πως φτιαχνουμε δευτερο οδηγο ρε παιδια? εκανα ενα αλλα δεν μπορω ακομα να παιξω σε αυτο το mode. μηπως πρεπει να παω σε πιο μεγαλο level? ειμαι 12 τωρα
πως φτιαχνουμε δευτερο οδηγο ρε παιδια? εκανα ενα αλλα δεν μπορω ακομα να παιξω σε αυτο το mode. μηπως πρεπει να παω σε πιο μεγαλο level? ειμαι 12 τωρα
http://www.gamespot.com/ps3/driving/...5-video-review
review απο το gamespot.
Satan has left his killing floor
PS4
email δεν εχω λαβει ακομα. ελπιζω να ερθει συντομα.
kyrtzo αφου δεν βιαζομουν να το δοκιμασω, ειπα να περιμενω. σιγα για μια βδομαδα. τοσα χρονια περιμεναμε. αν και καποιες στιγμες, σκεφτικα να ακυρωσω την collector κ να παρω την απλη. ευτυχως που δεν το εκανα.
σήμερα βράδυ κοινός ξημερώματα είναι να βγει η 1.03 αναβάθμισή του παιχνιδιού ξέρει κάνεις κάτι σχετικό΄? σας παραθέτω το τουιτερ του γιαμαουτσι απαντά σε πολλές απορίες μας http://translate.googleusercontent.c...MNv6PFsLkOkOcQ
Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...
Που το λέει αυτό; Είχα ακούσει για update τη 1η Δεκεμβρίου, αλλά δεν ξέρω αν θα ισχύσει τελικά!
Φαίνεται πάντως ότι θα δουλευτούν διάφορα στοιχεία που έμειναν έξω από την τελική έκδοση του παιχνιδιού...
Ενα χειριστηριο μολις βγηκε off και ευτυχως που συγκρατηθηκα γιατι θα πηγαινα και για καινουργια τηλεοραση.
Γαμω τα Vanανακια και τον μπιπ που σκεφτηκε το συγκεκριμενο special.![]()
Ψυχραιμία, κράτα το slipstream (βασικότατο) και μάθε καλά την πίστα και την συμπεριφορά των αντιπάλων,
σε κάποια σημεία κόβουν αρκετά και μπορείς να τους προσπεράσεις.
^^ lol Τα βανάκια είναι όντως απίστευτα δύσκολα και εκνευριστικά! Αυτά και το χρυσό στο B-5 license test μου έφαγαν κανά 2ωρο συνολικά... Εκεί, πάντως, που μπορείς να κερδίσεις πολλά είναι στην προτελευταία αριστερή στροφή (από τον φαρδύ δρόμο στο στενό πριν την τελική ευθεία), που οι αντίπαλοι φρενάρουν πολύ, ενώ στην πράξη θέλει ελάχιστο φρενάρισμα, μην πω και απλό χαλάρωμα του γκαζιού...
Πάντως το slipstream στα βανάκια δεν είναι ψέμα; Δηλαδή πραγματικά υπάρχει καθόλου έννοια αεροδυναμικής που να ευνοεί τα βανάκια; Υποτίθεται ότι αυτό ισχύει κυρίως στα αμάξια που χρησιμοποιούν την αεροδυναμική για να έχουν κάθετη δύναμη! Εδώ το βανάκια είναι σκέτο κουτί: ότι φορά και να έχει ο αέρας, τον τρώει στη μάπα!
Σήμερα πήρα όλα τα χρυσά και στο B license (το A το είχα πάρει ήδη χρυσό) και τώρα λέω να πάω σιγά σιγά για IC...
Last edited by liberostelios; 30-11-2010 at 23:24.
εμενα μου την εχει δωσει το ΑΙ των αντιπαλων στην daytona με τα αμερικανικα φορτηγακια...ερχοντε απο πισω και αμα δεν κανεις εσυ δεξια/αριστερα να τους αποφυγεις πεφτουν πανω σου με ολα και παμε για restart.ελεος
παιδια σιγα σιγα να κανονισουμε κανα meeting με χαμηλα hp για αρχη να δουμε τι κανουμε.μια εβδομαδα λιωσιμο ηταν αρκετο νομιζω,ωρα για κανα multi
Αυτο με τον κωδικο και το πλαισιο δουλευει ΜΟΝΟ σε collectors? Σε μας με τα απλα δηλαδη δεν λειτουργει?
Πωω καλά αυτό το Β5 μου χε φάει και μένα πολύ ώρα...Όλο για 0,02-3 έχανα..
Δεν είναι ψέμα.To slipstream εκμεταλλεύεται τις μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις.Όταν κολλάς στον άλλο δεν έχεις αντίσταση λόγω του άερα αφού τον αέρα τον τρώει όλο ο μπροστινός.
Δεν έχει να κάνει με κάθετη δύναμη.Απλά οι τριβές μειόνονται.
offtopic.ετσι με ειχε σουβλισει μια φορα ενα starlet στην μεσογειων.ανοιγαμε και ειχε κατσει πισω μου..μου πηρε τον αερα και μου τα εσκασε με καμια 170αρα χλμ στο σταυρο στην γεφυρα...slipstream 4 the win λεμε
Yamauchi talks future Gran Turismo 5 updates, cut features
You didn't really think that work was finished on Gran Turismo 5, did you? Car-obsessed creator Kazunori Yamauchi has been fielding questions from fans on his Twitter feed (translated at GTPlanet), revealing that a variety of fixes are in the works -- but also shedding light on some features we'll probably never see.
Yamauchi confirms that his team at Polyphony Digital is working to implement mechanical -- not just cosmetic -- damage in GT5 sometime in early December. Less time-consuming fixes include nixing the game's odd-looking "blocky" shadows, adding more online functionality (the lounge is mentioned) and possibly offering the option to disable the HUD overlay. Work to support Logitech's G25 and G27 racing wheels in still underway, he adds.
As for what we won't be seeing, it sounds like face-tracking in GT mode and YouTube uploading of replays are out due to memory constraints. We'll also never get a chance to experience the cut "free roam" mode, in which players would have been able to drive around the gameworld, obeying traffic laws and stopping to get out of their cars to explore on foot. We imagine this was referred to internally as the "We Need Another Year of Development Time" mode.
Kαλα για τις σκιες βγαζει ματι οτι κατι θα εκανε, το9 ειχαμε πει, καλο που απο οτι φαινεται θα λυθουν ολα μεσα σε λιγες μερες (εκτος και αν εννοει δεκεμβερη 2011 χαχαχαχαχα )
Παιδια για τα βανακια το εχω ξαναπει. δεν ειναι δυσκολο , αν θελετε να κανετε την ζωη σας ευκολη βαλτε το skid recovery στο on. To φρενο μονο απλα θα το τσιμπατε στις πολυ κλειστες στροφες, ισα ισα να το πατατε μια φορα γιατι αν φρεναρετε πολυ μετα γεια σας. Προσοχη βεβαια μην χτυπησετε απο πισω καποιον αντιπαλο. Ειλικρινα δεν ειναι δυσκολο και το συγκεκριμενο event ειναι χαλαρα παραγγελια του Clarckson απο το Top Gear!![]()
Bookmarks