν σημαινει κατι, απο που κι ως που το ABS επηρεαζει την ταχυτητα του αυτοκινητου στην στροφη. Αφου δεν το αγγιζεις καν το φρενο...

^^ Πιθανως το αντιμπλοκαρισμα των τροχων στο GT5 ενεργοποιειται και χωρις να πατηθει το φρενο στη στροφη ως προσθετη βοηθεια.Οποτε για γρηγοροτερους γυρους πρεπει να απενεργοποιηθει πληρως.Επισης αν εχεις ενεργοποιημενο το ΑΒS και φρεναρεις πριν μπεις σε μια στροφη σε οβαλ πιστα (π.χ. Daytona) ειναι πολυ πιθανο το αντιμπλοκαρισμα να λειτουργει πολυ περισσοτερη διαρκεια απο οσο χρειαζεται με αποτελεσμα να επιβραδυνει αρκετα το αυτοκινητο.

Name
    Δημήτρης

^^ Nαι λογικα αυτο συμβαινει, που δεν εχει ομως καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=i_G9ZSWbnqM"]YouTube - My B-spec driver: "Why do that...when i can do this!?" [GT5][/ame]

Χαχα, θεός το τύπος στο B-Spec...ελληνάρας με τα όλα του!! Έλιωσα στο γέλιο...

Last edited by tsakali GR; 07-12-2010 at 13:01.

Name
    Δημήτρης

^^ ενταξει επικο σκηνικο χαχαχαχα

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post

Χαχα, θεός το τύπος στο B-Spec...ελληνάρας με τα όλα του!!

Endurance & B-Spec γινεται??? Αν ναι, που??? Στο λεβελ 18 ο πιλοτακος μου
    Seat Leon Cupra 1. 20vt for ever!!!

Moderator odytsak's Avatar

Στο 25 και πάνω είναι οι αγώνες αντοχής και για τα δύο spec mode.

Ωραία αν κάνει τέτοια στο B-spec αργότερα θα είναι πιο εύκολο με ένα τουμπανιασμένο αυτοκίνητο γιατί τώρα όλο από τον δρόμο πάει ο δικός μου και μου σπάει τα νεύρα.

extacy's Avatar
    PSN ID
    Extacy156

!

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by extacy View Post
    !

oraios!

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by extacy View Post
    !

Δεν υπάρχει!!! Το φόρτωσε και έφυγε! Χαχαχαχα

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

re paidia mia aporia...meta to update pou uparxei to mechanical damage sto gt life?'h einai mono g t online?

Elite liberostelios's Avatar
    PSN ID
    liberostelios

Χαχαχαχα! Το χειρότερο, όμως, είναι ότι δείχνει και ταχύτητα στο καντράν! Ότι να ναι, η κατάσταση...

Bookmarks

Bookmarks