Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 61 to 80 of 131

Thread: 1ο Wolrd Cup PES 2011

Cool Member takaros7's Avatar
    PSN ID
    takaros7

posoi exarhoulakoides yparxoun

Cool Member gkmanpower's Avatar
    PSN ID
    gkmanpower
    Name
    Γιώργος

Ακτή Ελεφαντοστού (jimspy) - Αγγλία (gkmanpower) 0-0
    Αγγλία (gkmanpower) - Ακτή Ελεφαντοστού (jimspy) 0-1
    Στιγμές της Δόξας σου...Χαρές δικές μας ! ! !

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

A omilos
    Ivory Coast - England 0-0
    England - ivory Coast 0-1

Αναλυτικο ρεπορταζ κ δηλωσεις πρωταγωνιστων αργότερα
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

group B brazil(exarhoulakos)-holland(takaros7) 1-1
    holland(takaros7)-brazil(exarhoulakos) 2-1

megale ti n kanw prwth fora simmetixa kai den ixera pou na paw..oso gia ton agwna den pernages to kentro...kai emena h syndesi mia xara einai...forthnet me tis swstes rithmiseis...emena pali den kollage k8l..

PSN ID
    takaros7

se mena milas?

oxi re...ston proigoumeno pou paixame..

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by stefkefalonia View Post
    megale ti n kanw prwth fora simmetixa kai den ixera pou na paw..oso gia ton agwna den pernages to kentro...kai emena h syndesi mia xara einai...forthnet me tis swstes rithmiseis...emena pali den kollage k8l..
    "μεγαλε" δεν θα το συνεχισω. Ας κρινουν οι υπολοιποι.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PSN ID
    takaros7

blue nomizo eisai ston omilo m variemai na do eisai gia ta 2 mats?

ti n sinesixeis re megale?m les gia tin syndesi les kai ftaiw egw..kai ta taklin pou ekana mono epi8esh kai eixa 20 telikes kai esy 2...pws ginete n s kanw taklin enas 8eos xerei..

PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Tακαρε σωστα νομιζεις, αλλα σε λιγο την κανω. Αυριο μετα τις 19:00 μπορεις;
    Spoiler!

PSN ID
    takaros7

re min malonete eleos..;O

PSN ID
    takaros7

mallon

nai re...sorry re file alla pragmatika den ixera pws n bw..kai otan ebena ekane 10 wres fortwsei kai m petage...oso gia ton agwna elpizw n vre8oume stin synexeia n xanapexoume..

PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Τα λεμε τοτε αυριο. Tον georgiosdam τι εγινε τον βρηκες;
    Spoiler!

PSN ID
    takaros7

den exei dosei shmeio zwhs

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    A omilos
    Ivory Coast - England 0-0
    England - ivory Coast 0-1
    Σε ενα παιχνιδι γεματο ενταση, η ομαδα του τρισμεγιστου jimspy δεν καταφερε να παρει τους 3 βαθμους παρα την υπεροχη της σε ολο τον αγωνα....Η επιθετικη τριπλετα τον Καλου , Ντρογκμπα κ Κειτα με αριστους συνδυασμους δουλεμενους πολυ καλα στην προπονηση βρεθηκε αρκετες φορες σε θεση για γκολ αλλα η κακοτυχια κ τα διαιτητικα λαθη δεν επετρεψαν να μετασουσιαστουν οι φασεις σε γκολ....
    Ο τρισμεγιστος jimspy δηλωσε ’’ ...ειμαι ικανοποιημενος απο την ομαδα ...οι παικτες μου , υπο την καθοδηγηση μου, ειναι ικανοι να φερουν το τροπαιο στην Μαυρη Ηπειρο. Ευελπιστω οτι στα επομενα παιχνιδια η μπαλα θα μασ κανει το χατηρι κ η διαιτησια θα μασ παιξει 50-50 ετσι ωστε να κατακτησουμε χωρις αγχοσ το βαρυτιμο τροπαιο ’’

Στο δευτερο ματς η ομαδα της Αγγλιας παρουσιαστηκε πιο επικινδυνη χανονρτας μερικες καλες ευκαιριες....Ο τρισμεγιστος jimspy αντιλαμβανομενος τα κενα αλλα ξε αμμεσα τον τροπο αναπτυξης παιχνιδιου της ομαδας του φερνοντας τον Καλου στα αριστερα κ εχοντας τον Εμπουε να φετγει ωσ κρυφος κυνηγος πισω απο την Αγγλικη αμυνα, επιβεβαιονοντας ετσι την προπονητικη του μαεστρια....Σε μια εξαιρετικη ενεργεια του καλου κ ενω ο κειτα με τον ντρογκμπα τραβηξαν πανω τους του αμυντικους, η μπαλα εφτασε στον Εμπουε ο οποιος δεν δυσκολευτηκε να διαμορφοσει το τελικο 0-1 κ να ανεβασει την ενταση στον ηχο απο τις βουβουζελεσ.
    Με την ληγξη του αγωνα κ υπο τα διαρκη χαειροκροτηματα ολου του γηπεδου για την μεγαλη νικη ο τρισμεγιστος jimspy προεβει στην παρακατω δηλωση....’’ συνεχιζουμε ακαθεκτοι για την μεγαλη προκριση κ την ιστορικη κατακτηση του τροπαιου....συγχαρητηρια στους παικτες μου....’’ δεν παρελειψε να αναφερθει ομως κ στον αντιπαλο προπονητη για παλιοτερες δηλωσεις του στο τουρνουα για το Τσαμπιονσ Λιγκ λεγοντας χαρακτηριστικα ’’ αποδειξαμε επισης οτι οι προβοκατορικες δηλωσεις εναντιον μου, απο προπονητισκους αμφιβολου αξιας, επεσαν στο κενο κ οτι καθε προσπαθεια αποπροσανατολισμου της φιλαθλης γνωμης θα βρισκει τον τοιχο του θεαματικου κ ουσιαστικου ποδοσφαιρου που παρουσιαζει η ομαδα μου στους αγωνιστικους χωρους...’’’
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

JIM ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ......ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ......ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ !!!

Cool Member gkmanpower's Avatar
    PSN ID
    gkmanpower
    Name
    Γιώργος

Οι ξυλοκόποι της Ακτής Ελεφαντοστού είχαν μάθει καλά το μάθημα που μαεστρικά τους δίδαξε ο προπονητίσκος jimspy.
    Το ξύλο έπεφτε ανελέητο υπό την ανοχή της διαιτησίας. Και αντί αυτού τις κίτρινες κάρτες τις αντίκρυζαν οι δικοί μου παιχταράδες.
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα λάθος της άμυνας μου έφερε τετ-α-τετ τον Έμπουε ο οποίος όμως κάνοντας δολοφονικό τάκλιν στον τερματοφύλακα μου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής αντί να δείξει επιθετικό φάουλ δείχνει σέντρα.
    Η συνέχεια όπως καταλαβαίνετε είναι γνωστή... ξύλο και των γονέων, καθυστερήσεις για να περάσει η ώρα και κάπως έτσι τελείωσε το ματς παρωδία.
    Δυστυχώς κύριοι η παράγκα του jimspy χτυπάει τώρα και τις εθνικές ομάδες.
    Συστήνω προσοχή στο φίλο Ντίνο, επόμενο αντίπαλο του υποχθόνιου προπονητίσκου jimspy, να κατέβει διαβασμένος στα μεταξύ τους παιχνίδια γιατί η δική μου ομάδα κατέβηκε εντελώς αδιάβαστη και πήγε σαν το πρόβατο στη σφαγή.
    Στιγμές της Δόξας σου...Χαρές δικές μας ! ! !

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Quote Originally Posted by gkmanpower View Post
    Οι ξυλοκόποι της Ακτής Ελεφαντοστού είχαν μάθει καλά το μάθημα που μαεστρικά τους δίδαξε ο προπονητίσκος jimspy.
    Το ξύλο έπεφτε ανελέητο υπό την ανοχή της διαιτησίας. Και αντί αυτού τις κίτρινες κάρτες τις αντίκρυζαν οι δικοί μου παιχταράδες.
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα λάθος της άμυνας μου έφερε τετ-α-τετ τον Έμπουε ο οποίος όμως κάνοντας δολοφονικό τάκλιν στον τερματοφύλακα μου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής αντί να δείξει επιθετικό φάουλ δείχνει σέντρα.
    Η συνέχεια όπως καταλαβαίνετε είναι γνωστή... ξύλο και των γονέων, καθυστερήσεις για να περάσει η ώρα και κάπως έτσι τελείωσε το ματς παρωδία.
    Δυστυχώς κύριοι η παράγκα του jimspy χτυπάει τώρα και τις εθνικές ομάδες.
    Συστήνω προσοχή στο φίλο Ντίνο, επόμενο αντίπαλο του υποχθόνιου προπονητίσκου jimspy, να κατέβει διαβασμένος στα μεταξύ τους παιχνίδια γιατί η δική μου ομάδα κατέβηκε εντελώς αδιάβαστη και πήγε σαν το πρόβατο στη σφαγή.
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΙΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ JIM. ΞΥΛΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ STOP ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΣΚΟΥ JIMSPY ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks