Page 1 of 12 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 233

Thread: 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PES 2012 ps3forums.gr

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Default 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PES 2012 ps3forums.gr

(Το πρωτάθλημα θα γίνει στην κοινότητα που έχει ανοίξει, δείτε το αντίστοιχο thread)
    Τα παιχνίδια θα είναι 10λεπτα, δύο γύρων.
    Θα ισχύουν τραυματισμοί και κόπωση.
    Κάθε συμμετέχοντας πρέπει να παίζει τουλάχιστον 5 παιχνίδια την εβδομάδα.
    Παίχτες που βρίζουν ή σχολιάζουν άκομψα τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου θα αποβάλλονται. Παίχτες που δεν παίζουν τον προκαθορισμένο αριθμό αγώνων ανά εβδομάδα θα αποκλείονται από την υπόλοιπη διοργάνωση.
    Όσοι έχουν πολλά disconnects θα αποβάλονται.
    Στην αναγραφή τον αποτελεσμάτων θα μπορείτε να κάνετε ένα μικρό σχόλιο για την εξέλιξη του αγώνα, χωρίς ωστόσο να σχολιάζεται τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

*Όποιος μπορεί να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο (δημιουργία σημάτων, παρακολούθηση εξέλιξης για ποστάρισμα βαθμολογιών και αποτελεσμάτων ή ότι άλλο προτείνει) απαραίτητος!!!

update post 50

Last edited by bouzk77; 18-10-2011 at 23:57.

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

volyros-omilitis1986-Napoli

Εχω μια απορια με τι κατασταση θα παιζουμε;Πρασινο βελος η τυχαιο;

Ο κανονας με την παλαιοτητα στην επιλογη των ομαδων για μενα ειναι λαθος..Δηλαδη αν καποιος πιο παλιος μπει και διαλεξει την Ναπολι τελευταια στιγμη θα πρεπει εγω που εχω δηλωσει συμμετοχη 2 μερες νωριτερα να αλλαξω ομαδα;Και να παω να παρω μια αλλη που εχει διαλεξει καποιος νεοτερος και μετα να ψαχνει αυτος για ομαδα;Δεν ειναι δικαιο νομιζω,και θα μπερδεψουμε κιολας..Και αν θελει να παρει μερος ενα νεο μελος με μια εβδομαδα παραμονη στο φορουμ;Με ποια θα παιξει;Με την Ζακουλαγκος;

Για μενα η θα πρεπει να τηρηθει σειρα προταιρεοτητας(οποιος διαλεξει
    πρωτος)η να επιλεγουν καποιες ομαδες και να γινει κληρωση.

Επισης ενας σημαντικος κανονας που πρεπει να προστεθει ειναι να εχουν ολοι οι συμμετεχοντες περασει τα 2 patch της ΚΟΝΑΜΙ και το 1.01 και το αλλο που θα βγει την τριτη για να ισχυουν οι ιδιοι οροι για ολους αλλα και για να γινουν οι μεταγραφες(η ατλετικο εχει ακομα αγκουερο και φορλαν ας πουμε).Επισης πρεπει να μπουν κανονες οσον αφορα περιπτωσεις dissconect η lag αλλα και αργοποριας η μη εμφανισης του αντιπαλου..

Σου εχω στειλει π.μ. με καποιες προτασεις..
    Last edited by volyros; 09-10-2011 at 17:09.
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Οι κανόνες άλλαξαν με κάποιες από τις προτάσεις του volyros.

Όσο αφορά στα disconnects και το lag, μιας και θα παίξουμε σε "πρωτάθλημα κοινότητας" μόνο ο κώδικας της Konami κι ότι αυτοί έχουν προβλέψει μπορεί να ισχύσει.

Για τον ελάχιστο αριθμό αγώνων εννοείτε πως δεν θα αποβληθεί κάποιος που προσπάθησε να βρει αντιπάλλους αλλά δεν τα κατάφερε. Αλλά αυτός που αδιαφορεί, ή λόγο εργασίας και άλλων λόγων δεν μπορεί να παίξει.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Παιδια προτεινω το οριο να ειναι με ομαδες με 2Α. Δηλαδη να μπορει να παρει καποιος 1 ομαδα με 1 Α. Για να εχει πιο πολυ πρεστιζ! Δεν ξερω αν συμφωνουν και οι αλλοι, εξαλλου με το 1Α δεν θα μπορουμε να παρουμε Μπαρτσελονες, Ρεαλες, Γιουναιτενταρες, Τσελσαρες κ.τ.λ.

Τι λετε;

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Παιδια προτεινω το οριο να ειναι με ομαδες με 2Α. Δηλαδη να μπορει να παρει καποιος 1 ομαδα με 1 Α. Για να εχει πιο πολυ πρεστιζ! Δεν ξερω αν συμφωνουν και οι αλλοι, εξαλλου με το 1Α δεν θα μπορουμε να παρουμε Μπαρτσελονες, Ρεαλες, Γιουναιτενταρες, Τσελσαρες κ.τ.λ.

Τι λετε;
    Δεν ξερω..το βρισκω πιο δικαιο οπως ειναι τωρα αλλα οτι πουν και οι αλλοι..Αν τελικα ισχυσει θα ηθελα να παρω την Μπαγερν Μοναχου και το δηλωνω απο τωρα..
    B.D.FOXMOOR

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

θελω και εγω να συμμετεχω τι πρεπει να κανω?και εγω πιστευω ομαδες χωρις Α και για μενα το πολυ με 2Β

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
    Spoiler!

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    θελω και εγω να συμμετεχω τι πρεπει να κανω?και εγω πιστευω ομαδες χωρις Α και για μενα το πολυ με 2Β

Γραψε το psn id σου και την ομαδα που θες..Ε ενταξει με τα 2 Β ειναι λιγο υπερβολικο..

bouzk προτεινω οσοναφορα τα disconect να υπαρχει και μια ενναλακτικη.Μπορει ας πουμε να με κερδιζεις 3-0 στο 75 και να σου κοπει το ρευμα δεν ειναι αδικο να παρω εγω τους βαθμους;Προεινω σε τετοιες περιπτωσεις και ΜΟΝΟ σε τετοιες με την συμφωνη γνωμη και του αντιπαλου οι βαθμοι να πηγαινουν στον "νικητη"..Η βαθμολογια δεν ειναι προβλημα καθως μπορει να ποσταρεται εδω ο ισχυων πινακας βαθμολογιας..
    B.D.FOXMOOR

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Psnid:mihalis_13 Ομαδα:Marseille και 2η επιλογη Lazio

Spoiler!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by volyros View Post
    Γραψε το psn id σου και την ομαδα που θες..Ε ενταξει με τα 2 Β ειναι λιγο υπερβολικο..

bouzk προτεινω οσοναφορα τα disconect να υπαρχει και μια ενναλακτικη.Μπορει ας πουμε να με κερδιζεις 3-0 στο 75 και να σου κοπει το ρευμα δεν ειναι αδικο να παρω εγω τους βαθμους;Προεινω σε τετοιες περιπτωσεις και ΜΟΝΟ σε τετοιες με την συμφωνη γνωμη και του αντιπαλου οι βαθμοι να πηγαινουν στον "νικητη"..Η βαθμολογια δεν ειναι προβλημα καθως μπορει να ποσταρεται εδω ο ισχυων πινακας βαθμολογιας..
    +10. Eγω οσον αφορα την κακη μου συνδεση, θα δω τι μπορω να κανω, αν και αν παιζω αργα το βραδυ, ισως εχω καλη συνδεση.

Παντως σημερα ηταν αισχρη, εβαλα να κατεβασω το trial του NBA Jam on fire και μετα απο 4 ωρες ηταν 32%...

Υ.Γ. Παιδια, νομιζω οτι το πιο δικαιο ειναι με 1 Α....Με μονο Β οι πραγματικα ''καλες'' ομαδες δεν ειναι πολλες. Αν παμε με 1 Α δηλωνω Λιβερπουλ.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    +10. Eγω οσον αφορα την κακη μου συνδεση, θα δω τι μπορω να κανω, αν και αν παιζω αργα το βραδυ, ισως εχω καλη συνδεση.

Παντως σημερα ηταν αισχρη, εβαλα να κατεβασω το trial του NBA Jam on fire και μετα απο 4 ωρες ηταν 32%...

Υ.Γ. Παιδια, νομιζω οτι το πιο δικαιο ειναι με 1 Α....Με μονο Β οι πραγματικα ''καλες'' ομαδες δεν ειναι πολλες. Αν παμε με 1 Α δηλωνω Λιβερπουλ.
    Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες που δεν έχουν Α μπορείς να πάρεις Πόρτο Βιγιαρεάλ και άλλες αν το ψάξεις.

edit:Μια ερώτηση προς τον bouzk77 γίνεται για τις πάσες να υπάρχει περιορισμός full manual ή όχι??
    Spoiler!

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Δεν νομίζω να φαίνονται οι ρυθμίσεις του αντιπάλου. Οπότε μπορεί να πούμε full manual αλλά ο αντίπαλος να έχει βοήθειες στο full...
    Λάθος της Konami αυτό θα έπρεπε να το προβλέπει, όπως η codmasters στην f1, όπου ορίζεται από τον διοργανωτή ποιές βοήθειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Για την βαθμολογία ότι θέλετε. Έτσι κι αλλιώς τα disconects είναι σπάνια φέτος (προς το παρόν τουλάχιστον).
    Πάντος παίχτες με κακές συνδέσεις όσο και καλές προθέσεις να έχουν θα αποβάλονται.
    Last edited by bouzk77; 09-10-2011 at 19:33.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by bouzk77 View Post
    Δεν νομίζω να φαίνονται οι ρυθμίσεις του αντιπάλου. Οπότε μπορεί να πούμε full manual αλλά ο αντίπαλος να έχει βοήθειες στο full...
    Λάθος της Konami αυτό θα έπρεπε να το προβλέπει, όπως η codmasters στην f1, όπου ορίζεται από τον διοργανωτή ποιές βοήθειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν
    κατάλαβα.Εντάξει μικρό το κακό ο καθένας όπως θέλει εγώ μία η άλλη δεν το ευχαριστιέμαι με βοήθεια.Εύχομαι να έχουμε ένα ωραίο πρωταθληματάκι να το χαρούμε!
    Spoiler!

Cool Member takaros7's Avatar
    PSN ID
    takaros7

psnid takaros omada sevilia* sry

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Quote Originally Posted by takaros7 View Post
    psnid takaros omada sevilia* sry
    Takare σβήσε το προηγούμενο ποστ που έλεγες Valencia να μην γίνει μπέρδεμα

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

bouzk τελικα με τι κατασταση θα παιζουμε;Τυχαιο η πρασινο;
    B.D.FOXMOOR

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Quote Originally Posted by volyros View Post
    bouzk τελικα με τι κατασταση θα παιζουμε;Τυχαιο η πρασινο;
    Τυχαίο.

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

bouzk77 - mortimer_ - Udinese

Markos_Antonios's Avatar
    PSN ID
    Hamilton_Lewis

alfie32_f1 benfica
    O πρώτος είναι πρώτος. Ο δεύτερος είναι τίποτα!!!

Junior Member sokratis7's Avatar
    PSN ID
    sokratis_7

sokratis7....sokratis_7.....Porto

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Bouzk θα ετοιμάσω το logo αλλά δεν θα λάβω μέρος διότι δεν έχω internet στο ps3. Ελπίζω να μπω στο επόμενο.

Page 1 of 12 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks