Valkyre (18-06-2014)
^^ Ναι κι εγω κατι τετοιο ακουσα για blu ray κυκλοφορια και γι αυτο ειπα να γραψω μπας και βρω κανα λινκ ή εντυπωσεις... το περιμενω πως και πως...
https://www.kickstarter.com/projects...botech-academy
Εσκασε βομβα! το Robotech στο kickstarter!!!
In 1985, the animated series known as Robotech hit the airwaves in the United States and became an overnight sensation. Combining fast-paced giant robot action with some genuinely mature drama, it was a breath of fresh air for many children who had gotten tired of the usual cartoons on TV at the time. For many fans, it was their first exposure to Japanese anime, and is often credited with starting the anime industry in the US. It spawned over twenty novels, hundreds of comics, video games and dozens of home video releases all over the world.
Carl Macek, the producer of Robotech, was recently working with Harmony Gold on Robotech: Academy. This new series set in the Robotech universe follows several new cadets in their adventures around the universe. We are reaching out to our fans to make this a reality!
chronohill (05-07-2014),Crazy_vision (12-07-2014),Desmond (12-07-2014)
καλησπερίζω τους φαν του είδους
Χάζεψα λίγο τις σελίδες αλλα μου είναι αδιανοήτο να διαβάσω και τις 55!
Θέλω τη γνώμη σας :
Εχω δει : Another , Death Note , (κλασικά Dragonball) , τώρα παρακολουθώ FullMetal Alchemist
Θα κατεβάσω Attack on Titan
Ποιες σειρές μου προτείνετε με action , mecha , splatter ή ιστορίες πολύ δυνατές?
Fist of the North Star ? Gungrave?
Για μενα θα σου προτεινα τα εξης:
Berserk : medieval το αγαπημενο μου
Cowboy bebop: sci fi χαβαλεδιαρικο
Samurai Champloo: κλασικη αξια
Gokussjin (12-07-2014)
βρες και shiki , highschool of the dead(ζομπι),elfen lied και φυσικα claymore!
Spoiler!
Gokussjin (24-07-2014)
Πως σου φαίνεται το FMA;
Εντυπωσιάστηκα από τα πρώτα επεισόδια , μου άρεσε η σκέψη της σειράς. Εϊμαι άνθρωπος που δύσκολα θα πω κάτι αρνητικό.
Σκέψου ότι ακόμα και στα επεισόδια που δεν έχει δράση το βλέπω και παρακολουθώ τι λέει και τι έχει γίνει ή τι σημαίνει κάτι. Δεν το έχω βαρεθεί μέχρι στιγμής και πραγματικά ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο τέλος. Τώρα έχω δει μέχρι και το 34 αν θυμάμαι καλά.
Το "Βrotherhood" βλέπεις ή το αλλο;
Το Brotherhood -και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λαθος- ακολουθεί το manga ακριβως. Το αλλο ξεκινα το ίδιο, αλλα στην πορεία η ιστορια αλλάζει.
^^Yep.
Προσφατα εμαθα τυχαια οτι τελειωσαν και τα fillers του Naruto και το ξαναεπιασα. Αν δεν κανω λαθος το εχει πει και ο ιδιο ο Kishimotο αλλα πραγματικα πιστευω οτι πρεπει να μπει σε μια τροχια φιναλε η σειρα...
Dragonpaul (25-07-2014)
Α, πολυ ενδιαφέροντα νέα αυτά. Να θυμόμουν και που το άφησα...
Ειπα να ξεκινήσω στο χαλαρό να βλέπω κανα Ανιμε. Hunter X Hunter. Αρκετά ενδιαφέρον μεχρι στιγμής...
Που ειναι ο Φιλ;;;;;;;
Last edited by Dragonpaul; 27-09-2014 at 11:47.
Μου φαίνεται μόνος μου μιλάω εδώ μεσα... Χα χα!
Guys, για όσους ενδιαφέρονται, το Hunter X Hunter ειναι απλα απίστευτο!!!!! Εχω δει περίπου 50 επεισόδια και ενώ αρχίζει σχετικά χαλαρά, κατόπιν ξεφεύγει απο αυτο που θα λέγαμε απλα σονεν ανιμε. Τα πραγματα αγριεύουν ΠΟΛΥ στη συνεχεια και υπάρχουν αρκετές σκηνές που τις λες και disturbing.
Επισης, η υπόθεση εχει ποικιλία τροπών και φτάνει σε πολυ υψηλά επίπεδα!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΦΙΛ;;;;;;;;; Σε χασαμε...!!!!!!!
Bookmarks