ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ
Με αιφνιδιαστικη παρεμβαση σε γνωστη πρωινη εκπμπη με παρουσιαστρια την ταλαντουχα Φαιη Σκορδα ο τρισμεγεστος jimspy απαντησε στους αντιπαλους του λεγοντας τα εξης.
’’Οι θλιβερες αβασιμες δηλωσεις των αντιπαλων προπονητισκων τους καθιστουν μαριονετες του σκοτεινου κυκλωματος που χρονια τωρα βυθιζει το ποδοσφαιρο μεσα στον βαλτο της διαφθορας... Θελω τον υγιη φιλαθλο να συμπαρασταθει στο θεαρεστο εργο μου που δεν ειναι αλλο απο την παταξη κ την τιμωρια των ερπετων που λυμαινοντε τον χωρο του αθληματος...Ετσι αφου γκρεμισαμε ,με περισση ευκολια , συθεμελλα το προπυργιο της παραγκας ,την ομαδα του αναισχυντου προπονητισκου gkmanpower , αντιμετωπιζουμε σημερα την ομαδα του γνωστου απο το παρελθον μεγαλομετοχου της απατης κ των στημενων αγωνων, σε μια μαχη που θα δωσει ενα οριστικο τελος στην υπαρξη της μιζερησ παραγκας κ θα οδηγησει το ποδοσαφαιρο εκει που ολοι επιδιωκουμε.... Καλω λοιπον οσους αγαπανε το αθλημα κ τους παικτες μου να υπερβαλλουν εαυτο κ με την συμπραξη της αναμφισβητιτης εδω κ χρονια προπονητικης μου ικανοτητας να κονιορτοποιησουμε κ να συνθλιψουμε το σιχαμερο παρακρατος του ποδοσφαιρου στην σημερινη μαχη των μαχων εναντια στην ομαδα του αδαη προπονητισκου αποδεικνυοντας οτι οι μερες της ανοχης στην μιζερια που πρεσβευει ελαβαν οριστικο τελος.''

Reply With Quote
αυτου του σκοτεινου κυκλωματος & της παραγκας; Να ξερουμε δλδ, για να παρουμε κ τα μετρα μας
...

Bookmarks