Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 81 to 100 of 131

Thread: 1ο Wolrd Cup PES 2011

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Με αιφνιδιαστικη παρεμβαση σε γνωστη πρωινη εκπμπη με παρουσιαστρια την ταλαντουχα Φαιη Σκορδα ο τρισμεγεστος jimspy απαντησε στους αντιπαλους του λεγοντας τα εξης.
    ’’Οι θλιβερες αβασιμες δηλωσεις των αντιπαλων προπονητισκων τους καθιστουν μαριονετες του σκοτεινου κυκλωματος που χρονια τωρα βυθιζει το ποδοσφαιρο μεσα στον βαλτο της διαφθορας... Θελω τον υγιη φιλαθλο να συμπαρασταθει στο θεαρεστο εργο μου που δεν ειναι αλλο απο την παταξη κ την τιμωρια των ερπετων που λυμαινοντε τον χωρο του αθληματος...Ετσι αφου γκρεμισαμε ,με περισση ευκολια , συθεμελλα το προπυργιο της παραγκας ,την ομαδα του αναισχυντου προπονητισκου gkmanpower , αντιμετωπιζουμε σημερα την ομαδα του γνωστου απο το παρελθον μεγαλομετοχου της απατης κ των στημενων αγωνων, σε μια μαχη που θα δωσει ενα οριστικο τελος στην υπαρξη της μιζερησ παραγκας κ θα οδηγησει το ποδοσαφαιρο εκει που ολοι επιδιωκουμε.... Καλω λοιπον οσους αγαπανε το αθλημα κ τους παικτες μου να υπερβαλλουν εαυτο κ με την συμπραξη της αναμφισβητιτης εδω κ χρονια προπονητικης μου ικανοτητας να κονιορτοποιησουμε κ να συνθλιψουμε το σιχαμερο παρακρατος του ποδοσφαιρου στην σημερινη μαχη των μαχων εναντια στην ομαδα του αδαη προπονητισκου αποδεικνυοντας οτι οι μερες της ανοχης στην μιζερια που πρεσβευει ελαβαν οριστικο τελος.''
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Τρισμεγιστε jimspy, εαν σε ειχε εκπροσωπο τυπου οποιοδηποτε κομμα, με τις δηλωσεις που κανεις θα βγαινατε κυβερνηση. Αντε & πρωθυπουργος. Εγω θα σε ψηφιζα σιγουρα.
    Τελικα δε μας ειπες, ποιος ειναι αρχηγος αυτου του σκοτεινου κυκλωματος & της παραγκας; Να ξερουμε δλδ, για να παρουμε κ τα μετρα μας ...
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Cool Member takaros7's Avatar
    PSN ID
    takaros7

ela blue pame gia matsakia

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

ok. mpaino se ligo
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PSN ID
    takaros7

ok pes m edw otan einai

PSN ID
    takaros7

takaros7(holland) blue tiger (sweden) 1 - 1

sweden - holland 0 - 0

Member aekfc212's Avatar
    PSN ID
    aekfc212
    Name
    tony

παιδια αληθεια κανενα πρωταθληματακι δεν μπορουμε να κανονισουμε τουλαχιστον αυτοι που μπαινουμε πιο συχνα.
    εκει να δειτε διαπλεκομενα κ στημενα χαχαχα.
    παντως το παιχνιδι στα μαρκαρισματα τα οφσαιντ κ τα φαουλ που δινουν οι διαιτητες ειναι αθλιο αναποδα φαουλ σκοτωνεις τον αλλο κ δεν δινουν τιποτα οφσαιντ λαθος ελεος ρε σεις.βρες ωρες ειναι πολυ σπαστικο
    εγω ψηφιζω τακαρο λογω ολλανδιας κ μουρε γιατι ειναι τρομερο παλικαρι.
    αντε για τελειωνετε

leontakos's Avatar
    PSN ID
    leontakos
    Name
    Δημήτρης

Όντως παιδιά αν μπορείτε κανονίστε κανα πρωταθληματάκι,γιατί και γω είμαι φρέσκος στο forum και δεν ξέρω πως κανονίζεται τα πρωταθλήματα.Αν κανονιστεί κάτι προσεχώς ειμαι μέσα εννοείται..

Advanced Member j0e's Avatar
    PSN ID
    joe21r

αγόρια η βαθμολογία έγινε update , κοιτάξτε για τυχόν λάθη, επίσης παρατηρώντας τη βαθμολογία ο georgiosdam και Dinos161079 δεν έχουν εμφανιστεί να πάιξουν τα παιχνίδια τους, ο georgiοsdam έχει να μπει αρκετές μέρες, και ο Dinos161079 ενώ μπενει στο forum δεν έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον, πιθανόν να έχουν υποχρεώσεις που δεν τους το επιτρέπουν και είναι σεβαστές. παρόλα αυτά επειδή η ζωή συνεχίζεται οι πρώτη φάση θα τελειώσει αύριο, και αν δεν γίνουν άλλα παιχνίδια οι βαθμολογίες θα μείνουν όπως έχουν αν κάποιοι δεν το θεωρούν δικαιο μπορούμε να περιμένουμε επ αόριστο και όταν τελιώσει τελείωσε, στισ 17 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα θα διακοπεί αν δεν έχει τελειώσει μέχρι τότε. Μετά τουσ ομίλους τα παιχνίδια είναι μονά με παράταση και πέναλτυ οπότε κάθε παίκτης θα έχει να πάιξει από 1 έως 3 παιχνίδια.
    Last edited by j0e; 10-12-2010 at 17:59.
    Pro kai ksero psomi re..........!

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

σημερα λογικα θα ειμαι μεσα να παιξω τα παιχνιδια μου αν βρω τους αντιπαλους μου.

PSN ID
    jimspy

ti ora tha mpeis peripoy?

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

jim λογικα μετα τις 5.30
    αν καταφερουμε να παιξουμε μην βγεις απο το room να παιξουμε και τα δυο στην εδρα σου οπως και την αλλη φορα
    Last edited by Dinos; 11-12-2010 at 14:01.

PSN ID
    joe21r

Quote Originally Posted by Dinos View Post
    σημερα λογικα θα ειμαι μεσα να παιξω τα παιχνιδια μου αν βρω τους αντιπαλους μου.
    οκ φιλε αν μπορείς και αύριο θα περιμένουμε και μέχρι τη Δευτέρα !

Cool Member gkmanpower's Avatar
    PSN ID
    gkmanpower
    Name
    Γιώργος

Έλα Ντίνο σήμερα θα είμαι κι εγώ μέσα μετά τις 10 το βράδυ για να παίξουμε και τα δικά μας ματσάκια και να τελειώνουμε.
    Στιγμές της Δόξας σου...Χαρές δικές μας ! ! !

PSN ID
    takaros7

georgiosdam(italy) takaros7(holland) 2 - 4 (megalh anatroph mesa sto meatsa)

takaros7 georgiosdam 2 - 1

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

παιδια εχθες ημουν μεσα απο τις 13.00 για κανα δυορο αλλα δυστηχως δεν πετυχα κανεναν μεσα για τα παιχνιδια.Σημερα θα μπω για κανα δυορο απο τις 5.30 μεχρι τις 7.30.αμα μπορει καποιος ας μπει

Cool Member gkmanpower's Avatar
    PSN ID
    gkmanpower
    Name
    Γιώργος

παιδια εχθες ημουν μεσα απο τις 13.00 για κανα δυορο αλλα δυστηχως δεν πετυχα κανεναν μεσα για τα παιχνιδια.Σημερα θα μπω για κανα δυορο απο τις 5.30 μεχρι τις 7.30.αμα μπορει καποιος ας μπει
    Έλα ρε Ντίνο αφού είπαμε το βράδυ τι μπαίνεις κι εσύ το μεσημέρι??? Δεν υπάρχει κανείς εκείνη την ώρα μέσα.
    Πιο μετά τις 7.30 δεν μπορείς?
    Στιγμές της Δόξας σου...Χαρές δικές μας ! ! !

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

^^^σημερα οχι αλλα αυριο θα μπορω και μετα τις 7.30

PSN ID
    jimspy

A ομιλοσ
    Τσεχια - Ιvory Coast 0-0
    Ιvory Coas - Tsexia 0-1

Τα κωμικοτραγικα γεγονοτα που συνεβησαν στο παιχνιδι της Πραγας δεν αφηνουν περιθωρια να ασχοληθουμε με το αγωνιστικο κομματι του ματς...
    Η διακοπη του αγωνα στο 70 λεπτο κ ενω η ομαδα του τριςμεγιστου jimspy με πρωταγωνιστη τους Καλου Ντρογκμπα ειχε προκαλεσει πανικο στην αμυνα της Τσεχιας , κ ενω το γκολ ηταν θεμα χρονου , τοτε κ εντελωσ ξαφνικα το γηπεδο βυθιζεται στο σκοταδι....
    Η 20λεπτη διακοπη αποσυντονισε την ομαδα της Ακτης κ ετσι το παιχνιδι τελειωσε με 0-0...
    ο τρισμεγιστος jimspy δηλωσε ..΄Σημερα το αγαπημενο μας αθλημα δεχθηκε χτυπημα κατω απο την μεση....Καταγγελω την κλοπη των 3 βαθμων εξαιτιας της πιο αθλιας μεθδου που επιστρατευσαν οι δυναμεις του σκοτους για να μας αποκλεισουν απο την επομενη φαση......επισης απορω πωσ η διοργανωτρια αρχη, επιτρεπει την συμμετοχη παραγοντων ,με αποδεδειγμενα βρωμικο κ προβοκατορικο παρελθον, να διαβαλουν με τισ μεθοδους τους το τουρνουα...''

Για το δευτερο παιχνιδι δεν υπαρχει ρεπορταζ λογω τεχνικου προβληματος οταν ελεφαντασ της περιοχης ισοπεδωσε το κεντρο τυπου μαζι με το κεντρο επικοινωνιας μεσω καπνου.......

PSN ID
    joe21r

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    A ομιλοσ
    Τσεχια - Ιvory Coast 0-0
    Ιvory Coas - Tsexia 0-1

Τα κωμικοτραγικα γεγονοτα που συνεβησαν στο παιχνιδι της Πραγας δεν αφηνουν περιθωρια να ασχοληθουμε με το αγωνιστικο κομματι του ματς...
    Η διακοπη του αγωνα στο 70 λεπτο κ ενω η ομαδα του τριςμεγιστου jimspy με πρωταγωνιστη τους Καλου Ντρογκμπα ειχε προκαλεσει πανικο στην αμυνα της Τσεχιας , κ ενω το γκολ ηταν θεμα χρονου , τοτε κ εντελωσ ξαφνικα το γηπεδο βυθιζεται στο σκοταδι....
    Η 20λεπτη διακοπη αποσυντονισε την ομαδα της Ακτης κ ετσι το παιχνιδι τελειωσε με 0-0...
    ο τρισμεγιστος jimspy δηλωσε ..΄Σημερα το αγαπημενο μας αθλημα δεχθηκε χτυπημα κατω απο την μεση....Καταγγελω την κλοπη των 3 βαθμων εξαιτιας της πιο αθλιας μεθδου που επιστρατευσαν οι δυναμεις του σκοτους για να μας αποκλεισουν απο την επομενη φαση......επισης απορω πωσ η διοργανωτρια αρχη, επιτρεπει την συμμετοχη παραγοντων ,με αποδεδειγμενα βρωμικο κ προβοκατορικο παρελθον, να διαβαλουν με τισ μεθοδους τους το τουρνουα...''
    Η διοργανώτρια αρχή μετά από καταγγελίες του τρισμεγιστου οφείλει να πάρει θέση για το συμβάν στην Πράγα ότι όπως και αναφέρεται ρητά στο καταστατικό της και όλες οι συμετέχοντες ομάδες οφείλουν να γνωρίζουν ότι:

- Σε περίπτωση disconnect ο αγώνας κατοχυρώνεται στον παίκτη που δεν έφαγε το disconnect με σκορ 2-0. Αν το σκορ του αγώνα ήταν μεγαλύτερο και το 2- 0 δεν ευνοεί τον κερδισμένο κατοχυρώνεται το σκορ του αγώνα την ώρα του disconnect. Ο αγώνας δεν επαναλαμβάνεται ακόμα και αν δεν έχει ξεκινήσει ο αγώνας. ( Κατόπιν συνεννόησης αν και οι δύο παίκτες συμφωνήσουν μπορούν να παρακάμψουν τον παραπάνω κανόνα και να επαναλάβουν το ματς όσες φορές θέλουν )

Με βάση τον παραπάνω κανόνα λοιπόν αν η διακοπή του αγώνα βαραίνει τους γηπεδούχους τότε ο τρισμέγιστος έπρεπε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-2. Εφόσον όμως συμφώνησε να συνεχίσει τότε η διοργανώτρια αρχή δεν φέρει καμία ευθύνη. Επίσης παρακαλείται όποια ομάδα έχει ένομο συμφέρον να καταβάλει ένσταση εντώς 3 ημερών.

Επίσης ανανεώθηκαν οι βαθμολογίες μέχρι post 99
    Last edited by j0e; 17-12-2010 at 01:57.

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks