Page 4 of 58 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

Advanced Member magicoSakisPaoGR's Avatar
    PSN ID
    magicoSakisPaoGR
    Name
    Σακης

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΧBOT-AKIA έρχονται καλύτερες μέρες.RRoD

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

ρε παιδια, στου αγωνες μονο καθοδηγουμε τους οδηγους?δεν γινεται να τους τρεξουμε εμεις?

Άλλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    Μ’ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γι’ ανυπόταχτες ματιές.

Elite george13gr's Avatar
    PSN ID
    george13gr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by tasioskis View Post
    ρε παιδια, στου αγωνες μονο καθοδηγουμε τους οδηγους?δεν γινεται να τους τρεξουμε εμεις?
    φίλε μου αν εννοείς στο group B οχι δεν μπορεις να οδηγεις εσυ
    μονο να καθοδηγείς τον οδηγό σου γίνεται

Μα καλά μπορεί κανείς να μου πει γιατί καθυστερούν τα Collectors & Signature??? Μα παντού βγήκαν 24 και σε εμάς 30???
    Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό......
    Άσε για την G27..Ούτε για δείγμα στα καταστήματα.Περιμένουνε από βδομάδα.
    Ρε το event της signature για την SLS πότε ξεκινάει?

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Quote Originally Posted by dRaGm3n View Post
    Μα καλά μπορεί κανείς να μου πει γιατί καθυστερούν τα Collectors & Signature??? Μα παντού βγήκαν 24 και σε εμάς 30???
    Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό......
    Άσε για την G27..Ούτε για δείγμα στα καταστήματα.Περιμένουνε από βδομάδα.
    Ρε το event της signature για την SLS πότε ξεκινάει?
    Ασε φιλε με collector's & signature φαγαμε ξενερα μεγαλη...!Δε ξερω γιατι σργησανε!Σημερα που ρωτησα στα public μου ειπαν οτι θα φυγουν απ τις αποθηκες Παρασκευη!Θεμα marketing ... τι να πω δε ξερω!Μεχρι να παραλαβουν τα καταστηματα, μεσολαβει και Σαββατοκυριακο...οποτε 30 του μηνα!Οσο για G27 δυσκολα και αν την βρεις λογικα θα ειναι τσουχτερη (ειναι που ειναι...) τετοια περιοδο!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παιδια tearing υπαρχει, αλλα σε καμμια περιπτωση τοσο εντονο οσο το περιγραφεις Νικο. Εμενα μου εμφανιζεται μονο σε αγωνες με 16 αυτοκινητα και παλι σε μικρο βαθμο (και ξερεις πως το κοιταω το tearing). Βεβαια ισως φταιει οτι εγω παιζω σε 720ρ, μπορει οντως στα 1080ρ να ειναι ακομα πιο εμφανες.
    Quote Originally Posted by nikon View Post
    Αυτό πρέπει να φταίει γιατί το είχαμε βάλει και στον Γιώργο και παίξαμε πριν πάω σπίτι και εκεί δεν είχε tearing και απ'ότι μου είπε ο Γιώργος το είχει στα 720p.....στα 1080p πάντως είναι αρκετά έντονο.
    Μπηκα στις ρυθμισεις, και εχει μια επιλογη που λεει "τρεμοπεγμα" η καπως ετσι. Δειχνει να μειωθηκε λιγο. Η μπορει να ειναι και ιδεα μου! Παντως στα 1080p μεγαλο το θεμα και εκνευριστικο. Και επισης δε μπορω να βαλω και την επιλογη χειροκινητα γιατι εχω 3DTV και για να την "αναγνωρισει" πρεπει να ειναι στο αυτοματο οι ρυθμισεις. Αν ειχα καμια αλλη TV 40αρα θα το εκανα παντως... αλλα τωρα να εχεις πληρωσει για 47αρα για να παιξεις fullHD και τελικα να μη το εχεις.. πππφφφ... Anyway...

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ειναι επιβεβαιωμενο οτι τρεχει στα 4XAA ομως?γιατι αν ειναι ετσι,θα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα στα 720p.Tεσπα θα το δοκιμασω σε μερικες ωρες.
    Δοκιμασες τιποτα;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Δοκιμασες τιποτα;
    Mπα οχι γιατι νομιζα οτι αλλαζει μεσα απο το παιχνιδι και αφου το εβαλα βαρεθηκα να το βγαλω παλι και να το αλλαζω απο το Ps3

To τρεμοπαιγμα το αλλαξα και εγω.Και μου φαινεται οτι υπαρχει μικρη διαφορα χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος.
    .

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

telika move support exi to pexnidi? oxi pos me niazi ke para poli alla tha itan kali fasi na xirizese ta menu me to move ke na odigas me tin timoniera...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Mπα οχι γιατι νομιζα οτι αλλαζει μεσα απο το παιχνιδι και αφου το εβαλα βαρεθηκα να το βγαλω παλι και να το αλλαζω απο το Ps3

To τρεμοπαιγμα το αλλαξα και εγω.Και μου φαινεται οτι υπαρχει μικρη διαφορα χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος.
    Και εγω αυτο εκανα στην αρχη χαχα! Νομιζα οτι θα αλλαξει η αναλυση!! χαχαχα!!! Βαριομουνα και εγω να βγω! Πολυ τεμπελια επεσε! LOL

Quote Originally Posted by dreamer View Post
    telika move support exi to pexnidi? oxi pos me niazi ke para poli alla tha itan kali fasi na xirizese ta menu me to move ke na odigas me tin timoniera...
    Οχι, δεν εχει. Αλλα αν ειχε πως θα το φανταζοσουν σε ενα τετοιο παιχνιδι;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Μπηκα στις ρυθμισεις, και εχει μια επιλογη που λεει "τρεμοπεγμα" η καπως ετσι. Δειχνει να μειωθηκε λιγο. Η μπορει να ειναι και ιδεα μου! Παντως στα 1080p μεγαλο το θεμα και εκνευριστικο. Και επισης δε μπορω να βαλω και την επιλογη χειροκινητα γιατι εχω 3DTV και για να την "αναγνωρισει" πρεπει να ειναι στο αυτοματο οι ρυθμισεις. Αν ειχα καμια αλλη TV 40αρα θα το εκανα παντως... αλλα τωρα να εχεις πληρωσει για 47αρα για να παιξεις fullHD και τελικα να μη το εχεις.. πππφφφ... Anyway...
    Δοκιμασες τιποτα;
    Το έκανα και εγώ αυτό και έχω την εντύπωση ότι κάτι έκανε εκτός αν δούλεψε σαν placebo .....το έβαλα στα 720p και εντάξει μπορεί να είχε λιγότερο tearing πάλι όμως είχε άσε που δεν μου καθόταν καλά στο μάτι μετά τα 1080p οπότε το ξαναγύρισα και είπα θα περιμένω κάποιο patch μπας και φτιάξει αυτό το πράγμα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Wolf, PDS δοκιμαστε το ρε σεις, σιγα τι εχετε να χασετε? την επομενη φορα πριν φορτωσετε το παιχνιδι απλα αλλαξτε την ρυθμιση στο PS3. Δεν παιρνει και πολυ χρονο!

Λυκε το 3D εκει θα ειναι και δεν νομιζω η τηλεοραση σου να παρεξηγηθει!

Επισης κατι αλλο....το ξερετε οτι το παιχνιδι δεν ειναι native 1080p ε? upscale γινεται και εκει, εστω και λιγο, αλλα δεν ειναι native 1080p!

YΓ: Νικο εγω δεν εχω σχεδον καθολου tearing παντως και αλλα παιδια που το γυρισαν σε 720ρ εδω στο φορουμ υποστηριζουν οτι οντως το tearing σχεδον εξαλειφεται και το ΑΑ ειναι καλυτερο οπως και το framerate. Ολα συνηγορουν στο οτι το παιχνιδι δειχνει καλυτερο στα 720ρ.
    Last edited by Valkyre; 26-11-2010 at 10:01.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

native δεν ήταν ούτε το Prologue, καθώς ήταν στα 1440x1080 (αν θυμάμαι καλά, λολ πάνε και 3 χρόνια σχεδόν).

για native 1080p τίτλους κοιτάξτε WipEout και Super Stardust HD, στα γρήγορα που μου ήρθαν στο μυαλό. Επιβεβαιωμένοι τίτλοι 1920x1080 / 60 frames per second, το λεγόμενο 1080p/60, η πιο "τουμπανάτη" ανάλυση / ρυθμός καρέ που προσφέρει το HD standard.

Πάντως δεν ξέρω βρε παιδιά, κι εμένα τα μάτια βλέπουν tearing, αλλά ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ, σε σημείο που να μην το παρατηρώ ΚΑΝ!

Η πλάκα;

Το περισσότερο tearing στην δική μου TV (Sony X2500 40") είναι ΟΧΙ στους αγώνες (!!) όπως είπα, αλλά όταν είναι μαύρη η οθόνη, φορτώνει την πίστα με το εικονίδιο στην μέση και την μπάρα απο κάτω που γεμίζει (το φόρτωμα) και απο πάνω περνάει μια "λωρίδα" απο τα δεξιά προς τα αριστερά, με τα ονόματα / αυτοκίνητα των συμμετεχόντων. Ε, τα ονόματα σχεδόν κόβονται οριζόντια στην μέση απο το tearing!

Κουφό;

Επαναλαμβάνω: στους αγώνες το tearing είναι απο αμελητέο έως μη-παρατηρήσιμο!

Τέλος, δεν έχω καταφέρει να βρω, αν υπάρχουν λολ, που σκατά είναι τα invite...
    Μπορώ μεν να φτιάξω room, αλλά θέλω να μπορώ να στείλω προσκλήσεις να μπουν τα άτομα που θέλω. Όχι να βγαίνω στην ΧΜΒ, να στέλνω μήνυμα "έλα έχω room, πάμε μια βόλτα;" άθλιο εντελώς.

Εκτός και αν υπάρχει invite και ο Γιαμαούτσι κατάφερε να το βάλει εκεί που μετά απο τόσα χρόνια gaming δεν κατάφερα να το βρω. Αυτό αξίζει συγχαρητήρια (αν εν τέλει είναι έτσι).

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

tora ida oti den trexi se 1080p native .

pedia, mipos prepi na gini kati me auto to thread ke to thread me tis entiposis? leme ta idia pragmata ke sta 2 thread
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Name
    Δημήτρης

Υποτιθεται οτι σε αυτο το θρεντ γραφουμε μονο πληροφοριες για το παιχνιδι. Ειναι δηλαδη τυπου information , αν μαθαινουμε καποιο νεο για DLC, για patch για απορριες σχετικα με modes του παιχνιδιου κι ετσι.

Ολα τα υπολοιπα απο εντυπωσεις και την εμπειρια με το παιχνιδι τα γραφουμε στο αλλο θρεντ. Κοινως οντως ειμαστε οφφτοπικ....οποτε καλυτερα να συνεχισει εκει στο αλλο θεμα.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

auti i logiki prepi na fenete emfanos sto titlo gia na dulepsi. etsi opos ine, nomizo oti de fenete

pame se infos lipon. os gnoston mu aresun i kenotomies. ke i simanikoteri kenotomia pu me eksitari sto game ine to headtracking

apo oti ida, dulevi se merika amaksia stin esoteriki kamera. episis malon prepi na bi stin kokini rithmisi i kamera

profanos auto dulevi mono sta nea amaksia. iparxi emfanis diaxorismos pio ine neo ke palio?

na ke to sxetiko video. elpizo na min me exi prolavi alos

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0dLYe8Vaxio"]YouTube - HEAD TRACKING ON GRAN TURISMO 5!![/ame]

gia mena, entiposiako. an bori na pexti olo to game mono me tetia amaksia tha lioso. an se ipoxreoni na paris ke palia, ksenera
    Last edited by georgios; 26-11-2010 at 10:33.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Name
    Δημήτρης

Λεπτομερειες για το νεο Patch που ερχεται την 1 δεκεμβρη και βελτιωνει και καποια θεματα με την αποδοση του τιτλου (framerate αναφερεται ισως και tearing) και ξεκλειδωνει damage για το arcade. Επισης ενα μικρο update βγαινει το σαββατο που ενεργοποιει καποια πραγματα στο online.

News - 'Next Gran Turismo 5 patch release detailed'

Two days ago, Gran Turismo 5's very first patch released, although it didn't do anything except unlock the game's online multiplayer (link). Now, a day after the racer's long-awaited release, another patch has been unveiled to be on the way and it does much more for the game.

On December 1, Gran Turismo 5 will receive a patch that supposedly improves the game's overall performance and stops the framerate dropping issues. It will also add a damage model to the title's Arcade Mode that can be unlocked when you reach level 20.

In addition, an update to Gran Turismo 5 will make its way to gamers on November 27th to improve the online performance of the game.

Cool Member apos1210's Avatar
    PSN ID
    rtmsss
    Name
    αποστολης

Απιστευτο παιχινιδι ,πορωνεσαι ασχημα αλλα ειχα διαβασει οτι υπαρχουν 900+ αμαξια και εγω στο GT mode μπορω να αγορασω το πολυ μεχρι 100(7 lvl )

Name
    Δημήτρης

^^οσο ανεβαινεις level ξεκλειδωνεις πιο πολλα αμαξια που μπορεις να αγορασεις.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    YΓ: Νικο εγω δεν εχω σχεδον καθολου tearing παντως και αλλα παιδια που το γυρισαν σε 720ρ εδω στο φορουμ υποστηριζουν οτι οντως το tearing σχεδον εξαλειφεται και το ΑΑ ειναι καλυτερο οπως και το framerate. Ολα συνηγορουν στο οτι το παιχνιδι δειχνει καλυτερο στα 720ρ.
    Λίγο tearing είχα σίγουρα και στα 720p αλλά επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός σ'αυτά στα 720p φτιάχνει το tearing και το framerate και όλα τα άλλα μένουν τα ίδια;;;;;......γιατί στα μάτια μου μου φάνηκε ότι έδειχνε λίγο χειρότερο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Λίγο tearing είχα σίγουρα και στα 720p αλλά επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός σ'αυτά στα 720p φτιάχνει το tearing και το framerate και όλα τα άλλα μένουν τα ίδια;;;;;......γιατί στα μάτια μου μου φάνηκε ότι έδειχνε λίγο χειρότερο.
    Oταν παιζεις σε μικροτερη αναλυση,ειναι λογικο ειναι να σου φαινονται λιγο χειροτερα καποια πραγματα.Εχω παρατηρησει οτι σε μεγαλυτερες αναλυσεις τα χρωματα δειχνουν πιο εντονα ας πουμε(σε ολα τα παιχνιδια).
    Το GT5 μπορει να μην τρεχει σε native 1080p αλλα τρεχει σε αναλυση αρκετα μεγαλυτερη απο 720p.
    .

Page 4 of 58 FirstFirst 123456781454 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks