Page 32 of 58 FirstFirst ... 2228293031323334353642 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1143

Thread: Gran Turismo 5 |OT| - [3D]

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Πες τι αμαξια θες κανεμε add να τα βαλω online να τα δανειστεις να παιξεις τους αγωνες.
    στα Nascar να παιζεις με τις βοηθειες off.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Πες μας και πιο συγκεκριμενα τι αυτοκινητα χρειαζεσαι.Τσεκαρε την αντιπροσωπεια onlinw μεταχειρισμενων, εχει φτηνα και χρησιμα αμαξια.Και επίσης παίξε και τις online διοργανωσεις δινουν αρκετα χρηματα.Aλλη μια λυση ειναι να σ κανει share καποιο αυτοκινητο καποιος φιλος σου.Μια αλλη λυση ειναι να παιζεις και το B spec , δινει ορισμενα αμαξια σχετικα ευκολα και χρησιμα.Εσχατη λυση ειναι να παιζεις τους ιδιους και τους ιδιους αγωνες μεχρι να μαζεψεις τα φραγκα που θες και να αγοραζεις τα αυτοκινητακια που ζητάει το παιχνιδι.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Σου δινει ξανα λεφτα για τους ιδιους αγωνες? Δεν το ηξερα..

Νομιζα οτι για να παιξω online επρεπε να ειμαι πιο προχωρημενος. Θα το τσεκαρω. Ειμαι level 17 τωρα.

Χρειαζομαι αμαξια τυπου muschle και super cars. Το πιο καλο αμαξι που εχω τωρα ειναι η BMW M5 με 605 αλογα αλλα ειναι σχεδον δυο τονους το αμαξι και δεν μπορει να τρεξει με τα αλλα.

B spec παιρνει ωρα? Κατι ακουσα για πολλες ωρες gameplay..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    MajereMP44

Ειναι κουραστικο το B spec , οχι γτ κανεις κατι εσυ απλά ειναι οι διπλασιοι γυροι σε σχεση με το Aspec και περιμεεεεεεεενεις κ περιμεεενεις κ περιμ
    PS4

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by konstantinos View Post
    Πες τι αμαξια θες κανεμε add να τα βαλω online να τα δανειστεις να παιξεις τους αγωνες.
    στα Nascar να παιζεις με τις βοηθειες off.
    Thanks Κωνσταντινε. Σε εκανα αdd. Οτι αμαξια και να χεις ανεβασμενα μου κανουν σιγουρα προς το παρον γιατι ειμαι πολυ αρχη ακομα! Οταν κολλησω θα σου πω αν θελεις να ανεβασεις καποιο συγκεκριμενο!

Επισης πως μπορω να βαλω και εγω αμαξια για να δανειζονται αλλοι?

Spoiler!

PSN ID
    kostantlnos

Δεν μου ηρθε αιτημα σου εστειλα εγω απλα πατας τριγωνο πανω στο αμαξι κ επιλεγεις κοινωποιηση σε φιλους.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Δεν μου ηρθε αιτημα σου εστειλα εγω απλα πατας τριγωνο πανω στο αμαξι κ επιλεγεις κοινωποιηση σε φιλους.
    Thanks! Παραξενο ομως γιατι σε εβγαλε pending.. Τεσπα παω να σε κανω accept!

Spoiler!

PSN ID
    kostantlnos

Μπορει να εβαλες i αντι για l που εχω βαλει στο ανομα γιαυτο.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Παντως δανειστηκα το Red Bull σου και επαιξα δυο πρωταθληματα για λεφτα και ηταν λουκουμι! Πως το ξεκλειδωσες αυτο?

Μετα ομως ξεκινησα ενα Lightweight πρωταθλημα με κατι κωλοαμαξα που πιανουν τελικη 70 με το ζορι και εφρηξα... Απο κει που πηγαινα με 400

Spoiler!

PSN ID
    kostantlnos

Lvl 35 b spec ή μπορεις νατα παρεις δωρο απο τα ειδικα με το να παρεις ασιμενιο κ χρυσο κ στιυς 3 αγωνες.Δεν παιζει φυσικα

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Lvl 35 b spec ή μπορεις νατα παρεις δωρο απο τα ειδικα με το να παρεις ασιμενιο κ χρυσο κ στιυς 3 αγωνες.Δεν παιζει φυσικα
    Kαλα μερικα χρυσα και ασημενια ειναι μονο για να τα ονειρευεσαι..

Spoiler!

Kaz Yamauchi Mentions GT5 DLC
    Before you get overly excited let me warn you that tweets from the GT man himself @Kaz_Yamauchi can sometimes be hard to understand as they are written in Japanese and when translated can be hard to decipher.

K Yamauchi san posted this message on twitter:
    アップデート準備中です。まず不具合修正、その次は機能アップデートとDLCか。巨大な制作システムのスタ ジオ分散は思ったより大変だ・・・。RT @iwan_gt_celtics: @Kaz_Yamauchi 福岡への移転が終わったらアップデートと次回作の製作頼みますよ!

Which translates to:
    Updates coming soon. First bug fixes, feature updates and DLC or the next. Huge studio production distributed systems is difficult than expected. RT @iwan_gt_celtics: @I ask you have finished production of his next transfer to Fukuoka and the update Kaz_Yamauchi!

From what I gather it seems Kazunori is letting us all know Polyphony Digital has been busy moving the studio to a new location and we can expect GT5 updates soon which features Updates and DLC.

Gran Turismo 5 was released 10 months ago and I’m sure the whole GT5 community are ready with wallets poised to purchase the new DLC whatever it maybe. Sources suggest we could be expecting up to 24 tracks to be added by way of DLC and possibly new cars too.
    Stay Tuned!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

^^^Δηλαδή πάλι τα λεφτά μας θέλουνε? Εμείς θα πληρώσουμε τις ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ?

PSN ID
    kostantlnos

Επιτελους αντε το θεμα ειναι να μας δωσουν το update οπου θα κανουμε save στους endurance αγωνες.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Αυτο περιμένουμε κις πολλοί άλλοι. Αλλα αν είναι να το πληρώσω κανά 20€ δεν νομίζω Τάκη...

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Εχει τυχει σε κανεναν να κολαει το παιχνιδι μετα απο εναν οποιονδηποτε αγωνα και να μην μπορειτε να κανετε τιποτα?
    Αυτο το πραγμα με εχει ρημαξει ολη τη μερα σημερα.Επαιξα ποσους αγωνες,σχεδον σε ολους μολις τελειωνα τον αγωνα το παιχνιδι "ξεχναγε" να δειξει τα αποτελεσματα της καταταξης με συνεπεια να μην πηγαινει στην επομενη εικονα,που σου δειχνει ποσα credits κερδισες!Παρεμενε κολημενο αφου τελειωνα τον αγωνα και εδειχνε το αυτοκινητο μου να γυρναει ολη την πιστα μονο του,ενα κουλο πραγμα.Οποιο κουμπι κ αν παταγα στο χειρηστηριο δεν ανταποκρινοταν παρα μονο το ps κουμπι απο το οποιο ειχα μονο την επιλογη να πατησω "quit game".Φανταστειτε ποσο σπαστικο μπορει να ειναι,να παιζεις εναν αγωνα,να τελειωνεις,να μην σωζεται η προοδος σου και το μονο που μπορεις να κανεις για να ξεκολλησεις το παιχνιδι ειναι "quit game"...
    Και αντε οι αγωνες πανε και ερχονται...Ολη μερα προσπαθουσα να βγαλω την τελευταια δοκιμασια απο τα NASCAR EVENTS στις ειδικες διοργανωσεις και το βλαμμενο ειχε φαει παρομοιο κολημα.Αλλα σε αυτην την περιπτωση οχι μονο κολλαγε οταν τελειωνε ο αγωνας αλλα κολλαγε και οταν ακουμπουσα στον τοιχο η τα αλλα αυτοκινητα,που ηταν λογως αποκλεισμου!Σταματαγε το αυτοκινητο αλλα δεν μου εβγαζε καμια επιλογη για να διαλεξω,ειτε δηλαδη να κανω επανεκινηση του αγωνα η διακοπη αυτου.Οποτε αναγκαστικα καθε φορα που εχανα πατουσα "quit game"....Και μετα παλι απο την αρχη...

Τι μπορω να κανω για αυτο,τι φταιει,εχει κανεις κατι στα υποψην του??

PSN ID
    MajereMP44

Eμενα μου εχει τυχει αυτο και εφταιγε η συνδεση μου στο ιντερνετ.Κολλουσε το ιντερνετ κολλουσε και το παιχνιδι.Κανε ενα restart to router kai to ps3.Ξαναδοκιμασε και ελπιζω να φτιαξει κ εσενα.
    PS4

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Eμενα μου εχει τυχει αυτο και εφταιγε η συνδεση μου στο ιντερνετ.Κολλουσε το ιντερνετ κολλουσε και το παιχνιδι.Κανε ενα restart to router kai to ps3.Ξαναδοκιμασε και ελπιζω να φτιαξει κ εσενα.
    Φιλε αν ειναι αυτο πραγματικα με σωζεις γιατι φανταζεσαι πιστευω τι τραβαγα ολη τη μερα χθες...Και οχι τιποτα αλλο προσπαθουσα να βγαλω ολη τη μερα χθες την τελευταια δοκιμασια στο NASCAR,η οποια κατα την αποψη μου,δεν παλευεται με τιποτα.Μετα κοπων και βασανων καταφερα να τη βγαλω αργα το απογευμα μετα απο πααααααααρα πολλες προσπαθειες και πολλα "quit game" !
    Μακαρι να φταει αυτο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν επαιζα online αγωνες,τους offline που εχει το παιχνιδι επαιζα,απλα ημουν συνδεδεμενος στο network.Οπως και να εχει παντως σε ευχαριστω.

PSN ID
    MajereMP44

Μακάρι φίλε να φταιει αυτο και σεσενα.Ποσταρε να μας πεις τι εγινε τελικα.
    PS4

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Μακάρι φίλε να φταιει αυτο και σεσενα.Ποσταρε να μας πεις τι εγινε τελικα.
    Τιποτα δεν εγινε.Απολυτη ξενερα.Εκανα ενα σκασμο επανεκινησεις και στο router και στο ps3.Διεγραψα ολα τα δωρεαν αρχεια βιντεο που ειχα κατεβασει χτες οταν αρχισα να παιζω(ειπα μηπως παιζει ρολο αυτο γιατι χτες τα κατεβασα και μετα αρχισαν αυτα τα κουλα προβληματα).Παλι τιποτα.Εσβησα τα προσωρινα αρχεια απο την μνημη cache του συστηματος,απο τις ρυθμισεις.Παλι τιποτα.Δοκιμασα να παιξω offline αλλα δεν με αφηνει να παιξω τις εποχιακες διοργανωσεις.

Εχω τελειωσει εδω και κανα τεταρτο τον δευτερο αγωνα απο τις εποχιακες διοργανωσεις που παιζεις με honda civic μονο και δεν κανει τιποτα...Δειχνει το αυτοκινητο μου που γυρναει μονο του γυρω γυρω στην πιστα...Απο το χειρηστηριο μονο το pause και το ps κουμπι δουλευουν.Το μονο που μπορω να κανω ειναι quit game με συνεπεια να χασω οτι επαιζα τοση ωρα.Αλλα δεν εχει και νοημα να το συνεχισω,και να ξαναπαιξω παλι τον αγωνα παλι τα ιδια θα μου κανει.

Bookmarks

Bookmarks