Quote Originally Posted by jimspy View Post
A ομιλοσ
Τσεχια - Ιvory Coast 0-0
Ιvory Coas - Tsexia 0-1

Τα κωμικοτραγικα γεγονοτα που συνεβησαν στο παιχνιδι της Πραγας δεν αφηνουν περιθωρια να ασχοληθουμε με το αγωνιστικο κομματι του ματς...
Η διακοπη του αγωνα στο 70 λεπτο κ ενω η ομαδα του τριςμεγιστου jimspy με πρωταγωνιστη τους Καλου Ντρογκμπα ειχε προκαλεσει πανικο στην αμυνα της Τσεχιας , κ ενω το γκολ ηταν θεμα χρονου , τοτε κ εντελωσ ξαφνικα το γηπεδο βυθιζεται στο σκοταδι....
Η 20λεπτη διακοπη αποσυντονισε την ομαδα της Ακτης κ ετσι το παιχνιδι τελειωσε με 0-0...
ο τρισμεγιστος jimspy δηλωσε ..΄Σημερα το αγαπημενο μας αθλημα δεχθηκε χτυπημα κατω απο την μεση....Καταγγελω την κλοπη των 3 βαθμων εξαιτιας της πιο αθλιας μεθδου που επιστρατευσαν οι δυναμεις του σκοτους για να μας αποκλεισουν απο την επομενη φαση......επισης απορω πωσ η διοργανωτρια αρχη, επιτρεπει την συμμετοχη παραγοντων ,με αποδεδειγμενα βρωμικο κ προβοκατορικο παρελθον, να διαβαλουν με τισ μεθοδους τους το τουρνουα...''

Για το δευτερο παιχνιδι δεν υπαρχει ρεπορταζ λογω τεχνικου προβληματος οταν ελεφαντασ της περιοχης ισοπεδωσε το κεντρο τυπου μαζι με το κεντρο επικοινωνιας μεσω καπνου.......
Νομιζω οτι τα πολλα λογια ειναι περιτα. η απαντηση μου δωθηκε στο γηπεδο ως συνηθως.καταλαβαινω ως ενα σημειο τον τρισμεγιστο αλλα ειναι πολυ γκαντεμης που πεφτει σε ολα τα τουρνουα πανω μου.η διαφορα δυναμικοτητας ειναι πολυ μεγαλη. τελος απαιτω τον σεβασμο των αντιπαλων μου, μην ξεχνατε οτι μιλατε στον μελλοντικο κατοχο του τροπαιου world cup και στον ημιφιναλιστ του champions league.ευχαριστω