Page 10 of 58 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

Cool Member artant's Avatar
    PSN ID
    artant

πως φτιαχνουμε δευτερο οδηγο ρε παιδια? εκανα ενα αλλα δεν μπορω ακομα να παιξω σε αυτο το mode. μηπως πρεπει να παω σε πιο μεγαλο level? ειμαι 12 τωρα

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44
    Satan has left his killing floor
    PS4

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

δεν ξερω αν εχει ενημερωσει αλλος.
    μολις ηρθα απο το πλασιο με την collector στα χερια μου.

το εξωφυλλο ειναι μαυροασπρο τελικα.
    το game ειναι στα ελληνικα. δεν ξερω αν εχει κ αγγλικα, δεν το εχω βαλει ακομα.
    το book της apex ειναι κ αυτο στα ελληνικα!!!!! δεν το περιμενα.

Spoiler!

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Μόλις έλαβα email από το Πλαίσιο για να πάρω με redeem code το Audi R10 Tdi Stealth που έδινε δώρο για όσους είχαν κάνει preorder από εκεί !

Μαζί με τα 5 in game της Collector, φτάσαμε στα γρήγορα τα 6 καλά αυτοκίνητα !!!
    Αυτά είναι !

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Quote Originally Posted by ilias78 View Post

Τυχερε, δυστηχως εγω δεν μπορουσα να περιμενω και πηρα την απλη αλλα τωρα σε ζηλευω!

PSN ID OTAKON61078

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Quote Originally Posted by ilias78 View Post

Και εμένα σήμερα μου το παρέδωσαν από το Πλαίσιο.
    Ναι, έχει Ελληνικά - Αγγλικά και Τουρκικα...
    Το ασπρόμαυρο εξώφυλλο όλα τα λεφτά !!!
    Αλλά το βιβλιαράκι της Apex... απλά άπαιχτο !!!

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

email δεν εχω λαβει ακομα. ελπιζω να ερθει συντομα.

kyrtzo αφου δεν βιαζομουν να το δοκιμασω, ειπα να περιμενω. σιγα για μια βδομαδα. τοσα χρονια περιμεναμε. αν και καποιες στιγμες, σκεφτικα να ακυρωσω την collector κ να παρω την απλη. ευτυχως που δεν το εκανα.

Spoiler!

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

το εχει παιξει κανεις σε 3d? λεει τπτ? γινετε?

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

σήμερα βράδυ κοινός ξημερώματα είναι να βγει η 1.03 αναβάθμισή του παιχνιδιού ξέρει κάνεις κάτι σχετικό΄? σας παραθέτω το τουιτερ του γιαμαουτσι απαντά σε πολλές απορίες μας http://translate.googleusercontent.c...MNv6PFsLkOkOcQ
    Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

Elite liberostelios's Avatar
    PSN ID
    liberostelios

Που το λέει αυτό; Είχα ακούσει για update τη 1η Δεκεμβρίου, αλλά δεν ξέρω αν θα ισχύσει τελικά!

Φαίνεται πάντως ότι θα δουλευτούν διάφορα στοιχεία που έμειναν έξω από την τελική έκδοση του παιχνιδιού...

Ενα χειριστηριο μολις βγηκε off και ευτυχως που συγκρατηθηκα γιατι θα πηγαινα και για καινουργια τηλεοραση.

Γαμω τα Vanανακια και τον μπιπ που σκεφτηκε το συγκεκριμενο special.

Moderator odytsak's Avatar

Ψυχραιμία, κράτα το slipstream (βασικότατο) και μάθε καλά την πίστα και την συμπεριφορά των αντιπάλων,
    σε κάποια σημεία κόβουν αρκετά και μπορείς να τους προσπεράσεις.

Elite liberostelios's Avatar
    PSN ID
    liberostelios

^^ lol Τα βανάκια είναι όντως απίστευτα δύσκολα και εκνευριστικά! Αυτά και το χρυσό στο B-5 license test μου έφαγαν κανά 2ωρο συνολικά... Εκεί, πάντως, που μπορείς να κερδίσεις πολλά είναι στην προτελευταία αριστερή στροφή (από τον φαρδύ δρόμο στο στενό πριν την τελική ευθεία), που οι αντίπαλοι φρενάρουν πολύ, ενώ στην πράξη θέλει ελάχιστο φρενάρισμα, μην πω και απλό χαλάρωμα του γκαζιού...

Πάντως το slipstream στα βανάκια δεν είναι ψέμα; Δηλαδή πραγματικά υπάρχει καθόλου έννοια αεροδυναμικής που να ευνοεί τα βανάκια; Υποτίθεται ότι αυτό ισχύει κυρίως στα αμάξια που χρησιμοποιούν την αεροδυναμική για να έχουν κάθετη δύναμη! Εδώ το βανάκια είναι σκέτο κουτί: ότι φορά και να έχει ο αέρας, τον τρώει στη μάπα!

Σήμερα πήρα όλα τα χρυσά και στο B license (το A το είχα πάρει ήδη χρυσό) και τώρα λέω να πάω σιγά σιγά για IC...
    Last edited by liberostelios; 30-11-2010 at 23:24.

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

εμενα μου την εχει δωσει το ΑΙ των αντιπαλων στην daytona με τα αμερικανικα φορτηγακια...ερχοντε απο πισω και αμα δεν κανεις εσυ δεξια/αριστερα να τους αποφυγεις πεφτουν πανω σου με ολα και παμε για restart.ελεος

παιδια σιγα σιγα να κανονισουμε κανα meeting με χαμηλα hp για αρχη να δουμε τι κανουμε.μια εβδομαδα λιωσιμο ηταν αρκετο νομιζω,ωρα για κανα multi

Senior Member Ninja's Avatar

Αυτο με τον κωδικο και το πλαισιο δουλευει ΜΟΝΟ σε collectors? Σε μας με τα απλα δηλαδη δεν λειτουργει?

Cool Member ReaperX's Avatar
    PSN ID
    ReaperXGr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by liberostelios View Post
    ^^ lol Τα βανάκια είναι όντως απίστευτα δύσκολα και εκνευριστικά! Αυτά και το χρυσό στο B-5 license test μου έφαγαν κανά 2ωρο συνολικά... Εκεί, πάντως, που μπορείς να κερδίσεις πολλά είναι στην προτελευταία αριστερή στροφή (από τον φαρδύ δρόμο στο στενό πριν την τελική ευθεία), που οι αντίπαλοι φρενάρουν πολύ, ενώ στην πράξη θέλει ελάχιστο φρενάρισμα, μην πω και απλό χαλάρωμα του γκαζιού...

Πάντως το slipstream στα βανάκια δεν είναι ψέμα; Δηλαδή πραγματικά υπάρχει καθόλου έννοια αεροδυναμικής που να ευνοεί τα βανάκια; Υποτίθεται ότι αυτό ισχύει κυρίως στα αμάξια που χρησιμοποιούν την αεροδυναμική για να έχουν κάθετη δύναμη! Εδώ το βανάκια είναι σκέτο κουτί: ότι φορά και να έχει ο αέρας, τον τρώει στη μάπα!

Σήμερα πήρα όλα τα χρυσά και στο B license (το A το είχα πάρει ήδη χρυσό) και τώρα λέω να πάω σιγά σιγά για IC...
    Πωω καλά αυτό το Β5 μου χε φάει και μένα πολύ ώρα...Όλο για 0,02-3 έχανα..

Δεν είναι ψέμα.To slipstream εκμεταλλεύεται τις μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις.Όταν κολλάς στον άλλο δεν έχεις αντίσταση λόγω του άερα αφού τον αέρα τον τρώει όλο ο μπροστινός.
    Δεν έχει να κάνει με κάθετη δύναμη.Απλά οι τριβές μειόνονται.

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

offtopic.ετσι με ειχε σουβλισει μια φορα ενα starlet στην μεσογειων.ανοιγαμε και ειχε κατσει πισω μου..μου πηρε τον αερα και μου τα εσκασε με καμια 170αρα χλμ στο σταυρο στην γεφυρα...slipstream 4 the win λεμε

Yamauchi talks future Gran Turismo 5 updates, cut features
    You didn't really think that work was finished on Gran Turismo 5, did you? Car-obsessed creator Kazunori Yamauchi has been fielding questions from fans on his Twitter feed (translated at GTPlanet), revealing that a variety of fixes are in the works -- but also shedding light on some features we'll probably never see.

Yamauchi confirms that his team at Polyphony Digital is working to implement mechanical -- not just cosmetic -- damage in GT5 sometime in early December. Less time-consuming fixes include nixing the game's odd-looking "blocky" shadows, adding more online functionality (the lounge is mentioned) and possibly offering the option to disable the HUD overlay. Work to support Logitech's G25 and G27 racing wheels in still underway, he adds.

As for what we won't be seeing, it sounds like face-tracking in GT mode and YouTube uploading of replays are out due to memory constraints. We'll also never get a chance to experience the cut "free roam" mode, in which players would have been able to drive around the gameworld, obeying traffic laws and stopping to get out of their cars to explore on foot. We imagine this was referred to internally as the "We Need Another Year of Development Time" mode.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Kαλα για τις σκιες βγαζει ματι οτι κατι θα εκανε, το9 ειχαμε πει, καλο που απο οτι φαινεται θα λυθουν ολα μεσα σε λιγες μερες (εκτος και αν εννοει δεκεμβερη 2011 χαχαχαχαχα )

Παιδια για τα βανακια το εχω ξαναπει. δεν ειναι δυσκολο , αν θελετε να κανετε την ζωη σας ευκολη βαλτε το skid recovery στο on. To φρενο μονο απλα θα το τσιμπατε στις πολυ κλειστες στροφες, ισα ισα να το πατατε μια φορα γιατι αν φρεναρετε πολυ μετα γεια σας. Προσοχη βεβαια μην χτυπησετε απο πισω καποιον αντιπαλο. Ειλικρινα δεν ειναι δυσκολο και το συγκεκριμενο event ειναι χαλαρα παραγγελια του Clarckson απο το Top Gear!

Cool Member ReaperX's Avatar
    PSN ID
    ReaperXGr
    Name
    Γιώργος

Ας ελπίσουμε πέρα απ' όλα αυτά να κάνουν και κανα standard premium...

Page 10 of 58 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks