Mολις ειδα το grave of the fireflies...οτι και να πω ειναι λιγο...οποιος δεν την εχει δει χανει
to captain tsubasa kseri kanis pou na to vro? mono ena seris exo kataferi na paro
eleos me to bleach ke ta fillers pote telionoun
Πραγματικα!!!! Εχτες ειχα την τυχη να δω αυτη την ταινια και την ατυχια να δω το Transformers 3. Kαμια συγκριση και αν θελετε το πιστευετε!!!!!!
Πολυ ομορφη ιστορια, λοιπον, η οποια βασιζεται εδω. Ειχε βγει και αυτη η παναθλια ταινια (no comments) η οποια με εκανε να ειμαι αρνητικα διακειμενος για αυτο που θα εβλεπα. Ομως, δεν ειναι καθολου ετσι. Δεν εχει κωμικο στοιχειο, αντιθετως, παρα το γεγονος οτι οι ηρωες ειναι κατι μικρα ανθρωπακια, ειναι πολυ σοβαρα επικεντρωμενη σε... κατι.
Σε γενικες γραμμες, πολυ ομορφη, σε αγγιζει και σιγουρα αξιζει να τη δει κανεις.
Τα τελευταια επειδοδια τις σεζον με τον aizen στο bleach ειναι fragments of awesomeness...εχω καραπωρωθει!
Είδα το The Borrower Arrietty σήμερα. Πάρα πολύ ωραίο. Ό,τι ακριβώς περιμένεις από μια παραγωγή Ghibli
Thanks Geodlord for the sig ^.^
Spoiler!
Ειδα το spirited away και ομολογω πως τετοια ατμοσφαιρα ειχα πολυ καιρο να δω. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια παρομοια ταινια?(οχι απαραιτητα του miyazaki)
^^ Και οχι μονο! Και το Kiki's Delivery Service και το Totoro και το The Borrower Arriety.
Παντως ειναι πολυ εντυπωσιακοι οι κοσμοι που εχει δημιουργησει μεσα σε αυτες τις ταινιες
Μπορείτε επίσης να δείτε online ta animes sto www.animefreak.tv χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε είναι ήτε μεταφρασμένα ήτε με υποτίτλους εγώ βλέπω αυτόν τον καιρό Naruto , tn teleftea season tn kainuria twn pokemon kai to mayo chiki. Exw afisei stn mesh to bleach, to katekyo hitman reborn exw oloklhrosei death note , kiss X sis, elfen lied kai alla
Για οσους ενδιαφερονται, τα δυο πρωτα επεισοδια των Thundercats 2011 επαιξαν και σας περιμενουν.
Ναι πολύ καλές σχεδόν όλες οι ταινίες του Μιγιαζάκι. Αλλα προσωπικά αρχισα να βλέπω ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε όλες, οποτε πλέον δεν με ενθουσιάζουν, χωρίς να λέω ότι δεν ειναι καλές, μην παρεξηγηθώ.
Spoiler!
^ Ευχαριστώ για τις εντυπώσεις.
Είναι μια σειρά που περίμενα να τη δω μιας και γω μικρός ήμουν φαν των Κεραυνόγατων. Το σχέδιο όντως είναι περιεργο, αλλα ΟΚ δεν εχω τετοια κολλήματα αν είναι ωραία τα design. Όσο για τη βία δεν ξέρω κατα πόσο θα το έσωζε αν ήταν ι στο adult swim του CN(αν και νομίζω το έκλεισαν). To voice acting πως σου φάνηκε; Γιατί να πω την αλήθεια δεν μπορώ να ακούω αγγλικά σε τέτοιες σειρες :Ρ
Spoiler!
To voice acting μου αρεσε και ειδικοτερα το tribute να χρησιμοποιησουν την φωνη του παλιου Lion-O στο χαρακτηρα πουΕπισης μου αρεσε που επιτελους τα δυο kittens εχουν παιδικη φωνη και οχι καποιου ενηλικου.Spoiler!
Επειδη δεν καταλαβα καλα απο το post σου, τα ειδες τα επεισοδια;
Όχι δεν το είδα (μόλις μπήκαν για κατέβασμα όμως) , απλά πριν μερικές βδομάδες είχα δει κάτι τρέιλερ και artworks απο τη σειρά!
Θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου επίσης :3
Spoiler!
Bookmarks